1430
THE FALL: LAST DAYS OF GAIA
-
Noarpe #1230 Felteszem a modom következő (még mindig béta) verzióját.
Ugyan még nincs kész, de mostanában nincs túl sok szabadidőm, de addig is, aki akarja, használja / tesztelje...
Az update letölthető: http://noarpe.endofinternet.net/thefall/mod/noarpe133update.7z (az előzőre kell felmásolni)
A változások listája: http://noarpe.endofinternet.net/thefall/mod/history.txt
Az észrevételeket, hibákat a noarpe(kukac)t-online(pont)hu címre várom. -
Itt van, olvasd el !
Én nem szoktam vele vacakolni. Egyszerűen kinyírom ezt a Chuck nevű molnárt, és elveszem a kabátját. Nem jár semmi hátránnyal, csak valamivel kevesebb XP-t kapunk. -
killers #1228 Sziasztok! Valaki mondja már meg légyszi, hogy kell a cséplőgépet szétkapni, vagy mivel? Köszi -
KH #1227 ksözi, közben megtaláltam, hála az égnek, megvannak a mentések... -
#1226 C:\Documents and Settings\*Felhasználóneved*\Application Data\Silver Style Entertainment\The Fall - Last Days of Gaia\Savegames
A *Felhasználóneved* az amit a win. telepítésekor megadtál.
Én Total Commandert használok. Ennél az a helyzet hogy az "Application Data"-tól rejtett fájlként kezeli, tehát csak úgy lehet megnézni ha a beállításoknál kijelölöd hogy látszódjanak a rejtett fájlok.
Ha törölted (uninstall) a játékot, lehet hogy mentéseket is törölte, de ez nem biztos, csak gondolom.
-
KH #1225 sos
tudja valaki, hova ment a játék
most jutottam oda, hogy újra feltelepítsem, de nem találom a régi mentéseket
asszem agyvérzést kapok... -
#1224 Lammer:
Sajnos egy emberrel nem ment. Még kettővel sem. Kellett három fő, mindegyik kapuhoz egy. -
#1223 Ugyanazon a térképen, egészen lent a dél-keleti sarokban. -
speedi #1222 Hello © Nacitangala,
Elakadtam: Még az elején járok, sok kuldetést megoldottam de Sarát (David lányát)nem találom és nem tudok tovább menni!
Elore is koszi a segítséget! -
#1221 OFF:
mar nem emlexem... reg jatszottam, de mintha remlene, hogy rákitláncsereztem mint atom, de emlexem volt egy kuldetes, hogy varakozott vagy kb 8 mutans egy helyszinen en "odalopoztam" es durr kozelrol ket loves es fekudt mindegyik :D(mainly nehezfegyora gyurtam mindvegig) :D
jahes az osszes addig megszerezheto gyorsito perket felvettem amit lehetett :D ergo ha kezdesbol peldaul egy x fegyo 6APba kerult, hogy elsusd, en ilyen 2-3mal toltam mar a jatek vegere :D
mentest majd elobanyaszom, de mintha remlene azis, hogy mindig szakasosan ramentek a meglevo menteseimre, ergo van 2-3 slot amit hasznalok es azt "korbementem"... tehat akkor az mar tuti nincs meg :C
(minden kuldit vegigporgettem 100asra, kiveve az utolso mert az ugye sokfelekeppen lehet)
-
#1220 Noarpe : Már le is szedtem ! Mindjárt ki is próbálom.
Lammer : Én is amelyik játékban lehet egy karakterrel játszom (nem tehetek róla, valahogy tömegiszonyom van). Na de nem is ez a lényeg. Olvastam a 2007. Február 10. 19.30 #568-as hozzászólásod. Abban írod :
"...amugy a fallout tacticsot kepes voltam vegigvinni 1 azaz EGY karival :P
nekem ez jon be :P..."
idézet egy végigjátszásból :
Kansas City :
"...Ehhez a küldetéshez már „kifejezetten ajánlott” a nehézfegyverek profi kezelése. Elsőként a katedrálist kell megvédenünk, melyet a mutánsok három oldalról ostromolnak: északra elég leggyengébb emberünket küldeni (innen csak négyen érkeznek), nyugatra ajánlott két ember elhelyezése, délre pedig a maradék három, ide küldjük a legjobb lövészeket - tegyük mindezt körönkénti módban, hogy legyen időnk mindenkit a kívánt helyre juttatni. Amint északon és keleten a támadás megszűnt, küldjünk át mindenkit délre, nehogy valaki átjusson a védelmi vonalakon..."
