10360
Mu Online
  • DrGreen
    Halika!

Mi a nyavaja az a Remedy of Love? Mire jó?
    Látta valaki értelmét a ANGEL-nek? Igaz, hogy 30%-kal kevesebbet ütnek rajtam, de egy szint alatt leütik a szentemet. Persze 1 chaos-t ér. Ilyen rossz boltot sosem csináltam még...
    Vagy azt is _magas_ szinten érdemes használni?
    valakinek sikerült chaos tárgyat kreálnia már? Kiványcsi vagyok, miket ad...
  • pityogo2
    Figyi, örülnék, ha tudnál szerezni nekem egy bronze helm+4+12-est. akkor meglenne 171 defem, ami már nem olyan borzasztó. már csak 19 agi kell a lightning swordhöz.
  • pityogo2
    Figyi, majd akkor ha fennt leszel, és olvasod a fórumot, akkor írd már meg, hogy a spanod mikor szokott lenni, jó?
    Ma nemtom, hogy leszek-e... elég sok házi lesz.
    Nyelvtam TZ; Kémából pedig kb 10 anyag tulajdonságainak+egyebek megtalálása;+még pár dolog....
  • musha
    én most megyek.
  • pityogo2
    ma majd 15:50-16:20 küröl fennt leszek már vmelyik mayán.
  • pityogo2
    belss=Bless
  • pityogo2
    persze. minden oylan cucc ami kék, nem lehet venni boltban. kivéve, ha 1 gyenge cucc és skillel van felruházva. ennyi.
    ezért van az, hogy valaki boltban vette a cuccát, valaki találta, és aki boltban ette, az csodálkozik, hogy miért ütik le őt, pedig ugyanúgy néz ki kb a cucca, mint a másiknak, pedig annak meg megse kottyan... vagy hasonló... így jobban eltudnak különülni az erősségek. így akinek sok a pénze, nem tud ugyanolyan erős uccban járkálni, mint aki tálalta, vagy vette egy másik értékes tárgyért, stb.
  • pityogo2
    hát arra még énse jöttem rá.1x használtam, vonaglott 1 kinyit a kari, ennyi... lehet hogy monstra kell rámutatni, és azután jobb klikk? fene tudja. Szerintem olyann lehet, hogyha rávarázsolod a monstra, akkor kisebbet sebez rajtad jóval (kiismered a taktikáját, vagy mittomén.)
    mellesleg a www.muonline.com-on van 1 ilyen, hogy skillek.
    bár lehet hogy ott pont nincs, mert nem figyeltem annyira
  • Sonic13
    HAli!
    Milyen az a defense skill? VAn egy ilyen pajzsom, de még nemtom használni :( 30 stamina nekem most 32 van :D
  • Hunnenkoenig
    Ebben a jatekban vannak olyan cuccok is, amiket a jatek dob es nem az arusoknal veszel?

Nekem eddig csupan ket magic findos fegyvert adott, hasznaltam öket (összesen 60% MF) es akkor meg kevesebbet dobott, mint anelkül :-(
  • pityogo2
    a belss mellesleg 10-12 chaos
  • DrGreen
    Én meg maradok a wiglesen....
    még csak 30. szint, hajtom az agility-t, kell a def.
    Gyengus vagyok, még csak csontikat, meg worm-öt gyakok.
    Kb. 1 óra egy szint... :(

De. egyetemen voltam, adtak helyi bérletet, de ingyért...
    Bár vártam, mikor kérnek érte 1 chaost. :)

