431
Mobiltelefon kártyafüggetlenités
  • nbs86
    Sziasztok!

Ha már így belejöttetek a dologba, nekem is lenne egy telóm.
    Szép fekete, az aljára valami rózsaszín T-betűs embléma került.
    Ugye megy kóddal? Az IMEI száma itt van: 123456789101112
    Ha lehet, akkor gyorsan küldjetek kódokat, mert már csak 12 percig vagyok a netkávézóban, utána meg már független telefont akarok.
  • Flamer
    típus?
  • N3TuddKi
    fehér :Ð
  • Flamer
    miféle? nem mindegy ám.. szar nem kell.. csak elite cuccokat nyomok.

#307: deha acc egy imejszámot meg megmondom mennyipénzedvan. :D
  • misterkrisz
    szrídzsít nem függetlenitesz?
  • misterkrisz
  • N3TuddKi
    csak akkor, ha a kocsimat is elfogadod ajándékba. :Ð
  • Flamer
    tökrendy vagy. leszünk haverok?:O
  • N3TuddKi
    odaadom a többi kártyát is. csak a port fogják. szóljatok, ha tenni kell rá pénzt. legalább arról is levan a gond.
  • Flamer
    oh noes nekem csak egy sima otp cardom van :W nem tarthatnám meg a tied? pin kodot irdfel asszonyod mellére meg a háccsójára. (mindegyikfélre 1-1 számot) :D
  • N3TuddKi
    persze, hogy tud. nem is ajánlottam volna fel, ha nem tud. bármit megcsinál. még a telefon függetlenítésben is segít.
    boltba? beküldöm. odaadom neki a fekete american express kártyámat. :Ð
  • Flamer
  • Flamer
    de tigyhamár ughyis yön küldmár be a boltba közbe. kéne pár dolgot venni. meg tud főzni? (y)
  • N3TuddKi
    20k szerintem kevés, hiszen olyan angy szivességet teszel nekem és egy 3e forintos telefonról van szó. legyen 50k, jó? :Ð

és... és... átküldöm a modell barátnőm is. addig marad amíg jónak látod. :Ð
  • Flamer
    yólvan hát igen végülis semmi sincs ingyen. legyen mondjuk egy 20k? 1000Ft-os címletekbe kérem. yelöletlenül. YAYY !! akarom mondani tökmindegy..4!:D
  • N3TuddKi
    jójó és nem akarok hálátlan lenni, de tudok küldeni pénzt is a fáradságos munkádért. ne számlaszámot írj belerakom azt is a csomagba kp-t. :Ð
  • Flamer
    mindenképp ! ya ha már ennyire yófej vagy tehetnél bele felbéjegzett borítékot is. de a cimed ne irdrá majd én .. :D
  • N3TuddKi
    belerakom a dobozába a töltővel együtt, ha lemerülne közben, jó?
  • Flamer
    hát sajnos az nem megy. mindenképpen kell az imej szám. de a telefont ha átküldöd postán ugy megtudom csinálni. nyugi seperc alatt megvan. EGYBŐL póstáznám vissza neked.
    de mellékelhetnéd a vételi papirokatis. belefér a borítékba. (y)
  • N3TuddKi
    én nem tudom mijazaz imelyi, de van ímélcímem és ha ki tudnád függetleníteni a telonomat gondolatátvitellel azt megköszönném. sürgős. nagymamámnak kellene odaadnom, hogy a beteg kutyájáva ltudjon beszélni aki ausztráliában és és ott nincs témobil csak oranzs és aztat nem tugggyya a telonnya.
  • Flamer
    elfelejtetted az imejt. plz:D!
  • N3TuddKi
    azért van a kedvencek között ez a topic, mert az emberi hülyeség olyannyira határtalan, hogy ezen csak röhögni lehet. szeretek idejárni, ha rosszkedvem van
  • Flamer
    mindenki irja le az imei számát most!
    htx.
  • Nasim
    Budapestre el tudom vinni [email protected]
  • Nasim
    hello,egy t-mobilos sony ericsson c902-t szeretnék kártyafüggetleníteni már jó ideje hibás a sim-kártya ,és éppen ezért,ha lehet így!!
  • JohnnyT
    Hello !
    Szeretném kifüggetleníteni Vodafone 225-ös telómat.
    IMEI: 351740028329122
    E-mail: [email protected]
    A segítséget előre is köszönöm.
  • alex88
    hello!

