2964
-
#160 utsó képnél, meg mintha a kis mammut lelőhelye ugrana be... -
#159 jaja, az 1. kép olyan, mint a ki francia faluban az elején a gyárban befelémenet. középen meg az a kert vagy mi, kör alakban -
#158 Hirtelen én is azt hittem, de szerintem csak hasonló.
Megnéztem a trailert, húúú, ez valami csodálatos, nagyon várom ezt a játékot. -
#157 Mért ilyen furik a képek? Hmm, nekem mintha úgy tűnne, hogy az első és az utolsó kép az első részből való. Ti is így látjátok? -
#156 -
#155 -
#154 -
#153 -
#152 csak hogy ma se maradjuk új képek nélkül :)
-
#151 Hát kész vagyok. Megnéztem a trailert. Nem találok szavakat, izé billentyűzetet sem :))))
Még most is az államat keresem (de nem úgy, mint Jáksó :)))
Hát eddig csak sejtettem, de most már tudom: ez a rész mérföldekkel jobb lesz, mint az első, pedig az se volt piskóta. Ez a játék lesz a legnagyobb bizonyíték arra, hogy nem haldoklik a kaland műfaj, sőt nagyon remélem, hogy el fog indítani valamit. Lavinát... :))))
Hát valszeg én is kiveszek vagy 1 hét szabit :)))
Ha hinni lehet a trailernek, akkor üdvözölhetjük a kaland műfaj új KIRÁLYÁT, vagy KIRÁLYNŐJÉT :))))))) -
#150 Figy, biztos jó link ez, ez csak 5 megát nyom, te meg 33-at mondtál??? -
#149 Hopp most látom, hogy kijött egy trailer is, ezt nem hagyhatom ki, csak a demo jönne mááááááááááááááááár :))))) -
#148 Hát körülbelül igazad van -
htibor #147 Bazz....
Szabit fogok kivenni március második felére! :DDD -
#146 Kate nem gyengén néz ki benne ... -
#145 nagyon kúl a trailer, a szám nyitva maradt, feltétlenül nézzétek meg -
#144 Ez a gamestar béna... -
#143 szar volt a link, sorry... ez már jó -
#142 kijött egy múvi! innen lehet letölteni. 33 mega, én most töltöm :) -
#141 hát igen, ez a topic nem nekik lett kitalálva -
#140 ááá, qrva jó képek, gondolom Lezlee elélvez a képek láttán -
#139 Ja egyébként ezek a THE YOUKOL VILLAGE képei.
Szépek na, egyebet nemtok mondani -
#138 Szegény modemesek... -
#137 -
#136 -
#135 -
#134 -
#133 -
#132 -
#131 OK. Itt az első:
-
#130 egyesével told be őket, mert kicsit durva lesz, ha 50 hozzászólásban lenne 300 kép :P -
#129 Na csak frissítettek. Belököm a képeket. -
#128 Ezeket a képeket hivatalos oldalon még tuti nem láthattad. Ezek közül majdnem mind vadi új képek, azért "csorgatom a nyálam" :))))) -
#127 húúúú ez szép lesz. előre lerenderelt kalandjáték lesz ez? -
#126 De szerintem csak copyzzak a hivatalos oldalrol a kepeket,azt ennyi. De ha nem akkor mea culpa. -
#125 de ezt leírtam már, csak ugye vissza kéne olvasni -
#124 justadventure-n syberia 2 hét van, és mindennap új képeket tesznek fel. ma lesz a 4. nap, még nem volt frissítés -
#123 Ezek új képek, vagy azokat teszik ki a justadventure-ra, amelyek már fenn vannak a hivatalos syberia2 oldalon? -
#122 nem nagyon
ma is lesz frissítés, majd benyomom az új képeket -
#121 az biztos