• öregharcsa
    92 - 98 ig ....a sok divatmajom miatt és egyébb dolgok miatt hagytam abba...mondhatjuk úgy is hogy kitomboltam magamat(+ láttam 1-2 haveromat nagyon szar állapotban, amiből később orvosi kezelés lett a vége...)....majd némi tisztulás és családalapítás....egyesek szerint már ideje volt.....most vok 35...lehet benne valami...de azé még mindíg ez nálam a NO.1 és a többi keményebb trance zene.....

mondtam is régebben a Grega havaeromnak(akkoriban ők csinálták a katlan bulikat(frankhegy,etyek) nekem ebből elég volt, sok a majom és így nem érzem túl jól magam...az emberek már nem szórakozni járnak le hanem hogy azt stíröljék ki milyen cuccban és mennyi zsetonnal, na meg milyen verdával jön le bulizni...
    igaz leszartam magasról de már nem volt az igazi....
    műcsajok,műfaszik,qrwák majd a stricik lepték el ezeket a helyeket és innen kezdődtek el a bajok....igaz ez hamar leszaladt és rendberakták a rendezők de nekem már ez nem volt túl jó....kinek van kedve elmenni úgy szórakozni hogy esetleg mellete szúrják le a kidobót (supersonic) és veszélyben a nyavajás élete ezektől a gennyládáktól...én szórakozni mentem , ők is ,de ők másképp szórakoznak mint a "normális" emberek.
    na én ezé hagytam abba...amit nem bánok, de néha nagyon hiányzik egy kis bulizás(12-16 óra) némi flash-el+haluval...