10360
Mu Online
  • musha
    ehm...
    és a pénzemet mikor adod vissza?
  • pityogo2
    ja és a taikit, vcagy kit, ki tudom nyirni.
    ma pl kki is nyirtam, de 1 fa*****ó el is csórta a box of kundun+2-t. utána emg kinyirtam egy k***a nagy pkt.eldobott egy great scythe+2+skillt. nem birtam felvenni, emrt sok vollt a szar cuccom, és nekm birtam az a szar leather gloves+5+4-et eldobni, mert "draga" cucc, és amikor már másikat dobtam el, akkor emg már nem birtam felvennni, mert egy másik fa***ó csorta el. szoval ennyit az igazságos dobásokról.
  • pityogo2
    mellesleg, én ugy ertettem, ha kinyirom, ha visdszaolvasnál, és fel biromve nni a cucccot.
  • musha
    ja meg a minden szörny után 75k-ról annyit, hogy
    1: nem biztos hogy ki tudod nyírni
    2: nem biztos hogy kiejt valamit (!)
    3: nem valószínű, hogy csak te leszel ott -> mást is érdekelni fog a belőle kihullott cucc
  • musha
    juteszembe pénz...valamikor oda tudnád adni a pénzemet?

mellesleg sárkányt biztosíthatlak, hogy nem ölnél meg simán, inkább ő téged. múltkor egy (1) db sárkányt ütöttünk cirka 20-an, de úgy, hogy folyamatosan potyogtak az emberek körülötte. egyszer engem is megölt (szerény 210-es pofonokat szórt belém). szóval nem véletlen, hogy 100.szint feletti embereket keresgélnek partiba ilyeneket gyepálni.
    mondjuk a sárkány a legdurvább, a goblin gondolom jóval kevésbé erős.
  • pityogo2
    bazzeg, énmeg sosem találom meg:( :( :(
    ha találsz arany goblint vagy sárkányt, akkor szóljá, hogy hól van, mert én sztem simén kitudnám nyirni. megkapnál minden eggyes ilyen lény utén, amit kitudok nyirni, 75k-t.
    sztem ez egész jó üzlet 1 infóér
  • Bakutyin
    baszki..én mostanában állandóan megtalálom a zaranygoblint..vagy a kissárkányt...mivel meg se tudom sebezni..ezért bemegyek a városba..elkezdek ordibálni..mineki:-HOL?HOL?..én meg mondom hogy money és megmutatom nekik hogy hol van..és erre jól faképnél hagynak..:)
  • pityogo2
    _=szinte=_
  • Bakutyin
    nemis mer énis-:)
  • pityogo2
    nah szuper. asszem már vagy 4 napja SZINTE csak én írok
  • pityogo2
    kn 10:30-kor
  • pityogo2
    találtam 1 soult :)
  • pityogo2
    LVL 51! (:
  • pityogo2
    mellesleg belé a kőgólemek kemény 1-et ütnek, _HA_ eltalálnak
  • pityogo2
    100k bazzeg, ekkor aszar... ennél csak jobb lehetett volna a kb 4,3 millát érő dobozból.
    be$20PT@m a nagy F@$2t .....
  • DrGreen
    Mi lett a Box-ból?

