GOA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

öregharcsa
köszi...yo szopatós ez a reg...+én is bénázok<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

http://pspfilez.extra.hu/

mila69en
LoL aVtYSr ezt kell beírni 😄DDDDDDcsináld úgy ha nem fogadja el hogy kérsz új kódot😄DD lehet lejárt az idõd

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

öregharcsa
hali

megpróbáltam erre az oldalra regelni: pyrotorrents.org
de nem megy mert olyan rajzot nyom amit nem tudok a billentyûzettel beírni.

próbáltam már a síma betûket is beírni ,de az sem segített.....valaki tudja hogy mit is kell beírni...segítségképpen belinkelem a kódot amit kér hogy írjak be...
ja igen én így próbáltam:

aVtySr,avtySr,a>t>-sr, ...na a lényeg nem megy....
tudtok segíteni????

THX

http://pspfilez.extra.hu/

mila69en
naon jó lett:😄D

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

már jövöget 😛

mila69en
X-Dream - The Best 1991 2001 2CD 2006 jejejejejejejejejejej

mila69en
ezt kötelezõ meghallgatni😄D nem zene de kifeküdtem a röhögéstõl estimese

mila69en
kellemes húsvéti ünnepeket minden topic látogatónak Yahel the premiere show - 2006.03.27 <#vigyor3>

I.C.ram
Nem tudjátok, hogy a Szigeten lesz-e GOA? 😄
Pyotr

jaámjaaajaaa

&#9608;&#9608;

mila69en
<#wilting>LoL aláírásod<#ticking>

Pyotr

&#9608;&#9608;

mila69en
<#vigyor1><#vigyor1><#eplus2><#hehe>

Pyotr
<#eplus2>

&#9608;&#9608;

mila69en
kiis raktam az oldalamra a letöltésekhez<#vigyor1>

mila69en
dark poowwwwaaaa<#vigyor1>

Pyotr
New Progressive Trance Mix

Flower Powder

Tracklist:

PERFECT STRANGER - Starter
DNA - Subatomic
PHILO - Duboplast
TAUCHER - Exulation
SONIC CUBE - Microbes
PERFECT STRANGER - Dr. Feelgood
AMOEBA - Hodini
INTERSYS vs PSYNINA - Galaxy
Z-MACHINES - Lost Samurai
PERFECT STRANGER - Truth (Feat. EMOK)

ááá ez nekem jobban csúszik mint a Dark v. a Fullon<#vigyor>

&#9608;&#9608;

mila69en
<#worship><#taps><#ravasz1><#eljen><#vigyor1><#duma>

Pyotr
Dark PsyTrance set

'Infinite Solution' Mix:

Track Listing:
1. Noise Gust - Phenix
2. Naked Tourist Vs Highko - Divine Blast
3. Kerosene Club - Baba Cannibal
4. Horror Place - Phenix
5. The Galactic Brain - Mind Manifest
6. Kindzadza - Purple Eye
7. Kindzadza - Ritm Corr
8. Penta - Noise Complaint
9. Osom - Compos Mentis
10. Highcosmos - Digital Patty
11. Highko - Oh No Remix
12. Highcosmos - Killer Track
13. Silent Horror - Placid On Acid
14. Highcosmos - Dope Junkiez
15. Savage Scream - X-Mash (Devils Mind Remix)
16. Highko - Ultra Violent
17. Phobium - Transfiguration
18. Cosmo - XXX-Perimental
19. Metallaxis - Evil Thing

Cyberwlfs_Mix_Set-February_2006
(128kbps, 1hr 55mins)

&#9608;&#9608;

ki jön szombaton HOMEba csapatni a selymezõs fullonra? 😄D

mila69en
thx..

amúgy nem tudjátok meg jelent e már a 2005-ös ozora fesztrõl a DVD

a lejátszónál van egy nyíl, klikk, kinyílik, ott már láthatóak a zinfók is.

de amúgy: Kalumet - Koyote
Illuvatar - Zanya (Oleg Mix)
Tribal Earth - Utazol (Turbopauza RMX)
Turbopauza - Torsion

írni is akartam, h van külön darkspy rész, de aztán nem, mer bla 😄

mila69en
"de monjuk én rohattúl alig találok darkot pyron"--->loááál most vettem mégcsak észre hogy lehet válogatni kategoriakat:-)

mila69en
az ozorafest hivatolos lapján ami szól zene annaki mia címe?

mila69en
"dark psytrance, és a killerpsy fénykorát éli, sálálálá"--->hála a égnek remélem a stílus nem kezd el kipusztúlni de monjuk én rohattúl alig találok darkot pyron😞.... fullon meg hát a régiek még mindíg ott vannak, az újak meg hát szóra sem érdemesek tiszta gagyi

most így pár hozzászólással visszatekeredve; a progpsy mostanában eléggé felkapott, a fullon egyre rinyásabb, bla bla... ja és ide jön a pyrotorrentes rész - ott is látszik, h a dark psytrance, és a killerpsy fénykorát éli, sálálálá
tegyetekrá

I.C.ram
Ezt hallottátok már?

