GOA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az nem vót eccerû :D
este 7re úgy szétment a talptam a zegész napos mezítláb táncolástól, mászkálástól, h iszony :D de este 9kor még mentünk tüzezni Hõsökre, lol :DDD

amúgy kb annyi van, h szombaton Parasense + Fungus Funk...
februárban Xeno, meg bla

de ami igazán tasty lesz, az ez
kis magyar különítmény megy kifelé, 50-100 fõ, érdemes megfontolni :)

mila69en
tudom hogy majdnem egy éves de nálam a toppon van

huuu de régen voltam már goa partyn utoljára Dél-pesti horgásztó 2005.06.25
nem volt olyan rossz.... de már jó lenne valamerre elnéznem bár mostanában nem vagyok képben mi merre hol....

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

majdnem egy éve iszony keményen rombolt Olofban :)
kár, h Azax akkor nem volt annyira brutál....

mila69en
akkor egy kis ízelítõ a DEJA VU RECORDS by Suria 2004-es Dark Side of the Sun albumából

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Pyotr

██

Cosmosis is eléggé csuhajj vót Visegrádon... :)

hátja, nálam a horror- meg a killerpsy az egy és ugyanaz :$

akkor gondolom örvendezel Te is, h a Sötétség Fejedelme fabruárban újra legyilkol minket :DDDD

áh, két éve ezzel zaklattam Obiékat, h XENO XENO XENO
na meg nem csak én :D
mióta kiléptünk arról a buliról, azóta ezen katt katt :)

amúgy meg a za bajom, h akik régen jós zenéket csináltak, azok is így hopp, elhervadtak, vagy hogyimondjamna

és hja, a (régi) psy zenék, amik engem is még megmozgatnak :)
a psychill meg alap :)

mila69en
inkább a psyhedelic meg a horror psyhedelic-t részesítem elõnyben de jöhet egy kis killerpsy-is:DDD de a fullon-t is nagy kamálom meg végülis belehallgatok mindeggyik-be

Pyotr
nekem meg a Cosmology,Intergalactic meg a Synergy van meg:)
nekem inkább ilyenek jönnek be a fullon helyett!
torrentet én is csak ritkán használok csak azért linkeltem ezt az oldalt mert most indul és csak2005-ös kiadványok vannak

██

mila69en
:O goát csak emulérol töltök 10x annyit találok mint torrenten<#vigyor5>

Pyotr
akkor egy kis ajándék<#eplus2>

&#9608;&#9608;

mila69en
óóó ez megvan nagyon zsíír Akashic, Contact ezek vannak még meg tõlük nagyon jó mindeggyik

mellesleg itt van egy f@sza ki oldal

Pyotr
nah én meg ezt teszem:)

&#9608;&#9608;

mila69en
énse halgatok yahel-t:DDD csak hozzá tettem hogy finom lájtos zenét nyom:O

emmeg iszony nagyon ösmerõs, de passz :D

Yahel inkább rinyatrenszet jáccik <#eplus2>

mondjuk lehet csak azé mondom, mer inkább a keményebb vonalat szeretem... <#wow3>

mila69en
ha nem jön akkor itt

mila69en
felraktam ide egy mixbõl kivágot részt ezt a számot hallottam már egy csomó mixben de nem tudom ki az eredeti elõadoja:( ha valaki tudja plz.

mila69en
nagyon jóak<#eljen> bár ha project akkor részemrõl S.U.N és Alien

jazzy
Szemelyszerint astral projectiont es juvenilet reszesitem elonyben
mila69en
Infected Mushroom & Skazi rulez..

csak, hogy éljen a fórum:P

jazzy
Onnan is a The Cosmologist:P
Timbo
1200 micrograms rulez..

csak hogy éljen a fórum :P

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

mila69en
itt van egy két prog trance album címe

PLUSQUAM RECORDS - Wireless

Insolation - Goa Transmission

Medium Records - Vibration 5 (cd)

GROOVE ZONE RECORDS - Groove Zone

YELLOW SUNSHINE EXPLOSION - Progressive Goa Trance Vol3 (2CD)

TATSU RECORDINGS - Ground Grooves

YELLOW SUNSHINE EXPLOSION - Goa Beach Vol 2 (2CD)

mila69en
hm.. finom kis progi<#eljen> Yahel azis nagyon finom progit játszik

Pyotr
antix-twin coast discovery 2005<#eljen>

na nekem ilyen jellegüeket irjatok már össze!

