10360
Mu Online
-
Smashing Skull #596 Nem láttad 1-2 hónappal ezelőt... -
donoki #595 Ez teljesen meghalt ez a fórum!! -
donoki #594 1 óra múlva újra mu! :) -
donoki #593 Na megyek kajolni!!
Császtok! -
donoki #592 Megint nincs itt senki!! :( -
donoki #591 Mikor jössz játszani?
-
donoki #590 Hát nekem nincs meg! -
Smashing Skull #589 Hajjátok emberek! Nekem az a Yoda hack kéne vagy mi a fene, amivel sentinelt lehet irtani!!! Akkor egy másik accountal szépen felturbóznánk minden magyart és csinálhatnánk egy nagyon király guildot!!!
(valaki szerezze meg!!) -
donoki #588 Ki mikor megy játszani a muval???
Akinek meg van az msn-em az szóljon oda!!! -
donoki #587 Aham!
Egyszer tőlem elvették majdnem az egész set-et a Armor-on kívül!
Ezek olyan köcsögségek!!
De csak azért kéne egy ilyen működő hack XP-re mer ha látunk ilyet akkor visszaadhatjuk!! -
Barty007 #586 Ja azt tudom velem is szórakoztak -
donoki #585 Hát nekem meg van de olyan sokáig tölt a Loginnál még nem volt időm kivárni(max 5 percet vártam!!) :)
De kül mostanában vannak olyan hackerek akik városban tudják a kintieket ölni!! -
Barty007 #584 hello mindenkinek !
kéne egy müködő trade hack és akkor visszalopnánk:)
-
#583 ok nem fogok leszedni semit :D -
#582 egy jótanács a GW-hez: SEMMIT, azaz SEMMIT ne tölts le hozzá külön (max. térképet) nem hivatalos oldalról, mert volt aki benyalt emiatt egy trójait, és ellopták a karakterét. ez ritka, és sikerült is visszaszereznie az illetőnek a karaktert, de jobb elkerülni az ilyen dolgokat. pedig ő is csak egy ártalmatlannak tűnő `köpeny szerkesztőt` szedett le. -
#581 ha van ismeösöd a mu ban akor azt ajánlom használjátok az ismerete és csináljatok mind 2 külön kereskedő accauntot ezzel kitudtok szurni az eféle csalókal csak azt kell csinálni hogy az értéket ideiglenesen oda adjátok a havernak accaunt csere és oda adja annak a karinak aztán mész üzeletlni és adig nem tudnak lopni amig bent vagy miután megszerezted a cuccot hivod haverod lepaszolod az anyagot és megvan minden de azzal a karival akkor amivel játszol azzal nem szabad üzletelni hiszen akkor bukta az egész... -
#580 Ja abből a határozásbol jutottam ki arra hogy megveszem a GW-t mert ez a karim fél éves munka volt ezek után ******meg magukat és **************************** ha jól esik nekik akor csak nyugottan!!! Ez a játék emiatt nagyon elromlott és, nem tudnak teni semit igazábol a játéktervezők mert aki win 2000 használ az gyakorlatilag azt csinál a mu ban amit akar. Én sem értem ,hogy hogyan de a 2000-ren mindenféle csalás megy :( -
#579 kép mindenk képpen kell és elkell küldeni az MM nek aztán ha éppen van kedve akor elolvassa(vassák) a levelet... De akor sem tudja letiltani esetleg akkor ha megint használja a csalást. Haveromnak sikerült bebizonyitania és viszakapta minden cuccát és még melé a kavicsait is visszakapta ez kb 3 hónap volt és minden héten 2 levelet küldött az MM nek. De engem is kiraboltak rendesen a 85. lvl karimat szépen a drg +3+12 settet elviték róla de én nem tudtam hogy ki tette... -
#578 hú, na most én nem értelek...miért jó ha ide belinkelsz egy hack programot, ill. miért akarod törtölni a regisztrációd? -
Smashing Skull #577 Ja és hogy a ****ba kellene letörölni a jelenlegi regisztrációm?
-
Smashing Skull #576 nem tudom, ti mit szólnátok hozzá ha egy hekkprogram elérhetőségét beraknám ide?... -
Smashing Skull #575 affene... -
#574 nem csináltam olyat soha, Fairy Elf barátom viszont küzd a hackerek ellen, talán ő tud valamit. bár szerintem screenshot szükséges lenne a bizonyításhoz, de nem tudom... -
Smashing Skull #573 Musha mit tudnál nekem ajánlani feljelentés ügyében? -
#572 mert szerintem a hivatalos szerveren próbálkozol, az meg fizetős, így oda biztos nem fogsz bejutni. a #461-ban adott linkre menj el, az egy magyar fórum, ott a Szerverek topikban találsz majd segítséget hogy hova mehetsz, ill. mi a teendő. -
donoki #571 Smash: Hát ha 90 lvl körül lehet akkor én csak az újját tom letörni!MAX de lehet még azt se!! :(
Musha: A LineAge2 az 2-2,5 GB-ot oglal!!De most nem tom mér nem fogadja el az accountomnak a PWD-jét!!! -
#570 nem árt hozzá egy photoshop meg ha animáltat szeretnél, akkor egy gif animator. a többi a fantáziádon múlik ^^ -
#569 800-850 mega. -
Smashing Skull #568 Volna egy kérdésem! A globalon szeretném ha segítene valaki bejelenteni egy trade hacker-t mert az a **************************** anyaszomorító lenyúlta egy Soulomat. A neve : _ReSeNdE_
90lvl körül lehet és DRG settet hord. Ha látnátok esetleg akkor nyugodtan az igazság nevében öljétek le a szemétládáját. -
donoki #567 Kül Musha nekem most tölti le a Patch-t és nem tom még!!
A Guild Wars az mennyi helyet foglal??? -
donoki #566 És Max 8 kb!!!
Hát ez nem vmi nagy! -
donoki #565 Ja már tudom!!
120 x 20 lehet a max!!! :) -
donoki #564 Jahh én is csinálok!!!
Musha vagy Borg ez hány szor hányas kép?? :S -
Smashing Skull #563 Csumi!
télleg ezt a név avatart hogy kell csinálni?
(amugy ez a név és eza regisztrációm ide csak ugy poénból készült hogy kérdezhessek a mu-ról de mostmár látom hogy érdemes a saját nevemet használni ugyhogy nemsokára megcsinálom ide az uj regisztrációm. Valószínűleg Frosty lesz
vagy valami hasonló, de előbb csinálnék én is avatart -
#562 a Lineage is bőven megér egy próbát...de azért a Guild Wars persze jobb ^^ -
donoki #561 Na megyek aludni!!Szasztok!!! -
donoki #560 Én is csinálok majd ilyen név avatar szerűséget!!! -
donoki #559 De most a LineAge-t töltöm!!!Most van 61%-nál!!! -
donoki #558 Huhh!!!
Én is most szálltam le a globálos muról!!!
Tök jó ez a game!!!
Ok Smash felveszlek most!!!
Én is lehet megveszem a Guild Wars-t!!! -
#557 igen játszok még a globalon most is onnan jöttem