431
Mobiltelefon kártyafüggetlenités
  • kissadamvikt
    szasztok!

motorola v3-as telómra tettem új szoftvert és így most már tud videót készíteni meg minden mást amit nem tudott a gyári t-mobilos szoftver. egy a baj, angol. Magyar nyelvet hogyan tudok rátölteni, vagy honnan tudok leszedni hozzá???
  • renkin
    A legjobb tudomásom szerint A V3 csak kábellel megy.
    Ugyanigy a K800i-is.
  • rallyfun
    Csáó mki!

Lehet már a Motorola V3 at unlockolni? Kábellel vagy kóddal? Valaki írja már meg!

Köszi!
  • pocok75
    Sziasztok!
    Kéne nekem egy kis segítség. Egy SE K800i-t kéne függetleníteni. Tudtok valakit aki segít?. Köszi előre is!
  • toni1790731
    Sziasztok! Tudna nekem,vagyis a haveromnak segíteni valaki egy NOKIA 6300 telefon megjavításában. A srác elvesztette a vodás kártyáját aztán meg vett véletlenül egy pannonost otthon rájött, h. nem működik a SIM.
    Tud valaki adni egy progi nevet ami tudna segíteni a készülék nyitásában?! Sajnálom szegény srácot. Segítsetek léci!
    Köszi!
  • Jene
    Ja és még egy kérdés.. mennyire kockázatosak ezek az illegális kifüggetlenítések?? mennyire figyelik a szolgáltatók?? vagy szinte le is sz*rják??

segítséget előre is köszi:)
  • Jene
    Előző kommentemből az "ilyen típus" alatt motorola v360at értek.. csak kihagytam:))
  • Jene
    Hali!

Előre is bocsi ha olyat kérdezek ami már lett volna korábban.. nem olvastam végig az előző kommentek.. csupán az lenne a kérdésem h én kb egy éve vettem egy ilyen típust a vodánál (nem függetlent) és most a sim kártyámat törölték a rendszerből mert nem töltöttem fel a kártyám, mivel már így is több mint 10 ezer Ft halmozódott fel a rajta.. szal mivel feltöltés hiányában lejárt a kártyám felhasználási ideje töröltek a rendszerből.. és a kérdés h ezzel nekem megszűnt-e a vodával való szerződéskötésem és így kifüggetleníthetem-e a telefont legálisan, NEM a szolgáltatónál hanem vhol máshol h ezzel használhassak benne más szolgáltatóhoz tartozó simkártyát??

segítséget előre is nagyon köszönom:)
  • zsozsopapi
    Helló ti földi Istenek!

Szeretnék függetleníteni egy Samsung SGH-M300 T-mobilos telcsit.
    Ha beütöm a *#06# kódot akkor ezt írja ki:IMEI:3565560109243
    6/4 01
    Ha valaki tudná a függetlenítő kódot,ill.hogy azt hogy és hova gépeljem,azt megköszönném.
    Üdvözlettel:Zsozsopapi
  • agabi
    Sziasztok kellene nekem Sharp GX17 Vodafonos telefonhoz függetlenitő kód ,
    vagy program.

IMEI SZÁM:354722001177253 előreis köszönöm.
  • huzoli
    nokiaprogramok.hu-találtok fügetlenitöket.
  • glann
    Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem: Tud valaki olyat aki Nokia N70-t tud függetleníteni, vagy van itt olyan ember akinek függetlenítettek már N70-t?
  • kicsitayson
    na mivan
  • kicsitayson
    lg kg 800
  • kicsitayson
    lg kg 800
  • gyula166
    ellosztok én egy sagem my400v-et szeretnék függetleniteni az imei:35855600307015-7
  • magus755
    Sziasztok egy sony ericsson z530i telot kéne függetleniteni tudnátok segiteni?
    imei szám:35285001-540257-3
  • LCsongor
    motorola e550 t mobil imei: 354762001393104 segitsetek :( légyszi
    [email protected]
  • LCsongor
    motorola e550 t mobil imei: 354762001393104 segitsetek :( légyszi
  • Rick4U
    hello nekem olyanra lenne szükségem hogy billentyűzár kódot kéen feltörni ha lehetséges K310i-nél előre is kössz);)
  • HRS Tboy
    hi!

egy olyan progira lenne szuksegem, ha letezik egyaltalan, amivel egy samsung D400-as telefon kodjait lehet feltorni. ha vki tud segiteni, privizzen ram legyenszives! elore is koszonom
  • baggu
    Hali!
    D600 at kéne fóggeetleniteni valaki tud segiteni?
  • l4szlo
    Hello mindenkinek!
    Nem tudnatok segiteni egy 6131 es Nokiat szeretnek fuggetleniteni de nem talalok hozza kodot.Kosz
  • Flamer
    sony ericsson telefonokot lehet függetteleníteni? van hozzá progi?:o
  • Flamer
    vigye be a boltba ahol vette a telot / a kártyát és igazojja hogy az övé majd szojjon hogy adjanak vmit?
    vagy ijenkor nem tudnak segiteni?:o
  • wooex
    Hello mindenkinek!
    Nem tudom tud-e valaki segiteni nekem,mert van egy sim kartyam amit egy haveromnak sikerult lezarnia.Probalkozott a PIN koddal,es nem sikerult neki.Ugy hogy most a PUK1 kodot keri.Ez kb. egy 6-7 eves kartya ugyhogy nincsenek meg a papirjai,igyhat nem tudom a PUK1-es kodot csak a PIN-t amivel most nem sokat erek.Nem aggodnek a telefonszamokert sem,de van egy ketto amit jo lenne ha tudnek.Ha esetleg valaki tudna segiteni annak nagyon orulnek :)
  • szurop
    Oh, bocs, 84-1 a vége az IMEI-nek.
  • szurop
    Sziasztok egy myc5-2 kéne függetleníteni.
    IMEI:35405700738274-1
    Tudtok segíten nekem?
  • Afri
    vagy ha van akkor hol?
  • Afri
    valaki mondja meg pls. hogy 3250est mikor lehet kikodoltatni mert aztmondták hogy 1-2 honap
  • bpeti72
    Sziasztok. Egy samsung sgh z540v vodás telót szeretnék kifüggetleníteni. Valaki tudna segíteni? Előre is köszi
  • cuc
    mobil unlock-függetlenítő szoftverek.
    www.stanleey.extra.hu
  • cuc
    Mobil telefon szoftverek,unlock és más egyéb progik,csengőhangok,logok,stb stb minden típushoz.

akit érdekel írjon bátran:)
    [email protected]
  • csucsu55
    csao tud valaki nokia fugetlenito kodokat na szotyi
  • Flamer
    téllek. sony ericcsonokhoz ki tud ojan programot mint amijen nokiákhoz van?.o
  • Tiger99
    Sziasztok!
    Szeretnék egy samsung sgh e 330-ast kifüggetleníteni!
    T-mobilos.Ha kell még valami infó róla akkor megíro
  • ktomi22
    vettemszervizkabelt, mert környéken sehol nem vállaltak SE K700i-t függetleníteni.. valaki pls adjon nekem valmi részletes útmutatót a kikódoláshoz..
  • willis
    motorola v50-et szeretnék függetleníteni

jelenleg t-mobilos

imei: 449270096255383

köszi
  • ktomi22
    aha..és esetleg valami részletes leírást nem tudsz/tudtok ahhoz, hogy ha szereznék szervizkábelt?
  • nbs86
    ez tényleg akkor kicsit bajos lenne, akkor vidd el egy maszek szervízbe, netán a szolgáltatóhoz...