THE FALL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
noarpes tárgykombókat nem tudok, a többi kinn van az oldalon
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
persze pár szintlépést pistikénél és béluskánál nem árt belekalkulálni
"The trees move. Do you not see it?"
aut viam inveniam aut faciam
szép magyaros mondat lett...
példa: van Józsika 75-ös speechel, tanítás megvan neki, és van egy 78-as vezetés képzettsége, odamegy Pistikéhez, rányom egy tanítást, akkor Pistike kap +5 vezetést.
szóval tanítás az táp nagyon, a gém végére ha jól használod 75 képzettségpontot lehet összeszedni a fõkaridnak vele.
nah, akkor ha valaki olvassa - esetleg noarpe vagy aki ismer az modult - szal van valami lista a kombókról? én már egypár dologra rájöttem, de nincs az az inventory ami elég lenne a felfedézshez.
<#vigyor2>#vigyor2>
a konvojjal lehet valamit kezdeni? én már a kövek alá is benéztem és semmi...
hússütõs bug ala noarpe, én már nem sütök. elment a kedvem az f8-f9 kombós sütögetéstõl. csak így jóval nehezebb...
(meg meg se tudom nézni, mert átestem egy vinyócserén és elvesztek a mentéseim)
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
érdemes leszedni?
tanit talentre valaki valamit?
KATT!!!4!!!!!45
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
neked milyen van?
Ugyan nem jött be mert a tárgylistában nincs nála a kaátja, ez is már milyen 😊)) De értékelem hogy sekíteni akartál köszi.. akkor itt számomra vége a játéknak valami bug miatt... köszi mindenkinek mindent !
CASA VERDE cséplõgép.
ott van a kezemben a vasrúd vagy az ásó . Azt írja ki semmi érdekem nem fûzõdik hozzá vagy azt hogy nem értek hozzá, de sehogyse akarja elrontani a cséplõgépet,pedig nincs ott a pasi a közelbe se akkor se.
Valami egyéb javaslat a megszerzésére?
ismeros... hugomnak mig nem volt gepe, addig csak lekolazta 1-2X az enyemet isch... -,-
/ON
meg legalább mókás... láttál már billentyûzetet ruhaszáriton száradni darabokban, egy alapos kimosás után? <#nyes>#nyes>
btw képernyõ-billentyûzet száksz.
Én meg azt hittem mérgezés 😊 😄
Mert csodálom hogy a sivatag közepén soha nem kell innom vizet meg ennem ezt még beletehették volna
Már csak egy komolytalan kérdésem van mi a manónak lehet ki bekapcsolnia ventillátort ? 😊
kombókra: van
de el semmibõl nem fogsz überfegyvert alkotni <#hehe>#hehe>
OFF: és a kurva életbe a kólával, kicsit érdekes viselkedik miatta a billentyûzetem.
Miért zöldültek el a számok a karakterlapomon ?
Van egy olyan hely ami leírja az összerakható kombókat, mert így semmi kacatot nem merek eladni hátha abból épül fel az über frankó 1000* zúmos szuperfegyver 😊
\"Hörcsög volt az a jó anyád, az apád pedig fókabajszú ganajtúró. Hülye király!\"
\"Hörcsög volt az a jó anyád, az apád pedig fókabajszú ganajtúró. Hülye király!\"
Testpáncélt ha jól emléxem a kitaszajtott árnyékok barlangjában találtam, de egyet vettem az árnyék-bázis pálya kereskedõjétõl is. Bakancsot, kesztyût, sisakot, bajuszkötõt meg már korábban is be lehet szerezni a dílerektõl. Bár ezt lehet, hogy tudod.