Juno Reactor - Front 242 (Pure Remix)

Nekem nagyon bejön.
mila69en
piííóópiopiopiíoóópiíííopiopióópáá nánááánánásüpsürüpp<#idiota>😄DD

mila69en
azt én sem szeretem😞 torrent okka de inkabb emule mert ott meg mindent megtalálok... egyébkén jópár live mixet letudsz tölteni az oldalamról is... most pillanatnyilag dallamos musikok vannak fent😄

I.C.ram
ja és nálam csak torrent jöhet szóba... DC nálam kilõve 😞
I.C.ram
Sajnos csak egy Ambient válogatás albumon van meg, így több számát nem nagyon ismerem a Cosmosisnak, pedig állítólag jók.
mila69en
az tényleg jókis szám😊

I.C.ram
Nem is tetszik annyira ez a szám! 😄 Nálam, ha ambient/chillout, akkor Cosmosis Afterglow 😊
I.C.ram
Hmm ez a szám elég köztes... Nem mondanám rá, hogy Downtempo annyira, de nem is áll távol tõle.
I.C.ram
Hát szerintem az összes Chillout Downtempo, hisz a nevében is benne van, hogy lassú zene. Nehezen tudok elképztelni egy trance chilloutot 😄
mila69en
ott a pont!<#vigyor>

Pyotr
psychill:
OTT
hát igen, nem minden downtempo psychill,de minden psychill downtempo!
<#vigyor>

&#9608;&#9608;

I.C.ram
ja Ambient Psy! 😄
I.C.ram
Egy szóval sem mondtam, hogy nincs. Csak mondtam, hogy a Goa-Trance kategória nem foglalja magában az eleve Downtempo zenét... Chilloutos Goanak saját neve van, ami most persze nem jut eszembe... 😛 Ilyen szám pl a Cosmosis - Afterglow is.
parasense 4 3v3r

Noninnyó
Ambient és Psychedelic Trance albumok letöltésére nagyon jó megoldás a dc++, azon belül is a Psyside nevû hub: psyside.no-ip.org
Ott minden megvan, és amint megjelenik valami új, ott már meg is van.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

mila69en
letöltés még valahogy én is leszenvedem deeeee valahogy vissza is kéne tölteni ami már nem olyan egyszerû😞( már 4 hete seedelem ezta 3 fos albumot aztán lol 1%-ot feltuttam tölteni<#bdead>

Pyotr
ja. ebben igazad van tényleg gáz a seed-elés,de én valahogy mindig kifogtam,hogy 1 seed-elõvel is 50-100 körüli volt a letöltésem😊
bár én inkább az ambient,chill albumokat szedem innen ,de azért lehet találni frankó psy dolgokat is!
alternativának a filemegosztok helyett meg nem tudok hirtelen jobbat

&#9608;&#9608;

Pyotr
bár psy,goa dolgokból már kb két éve nem nagyon frissitek én sem,mert kb úgy vagyok vele ,hogy mostanában egy kicsit higult ez a scene is és ritkán jelenik meg valami igazán jó gyöngyszem!

sajna nyugdijasan leragadtam a mig-21,Halásztelek,Frankhegy,Katlan "filingeknél"
<#buck>

ja ezt meg kostoljátok meg,elég egyedi hangzást nyujt szerintem :
Aba Structure

&#9608;&#9608;

mila69en
nézegettem én is már ezt az oldalt de sztem elég gáz semmi említésre valót nem lehet rajt megtalálni😞 hameg lene valami jó azt tutka nem seedeli senki😞 azmeg a másik hogy, letöltöttem 3 albumot azt lesesett az arányom 0.4 alá erre jön egy üzi hogy bann lesz a vége(rádásul tiszta fos mindhárom album)... hát vazze folyanatosan seedelem a szar albumokat de egyszerüen nem kell senkinek és nem tudom felfele tölteni:@@@@

mila69en
de van chill fíling amit alap igényes goa bulikon nyomnak mondjuk kezdésnek úgy kb éjfélig😄 legalábbis goagil nem igazán enged mást játszani ...az amibient chill azt én is tudom hogy nem goa trance😊 azért is írtam oda hogy fíling😊 egyébként én pont kifogtam egy olyan albumát aminek a címe is ezt sugalta😄 valami odyseia vagy mi és csak abba halgattam bele... de tovább halgattam az albumait elég jó én öt eddig nem igazán halgattam😄D stilusában aki sztem hozzá közel áll szóval ilyen fülbemászó dallamos GMS; 1200 micrograms; infected mushroom; Alien Project; Hujaboy; InnerAction; Atomic Pulse; Dynamic-nak is van jópár albuma DigitalTalk-is komoly bár õk már kicsit prögõsebbek😄D így kapásból ezek jutottak eszembe akik tutka inkább a játékos dallamos stílust képviselik😊 sztem emulén nézz körûl olyan nincs amit nem lehet megtalálni régiektõl egészen az újakig😄

Pyotr
én ezt az egyet ismerem,de szerintem ez több mint elég<#awink>

pyrotorrents.org

#187Ticon - Back to Basic
ha kell még töltök<#eljen>

&#9608;&#9608;

Narcotic Syntax
jois az !! ganjin rockers

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Ticon-tól nincs valakinek album, vagy trackek ?