2964
-
#360 en sem tudom mi van a fokutya'val... -
#359 én nem vettem észre semmi különlegeset benne... jó ez így, ahogy van :) -
#358 Nemtom, csak nekem tűnik úgy, hogy furcsa néha a fókakutya mozgása? -
#357 ott a csajszi középen az ajtó előtt, a fókakutya meg ott az ablak alatt a sarokban :) -
#356 fura, ott a kurzor a házikó tetején, de hol van a csajszi és a fókakutyája? :D -
#355 Te nem birod? En mar rola almodok! Aszem a Monkey folytatasai ota nem vartam igy egy jatekot! -
Rusy #354 Hát én már nem bírom tovább... -
#353 A reggeli órákban lángoló arany jegesmedvék hullottak az égből. Kate Walker tudatta, hogy a Syberia II. aranyba ment.
A Microids és Benoit Sokal varázslatos kalandjátéka március 24-én jelenik meg a boltokban.
Forras : Hardwired.hu
Addig en nem birom ki :P
-
#352 Igaz! Ez a ademo csak arra volt jó, hogy még éhesebbek legyünk. Gondolom Sokal bácsi élvezi is rettentően, hogy az egész világ Syb2 lázban ég. -
#351 hasonlóképpen vagyok. Lassan már kezdek belehülyülni :)))
Már vágom a centit :) -
#350 Ejj..most jaccottam a a demoval:( tudtam hogy hulyeseg elkezdeni. tartott vagy 8-10 percet:( most meg jobban szenvedek:( -
#349 Nekem jobban tetszett a Black Mirror. Hihetetlen jól eltalált történet, beleillő és ötletes feladványok, szinte élveztem végig a játékot, csöppet sem volt unalmas. Azért a BS 3-ban voltak uncsi részek, mint pl. a ládatologatásos hülyeség. Azt néhol túlzásba vitték szerintem. Úgyhogy nekem a Black Mirror azóta is etalon. Nagy kedvenc. -
#348 Haat.. nekem jobban teccett a BS3:) -
fucko #347 Azert a black mirror jobb volt a bs3nal nem?:)
-
#346 marc24.
az a baj, hogy qrva ritkan adnak ki jo adventure gamet. evente vagy 2 van ami le tud kotni. BS3 es elotte Syberia volt.. bar a post mortem, meg a black mirror is jo volt. meg a Runaway: A Road Adventure is jo volt. -
#345 olvass vissza -
#344 En ma' alig varom... mikor kene kijojon a gama? -
#343 Ok, köszi, ígérem megpróbálom :) -
switch #342 A ScummVM -el probald meg
elinditani a Sam & Max-et ,mennie kell. -
#341 Hát igen, a BS 3-ban én is kellemeset csalódtam, eleinte nagyon féltem, hogy elcseszik az irányítást, meg ezt az akció dolgot se nagyon komáltam. De nagyon tetszett, a tavalyi év egyik legjobb kalandja volt szerintem.
Az idei év meg kétségtelenül a SYBERIA 2 ÉVE!!!!!! :))) -
#340 Bs 2: hat igen:) de a 3 az nagyon teccett..:)
Drakula: na azt nem ismerem:(
Sam & Max: na azt meg amikor 386as-om volt, akkor zuztam, de jaccottam mar vele, xp alatt is:) pont multkor nyomtam vegig. meg a day of the tentacle-t is:) Sam & Max-et probald ki, mennie kell! Ne add fel:) -
#339 BS 2: nekem nagy csalódás volt az első rész után. Sokkal unalmasabb és logikátlanok a feladványok, ezért nem nyomtam végig.
Drakula: na ez jó játék, csak éppen a nagy kalanddömping alatt került hozzám, így nem volt rá időm, de lehet még majd később visszatérek hozzá.
Sam & Max: na ezt végignyomtam volna szívesen, csak éppen nem nagyon bírtam működésre bírni az xp-men. Biztos nem tetszett neki a túl jó gépem :))) -
#338 Én is várom. Bár most akarok nekifogni a Grim Fandango-nak, no meg lassan megkapom a TLJ-t is.
El leszek látva. -
#337 melyik az a 3?:) -
#336 Amúgy az a poén, hogy eddig 3 kalandot vettem meg eredetiben, és egyiket sem nyomtam végig :)))) -
#335 Én se..., megvárom míg lemegy az ára 4-5 rugóra :)))))) -
skristof #334 mondasz ám valamit!! :)
mondjuk nekem is bejövős volt egy is, kettő is az lesz, de télleg nagyon lineáris,de qrva yoo :P
mondjuk 12e HUf-ot tuti nem adnék _egy_ kalandért! :) -
#333 hat az tuti hogy marc.15-tol minden nap(naponta min 10szer) nezem nforce-t:) ha ott meglatom, akkor meg az ftp-t:) -
#332 remélem nem kell napokat várni, míg fent lesz a neten, sőt legyen fent napokkal a megjelenés előtt, az lenne a kúl -
#331 Húha, az nagyon messze van, 15-ikének jobban örültem volna :))
Tényleg azért rossz a demo, mert most még jobban várom a fullt, és szinte már számolom a napokat -
#330 aranyon van a game, és 24-én jelenik meg. huhh, az még messze van :( -
#329 en elkezdtem a demot, de inkabb hagytam:) ha vegigjaccom, tuti nem birom kivarni a folytatast, hanem inkabb megirnam en:D -
#328 Na, Én is bevégeztem a demot, nagyon rossz volt, hogy nincs tovább, most megint csak várok és várok.
Gyönyörű szép ez a game, a kedvencem is, és hozzáteszem, hogy az I. részt már lejátszottam. -
#327 Nem lenne jobb ha pl a hajós mindig mást mondana?
És több vége lenne? -
#326 Te tudod.. aki szereti a gamet az nem unja meg a sokadik vegigjaccasra sem. mint ahogy en sem unom meg:P -
#325 A story-t a 4 oldalas leírásból is feleelevenítheti.
Deha újra akarsz rohasngászni pl a profeszorokhoz tudván mi a megoldás P -
#324 De megéri újra végigjátszani, ha másért nem, hogy felelevenítsd a sztorit, meg mellesleg hatalmas hangulata is van. -
#323 Újrajátszani unalmas, hisz elég lineárisan szekvenciális P -
#322 Nem javult grafikaban?? dehogynem!! csak jobban korul kellene nezni;) aaa meghalok mire kiadjak:( na nembaj ujra jaccom az elsot:) -
#321 Igen, a kaland a legjobb angolnyelv oktató :)))
Emlékszem annak idején amikor nekiálltam életem első kalandjának (Broken Sword 1), alig értettem a szöveget, folyton szótáraznom kellett, azóta jópár kalandjátékon megedződtem :))