431
Mobiltelefon kártyafüggetlenités
-
#111 LogoManager Pro Suite program nincs meg valakinek?
Nokia 7210 security kódja miatt kellene. pls help -
SomebodyEra #110 Sziasztok!Megint én:)
Most egy 6230i-hez szeretném kérni a segítségeteket, milyen program kell vagy hogy miket kell benne beállítani, esetleg ha valaki megtenné nekem:
IMEI:357616005066511
A telefon Vodafonos
Köszönöm előre is!
Üdv. -
DioSr50 #109 Szevasztok! Valaki remélem tud segíteni! Van egy motorola v550-es telóm és szeretném kifüggetleníteni. Vodafone-os, imei: 357265002121489 Ha tudtok segíteni akkor erre a címre küldjétek a kódot: [email protected]
Előre is köszönöm!
Szevasztok
-
SomebodyEra #108 Ilyet még nem írt ki h a korlátozás nem vonható vissza -
PBence #107 Hello! Remélem még működik a telód, a telefont CSAK drága Box-al lehet függetleníteni! -
#106 a korlátozás nem vonható vissza -> = elszúrtad az 5 lehetőséget. :( -
SomebodyEra #105 Lehet...minek kell történnie, ha túllépem? -
#104 Összesen hányszor próbálkoztál? Vigyázz! Max 5 alkalommal próbálhatod a telónak beadni az új kódot. Nem lépted túl az 5-öt? -
SomebodyEra #103 Beírom a kódot és egyszerűen kiírja h nem engedélyezett meg hasonlók -
#102 Nem értem. Mi az, hogy nem müxik
-
SomebodyEra #101 Köszi, de ez sajnos nem működik:(...esetleg valami más? -
#100 és #100 ték -
#99 hát nem cska nkm vna telom hanem család többi tagjánakis -
#98 Ennyi telod van -
#97 Egy próbát megér:
http://rapidshare.de/files/18758685/bb5.zip.html -
#96 uhay. htx. ez faszás. még mijen telora van ijen progi? ojanod is van? simens? motorola? samsung? -
#95 próba szelence
no :( -
SomebodyEra #94 Ez jó 6680-hoz is? -
#93 Crux Unlocker v5.00 -
#92 én inkább aztkérdezném hogy a nokia telefonok függetlenítéséhez van -e program.. -
SomebodyEra #91 Sziasztok!
Szeretném kérdezni, hogy egy T-Mobilos Nokia 6680-at valahogy ki lehet e már kódolni, akár házilag, akár vmi gsm boltban?
Köszi
üdv -
Uvilmos #90 Kösz szépen ;) -
#89 nokiára mértnincs ijen oldal?:DDD -
patiang #88 SE mobolokra nem adnak kódot. Keresd fel a www.pappfer.hu site-ot. Onnan Letöltheted a SETooL2 nevű progit. Ehhez még kell egy "szervízkábel". -
Uvilmos #87 THX, és még egy kérdés, tudnanekem valaki sonyericcson függetlenitő progit ajánlani... előreis thx -
#86 Nokiatool progival kiolvasod a kódot. vagy sw resetet neki azt jó lesz!!! -
patiang #85 Nem lehet valakin úgy segíteni, hogy minden második szava nem a "lebaszás" stb ? -
Uvilmos #84 Hali all, segitség kéne,van egy Nokia 3510i telom és cseréltem volna benne kártyát és biztonsági kodot kér, ezt föllehet oldani valahogy ? 12345, 00000 már probáltam... előre is Thx -
Gyuriii0513 #83 SEGÍTSETEK LÉGYSZIVES egy samsung r210 -est szeretnék kikodolni de sehogyse megy. -
#82 az a te magánügyed.. -
gergő992 #81 igen bennem legalább is ilyen érzetet kellt bennem hogy arogáns vagy -
#80 "nincs."
vagy
"montam már hogy nincs semmi.-"
ebben mi a lebaszás? "igazad van de lehetne finobaban is lebaszni az embereket" ???
mért az a kettő felső hozzászolás lebaszás érzetű? -
gergő992 #79 kettönk közül te vagy az aki kemény!!!!igazad van de lehetne finobaban is lebaszni az embereket -
#78 huha :DFDDD most de kemény vagy.. csak 1 a gond. hogy mind balf*szok vagytok.. nem láttyátok hogy senkise ir semmit? én még egy program linkjét se láttam ahonnan lelehetne szedni.. akkormeg miafas*nak irkáljátok? pff. mértnem lehet felfogni hogy nincs/nemadunk/nemtudunk adni?
ennyit szolok be csak. bocs -
gergő992 #77 azért mert értelmetlenek találod ezt a forumot nem kell mások kérésebe bele dumálni jó -
#76 Hello,sharp gx 15-öt ,hogy milyen módon lehet kifüggetleníteni,van valami kód vagy progi?Ha valaki tud segítsen.Köszi -
#75 montam már hogy nincs semmi.- -
Atimi29 #74 samsung e330 Valaki tudna mondani hozzá függetlenítő kódot
-
#73 nincs. -
gergő992 #72 szasztok nekem egyl7eshez kéne függetlenítő kod