Eddig a részig elvittem én is egy karaktert.
Ezt a küldetést pl. hogy oldod meg egyedül ?
Vagy elbukod a küldit, és mész tovább mintha mi sem történt volna ?
Esetleg veszel fel pár segítőt erre az időre ? (ami már nem egy karakteres végigjátszás). -
Noarpe #1219 Az sajna még egy kicsit odébb lesz. Főleg most, hogy egy kissé lerokkantam: nem tudok ülni. De azért fekve is halad valamennyire... -
#1218 majd szoljatok ha fullos lesz, akkor tuti nekikezdek enis -
Noarpe #1217 Hála Envoka tesztelésének, egy súlyos hibára fény derült. A javítócsomag letölthető innen: http://noarpe.endofinternet.net/thefall/mod/noarpe132fix.7z -
#1216 az fain!
varom szeretettel a vegleges verziot! -
Noarpe #1215 A magyar verzió a legfrissebbnek számít! Ennél csak régebbiek vannak.
A modomba egyébként bekerült egy-két nemhivatalos patch is, a gyári hibák javítására. -
#1214 skaczok!
szerintetek lehet szamitani magyar patchre? vagy scifi kateg? :( -
Noarpe #1213 Sajnos nem kaptam meg. A kódolt írás: szóköz nincs a címemben, at = @ és dot = .
Azírt szokás így írni, mivel már így is épp elég sok spamet kapok sajnos... :( -
#1212 Küldtem e-mailt, ha esetleg nem kaptad meg, jelezd itt, mert lehet hogy nem jól írtam be a címet. -
Noarpe #1211 És még egy dolog, amit elfelejtettem leírni, bár a modok használatánál általában egyértelmű: új játékot kell kezdeni. Ha nem teszed - betölthetsz régebbi mentést is - tele lesz hibával, s sok új funkció egyátalán nem fog működni... -
Noarpe #1210 A program főkönyvtárába, alapból: "C:\Program Files\Silver Style Entertainment\The Fall - Last Days of Gaia" . A mod könyvtár maradjon üresen. A bat-ot nem kell elindítani, az csak arra való, hogy ha új, összetett forrás kerül a rendszerbe, akkor törölje az összes lefordított állományt (pyc fájlok).
Megjegyzés: a közelharcba tudtommal nem nyúltam bele.
Ez én mostani tennivalólistám (hibákat is itt gyűjtöm), ha érdekel: http://noarpe.endofinternet.net/thefall/mod/todo.txt
Figyelem, SPOILER veszélyes! -
#1209 Jólvan. Köszi ! Majd meglátom meddig bírom idegekkel a tesztelést. Ha összejön egy listára való, küldöm. Pár kisebbet már az elején találtam, de ezek nem olyan durvák. Most is egy fő közelharcos karakterrel játszom, úgy mint az első végigjátszáskor. Így inkább a közelharci fegyvereket tudom tesztelni, de azért figyelek majd a lőfegyverekre is. Egyébként a letöltött fájlokat hová kell másolni ? Én biztos ami biztos alapon bemásoltam a főkönyvtárba és a "mods" könyvtárba is, és elindítottam a "del_pyc.bat" fájlt mindkét helyen. -
Noarpe #1208 A mod pre beta verziója letölthető: http://noarpe.endofinternet.net/thefall/mod/noarpe.7z
Egyenlőre még nagyon bugos, csak azért lett feltöltve, mert korábban már felelőtlenül megigértem. A hibák még percről-percre felbukkanhatnak...
