431
Mobiltelefon kártyafüggetlenités
-
ktomi22 #151 aha..értem, de én Szlovákiából vok,s zal szerintem nem jön össze.. -
nbs86 #150 ez az én címem és adok egy mobilszámot, amin el lehet érni az illetőt.
Csak nem szeretném ide közösbe kiírni. -
ktomi22 #149 ez a te címed vagy azé az illetőé? -
nbs86 #148 SE-hoz nincs olyan progi, ami szervízkábel nélkül függetlenít....
Ellenben tudok ajánlani valakit, aki segíthet rajta Pesten.
Már ha érdekel, mert brutál fontos.
[email protected] -
ktomi22 #147 Hi.. kérlek benneteket.. aki tud SE K700i függetlenítű progit, ami műxik, és nem kell szerviz kábel, az szóljon.. Nagyon Fontos Lenne.. örök hála aki segít nekem.. (brutál fontos) -
lemcsi #146 hello
sonyericsson t230-at szeretném függetleniteni,nemtud valaki segiteni mivel tudnám kiütni a telefont??
jólenne minél hamarabb
kösz
email/msn:[email protected] -
#145 valaki kiprobálta már ezt?:o -
nbs86 #144 NOKIA FÜGGETLENÍTÉS:
aki akar e-mailben megtalál ([email protected]), előbb-utóbb válaszolok...
Én ezen a fórumon a mai nappal végeztem.
Minden tudásom megpróbáltam
itt:LETÖLTÉS összesűríteni.
a zup-ot zip-re kell nevezni és kicsomagolni, az olvass_el.txt nem véletlen van ott.
Nem lesz több időm a fórumokat nézegetni, lesve, hogy kinek segítehetek..
További sikeres függetlenítést mindenkinek! :) -
képzavar #143 Hy all!
Nem tudja valaki, hogy motorola E398-at hogy lehet függetleníteni? Kód, program?
Előre is thx! -
nbs86 #142 leginkább sehogysem...
BB5-ös telókat csak a szolgáltató nyit ki.
Eddig egy sem sikerült máshogy, csak az ukránoknál..... -
ateszka1 #141 Hali mindenki!
Van 1 Nokia N70-es telóm amit szeretnék függetleníteni, de nem tom hogyan kezdjek neki. Programmal, kábellel stb.
Pls. Help
Üdv, Ati -
-
-
alakulat #138 Hali!
Valaki nem tudja kifüggetleníteni LG l600v -t?
Nagyon fontos lenne, köszike. -
roli166 #137 Hy. A T-Mobile letiltotta telómat, fel lehet oldani valahogy? Köszi -
#136 hi all! van egy SonyEricsson D750i-m és hallotam olyat h van benne egy kód vagy valasmi amit kiiktatunk akkor tudok küldeni JAVA alkalmazást! Ha valaki tud ilyenről vagy sikerült neki m,egcsinálni lécci írja már le vki!!! -
psyho777 #135 vagy próbáld a DTC3 nagyonkaraj kis progi kiad 7 kódot amiből 1 álltalában rossz de sebaj mert ha 3* leb@szod van egy mesterkód amiavel vissza lehet állítani és elég sok márkát ismer szal szinte nincs mit vesztened. -
psyho777 #134 hali ha t-mobile os kódot kér próbáld meg a :21630 as kódot;)
-
Programvadász #133 Szevasztok!Van egy Nokia 3220-as mobil telefonom és csak Vodafone-s kártyát lehetet beletenni és most kikódolás után beletettem egy T-Mobil-os beírtam a PIN-kódot és után korlátozási kódot kér az micsoda vagy honnan tudjam meg....???????SŰRGŐS -
martinfjord #132 hali, a sharp gx-29 utheto code-al? valaki esetleg tudna generalni ha megadom imeiem meg emailem?:D naon is thanks -
SomebodyEra #131 Sziasztok!
Én most nem unlockal kapcsolatban kérnék segítséget,hanem egy Samsung SGH-E700-on elfelejtett Kártyazár kód megfejtésére..Van e valami lehetőség, hogy megtudjam adat vesztés nélkül, vagy pedig van e olyan kód Samsungra mint Nokiara, hogy formázza teljesen a telefont és akkor eltűnik?
Köszi a segítséget!
üddv. -
#130 Már megmondták tárgytalan! -
#129 Valaki megmondaná hogylehet megnézni a Nokia 3310-es IMEI számát? -
#128 nincs help. nincs unlock.. -
SoS Zsoltfuhrer #127 hi all
tudna nekem valaki segíteni? Van egy 6030-s nokiám és nem tudom kifüggetleníteni!
imei:359741008719201
-
mika3 #126 motorola L7 fügetlenités ha valaki tudja segitsen!! -
Lekonel #125 Sziasztok!
Tudna valaki segíteni samsung x200as mobil függetlenítésében?Milyen mód van rá,egyáltalán lehet e,mert már azt is hallottam,h.nem!
Köszi! -
#124 mán rég nem toljuk ezt a témát :o -
vitiva #123 sziasztok!
vettem egy siemens c55-öst és átvágtak mert pannonos, nekem meg t-mobilos kéne. ki kéne kódolni kábelem meg nincs. ha valaki tud nekem segíteni lécci írjon!
imei: 351011516253103
előre is köszi
[email protected] -
gamezone #122 én egy siemens cxt65 ös telót szeretnék függetleníteni és hogy mint kéne van e hozzá kód stb valaki segítsen pls.jah és az imei számom 353541007005883 -
zukop #121 sziasztok.valaki tud nekem segíteni?sony ericsson k 700i hez keresek függetlenítő progit,kódot.segítsetek ha tudtok.előre is köszönöm -
djjwill #120 na emberek az L6 függetlenítéséről senki nem tud semmit?
ne csináljátok már -
majlac #119 Sziasztok nemtud valaki unlock kódot sony ercson t230-hoz
-
djjwill #118 Én megleltem az L6-hoz az unlok progit is csak nem akar csinálni semmit
de vajon miért?
a progi(k): Unimoto PLUS V1.04 és a Motoblade v1.39a
ebben a kettőben a tipu választásnál szerepel az L6
csak a használat leírás kéne
Ha érdekel valakit átküldöm . Az összes Motorola szerepel benne.
-
djjwill #117 szasztok
Motorola L6 függetlenítését próbálta már valaki? -
miki003 #116 sziasztok siemens c75öshöz ha tudnátok adni kódot t-mobileos IMEI:35-6270-00-047134-1
köszi előlre is -
#115 hy all! lenne egy pirinyo problemam... masodkezbol kaptam egy nokia 3220-as telot, es sajna az elozo tulajdonos csunyan elszarta egymas utan 5-szor az unlock kodot... ezert nekem mar csak a kabeles modszer marad, amihez nem ertek...
milyen progi kell hozza? linket pls! ja, es ha valaki tudna 3220-as software-t (magyart), azt is megkoszonnem!
-
#114 kár. azt a logo managert már láttam ott.. -
#113 nincs:( -
#112 őő.. dc++-od nincs ?:o