Apró popó: Mi az a Bless? Marha sokat ér. Volt, aki 5-6 chaos-t adott érte.
  • pityogo2
    szuper, 1 normális film nincsen
  • pityogo2
    lehet megsassolok 1 fillmet, bye
  • pityogo2
    lehet hogy ma megcsinálom 50 körülre a szintemet
    úgy sincs sulim most ma
    traden meg megy csak a duma,duma,szinte senki sem tud megeggysezni a másikkal
  • pityogo2
    fajin, még 2 szint! :))) 4-5 óra alatt léptem 4 szintet+vettem 1 nagggyon jó pantsot. KIRÁLY! :))))
  • pityogo2
    Musha: mikor szokott a spanod gámelni?
    Jó lenne vmikkor megint csapizni
  • pityogo2
    király, vet tem egy nagyon jó pants-ot, és léptem 2 szintet
  • pityogo2
    nah, akkor ha valakit érdekel, ott leszek egyik maya-n
  • Hunnenkoenig
    SWG = Star Wars Galaxies
    Egy fizetös MMORPG a star wars univerzumban :-)
  • pityogo2
    mijaza SWG?
  • pityogo2
    hát sorry, de foggalmam sincs :( még énse csináltam chaos cuccot.... nekem nincs még annyim hogy meg merjem tenni
  • DrGreen
    Segítsen valaki ebben a chaosban! :)
    Próbálom minden tárgyal, alig fogad el valamit a fránya chaosgoblin.
    Erre valami+4-es shieldet benyel, és aszondja 2% eséllyel létrejön. :(
    Hogy lehet följebb srófolni? Zen-t ne tudtam beleadni. Mondta, hogy 20k lesz és pont.
    Segítsetek!!!!!!!!!!
    Köszi előre is.
  • pityogo2
    ok
  • musha
    na akkor megyek fel, maya3-ra
    davias főterén leszek a ládánál.
  • pityogo2
    Musha: 400k-ból csnáltam 3 chaost, vagyik kb 2810K-t-250k-t, mert az ugyebár valami ami nem az enyim:D
  • pityogo2
    nah idassolok 23:00-kor
  • pityogo2
    sztem ingyenes lesz örökre... ki KELL írni, hogy nem lesz ingyenes, mikor vége a bétá-nak
  • Hunnenkoenig
    Ja, nekem at kellett allitanom 1200x1024-re es mar jo volt a grafika.
  • Hunnenkoenig
    Oh, en az elözö hozzaszolasok alapjan a Wigles 2-n csinaltam karit es mar 10. szintü vagyok....

Mindenesetre csak kikapcsolodaskent csinaltam, mert az SWG mar egy kicsit uncsi volt...

Nem hiszem, hogy gyakran fent leszek...

Egyebkent ez most csak egy beta teszt? A clinetben azt irja....mikor fog megszünni az ingyenesseg?
  • pityogo2
    megkajálok, aztán megtaláltok majd vmelyik maya szerveren.. lehet hogy ugrálni fogok össze-vissza, mert kereskedek
  • pityogo2
    Hunnenkoenig: mayán gámelj léci, mert ha ott játszol, majd ha találkozunk, akkor segítek rajtad, elmagyarázok pár dolgot, ha akarod. Ma szerintem sokáig fennt leszek, emrt DU-tán aludtam, amig tesóm gépezet..
  • pityogo2
    DrGreen figyike: én a wiglén 2 db 30-as karit, és kb 3-4 cháos értéket hagytam ottan, hogy mayán játszhassak... az elején igen rossz volt, de mostanra már egész jól állok... van kb 2 cháos értékem, amit 2 óra tradeléssel értem el 400 k-ból (1 chaos= 700-800K).
  • DrGreen
    Nem igen van kedvem elölről kezdeni...
  • Bakutyin
    haveromnakm is ez volt ..beállítom 1024x680-ra asszem..erre nem indul..és csak gagyee felbontásban indult el..aztán reboot..és vígan ment szép felbontásban is
  • Hunnenkoenig
    Mar megoldodott köszi...
  • Hunnenkoenig
    Na leszedtem a jatekot es telepitettem, de szar a grafikaja, Mi lehet a baj?
    Legujabb nVidia driverem van, de a jatek ugy latszik 640x480-as felbontasban indul.....
    A betük olvashatatlanok es a grafika elegge tepett, vibral....

Mit lehet ilyenkor tenni?
  • pityogo2
    na nekem menni kell.. majd este fél 8-kor 50% hogy lleszek (vagy igen, vagy nem) 8-kor 100%
  • pityogo2
    bizti nem jösz maya? :-(
  • DrGreen
    ... akarom írni: ármennék, erre: Create New :(
    Maradok a Wigles-en. 1, vagy 5.
    Leltem egy chaost, egy kőgólemből. LuckLuckLuckLuckLuck!!!!
    mivel nem egy szerver csoporton vagyunk, így nem igen tudunk kereskedni. :(
    Csá!