10360
Mu Online
-
????????????????? -
adam khnight #395 

hi
-
Bandeeka #394 ? -
adam khnight #393 

vbnvbn
-
Bandeeka #392 csá! -
adam khnight #391 

halihó!!!!!!!!!!!!!!
-
http://www.0sanity.com/~wowstatus/index2.html
http://portal.kani.hu/?q=forum/9 -
Barty007 #389 Az szép jó neked nekem sajna nincs rá pénzem -
Bandeeka #388 mind1 mégse jáccok vele meg gondoltam magam
azért thx
holnap lesz wow aszem inkább azzal jáccok
bye -
Barty007 #387 Én játszok vígan van msn ed? -
Bandeeka #386 Hali!
Most találtam ezt a gamet jáccik még vele vki?
Most akkarom elkezdeni -
Barty007 #385 nemtudnád nekem adni a karit? -
nekem egy 59-es DK-m volt..de már nincsenek cumói..lehekkelték róla még nyáron játszottam vele, uhh de rég volt..-.- -
Barty007 #383 De amugy kurva jó játék nincs valakinek valami jobb karija amit nemhasznál?Nekem már van egy kemény 40-edik szintű mágusom -
ha egyből félisten akarsz lenni, akkor ez nem a te játékod. -
nincs..sőt, az olyanoknak ne is higgy hogy pl. megadod a jelszavad/imélcímed/ímél passwordötet/nevedet és adnak neked cumókat...ők a "scammerek"...csaló patkányok... -
Barty007 #380 Akkor maradok az eredetinél és ott van valami könnyítési lehetőség bármi? -
régen tudtam sokat..de nem tartanak 2-3hétnél tovább azok a "prodzsektek"... -
Barty007 #378 te nemtudnál mondani véletlen? -
hát ilyen nincs..;p keress private szervereket, ott 600-1200x xp-k is vannak...új cumókkal -
Barty007 #376 Hy !
Kérek valakit segítsen nem tud valaki valami csalást a gémhez hogy gyorsan szintet lépjek? -
szerintem nem raktál fel valami peccset (a hivatalos oldalról). -
na valaki segitsen rajtam Failed receiving list information #2
Failed receiving list information #2 ezt irja ki! -
most kezdtem el játszani vele
jó kis game -
nem, abban max dragon armor van:) de valahol igazad van.. -
nem tudom, mert normálisan nem jutok el olyan szintre hetek (napok) alatt, hogy ilyen cuccaim lehessenek. de az egésznek a lényege (az én értelmezésemben) a lassú, türelmes tápolás. kicsit máshogy értékelsz egy karaktert, amiben többszáz órányi melód van, mint amit napok alatt félistenné tápolsz. -
hát a "sima" muban van Soul/Darj Side itemek a wizardhoz??
Black Dragon, Dark Phoenix Dragon ,Flaming Phoenix dragon cuccok a DK-hoz?
Elfhez Diviny itemek?? 2lvl-ű wingek??Vagy darklord, amit az 1. reset után lehet választani... -
amennyiben színvonalasabbnak lehet nevezni egy felszorzózott xp-s bizonytalan működésű szervert. tört szerverrel annak érdemes játszani, akinek egyáltalán nics türelme, de az meg ne a Mu-val játsszon, hiszen nagy részt a türelemről szól.
meg egyáltalán...ingyenes játékot minek tört szerveren nyomni??? -
ja, de...inkább RYL-net, vagy gunbound...színvonalasabbak, hidd el -
bezony... -
Ez ingyenes? -
lol...
csak egy private server szünt meg -
Nincs többé Moonline? -
Van 1 rossz hírem:( Ma felkelek, megyek E-cube muonlineozni..erre nem tudok a karimmal belépni, mert kitörölték az öszeset...felmegyek a weblodalra rinyálni, (www.freewebs.com/destroyer21) és kiírja hogy website frozen! béke poraira.. -
nem a grafikája miatt fog tetszeni (ha tetszeni fog) -
de így mi értelme van? más hónapokat szopik hogy elérje mondjuk a századik szintet, a játéknak így végülis csak az értelme vész el. -
ez csak szorakozasra jo.a lineage2 ezerszer jobb nala.de en nemtom sztem ezis kafa:DD -
Gépigénye nem nagy.
Az "Addtional Download."résznél is mindent le kell tölteni?vagy az nem fontos? -
Ez milyen?Most a Lineage2-t szedem aztán lehet hogy megnézem ezt is.
Képekböl ítélve nem néz ki rossznak. -
Ez ingyenes?