10360
Mu Online
-
#676 azok kicsit nagyobb tételekkel dolgoztak szerintem ^^ -
Smashing Skull #675 Donoki! Szerintem te nem vagy 100as ha ilyen nyílvános helyen reklámozod magad mint dc-hub üzemeltető, vagy nem hallottál arról a pár srácról akit nem rég kaptak el mert hubot csináltak? -
donoki #674 Huh!
Tegnap egész végig nyomtam a Mu-t de most a DW-meel nyomom!
A Dw-m mst 16 szintű!
Végülis ez egész jó!! :)) -
donoki #673 Hát ez lehetne a fan hub-ja!! :DD
Vagy nem???
Mer most megy egy hubom!
Vannak rajta 20-30-an de kéne egy ilyan hub is.
:)
LOL -
#672 hát elég nehéz úgy felfogni, hogy ezt egy pillanatig sem említetted.
másrészt nehéz felfogni, mert az említett játékokhoz szükséges file-okat le lehet tölteni rengeteg gyors, fix oldalról, nem tudom milyen Mu-s, Lineage 2-s, pláne Guild Wars-os file-t cserélgetnének rajta az emberek...térképeket? patch-eket?
nem akarom a lelkesedésed letörni, de ennek semmi értelmét nem látom... -
donoki #671 Már bocs h így rád támadok!! :) -
donoki #670 Ez egy MU ONLINE és L2 meg GUILD WARS hub lenne!!!
Ezt olyna nehéz felfogni?? -
donoki #669 De nem érted??? -
#668 inkánn = inkább -
#667 kedves, hogy rám gondoltál, de annyira azért nem vagyok oda a dc-ért (hozzáteszem, hogy a file-cserélő rendszerekből a legjobbnak tartom (a torrent is jó, csak onnan inkánn nagyobb file-okat érdemes töltögetni)). de annyi magyar hub van, nem elég szerinted? -
donoki #666 Ha pedig lennénenk egy páran akik dc-znek akkor csinálhatnánk egy hubot!!
Én megbírom csinálni csak jelentkezők kellenek OP-nak meg stb-nek!!
Mer vkinek ha nem vok ott akkor fenn kell tartani a rendet!4
Musha te nem vállalkoznál rá?? -
#665 előfordul, de nem sokszor... -
donoki #664 Szokott vki itt DC++ ozni??
Persze aki Mu Online-zik meg L2-zik meg aki Guild Wars-ozik!!
Az írja leide és vmit majd akkarok mondanI! -
donoki #663 hát gondolom megy 1024 x 768 -ban minimum az a 800 x 600!
Aztán lehet húzni sztem 2080-ig!!
Az én monitorom 2080-ig bírja!! -
Smashing Skull #662 Emberek a Guild Wars milyen felbontáson megy????
-
donoki #661 :DD -
Smashing Skull #660 tudom -
donoki #659 Jahh!Télleg!!
De okos vagy!!
Pontosan! -
Smashing Skull #658 Hja én már tudom!!!
Nem a játék eredeti parancsikonjával kell elinditani a játékot, mert akkor patchel, és azt szerintem nem kell megcsináltatni a game-vel, hanem a system könyvtárban lévő exe-t inditsd el!!!
Akkor sztem jó lesz. Sok sikert! -
donoki #657 Hát akkor nem tom mi a hiba!!! -
Barty007 #656 Azt tudom már meg is volt! -
#655 a c3 klienst innen töltheted (ftp):
lineage2.tx.hu
user: lineage2
pass: lineage2 -
donoki #654 aha
amit írt Musha az előzökhöz!
Ezek a linkek: #612-esnél azt lekell töltened az a patch a #617-enél pedig ott regeldd magad és mehet a GAME-HAME! :D
LOL -
Smashing Skull #653 Tök mind1! Amugy majd egy fix időpontot kéne megbeszélnünk Musha!
Bartynak üzenem: ha l2 ről beszélsz akkor leszeded a hivatalos honlapról és patcheled kézzel a c3rofal2.rar-ral.
-
donoki #652 Hé!!
Én ma megyek fel most!!!
Nemsokára.....
Kül nem Rean hanem Reab......
De mindegy! :D
Na írjatok ha jöttök!!
Ja pill!
Fennt vagy MSN-en!! :D -
Barty007 #651 Segítsetek ennek a privat linage2 nek honnan szedhetem le a full cliensét nem a patcht mert az megvan ! -
Smashing Skull #650 Yó szelet!
Ja bocs, már nagyon álmos voltam, és kikapcsoltam a gépet. Ma valamikor Donokival együtt kéne felmenni, de ha neki sincs kedve hozzá, akkor megyek egyedül is. De mostanság nekem nem nagyon jó hír hogy neked éjfél felé a jó időpont, sokkal jobb lenne ha délután vagy reggel találkoznánk. Amugy Rush-t és Rean-t ismered? Ők is magyarok :D. -
#649 na most adtam fel a várakozást... -
#648 fú, mondj már lécci valami fix helyet, hogy hol keresselek, 5 percenként ránézek a fórumra mostantól. -
Smashing Skull #647 most elven ruins közelében garázdálkodtam :D -
Smashing Skull #646 hallod!! én már egyszer visszajöttem!!! :D -
#645 hú, ja ez nem lesz olcsó út, de akkor megyek, kereslek... -
Smashing Skull #644 Frosty néven Human Knight és voltam már Guido-ban, ott vesztettem 8% exp-et és 32k-t ami az oda és a vissza út volt :S -
Smashing Skull #643 Talking Islands Town-ban???? -
#642 hm...te ezt nem nyomtad keveset ha 200k-s fegyver kell már.
kraftolni tudomásom szerint csak törpe tud. heal potion meg elvileg van a kezdő város Grocery shop-jában. ugye két eladó van, az egyiknél lehet `varázskönyveket`venni, a másiknál meg gyűrűket, nyakláncokat, illetve heal potion-t, antidote-ot, scroll of escape-et, meg hasonlókat. ja és minden kezdő városban van egy teleportos emberke, akik a megfelelő összegért eljuttatnak a megfelelő városba/területre. Gludio-ban lehet venni például healing potion-t, ami nem lesser healing potion (ami ugye a kezdő városokban van).
na én amúgy most kezdem nyomni, ha valaki játszik írjon, hogy hol tartózkodik kb és milyen néven, oszt megkeressük egymást. -
Smashing Skull #641 Kéne 200k egy fegyverre elsősorban, másodsorban kéne egy kis jelmagyarázat ahhoz hogy hogy lehet nyakláncot csinálni, meg willow fapálcát, receptből, és hol lehet venni heal potionokat meg sebkötéseket meg ilyesmit, és musha, lécci segíts broken swordot szerezni elven ruinsban!! -
donoki #640 Na vok!!
Az L2-nek nem nehéz egy kicsit az irányítása??
-
#639 én első sorban éjjel nyomom, majd írok mielőtt belépek.
cuccokkal kapcsolatban kérdezz nyugodtan, ha tudok válaszolok. most mondjuk 6 előtt pár percel fogok elmenni itthonról, aztán 8-9 körül leszek itt picit. -
Smashing Skull #638 Ja egyébként valaki mondjuk Musha, :D megmondanád a játék egyéb dolgaid?
Mondjuk azt hogy mi a fenét kell kezdeni egy két cuccal:D... -
Smashing Skull #637 Most is oda megyek !!!