Tudjátok, hogy 1500-ös pinggel milyen játszani? Ezen rágom a kefét már majd két hete...
    Rádiós net, ja. Sétálsz a mezőn, körülötted puszta, csak pillangók röppennek virágról-virágra, és egyszer csak utolér az _adatcsomag_: 3 kőgólem és 2 Agon üt hevese, már belém is sebeztek... ööö na jó csak 5-öt, de mert jó a védelmem ellenük!
    Ue. a Dungeonban, lárvák ellen már halálos dolog, főleg, hogy 1.5 mp a válaszidő, míg benyomok egy potiont.
    Szegény Doki nem tudja megmenteni magát... tiszta égő.
    Pedig, mikor levagyok mérgezve, hmmm. Már érzem a nevem súlyát...
    Na mind1. Megyek, cirka 2-300 csonti és szintet lépek...
  • pityogo2
    nah megyek eldobni
  • pityogo2
    YEEEEEEEEHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    BOX OF KUNDUN+2!!!!!!! JIPPPIIIIIIIIIII
  • pityogo2
    lvl 47
  • pityogo2
    nah, lvl 46.
  • pityogo2
    Ráadásul batyukin, meg én látogatjuk szinte csak a fórumot.
  • pityogo2
    bazzeg, ez így 1 nagy szar.1 hónapja muzok, folyton csak gyakok meg tradelek. ez így dögunalom.Nem találkozok 1 magyarral se.Asszem keresek mingyá vmi másik játékot. ez így 1 nagy szar.
  • Sonic13
    Hűűű Bazzel!!!

Láttatok már arany sárkányt? Most nem tudom a képet felrakni, de majd felrakom. Ez qrwa kemény lehet! Toboroztam az embereket a városban :)
    Az arany szarságok közül még a goblin is igencsak megöl nem hogy ez a barom állat!
  • pityogo2
    EZ LOOOOOLLLL :)))))))
    katt ide: EZ LOL!
  • pityogo2
    nah, asszem kb 19:30-kor fennt leszek mu valamelyik serverén. Jólenne ma/holnap hajnalig/ meglépni az 50-es szintet
  • pityogo2
    szerintem az a fulll szerkó kb 400-500 def az viszont má SZÉP :)
  • pityogo2
    én, musha magas szint? ez túzás :) ha majd 120, megg 150, na az má magas szint! :) (álom: remélhetőleg akkor még dragon items+9+12+luck lesz mindenem pendant of fire+9+3% rinf of ice/poison+9+3% Chaos Dragon Axe+9+12+skill :))) szép álom :) )
  • pityogo2
    nah, másztam egyjík szerverrö.
  • pityogo2
    K=k=*1000
  • Bakutyin
    jól látom hogy a K meg a k nem egyenlő?
    elméletileg az ezer az kis k. vagy nem ?
  • Bakutyin
    aszittem a +5öscsuka nem olyan nagy szám magasabb szinteken(mint amilyenen ti vagytok)
    mivel egy srác 700zenért akart nekem eladni egy +4eset (persze hogy megvettem) azthittem hogy a +5ös nem sokkal drágább.
  • musha
    én is örülnék egy plate armor +4/+12%-nak :)
    sőt, egy plate boot +5-nek is, mert akkor még futnék is :)

de sajna varázsolni nem tudok, hekkelni nem is akarnám, raktáron meg nincs ilyen.
  • musha
    nincs olyan, hogy `szokott lenni`. amikor rájön a játszhatnék átjön és nyomja (persze azért ebbe nekem is van beleszólásom). ez pedig van hogy koradélután, de inkább éjjel. és van hogy 3 nap egymás után, van hogy hetekig nem. szóval nincs rendszer.
  • Bakutyin
    innen is sorba dobal kifele...15
  • Bakutyin
    bazze. kidobbot már 4szer..megyek a 3mas ra
  • Bakutyin
    fennvagyok.maja2.
    NEM TUDNA VKI NEKEM EGY +5ÖS MÁGUS CSUKÁT SZERVÁLNI?
    NAGY NEHEZEN TRADE-OLTAM VOLNA EGYET DE NEM TUTTAM MEGVENNI MER KIIRT VMI HÜLYESÉGET HOGY 10. SZINT ALATT BLABLABLA....
  • Bakutyin
    nagyon durva.
    LóóóóóL.
  • pityogo2
    A DOHÁNYZÁS ÖL
  • pityogo2
    EZ LOL , NÉZZÉTEK MEG http://dwd.hu/
  • pityogo2
    az angel az még mayán is (ami drágább) MAX 350K!! ESETLEG 400! de nem cháos (900k) !mellesleg énse tom mi értelme még