2964
-
nenad #440 na az utobbi napokban jatszottam nehany percet es rajottem a medve marhara nem szereti a halat (vagy ezt a tipust?)
erdkes hogy a leiras egy masik halfajrol szol, az osszes csalival ugyanazt a haltipust lehet fogni...:(
A baltaval kene nekimenni a medvenek :D (??)
na meg probalkozm de 1 hintet dobhatnatok :) -
24-e? :(( Az UT meg a BF:Vietnam is most került aranyra de azok már jönnek 19én :( Hogy dőlne rájuk a pajta. -
A franc essen bele de nehéz kivárni azt a szutyok 24-ikét :)) -
de jó ötlet volt, egész földobta a logódat :) -
nem én, 1ik srácot kértem meg itt a fórumon, hgy dobjon bele néhány smiley-t :) -
Köci, ezek szerint biztos jó, mivel már többen is dícsérték :))
De látom Zaki te is folyamatosan fejlesztgeted a logódat, egyre jobb :) -
nagyon kúúl :) -
micsoda logofejlesztesek tortentek:D ejj:) en is csinalok valami jobbat:) -
Hát aszittem már sose lesz logóm, mivel erre nagyjából 1 hetet vártam. De hát a minőséghez idő kell. Ezek szerint jól sikerült?. -
az enyém is más műve, nem én csináltam :) -
Köszi szépen, bár nem az én érdemem :)) -
hú, nagyon baba a logo-d 
-
En pl a Moneky Island 3 demojaval voltam igy. Aszitem foldhoz vagok mindent :) -
Próbáld kibírni demo nélkül, mert én végignyomtam, és azóta sokkal xarabb, már másra sem tok gondolni :) -
Rusy #426 Én sem játszottam a demóval, de erősen gondolkodom rajta...
mer már nem bírom hátha addig kicsit lecsillapodok -
Semmi baja a magyar verzónak. -
menj a leszakadt hídhoz -
En meg a demot sem jaccotam vegig. Eleg volt nekem hogygyonyoru es hogy mar alig varom... nem fogom elonni a poenokat hogy aztan kiirja nekem hogy ennyi volt a demo... -
Elcsaltam a medvéd...most mit kell csinálni? -
mar nem emlexem mien..miert? -
Ez a jó öreg clonecd-s verzió? -
basszus kulcs.nem lett jo -
ja, és nem tudom uninstallálni a játékot :) így örökre a gépemen marad, de szar nekem :) -
szerintem a bin-el volt valami gond. megprobalok csinalni a lemezrol egy iso-t. ha sikerulne kiirom dvd-re adatkent. -
en is igy voltam vele. ketszer irtam ki, mert mindig rossz volt a vegeredmeny.. azt hittem ez mar jo. de megsem..grrr:( -
azzal én is sokat szaroztam. csomó embernek nem indult el az install, nem jól íródott ki a cd-re stb... én i smegjártam, vagy a 3. lemez lett jó, az install egyből ment, de kölcsönadtam havernak, és neki nem megy. ki érti ezt?
-
hehe. most leszek rosszul.elszarodott a syberia install lemezem:((((((((((( -
hm. en elsore rahibaztam a csalira s elsore ki is fogtam:D tuuul rovid a demo:( -
vágom. szenvedtem is vele, míg rájöttem hol lehet kifogni
-
ok, akkor én voltam alma, sorry
-
Zöld színű a csali!, A hal amit ki kell vele fogni az az arany, illetve narancs színű!
Noh -
en azert emlekszem zoldre, mert a konyvben zold beka volt irva, s en az alapjan valasztottam a bekara leginkabb hasonlito csalit:)de ki tudja:) nem is szamit:) -
mind1, 1. sor 3.-at kell kiválasztani, de nekem arany rémlik :) -
az nem aranyszibu hanem zold:) vagy memoriam nem a regi:( -
na vegeztem a midnight nowhere gameval johet ujra a syberia(immar ezredszer:) -
semmi értelme elkezdeni a 2-vel játszani, ha az 1-et végig sem toltad. -
én a magyar verziót toltam végig nincs azzal semmi gond -
az aranyszínűt kell kiválasztani. első sor 3.csalija -
ne áruld el!!
hagy jöjjön rá magától! -
azt a csalit valaszd ki amelyik a legjobban hasonlit egy bekara:) kis zold csali:)