&#9608;&#9608;

mila69en
Alien Project
GMS
Goa Gil
Infected Mushroom
Talamasca
Hallucinogen
Exaile
Atmos
para halu
S.U.N Project
suria
Various
Astral Projection

Elusive
Echotek - Emotion Chaos

01. Mr.Easter 07:36 : :
02. A Living Monitor 07:52 : :
03. So Long So Far 07:16 : :
04. Kayo Attack 07:48 : :
05. The Way We Like it 07:46 : :
06. Emotion Chaos 07:22 : :
07. Back to Mind 08:13 : :
08. Setup Con.Com 06:32 : :
09. Deep to Tiv 07:19 : :
10. Electro Funk 07:14 : :

<#eplus2>

Nh Shevits
tudna valaki nekem írni egy két mostani fasza psychedelic trance-t? egy 10-20 számcímet megköszönnék mert amit én hallottam ebbõl a mûfajból (jó régen) az tetszett, eléggé elszállós volt és érdekelne. Lehetõleg legyen benne valami nõi vocal ami visszarepít a misztikus ókorba <#vigyor>...
egy pár olyan artist neve is jó lenne ami felkapottabb elismertebb

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

mókás kis pardey volt :D volt pár para, de a spirit megvolt :)

Tetsuo
A dj-k biztos ott voltak.. :)

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Pupcika
volt valaki a Labirintusban 9.én GOA partyn?
Nagyon jó volt?

Nem azt mondtam, hogy nem jó. :) Sztem fölös különülni, hogy elsõ MAGYAR goásos HUB. Inkább csatlakozzon a többiekhez, ott sokkal több mindent megtalál, külöföldiekkel is dumázhat, stb. :) A goa.hu fórumon pedig azért morogtak, mert szerzõi jogvédelmet sért ez a dolog és nem illik fórumon reklámozni.

Tetsuo
Mérnem jó az õ hubja? Ha beindulna az is jó lenne, nem?
Nekem sajna nincs idõm s ADSLm.

inifman, nemtom észrevetted e, de goa.hu fórumon sem volt nagy érdeklõdés... Legtöbben külföldi hubokon vannak, ahogy én is. Rendes, jól bejáratott rendszerrel, opokkal, reggel, triviával, bla bla... Vegyél példát pl a psyside.no-ip.org hubról.

Dani20
én dc-n szoktam goa-kat keresgélni de hogy ehhez a stilushoz külön hub?? hat nemtom akkor már lehetne trance, techno,söt akar deephouse hub is..
ált az ilyen nagyobb hubokon talál az ember minden fajtabol csak jo usereket kell találni.

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

InfectedMann
Itt senki sem DCzik? :( :( :( Pedig yoolett volna ha összejön ez az elsõ Magyar Goa Hub dolog de hát várok hátha történik vmi csoda!

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Háát, mondjuk, csak azért kicsit "tartalmasabb". Nem egy hangsáb + vokál + bass. :) De van sok fajta a goán belül; ambient, chill, killerpsy, forest trance, psyhedelic, spugedelic, full on, neo full on, progressive, darkpsy, horror psyhedelic ( Xeno is ide tartozik), meg mittomén, nem vagyok zeneszakértõ. :D

ez a goa milyen zene is? valamilyen trance-es vonal?

InfectedMann
GOA HUB 1.0
Kérem szépen a HIBA helyreállt hála a Winfos-nak szébarmolta a netemet!

