10360
Mu Online
-
#516 hát az nehéz lenne, mert egyrészt 2 cd, másrészt személyre szabott cd kulcs van hozzá - nem lehet sehogy trükközni.
msn-em nincs, nem szeretem. fórum / e-mail párti vagyok :) -
donoki #515 Aha!!
Nem tudnád elküldeni vhogy a Guild Wars-t??
De kül egyszer összehozhatnánk egy kis partyt a globalon!!
Vki enm tudna vmi jó kis cumókat adni!!Ha van feleslege!! :D
Nincs msn-ed musha?? -
#514 ja és kiegészítendő az elvesztést, mindent elküldtem ahogy kérték, de persze b@sztak válaszolni. -
#513 heh..élelmes...
de egyrészt nincs, másrészt ha lenne se adnám oda senkinek amíg nem vagyok benne biztos, hogy soha többé nem játszom vele. -
#512 hát úgy cirka 2 éve volt egy okos gondolata a fejelsztőknek, miszerint `biztonsági okokból` lecserélik mindenkinek a jelszavát. namost nem ám hogy elküldték mail-ben az újat, neeem...ahoz, hogy elküldjék, emlékeznem kellett volna a `titkos kérdésre` és az arra adott válaszra is (amit regisztrációkor kér is, de senki nem veszi komolyan). persze nem tudtam. aztán mivel az emberek 90%-a nem tudta, kitalálták, hogy írj nekik levelet, amiben az elveszett karaktered adatait add meg, majd ők elküldik a titkos kérdést és a választ, hogy kérhesd az új jelszavad. KÁOSZ!!!!! na mindegy, úgyhogy akkor egy jó ideig nem nyúltam hozzá, később csináltam az elfet, de azt meg csak úgy szimplán meguntam (nem az elf kaszt miatt).
A Guild Wars is mmorpg, csak azt egyszer meg kell venni kemény 8k-ért, és onnantól kezdve nincs havidíj meg semmi, folyamatosan fejlesztik, nagyon jól néz ki, hangulatos és sok magyar nyomja. -
Smashing Skull #511 amugy =>> itt jó game guide van =>> mobius.ph/muonline
(nézzétek meg)
-
Smashing Skull #510 musha amugy meg ha nem jáccol akkor tudnál adni egy-két B-t? -
Smashing Skull #509 ja télleg nem izgatóak
de ha valaki télleg tadja a Chaos elméletet annak fejet hajtok...
DK 67 DW 36 =>>> a globalon -
donoki #508 Na vki el tudná magyarázni h Chaos itemeket h a bűbánatba tok csinálni!!??? -
donoki #507 A tört szerverek(privi szerverek) már nem olyan izgatóak!! -
donoki #506 De hogyan veszett el a DK-d??
Hmmm...
A Guild Wars az millen game??? -
#505 ha a régi karakteremre kérdeztél, akkor volt egy 72. szintű dk-m, aztán az elveszett(-.-), majd lett egy 50.szint körényéki elfem.
ha azt kérdezted, hogy milyen játékkal nyomom most, akkor Guild Wars, Everquest 2, bár kicsit mostanság ezeket is hanyagolom. -
donoki #504 Nektek most a globálon milyen karitok van???
Nekem egy DK: 26 lvl , DW: 10 lvl , ELF: 7 lvl.
Nektek??? -
donoki #503 Hmmmm...
Igazatok van!
Én nekem azért nem teccik a privi szerver mert ott mindenki olyan kemény!! :))
De ha pl szerzek a globálon egy olyan jó kis karit azzal már ott én is tok keménykedhetni!!! -
Smashing Skull #502 Mivel nyomod?
-
#501 egy ideje nem, de bármikor rámtörhet még a Muzhatnék :) -
Smashing Skull #500 jáccol még a globalon? -
#499 jaja, ezt mondom én is ^^ -
Smashing Skull #498 jaa
rájöttem. Nekem nem teccik a privát, mert túl könnyű, igy lesz elég motivációm.
