2964
  • JustIce
    en sem tudom mi van a fokutya'val...
  • zaki
    én nem vettem észre semmi különlegeset benne... jó ez így, ahogy van :)
  • tier
    Nemtom, csak nekem tűnik úgy, hogy furcsa néha a fókakutya mozgása?
  • zaki
    ott a csajszi középen az ajtó előtt, a fókakutya meg ott az ablak alatt a sarokban :)
  • Sadun Tryst
    fura, ott a kurzor a házikó tetején, de hol van a csajszi és a fókakutyája? :D
  • Sephi
    Te nem birod? En mar rola almodok! Aszem a Monkey folytatasai ota nem vartam igy egy jatekot!
  • Rusy
    Hát én már nem bírom tovább...
  • Sephi
    A reggeli órákban lángoló arany jegesmedvék hullottak az égből. Kate Walker tudatta, hogy a Syberia II. aranyba ment.
    A Microids és Benoit Sokal varázslatos kalandjátéka március 24-én jelenik meg a boltokban.

Forras : Hardwired.hu

Addig en nem birom ki :P

• moonster
    Igaz! Ez a ademo csak arra volt jó, hogy még éhesebbek legyünk. Gondolom Sokal bácsi élvezi is rettentően, hogy az egész világ Syb2 lázban ég.
  • LezLee
    hasonlóképpen vagyok. Lassan már kezdek belehülyülni :)))
    Már vágom a centit :)
  • JustIce
    Ejj..most jaccottam a a demoval:( tudtam hogy hulyeseg elkezdeni. tartott vagy 8-10 percet:( most meg jobban szenvedek:(
  • LezLee
    Nekem jobban tetszett a Black Mirror. Hihetetlen jól eltalált történet, beleillő és ötletes feladványok, szinte élveztem végig a játékot, csöppet sem volt unalmas. Azért a BS 3-ban voltak uncsi részek, mint pl. a ládatologatásos hülyeség. Azt néhol túlzásba vitték szerintem. Úgyhogy nekem a Black Mirror azóta is etalon. Nagy kedvenc.
  • JustIce
    Haat.. nekem jobban teccett a BS3:)
  • fucko
    Azert a black mirror jobb volt a bs3nal nem?:)
  • JustIce
    marc24.
    az a baj, hogy qrva ritkan adnak ki jo adventure gamet. evente vagy 2 van ami le tud kotni. BS3 es elotte Syberia volt.. bar a post mortem, meg a black mirror is jo volt. meg a Runaway: A Road Adventure is jo volt.
  • zaki
    olvass vissza
  • Sephi
    En ma' alig varom... mikor kene kijojon a gama?
  • LezLee
    Ok, köszi, ígérem megpróbálom :)
  • switch
    A ScummVM -el probald meg
    elinditani a Sam & Max-et ,mennie kell.
  • LezLee
    Hát igen, a BS 3-ban én is kellemeset csalódtam, eleinte nagyon féltem, hogy elcseszik az irányítást, meg ezt az akció dolgot se nagyon komáltam. De nagyon tetszett, a tavalyi év egyik legjobb kalandja volt szerintem.
    Az idei év meg kétségtelenül a SYBERIA 2 ÉVE!!!!!! :)))
  • JustIce
    Bs 2: hat igen:) de a 3 az nagyon teccett..:)
    Drakula: na azt nem ismerem:(
    Sam & Max: na azt meg amikor 386as-om volt, akkor zuztam, de jaccottam mar vele, xp alatt is:) pont multkor nyomtam vegig. meg a day of the tentacle-t is:) Sam & Max-et probald ki, mennie kell! Ne add fel:)
  • LezLee
    BS 2: nekem nagy csalódás volt az első rész után. Sokkal unalmasabb és logikátlanok a feladványok, ezért nem nyomtam végig.
    Drakula: na ez jó játék, csak éppen a nagy kalanddömping alatt került hozzám, így nem volt rá időm, de lehet még majd később visszatérek hozzá.
    Sam & Max: na ezt végignyomtam volna szívesen, csak éppen nem nagyon bírtam működésre bírni az xp-men. Biztos nem tetszett neki a túl jó gépem :)))
  • moonster
    Én is várom. Bár most akarok nekifogni a Grim Fandango-nak, no meg lassan megkapom a TLJ-t is.
    El leszek látva.
  • JustIce
    melyik az a 3?:)
  • LezLee
    Amúgy az a poén, hogy eddig 3 kalandot vettem meg eredetiben, és egyiket sem nyomtam végig :))))
  • LezLee
    Én se..., megvárom míg lemegy az ára 4-5 rugóra :))))))
  • skristof
    mondasz ám valamit!! :)
    mondjuk nekem is bejövős volt egy is, kettő is az lesz, de télleg nagyon lineáris,de qrva yoo :P
    mondjuk 12e HUf-ot tuti nem adnék _egy_ kalandért! :)
  • JustIce
    hat az tuti hogy marc.15-tol minden nap(naponta min 10szer) nezem nforce-t:) ha ott meglatom, akkor meg az ftp-t:)
  • zaki
    remélem nem kell napokat várni, míg fent lesz a neten, sőt legyen fent napokkal a megjelenés előtt, az lenne a kúl
  • LezLee
    Húha, az nagyon messze van, 15-ikének jobban örültem volna :))
    Tényleg azért rossz a demo, mert most még jobban várom a fullt, és szinte már számolom a napokat
  • zaki
    aranyon van a game, és 24-én jelenik meg. huhh, az még messze van :(
  • JustIce
    en elkezdtem a demot, de inkabb hagytam:) ha vegigjaccom, tuti nem birom kivarni a folytatast, hanem inkabb megirnam en:D
  • bogyoka
    Na, Én is bevégeztem a demot, nagyon rossz volt, hogy nincs tovább, most megint csak várok és várok.
    Gyönyörű szép ez a game, a kedvencem is, és hozzáteszem, hogy az I. részt már lejátszottam.
  • Breki33
    Nem lenne jobb ha pl a hajós mindig mást mondana?
    És több vége lenne?
  • JustIce
    Te tudod.. aki szereti a gamet az nem unja meg a sokadik vegigjaccasra sem. mint ahogy en sem unom meg:P
  • Breki33
    A story-t a 4 oldalas leírásból is feleelevenítheti.
    Deha újra akarsz rohasngászni pl a profeszorokhoz tudván mi a megoldás P
  • LezLee
    De megéri újra végigjátszani, ha másért nem, hogy felelevenítsd a sztorit, meg mellesleg hatalmas hangulata is van.
  • Breki33
    Újrajátszani unalmas, hisz elég lineárisan szekvenciális P
  • JustIce
    Nem javult grafikaban?? dehogynem!! csak jobban korul kellene nezni;) aaa meghalok mire kiadjak:( na nembaj ujra jaccom az elsot:)
  • LezLee
    Igen, a kaland a legjobb angolnyelv oktató :)))
    Emlékszem annak idején amikor nekiálltam életem első kalandjának (Broken Sword 1), alig értettem a szöveget, folyton szótáraznom kellett, azóta jópár kalandjátékon megedződtem :))