2964
-
#240 Montrealban még csak 9 óra van. Nem dolgoznak azok még... -
#239 na hol az a demo? -
#238 -
#237 jó akkor legyen ugyanaz -
-
#235 Hát nagyon szomorú lettem skacók.
Nem tudtam, hogy ez nem a hivatalos, mindenesetre várom akkor a hivatalosat én is. -
#234 Szerintem is ugyanaz. -
#233 vmi dátum van ott, gondolom ez akkor keült ki. azért mondtam hogy sztem ugyanarról beszélünk, mert az e3-as demo is kb akkor került fel a netre (19.12.2003) -
#232 Ha jól látom nem ugyanaz
márcsak méretre sem -
#231 #198... -
#230 Syberia 2 (beta)
klikk -
#229 Egyébként a deviances csávók nem tudják megkrekkelni. Azért késik.Vagy nem? -
#228 Oh Opera. Frísstett, miközben írtam. Csak a smile maradt meg. -
#227 -
#226 remélem nem este 10-kor jön a demo, mert akkor magamhoz nyúlok -
#225 Ami a gamestaron volt, az is az e3-as demo volt, és azért szedték le, mert nyűszített a Microids, hogy illegálisan került közkézre, és ezért nem lehetett sehol sem rálelni a demora.
De ma má gyün a hivatalos demo is. Jeeeeee!!! -
#224 remelem:) evek ota varom a gamet:) turelmetlen vagyok mar kisse:) -
#223 Türelem demot terem. -
#222 hetfo van! mikor jon a demo?? fenebe:( -
#221 Lehet, hogy Kanadában még alszanak. Hozzánk képest 5-9 órával van náluk korábban. -
#220 Nem tom. Azt írták valami francia nyelv?, oszt nem szedtem le. -
#219 sztem te a béta demoról beszélsz... amit mi most kipróbáltunk -
#218 mikor, ma? -
#217 Érdekes a Gamestaron fenn volt egy demo, most meg már nincs. Vagy az nem is a demo volt? -
#216 de azért thx a linket bogyoka -
#215 meg az is kicsit fura volt, hogy egyik nagy honlapon sem volt fent még a demo, még a hivatalos oldalon sem, kicsit fura -
#214 gondolom a hivatalos demo is így kezdődik, remélem, hogy nem annyi lesz a különbség, hogy alul nem látjuk majd az E3 DEMO feliratot -
#213 Igen, erről a röpke 10 perces demoról is kitűnik, hogy óriási hangulata, és grafikája lesz ennek a gamenek, a sztori pedig eleve nem lehet rossz, erre garancia Benoit Sokal neve. -
#212 Bezony :)))
Úgyhogy nincs más hátra, mint hogy várjuk a hivatalos demot ezerrel, és reménykedünk, hogy az hosszabb lesz, és nem ebből a részből. -
#211 én is végigtoltam, tetszik :) elég rövidke volt, de azért nekem tetszik így is :) -
#210 hmmm, akkor valszeg ez az az a demo, amit mindenhova feltöltöttek még decemberben, és nyomban le is törölték rögtön mindenhonnan... -
#209 Hát igen én is végignyomtam a demot, még 10 perc se kellett. De tetszik, nagyon tetszik. Viszont van egy jóóóó hírem:
Amit mindannyian leszedtünk demot a bogyoka által megadott címről, az nem a mai nap folyamán megjelenő hivatalos demo!!!!
Ez csak a tavalyi E3-as bemutató demo.
Úgyhogy még reménykedhetünk, hogy a hivatalos demo valamivel hosszabb lesz, ez a demo, inkább csak egy kis ízelítő, de ez nem a hivatalos demo. -
#208 jeee, már nekem le is cibáltam a demot -
#207 Kb 5-es a demo :( -
Vez #206 Egy vonaton kezdődik. -
#205 Nnaaa, teljesen elkeseredtem. Csak 10 perc?
No sebaj, majd, majd 6x nekiesek. -
#204 De legalább az elejéből van? Csak azért, hogy ne lőjjön le előre poénokat. -
#203 Nem baj, az első demoja is kb. 10 perc volt.
De ha 6-szor végignyomod a demot, akkor már 1 óra :))) -
#202 Köszi a címet, már csorog is lefele a demo.
Jujj, de izgulok :))))) -
#201 Nem remélsz egy kicsit túl sokat ettől a demotól??? :))))))))