És különbenis erős késztetésem van arra hogy Blade Knightom legyen a globalon, hogy keménykedhessek vele -
Smashing Skull #497 ezt most fullra nem értem
-
#496 de ha privát szerveren gyakorlod a jewelek használatát, azután mennyire leszel motivált vajon előről kezdeni század/ezred-olyan tempóban? -
Smashing Skull #495 hehh
szerintem a privát szerverek (pl GSE) arra kivállóak hogy gyakorolj, pl a Chaosos dolgokat...
Amugy ha a MU fizetős lesz én nem biztos hogy fojtatom... -
donoki #494 Nahh Barty felvett! :) -
donoki #493 De itt az MSN címem: [email protected]
ha kell persze... -
donoki #492 Kül. Barty nem kell segíteni naon fejlődni!!
Ki az a hülye aki nem tud egy provate server-en fejlődni?? :)) -
donoki #491 Hát engem nem érdekelnek a hackerek!!! :D
Mer ha baszogatnak akkor én is majd mást!!!
Ha majd jönnek Trade hack-kel akkor én is!! -
Fairy Elf #490 asszonták, hogy nem tervezik a fizetőssé válást, bár akkor a hackerek megszopják:)
tehát inkább fizetek és jól érzem magam:) -
#489 kösz, neked is :)
kicsit még boncolgatom ezt a privát szerver-témát...szóval ugye szervertől függően többszáz-(többezer)szeres xp-t kap az ember. ez ugye többszáz-(többezer)szeres gyorsasgáot jelent a fejlődésben. vagyis kb. durván azt jelenti, hogy amíg egy ember a globalon egy évig szopik vele, egy ilyen szerveren ezt 1 kemény nap alatt összehozza. mi is a játék célja? a fejlődés. mi vész el a felturbózott tempó miatt? a fejlődés.
más: néztem, hogy 0.99-es verziónál jár a Mu. az 1.0 nem lesz vajon kurvéra fizetős? -
Fairy Elf #488 hi all:)
látom nagyon megy itt a privát server téma!!!
csak az értelmét nem látom: abban nincs kihívás!!!
miért jó, hogy 2 nap alatt lépek 300 szintet???
ezek a játékok hosszútávra készülnek, esetleg, hogy megszeresd a karaktered, hogy küzdj 1 kicsit meg ilyen baromságok:)
mongyuk az a k***a sok hacker idegesítő de már fejlesztik az antihekk progit:)
már vagy 1 éve de eccer kész lesz:)
amúgy a www.muhq.com on minden fent van (info, térképek, szörnyek stb)
MÁS: szia MUSHA:) JÓ REGGELT!!!!!:) -
Smashing Skull #487 Csöcs Mindenkinek!!!
Kéne egy Guild a GSE-n nem?
Tegnap kezdtem el MG-vel a game-t ATTILA=HUN-nal együtt, ugyhogy nemsoká meg is valósitható...
ha érdekel benneteket akkor irjatok
a neveim:/\ngel; FROSTY_HUN; FROSTY_MG -
Barty007 #486 hanyas vagy?
segítek fejlődni ha kell ott a játékba adok tanácsokat is!
mond meg hogy hol találkozzunk és és mi a neved hanyas szerveren egyenlőre ennyi -
donoki #485 Lepróbálom vinni legalább Murderers-re!!!
De azért örülnék ha ék lennék!!!
-
donoki #484 LOL!
Van egy csomó manim aztán most Phonomania-s vok a Gse-n és nem tok venni a boltba semmit !
Dark Phoenix Shield!!!Ez ölt meg és elvette a Bill of Balrog-om!!!
Kapja be!!WAZZ!
ILYEN NINCS!!
-
donoki #483 HURRÁ!Jó a MuGse!!!
Naon klassz! -
donoki #482 Most lepróbálom tölteni a full klienst!!!
Majd meglátjuk h jó lesz-e!!! :S -
donoki #481 De azt másoljam be a Global launcher-hez??
Oda a Global mappájába?
Vki plz mondja el h mit is tud ez a MuGse!!(pl: hány szoros Exp,Hány szoros Drop,Hány szoros Zen.... stb..) -
Barty007 #480 MuGseLauncher ezt
-
donoki #479 De melyiket töltsem le???
-
Barty007 #478 onnan az oldalról ott fenn van -
Barty007 #477 haljátok valakinek a mu gse n van olyan karaktere amivel nem játszik és resetelt már?