Mostmár hibáltalnul megy a HUB 1.0-ás verziója!

cím: goahub.dyndns.org
tartalék: goahub2.dyndns.org (csak akkor megy ha a másikkal vmi gáz van)

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

PResident Evil

InfectedMann
Elsõ Magyar GOA HUB

Új HUB-ot indítottam a DC++-n a GOÁ-sok és a psychedelikus és az elektronikus zene kedveloinek! Persze nem csak ezeket lehet megosztani de legfoképp ezek zene kedveloit várom!
info a DC++-ról: http://www.directconnect.hu

cím: goahub.dyndns.org

:) Hehe, ez nem lassú, ehehe. Meglepõ, de nekem bejön. :))) Azé így partyban elég durva fless, amikor aa csávó a nagy csavargatós lávk közepén lehajol, eltûnik a pult mögött, majd mikor feláll (vicsorogva), bedug egy gitárt a hangcuccba és az atomuszony (a zarc szerint: horror psyhedelic goa) rátevésre még jobban rácsapat a pengetõvel is. Kegyetlen. Ilyen izé, tömeggyilkosság. :D

Vajon melyik Xenomorph?!

Jah és közben háttérben fekete-fehér drakulát tolták, meg mangákat, stb... ;) Életem egyik legjobb párdeya.

Tetsuo
Aha de én soha nem. Én antirocker vok. Szétmegy az agyam a rockzenétõl (leginkább a lassú nyálasoktól broáá).

Mielõtt elkezdtem volna goát hallgatni a rock tõlem is elég távol állt, mert számomra nem hordozott semmit... De bázzzz, hát iszony uszony, hogy milyen durván be tud pörgetni egy zenét a jól megválasztott eszközök használata. :D

Tetsuo
Érdekel thx, csak dial-upom van de azér majd ránézek..
Viszont a gitár az nem az én hangszerem.. utálom a rockot. (Ez van..)

Ja még annyit, hogy nálam az a "mellékhatás jelentkezett, hogy iszonyatosan rákaptam a gitáros zenékre, ami persze nem baj. :D

Huhh, aztré... Aszittem pesti vagyol. Elõször a trenszesebb vonal: Talamasca - Zodiac, na meg, ami alap az az Astral Projection, attól így pár számot: People Can Fly, Let there Be Light, stb. Utána mondjuk Hallucinogen - Gamma Goblins (Part 1-2-3), Horrorgram. Shift - Killing Road, S.U.N. Project - Like it Hard, At the End of Time. Paranormal Attack - Bionik Pulse, Void-tól zenék még. Para Halu mindenképp. :) Infected Mushroom + Xerox - Gravity, I.M. - Into the Matrix, GMS - Juice..... Ezeket DC++-n simán meg lehet találni, itt van két hub: psyside.no-ip.org; psyisrael.wk-max.com

Így kezdetnek, ha még érdekel a téma.

Tetsuo
A gyõri Musicdomban (ahol az 1ik eladó 1 nagyonundok csaj -de beakasztanék neki.. na mind1) s a lemezekre már nem emléxem ott csak véletlenszerûen vannak ilyen lemezek viszont jazzben és absztrakt hip-hopban, lassú breakbeatekben, ambientben van némi választék de persze a zöme szar hányadék a 8millió RTLKot nézõ baromnak..

kicsit lejárt, de melyik "lemezboltban" hallgattál goát? és mit? :D

Tetsuo
Hát nemtom lemezboltban meghallgattam 3 albumot egyik sem teccet, (a prog housera hajaz,) olyan semilyen nem volt íve az albumoknak s egyáltalán nem volt 'durva'.
Úgy kb 7-8 éve hallgattam néhány goa albumot hát az még ma is odabazs(na) csak nemtom az elõadót sajna..
Meg goa és acidhouse között nemtom mi van talán a hardtrance? Az is jó, de ma már trance alatt teljesen mást értenek mint anno..
/Goa Giltõl is hallottam 1-2 számot, fantáziátlannak tûnt, lehet h rossz számokat hallgattam?