10360
Mu Online
  • Smashing Skull
    Nem láttad 1-2 hónappal ezelőt...
  • donoki
    Ez teljesen meghalt ez a fórum!!
  • donoki
    1 óra múlva újra mu! :)
  • donoki
    Na megyek kajolni!!
    Császtok!
  • donoki
    Megint nincs itt senki!! :(
  • donoki
    Mikor jössz játszani?
  • donoki
    Hát nekem nincs meg!
  • Smashing Skull
    Hajjátok emberek! Nekem az a Yoda hack kéne vagy mi a fene, amivel sentinelt lehet irtani!!! Akkor egy másik accountal szépen felturbóznánk minden magyart és csinálhatnánk egy nagyon király guildot!!!

(valaki szerezze meg!!)
  • donoki
    Ki mikor megy játszani a muval???
    Akinek meg van az msn-em az szóljon oda!!!
  • donoki
    Aham!
    Egyszer tőlem elvették majdnem az egész set-et a Armor-on kívül!
    Ezek olyan köcsögségek!!
    De csak azért kéne egy ilyen működő hack XP-re mer ha látunk ilyet akkor visszaadhatjuk!!
  • Barty007
    Ja azt tudom velem is szórakoztak
  • donoki
    Hát nekem meg van de olyan sokáig tölt a Loginnál még nem volt időm kivárni(max 5 percet vártam!!) :)
    De kül mostanában vannak olyan hackerek akik városban tudják a kintieket ölni!!
  • Barty007
    hello mindenkinek !
    kéne egy müködő trade hack és akkor visszalopnánk:)
  • Borg87
    ok nem fogok leszedni semit :D
  • musha
    egy jótanács a GW-hez: SEMMIT, azaz SEMMIT ne tölts le hozzá külön (max. térképet) nem hivatalos oldalról, mert volt aki benyalt emiatt egy trójait, és ellopták a karakterét. ez ritka, és sikerült is visszaszereznie az illetőnek a karaktert, de jobb elkerülni az ilyen dolgokat. pedig ő is csak egy ártalmatlannak tűnő `köpeny szerkesztőt` szedett le.
  • Borg87
    ha van ismeösöd a mu ban akor azt ajánlom használjátok az ismerete és csináljatok mind 2 külön kereskedő accauntot ezzel kitudtok szurni az eféle csalókal csak azt kell csinálni hogy az értéket ideiglenesen oda adjátok a havernak accaunt csere és oda adja annak a karinak aztán mész üzeletlni és adig nem tudnak lopni amig bent vagy miután megszerezted a cuccot hivod haverod lepaszolod az anyagot és megvan minden de azzal a karival akkor amivel játszol azzal nem szabad üzletelni hiszen akkor bukta az egész...
  • Borg87
    Ja abből a határozásbol jutottam ki arra hogy megveszem a GW-t mert ez a karim fél éves munka volt ezek után ******meg magukat és **************************** ha jól esik nekik akor csak nyugottan!!! Ez a játék emiatt nagyon elromlott és, nem tudnak teni semit igazábol a játéktervezők mert aki win 2000 használ az gyakorlatilag azt csinál a mu ban amit akar. Én sem értem ,hogy hogyan de a 2000-ren mindenféle csalás megy :(
  • Borg87
    kép mindenk képpen kell és elkell küldeni az MM nek aztán ha éppen van kedve akor elolvassa(vassák) a levelet... De akor sem tudja letiltani esetleg akkor ha megint használja a csalást. Haveromnak sikerült bebizonyitania és viszakapta minden cuccát és még melé a kavicsait is visszakapta ez kb 3 hónap volt és minden héten 2 levelet küldött az MM nek. De engem is kiraboltak rendesen a 85. lvl karimat szépen a drg +3+12 settet elviték róla de én nem tudtam hogy ki tette...
  • musha
    hú, na most én nem értelek...miért jó ha ide belinkelsz egy hack programot, ill. miért akarod törtölni a regisztrációd?
  • Smashing Skull
    Ja és hogy a ****ba kellene letörölni a jelenlegi regisztrációm?
  • Smashing Skull
    nem tudom, ti mit szólnátok hozzá ha egy hekkprogram elérhetőségét beraknám ide?...
  • Smashing Skull
    affene...
  • musha
    nem csináltam olyat soha, Fairy Elf barátom viszont küzd a hackerek ellen, talán ő tud valamit. bár szerintem screenshot szükséges lenne a bizonyításhoz, de nem tudom...
  • Smashing Skull
    Musha mit tudnál nekem ajánlani feljelentés ügyében?
  • musha
    mert szerintem a hivatalos szerveren próbálkozol, az meg fizetős, így oda biztos nem fogsz bejutni. a #461-ban adott linkre menj el, az egy magyar fórum, ott a Szerverek topikban találsz majd segítséget hogy hova mehetsz, ill. mi a teendő.
  • donoki
    Smash: Hát ha 90 lvl körül lehet akkor én csak az újját tom letörni!MAX de lehet még azt se!! :(
    Musha: A LineAge2 az 2-2,5 GB-ot oglal!!De most nem tom mér nem fogadja el az accountomnak a PWD-jét!!!
  • musha
    nem árt hozzá egy photoshop meg ha animáltat szeretnél, akkor egy gif animator. a többi a fantáziádon múlik ^^
  • musha
    800-850 mega.
  • Smashing Skull
    Volna egy kérdésem! A globalon szeretném ha segítene valaki bejelenteni egy trade hacker-t mert az a **************************** anyaszomorító lenyúlta egy Soulomat. A neve : _ReSeNdE_
    90lvl körül lehet és DRG settet hord. Ha látnátok esetleg akkor nyugodtan az igazság nevében öljétek le a szemétládáját.
  • donoki
    Kül Musha nekem most tölti le a Patch-t és nem tom még!!
    A Guild Wars az mennyi helyet foglal???
  • donoki
    És Max 8 kb!!!
    Hát ez nem vmi nagy!
  • donoki
    Ja már tudom!!
    120 x 20 lehet a max!!! :)
  • donoki
    Jahh én is csinálok!!!
    Musha vagy Borg ez hány szor hányas kép?? :S
  • Smashing Skull
    Csumi!

télleg ezt a név avatart hogy kell csinálni?
    (amugy ez a név és eza regisztrációm ide csak ugy poénból készült hogy kérdezhessek a mu-ról de mostmár látom hogy érdemes a saját nevemet használni ugyhogy nemsokára megcsinálom ide az uj regisztrációm. Valószínűleg Frosty lesz
    vagy valami hasonló, de előbb csinálnék én is avatart
  • musha
    a Lineage is bőven megér egy próbát...de azért a Guild Wars persze jobb ^^
  • donoki
    Na megyek aludni!!Szasztok!!!
  • donoki
    Én is csinálok majd ilyen név avatar szerűséget!!!
  • donoki
    De most a LineAge-t töltöm!!!Most van 61%-nál!!!
  • donoki
    Huhh!!!
    Én is most szálltam le a globálos muról!!!
    Tök jó ez a game!!!
    Ok Smash felveszlek most!!!
    Én is lehet megveszem a Guild Wars-t!!!
  • Borg87
    igen játszok még a globalon most is onnan jöttem