Csak az töltse le, aki segíteni szeretne a tesztelésben. Ha hibát találtok akkor a hiba leírását, előzményeket, illetve a Documents and Settings könyvtáratokon belül található könyvtárból (ahol a mentett álások is vannak) a tracefile.log fájlt küldjétek a noarpe at t-online dot hu címre. -
#1207 Ezért kell a neten mappába süriteni öket és ugy letöltésre kitenni! -
#1206 Azt azért ne felejtsd, nem csak azért szoktak tömöríteni hogy kisebb legyen a méret. Van pl. 50-200 kis méretű fájl. Melyik a jobb, ha egyesével kell letölteni, vagy ha be van csomagolva és csak egy .zip-elt (vagy mindegy milyen) fájlt kell letölteni ? -
#1205 kicsilight azota ürül neki^^
de még becsomagolásra nem jöttem rá mert nem tudom hova telepitettem a zipeknél meg ugyis kiirja jobb gombnál hogy akarom-e bontani:D
(csak azért sem irom be a szörcsbe:P)
amugy jo lenne ha egyre többen használnák, mondjuk nagyobb weboldalak, cégek nekiállnának használni mert rémes hogy leszedek vmit zipelve ugy 220 Mb kibontom és lesek hogy 230....(mondhatom belehaltam volna a másik 10Mb letöltésének megvárásába :DD) -
#1204 kicsilightnak is en mutattam meg ^^ -
Noarpe #1203 Jéé? Használja más is? A kedvencem. Csak ép mindenki megszól miatta, hogy mi a fr* az... -
#1202 7znel nincs jobb(ultra-solid-lzma stb), csak vas kell hozza amig tomorit, kulonben kihullik a hajad... dehat meg kell fizetni a "rarverest" ;) -
Noarpe #1201 Nem kell ennyire megilyedni. A fájlok nagyon jól tömöríthetőek, egy egyszerű zip 26MB-ra leviszi. Csak kibontva hatalmas. Ennek is megvan az oka: a Freedom mod sok plusz zónát belerak, amikhez mind tartozik egy-egy 110MB-os lightmap.png.dds fájl, ami viszont teljesen üres... -
Noarpe #1200 Nem valós hatvan óra (az iszonyat sok lenne), hanem a játékban 60 óra. -
#1199 nincs ehhez valami updatelo, vagy peccselo progi, ami csak a valtoztatasokat gyujti ki es azt lehetne letolteni? -
KH #1198 60 óra? mármint 60 lejátszott óra, vagy a játék ideje szerinti 60 óra?
sajna már egy hete nem tudok haladni, mert lerohadt a gépem -
Noarpe #1197 Hát az elkészülésig lehet hogy tényleg lesz annyi.
Amit fel fogok rakni, az egy olyan, amit már el lehet indítani, s lehet keresni benne a hibákat. Hiba garantáltan lesz benne... :) -
#1196 Buff!...az jo sok. feltételezem valami egyszerű 7z nem elég ide. (azzal kb esetleg 5Gb-ra szoritanád le. Hagyományos arányokkal számolva, ekkorával még nem próbáltam^^) -
#1195 Nagyszerű ! Azt hittem még minimum egy hónap. -
Noarpe #1194 Erre már én is gondoltam. Amint a nem kapok nagyon durva hibákat, publikus lesz. Legkésőbb a hétvégén kint lesz a béta...
Valami jó tömörítőt is találni kellene hozzá. Most kibontva 5,5 GB.
-
#1193 Nem sürgetésképpen, csak érdeklődöm. Mikor várható hogy nyilvánossá teszed ? Az sem baj ha béta, majd mi teszteljük, és ha van bent hiba, megírjuk. -
Noarpe #1192 Boltos: az alap játékban 60 óránként vannak új cuccok.
A modban nehézségfüggő. Javítva lett a készletfeltöltés algoritmusa is. -
Noarpe #1191 Minden autóba be kell szállni valakivel. Ugyan panaszkodik, hogy nem vezetheti az autot, de másik helyszínre átviszi...