GOA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://pspfilez.extra.hu/
csináld úgy ha nem fogadja el hogy kérsz új kódot😄DD lehet lejárt az idõd éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
megpróbáltam erre az oldalra regelni: pyrotorrents.org
de nem megy mert olyan rajzot nyom amit nem tudok a billentyûzettel beírni.
próbáltam már a síma betûket is beírni ,de az sem segített.....valaki tudja hogy mit is kell beírni...segítségképpen belinkelem a kódot amit kér hogy írjak be...
ja igen én így próbáltam:
aVtySr,avtySr,a>t>-sr, ...na a lényeg nem megy....
tudtok segíteni????
THX
http://pspfilez.extra.hu/
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
<#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe>éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Flower Powder
Tracklist:
PERFECT STRANGER - Starter
DNA - Subatomic
PHILO - Duboplast
TAUCHER - Exulation
SONIC CUBE - Microbes
PERFECT STRANGER - Dr. Feelgood
AMOEBA - Hodini
INTERSYS vs PSYNINA - Galaxy
Z-MACHINES - Lost Samurai
PERFECT STRANGER - Truth (Feat. EMOK)
ááá ez nekem jobban csúszik mint a Dark v. a Fullon<#vigyor>#vigyor>
██
'Infinite Solution' Mix:
Track Listing:
1. Noise Gust - Phenix
2. Naked Tourist Vs Highko - Divine Blast
3. Kerosene Club - Baba Cannibal
4. Horror Place - Phenix
5. The Galactic Brain - Mind Manifest
6. Kindzadza - Purple Eye
7. Kindzadza - Ritm Corr
8. Penta - Noise Complaint
9. Osom - Compos Mentis
10. Highcosmos - Digital Patty
11. Highko - Oh No Remix
12. Highcosmos - Killer Track
13. Silent Horror - Placid On Acid
14. Highcosmos - Dope Junkiez
15. Savage Scream - X-Mash (Devils Mind Remix)
16. Highko - Ultra Violent
17. Phobium - Transfiguration
18. Cosmo - XXX-Perimental
19. Metallaxis - Evil Thing
Cyberwlfs_Mix_Set-February_2006
(128kbps, 1hr 55mins)
██
amúgy nem tudjátok meg jelent e már a 2005-ös ozora fesztrõl a DVD
de amúgy: Kalumet - Koyote
Illuvatar - Zanya (Oleg Mix)
Tribal Earth - Utazol (Turbopauza RMX)
Turbopauza - Torsion
tegyetekrá
OTT
hát igen, nem minden downtempo psychill,de minden psychill downtempo!
<#vigyor>#vigyor>
██
Ott minden megvan, és amint megjelenik valami új, ott már meg is van.
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
bár én inkább az ambient,chill albumokat szedem innen ,de azért lehet találni frankó psy dolgokat is!
alternativának a filemegosztok helyett meg nem tudok hirtelen jobbat
██
sajna nyugdijasan leragadtam a mig-21,Halásztelek,Frankhegy,Katlan "filingeknél"
<#buck>#buck>
ja ezt meg kostoljátok meg,elég egyedi hangzást nyujt szerintem :
Aba Structure
██
pyrotorrents.org
#187Ticon - Back to Basic
ha kell még töltök<#eljen>#eljen>
██
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"