2964
-
#120 Látom nem bírsz már magaddal :)))))))))))) -
#119 DEEE JÓÓÓÓ LEEEESSSZZZ!!!!!!!!!!!!! -
-
#117 Áhhh, csak fájdítod a szívemet ezzel a sok jó képpel :)))))
Mikóó lesz már Március? :))) -
#116 Én is, én is akarom már nagyon -
Rusy #115 Nagyon finom már jáccani akarom -
#114 ja, és sorry a modemesektől -
-
#112 a http://www.justadventure.com/-on síberia 2 hét van... indennap új képek+infok a játékról :) -
Rusy #111 Mikor jelenik má meg olyan messze van a március... -
#110 Isten KÉPEK!! :)))
Már annyi kép megjelent a játékból, hogy szerintem tuti hosszabb lesz, mint az első rész volt. Rengeteg, szebbnél szebb táj vár Kate-re, már alig várom :))) -
#109 ja, a képek
-
#108 Syberia II.: A pátriárka
Dixie Flatline, 15:54 - Játék: Kaland - (1 komment)
(Just Adventure) Romansburgban Kate Walker a misztikus szerzetesek lakta Kolostor felé veszi az irányt. Útjukat azonban a pátriárka állja, akinek távolról sem szabad érintkeznie a szebbik nemmel, továbbá vallása szerint a szentelt földre sem léphet bájos hősnőnk. Valahogy azonban rá kell bírnunk az öreget (na arról szó sem lehet!), hogy utat engedjen Hans, Kate és a kedvenc, alváskor kispárnának használt jegesmedvének.
A justadventure Syberia hetet tart. Minden nap új krémek és koncepciótervek bukkannak elő a mammutok földjéről.
info: hardwired -
#107 ja, jó :) -
#106 Ja magamnak ment. -
#105 tessék? ez most kinek ment? -
#104 ! helyett ? Még demo sem volt. -
#103 Komolyan kinn lesz 1 hónap múlva a full! -
#102 addig még végigtolom az 1-et az tuti :) -
#101 Baromi jó képek. Nagy játék lesz biztos. Hosszúú lesz ez az 1 hónap én már látom :)))))))) -
#100 576.hu-n van 6 db új kép:
-
fucko #99 Nemsemmi kepek az biztos,nyaladzok is ra rendesen. -
#98 jók a képek, mi? :) -
#97 Basszus 1 hónap múlva itt a full, már igazán kiadhatnának egy demot :((( Én már vágom a centit :)))) -
#96 Ha a Syberia 1-et nem játszottad végig, akkor nem sok értelme van ezzel játszanod, mivel gyakorlatilag ott folytatódik, ahol az 1. abbamaradt, tehát gyakorlatilag a Syberia egy játék ketté darabolva, és semmit nem fogsz érteni a történetből. Úgyhogy jobb lesz, ha pótolod hiányosságodat, és azonnal végignyomod az első részt! Kötelezőőő!!! :))))))) -
htibor #95 "The game will be released across North America between the 15th and the 20th of March 2004."
Syberia 2 oldaláról... :))
-
antijedi #94 hmm, syberia 1 el ugyan nem jáccotam de lehet ezt megnézem, képek alapján teccetős :) -
#93 na egy leg-legutolsót
-
#92 ez az utsó, ígérem
-
#91 benyomok még1et :)
-
#90 már csak 1 hónap a megjelenésig, gondoltam benyomok 1 képet a hangulat fokozására :)
-
#89 Én is nagyon szeretném már ezt a játékot, és most megelégednék a demójával is addig, mig nem lesz meg a teljes.
Ha lesz demo, remélem szóltok. -
skristof #88 énisénis -
#87 Fincsi kép.
Akarooooom ezt a játékoooot. :)) -
#86 megtöröm ezt a jó nagy csendet 1 jó kis képpel
-
#85 azért én örülnék 1 demonak -
#84 En nekem nem kell demo! Minek? Amikor a legjobb resz jonne akkor legyen vege? Na nee!
Emlekszem amikor meg anno 1996 korul vagy elobb hozta a hver a Monkey Island 3 mat es nekiultunk vagyakozva mire kiderult hogy csak demo.... paaaaaaaaaaaaaaah -
#83 szép lenne akkor a március 15. :)) -
#82 Igen volt -
#81 a hcgamer meg ezt írja:
2004/01/23 17:28 - Wilson
Inon Zur zenéje a Syberia 2-ben!
A kanadai illetőségű Microids boszorkánykonyhájában már jóideje készül a várva-várt Syberia 2, a 2001-es kalandjáték folytatása a múlt heti amerikai kiadó megtalálása után a mai nap egy zeneszerzővel is gazdagodott. Az úriember nem számít kispályásnak, eleddig olyan művekhez szolgálatta a muzikális hátteret, mint az Icewind Dale II vagy épp a Baldurs Gate 2: Throne of Baal. Kate kalandjai március 15-én újra folytatódnak pontosan ott, ahol a zseniálisra sikeredett első epizód "véget ért".
nem tom ők miért olyan biztos a 15-ében, de nem baj, hiszek nekik :)