zones.ubn-bõl kicsomagoljátok (ugye ez egy sima tömörített állomány) a zones\zone_3\zone_3.py fájlt, megkeresitek a
system.create_object('SET_HUMVEE', 345.58, 760.64, id = 'HUMVEE_Z3', direction = 45)
objects.set_attribute('HUMVEE_Z3', 'accepted_drivers', <'UISPIELER'>'UISPIELER'>)
bejegyzést, és átírjátok a "SET_HUMVEE"-t benne "SET_BUGGY"-ra, valamint a "HUMVEE_Z3" (ez kétszer van!) szöveget "Z8 BUGGY"-ra, és íme, a játék szinte legelejétõl van egy Buggytok <#hehe>#hehe>
befejezve másodszor is, legalább tanultam még egy csodás dolgot, "Will to Survive" adottság, ami +10% életerõ, túléles utolsó adottsága, is iszonyat durva... ezt kombinálva Palladine-el (+30% életerõ) a bioszférának 591 életerõvel ugrottam neki. <#hehe>#hehe> azért hardon így is szidtam a railgunos mocskokat elég csúnyán...
na, adjunk neki egy harmadik nekifutást, belegondolva hogy mennyire örültem volna ha kétszer ilyen gyorsan tudom lecsapkodni az ellenfelet, legyen most 2 karival... <#nyes>#nyes> tudja valaki hol fogok találni egy második katanát, és egy teljes M46-os páncélt Ágnesnek? <#hehe>#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mondjuk asszem abba hogy mindent egyedül viszek nagy szerepe van annak is h összesen 75 képzettségpontot szedtem össze tanítás adottság segítségével... <#nyes>#nyes>
Keselyû Szurdok meg még mindig mókás hardon, fõleg így, benyomtam egy cuccot karimba (aminek most nem jut eszembe a neve) ami adott könnyed +30% hp-t, aztán lehetett szórakozni az ellennek azzal h leverjen rólam 280 életerõt. <#hehe>#hehe> ha számításaim helyesek, bioszférában ezzel a kedves droggal 600+ életerõvel fogok rohangálni... mert ugye max alapjátékban elérhetõ hp: 89+(szint-5)*18, ami megint kellemes móka.
**ssza meg! Már ennyi az idõ?
de ha már csapatolsz, érdemes mindenkinél felnyomni medicalt 75-re (tanítás képzettség is remekül használható ilyen célra), lévén spec.: könnyû sebek harc közben is simán használható, pillanatállj és gyógyítassz. legtápabb adottság.
Ágnes meg egy ultratáp kari, ugye kapásból magas cons-al indul, simán át lehet pofozni közelharcos gyilkologéppé imho, tud mindent ami ahhoz kell, és még pszichologiát is ki lehet nála fejleszteni simán. ha egyszer majd úgy döntök h csapattal nyomulok, õ tuti benne lesz, bár a pofáját nem birom, de a többiekhez képest iszonyat erõs.
Kár, hogy itt nincsenek brutális kivégzések, mint a Fallout-ban. Haj be szép is volt, mikor egy plazmalövedéktõl cseppfolyóssá vált az ellenfél, vagy "hagyományos" golyótól leszakadt a fél felsõteste!<#vigyor1>#vigyor1>
Hát igen, az a katana azért odab*sz! Kipróbáltam egy csákón, aki úgy nyelte be a golyókat, mint kacsa a nokedlit. Utána elnézést kértem tõle, amiért beszéd közben FÉLBESZAKÍTOTTAM. <#vigyor>#vigyor>
asszem én közelharcos kari maradok, Falloutokban is az jött nagyon be, és biza itt sem jönnek be eddig a fegyverek... na meg közelharcos kari pénz és cuccigénye kb szintúgy közelít a nullához (újabban ki se rabolom hullákat)
majd kis okosságot amit elkezdtem írkálni befejezem, csak gondoltam még kipróbálok 1-2 mókát. pl tudtátok hogy Bowie Villageben az egész szenvedést a robbanószerért át lehet ugrani, ha meghagytátok elsõ küldiben? <#nyes>#nyes> és mennyi xp-t veszit ezzel az ember? kemééény... 120-at! <#nyes>#nyes>
btw, morál növelése nyersfordításban oké (angolból azért penge vagyok), de a fordítók magyarra is így fordították? mert én simán el tudok képzelni egy "Bátorító beszéd" vagy hasonló szöveget...