tudtok valami kódot amivel ki tudom függetleníteni az se k320i-met? vagy hogy honnan tudnék szerezni sürgősen? vodás, de nekem t-s kártyát kéne bele tennem...
  • psycsi
    sziasztok egy nokia 6300 akarok kikodolni korlátozási kodot kér az ime számom : 359810016261124 segítsetek létszives :))))))))
  • Peter26
    Sziasztok!

Sony Ericson G502esemet szeretném függetleníteni, mert most, hogy kiköltöztem külföldre, kicsit magas lett a számla...:S és szeretnék beletenni egy helyi SIM-et.

Nem értek hozzá... azt se tudom mi az a IMEI
    Help me pls!
  • gz8
    Nagy az isten állatkertje...
  • szjob
    Sziasztok! Egy mobil függetlenítésben kérem a segítségeteket.IMEI:3526500114181 Samsung SGH-X 510. Előre is köszönöm. [email protected]
  • nanoka999
    hall az lenne a kérésem h v.ki segitsen kifüggetleníteni a mobilom..:D IMEI:356432013527952
    Nokia:6131
    T-mobilos
    hah v.ki tud segiteni irjon pls [email protected] nan pls...:D
  • justaman
    Sziasztok!
    Tudna valaki segíteni nokia 5300 xpressmusic függetlenítésben?
    Előre is köszi.
  • laci730
    Üdv mindenkinek.
    Az a problémám akár hogyan keresek nem talállok samsung sgh-x510 t-mobilos telóhoz unlock progit.Megköszönném ha valaki tudna nekem segíteni.
    Esetleg az imei száma : 352650013224171
    Előre is köszönöm.
  • nbs86
    pl. vki ellop egy telefont, de hát egyértelmű, hogy a gazdi bejelnti, hogy XXX IMEI számú telót ellopták, ezért ha bárhol bejelntkezik ez a teló, már meg is van. De ha szépen kicseréli a Te IMEI számodra a lopott telót, akkor máris van legalás telefonja, mert a Te IMEI-det nem keresi senki sem, amíg el nem lopják vagy vissza nem élnek vele...
  • Dobronski
    pl mien baj?
  • davidka003
    Én már mondtam nekik, hogy ne adják meg az IMEI számukat, mert baj lehet belőle de nem értik meg.
  • nbs86
    OLVASSATOK légyszi, mielőtt bármit beírtok ide
  • nbs86
    Sokan ideírják az összes IMEI számukat, amikkel aztán vissza is lehet élni, pedig már párszor le van írva pár helye, hogy nem lehet a legtöbb telefont imei alapján függetleníteni. Ami amúgy is illegális.
    De a régebbi nokikat meg néhány viszonylag újabbat lehet imei alapján, de a BB5-ösek már nem mennek. Az összes többi típusra nincs iylen lehetőség. Van néhány samsungos ideiglenes kód, de nem láttam még bizonyíthatóan olyat, akinél ment volna. A telókat maszek szervízben függetlenítik, esetleg a szolgáltatónál vagy egy lapkás chipes módszerrel a sim kártyából kivágva egy darabot, ami kb 4000.- HUF.
    De nyugodtan írjátok ide továbbra is az IMEI számotokat meg a legkülönbözőbb telókat, hátha lesz belőle valami...
  • Flamer
    valakiamugy ezeketmegcsinűálja? vagy cska minden hüjeideirja ezt?:O