431
Mobiltelefon kártyafüggetlenités
-
#71 remélem ellopják :DDDd -
#70 Hello!
Van egy régi westeles 3410-esem. IMEI szám:350889806952
Valaki tudna mondani hozzá függetlenítő kódot?
Köszi! -
#69 nincsnetem :D
faszomnak kell szerinted a torrent.. -
Brooklyn0816 #68 vazze ha van neted akkor nézz szét valamejik torrent oldalon ott találsz egy köteg programot
-
#67 bekéne zárni ezt a kurva topikot.. programot senkise ir ugyse.. -
Frankynson #66 Hali!
Siemens C75, vagy Sagem myV-55 függetlenítő kódokat tud valaki?
Köszi -
neoboy #65 Hali. Segítség kéne, Szeretnék függetlenítteni egy siemens c55 ös telót, de nincs kábelem. kéna valami függetlenítő kód. Thanks
imei:352089006286824
jelenleg: westel/t-mobil-os
vada kártyát tennék bele.
köszi
csá
e-mail: [email protected] -
#64 Sziasztok!
Samsung sghe-820 unlock mivel ,hogyan lehetséges? -
gergő992 #63 nekem egy simens s55höz kéne kod aki tud irja meg a [email protected]!elöre is köszönöm!!vagy ide irja -
amdopteron #62 csá nekem lg c3300 hoz kéne kod mert kábelem nincs vagy prig adna vki!!lé[email protected] -
#61 Hali Sony ericssonhoz tudnna vlaaki vlaami függetlenítő progit.?
Előre is ezer kösz -
gergő992 #60 nekem egy simens s55höz kéne kod aki tud irja meg a [email protected]!elöre is köszönöm -
Andree88 #59 Sziasztok.
Nem tudtok SE T290i-hez meg Motorola E398-hoz progit vagy valami oldalt? -
#58 háttehüjevagy. 4-5-6 -
NIKE12345 #57 ha kell irj emilt [email protected] -
NIKE12345 #56 hali 5000ért tudok egyet ketőt hármat -
#55 progi?vagy link? esetleg más?.. -
#54 de van -
#53 és a régi nokiákra nincs valami progi? -
chris75 #52 A Motorolákat csak a SMART boxal lehet nyitni, az N szériás Nokiákat meg sehogyan sem egyelőre. Ugyanis nem DCT3,4... hanem BB5-ös széria. A megoldás: Sejan Kaljevic és 100 euro !!! -
#51 progit vagy oldalt nem tud senki amivel bármejik telefont lehet? :C -
kerto #50 Hali!! Nem tudja valaki hogyan lehet kábel nélkül nokia6101 telcsit
függetleníteni? Amit probáltam eddig UNLOCK progikat egyik sem tudta ezt a
telót! -
macipalika #49 Köszi -
cptcook #48 Sziasztok!
Tud valaki Nokia N70-est függetleníten?
Persze az is jó lenne, ha olyat tudnátok aki tud.
Help pls! -
#47 sorry nem tudok benne segíteni de majd utána kérdezek. -
macipalika #46 Tud valaki motorola v550-re fügetlenítő progit nincs adatkábelem! -
Gott #45 Sonyericsson k300i-hez függetlenítő programot tud valaki? -
#44 szivesen máskor is! -
#43 Kössz a segítséget, akkor vhonnan szerzek egy adatkábelt! -
#42 hali!
lehet hogy kártya olvasóval le tudod menteni róla a dolgokat de progival csak úgy lehet ha be van kapcsolva a telcsi.utána érdeklődöm hogy mit lehetne tenni mert most nincsen semmi ötletem.
byez!
Aren -
#41 hali!
Nem kell hozzá kábel mert kódos függetlenítésről van szó.ha nem megy akkor emailban küld el az imei számodat ill hogy milyen függő a teló. -
#40 Hali!
Ha be tudod kapcsolni a saját kártyáddal akkor sima ugy az egész.szerezz be egy adat kábelt a telódra nagyon olcsón hozzá lehet már jutni és töltsd le a netről a Logo Manager progit.ebben a progiban meg tudod nézni mi a biztonsági kódod.ha nem találod csak írj nyugodtan.he ez nem megoldható és nem változtattad meg a bizt. kódot hanem az alap van benne akkor prob. meg 12345.
ha ezek sem jók akkor még egy megoldás van de azt csak akkor mondom el ha minden kötél szakad sok szerencsét.ha győri vagy segítek.
csáó!
Aren -
Sith #39 Üdv nekem is kéne egy kis help szal van egy kedves sim kártya és 3x ellet *aszva a PIN kód most áttugrott PUK-ra persze a paprjait réges régen kidobáltuk ugy a PUK kód nincs meg
szóval nem lehet megkerülni vhogy? vagy valamit alkotni a PUK kóddal? a cél nem az hogy a kártya ujra használható legyen hanem az hogy a telefonkönyből ki tudjuk menteni a számokat valahogy...
előre is thx -
thalicska #38 siemens c75-höz tud-e valaki kódokat?
-
thalicska #37 hali Aren, a samsung unlock progihoz nekem kábel kell?? -
#36 Hy megint...
Már csak egy akadálya lehet az új teelfon vásárlásának!
A régi telefonomat hugom kapná meg.
Egy Nokia 3510i-ről van szó, és most jön a gond:
Láma dolog-e vagy nem, elfelejtettem a biztonsági kódot (3 éve nem használtam), és SIM-kártya cserénél kéri.
Pls valaki help me :)
Előre is köszi
-
#35 hali!
azt tudom javasolni hogy szedd le a netről a samsung unlocker progit és azzal probálkozzál.
Aren -
#34 Csumi Sony Ericsson t290-hez tud valaki kódót ?THX -
thalicska #33 segítséget kérek egy samsung r210s unlockolásához, próbálkoztam egy kóddal azt írta ki ep2:reset. ujra kellett mindent beállítanom a telóhoz de nem függetlenítette.Lehet-e kóddal függetleníteni, e-mail [email protected] -
#32 hi!
ha van még kérdésed akkor csak írjál.
byez!
Aren