10360
Mu Online
-
ehm...
és a pénzemet mikor adod vissza? -
ja és a taikit, vcagy kit, ki tudom nyirni.
ma pl kki is nyirtam, de 1 fa*****ó el is csórta a box of kundun+2-t. utána emg kinyirtam egy k***a nagy pkt.eldobott egy great scythe+2+skillt. nem birtam felvenni, emrt sok vollt a szar cuccom, és nekm birtam az a szar leather gloves+5+4-et eldobni, mert "draga" cucc, és amikor már másikat dobtam el, akkor emg már nem birtam felvennni, mert egy másik fa***ó csorta el. szoval ennyit az igazságos dobásokról. -
mellesleg, én ugy ertettem, ha kinyirom, ha visdszaolvasnál, és fel biromve nni a cucccot. -
ja meg a minden szörny után 75k-ról annyit, hogy
1: nem biztos hogy ki tudod nyírni
2: nem biztos hogy kiejt valamit (!)
3: nem valószínű, hogy csak te leszel ott -> mást is érdekelni fog a belőle kihullott cucc -
juteszembe pénz...valamikor oda tudnád adni a pénzemet?
mellesleg sárkányt biztosíthatlak, hogy nem ölnél meg simán, inkább ő téged. múltkor egy (1) db sárkányt ütöttünk cirka 20-an, de úgy, hogy folyamatosan potyogtak az emberek körülötte. egyszer engem is megölt (szerény 210-es pofonokat szórt belém). szóval nem véletlen, hogy 100.szint feletti embereket keresgélnek partiba ilyeneket gyepálni.
mondjuk a sárkány a legdurvább, a goblin gondolom jóval kevésbé erős. -
bazzeg, énmeg sosem találom meg:( :( :(
ha találsz arany goblint vagy sárkányt, akkor szóljá, hogy hól van, mert én sztem simén kitudnám nyirni. megkapnál minden eggyes ilyen lény utén, amit kitudok nyirni, 75k-t.
sztem ez egész jó üzlet 1 infóér -
baszki..én mostanában állandóan megtalálom a zaranygoblint..vagy a kissárkányt...mivel meg se tudom sebezni..ezért bemegyek a városba..elkezdek ordibálni..mineki:-HOL?HOL?..én meg mondom hogy money és megmutatom nekik hogy hol van..és erre jól faképnél hagynak..:) -
_=szinte=_ -
nemis mer énis-:) -
nah szuper. asszem már vagy 4 napja SZINTE csak én írok -
kn 10:30-kor -
találtam 1 soult :) -
LVL 51! (: -
mellesleg belé a kőgólemek kemény 1-et ütnek, _HA_ eltalálnak -
100k bazzeg, ekkor aszar... ennél csak jobb lehetett volna a kb 4,3 millát érő dobozból.
be$20PT@m a nagy F@$2t ..... -
Mi lett a Box-ból?
Tudjátok, hogy 1500-ös pinggel milyen játszani? Ezen rágom a kefét már majd két hete...
Rádiós net, ja. Sétálsz a mezőn, körülötted puszta, csak pillangók röppennek virágról-virágra, és egyszer csak utolér az _adatcsomag_: 3 kőgólem és 2 Agon üt hevese, már belém is sebeztek... ööö na jó csak 5-öt, de mert jó a védelmem ellenük!
Ue. a Dungeonban, lárvák ellen már halálos dolog, főleg, hogy 1.5 mp a válaszidő, míg benyomok egy potiont.
Szegény Doki nem tudja megmenteni magát... tiszta égő.
Pedig, mikor levagyok mérgezve, hmmm. Már érzem a nevem súlyát...
Na mind1. Megyek, cirka 2-300 csonti és szintet lépek... -
nah megyek eldobni -
YEEEEEEEEHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
BOX OF KUNDUN+2!!!!!!! JIPPPIIIIIIIIIII -
lvl 47 -
nah, lvl 46. -
Ráadásul batyukin, meg én látogatjuk szinte csak a fórumot.
-
bazzeg, ez így 1 nagy szar.1 hónapja muzok, folyton csak gyakok meg tradelek. ez így dögunalom.Nem találkozok 1 magyarral se.Asszem keresek mingyá vmi másik játékot. ez így 1 nagy szar. -
Sonic13 #294 Hűűű Bazzel!!!
Láttatok már arany sárkányt? Most nem tudom a képet felrakni, de majd felrakom. Ez qrwa kemény lehet! Toboroztam az embereket a városban :)
Az arany szarságok közül még a goblin is igencsak megöl nem hogy ez a barom állat!
-
EZ LOOOOOLLLL :)))))))
katt ide: EZ LOL!
-
nah, asszem kb 19:30-kor fennt leszek mu valamelyik serverén. Jólenne ma/holnap hajnalig/ meglépni az 50-es szintet
-
szerintem az a fulll szerkó kb 400-500 def az viszont má SZÉP :) -
én, musha magas szint?
ez túzás :) ha majd 120, megg 150, na az má magas szint! :) (álom: remélhetőleg akkor még dragon items+9+12+luck lesz mindenem pendant of fire+9+3% rinf of ice/poison+9+3% Chaos Dragon Axe+9+12+skill :))) szép álom :) )
-
nah, másztam egyjík szerverrö.
-
K=k=*1000 -
jól látom hogy a K meg a k nem egyenlő?
elméletileg az ezer az kis k. vagy nem ?

-
aszittem a +5öscsuka nem olyan nagy szám magasabb szinteken(mint amilyenen ti vagytok)
mivel egy srác 700zenért akart nekem eladni egy +4eset (persze hogy megvettem) azthittem hogy a +5ös nem sokkal drágább.
-
én is örülnék egy plate armor +4/+12%-nak :)
sőt, egy plate boot +5-nek is, mert akkor még futnék is :)
de sajna varázsolni nem tudok, hekkelni nem is akarnám, raktáron meg nincs ilyen. -
nincs olyan, hogy `szokott lenni`. amikor rájön a játszhatnék átjön és nyomja (persze azért ebbe nekem is van beleszólásom). ez pedig van hogy koradélután, de inkább éjjel. és van hogy 3 nap egymás után, van hogy hetekig nem. szóval nincs rendszer. -
innen is sorba dobal kifele...15 -
bazze. kidobbot már 4szer..megyek a 3mas ra -
fennvagyok.maja2.
NEM TUDNA VKI NEKEM EGY +5ÖS MÁGUS CSUKÁT SZERVÁLNI?
NAGY NEHEZEN TRADE-OLTAM VOLNA EGYET DE NEM TUTTAM MEGVENNI MER KIIRT VMI HÜLYESÉGET HOGY 10. SZINT ALATT BLABLABLA....

-
nagyon durva.
LóóóóóL.

-
A DOHÁNYZÁS ÖL -
EZ LOL , NÉZZÉTEK MEG 

http://dwd.hu/
-
az angel az még mayán is (ami drágább) MAX 350K!! ESETLEG 400! de nem cháos (900k) !mellesleg énse tom mi értelme még