2964
-
#320 Igen, gondolom majd sokan nekiállnak rögtön minimális angoltudás nélkül, aztán meg kérdezgetnek mindenféle hülyeséget, meg a történetből sem fognak érteni semmit. Így nincs értelme, tehát azok jobban tennék ha megvárnák a magyart. Népszerű kaland volt az első rész, tehát biztos a 2. részből is csinálnak magyarosítást. -
#319 Ezt a mondatodat talan ujra kene fogalmazni. Attol meg nem ertelmesebb a jatek ha magyarul van. Ha nem ertesz angolul akkor ertelmeseb. En pl a sok kaland jatekbol tanultam meg az angolt es ma mar gond nelkul megyen szal engem nem zavar. -
#318 Nah én is végigvittem,szerintem szebb lesz mint az első bár lehet hogy azért tünik annak mert maga a táj szebb!Amúgy tényleg úgy sokkal értelmesebb a játék ha magyarosítva van,annélkül is végig lehet vinni egy kis logikával de magyarul legalább tőrténete is van! -
#317 sztem úgy van értelme, ha minden kis finomságát érted
tele lesz a fórum végigjátszást kérőkkel P -
#316 Ohh, kinek van itt türelme kivárni, míg elkészül hozzá a magyarosítás? Senkinek :)))) -
#315 sok ideje van míg a magyar kijön
persze itt mindenki olyan perfekt angol P -
#314 Még van egy kis idő a fullig, úgyhogy gyorsan essél neki az első résznek, különben szart se fogsz érteni a történetből. Egy kalandnál meg a történet az egyik legfontosabb. Úgyhogy uccu neki!!! :)))) -
#313 akkor kicsit jobban figyelj, mert látszanak a lábnyomok. és ha nem nyomtad az 1. résszel akkor felesleges elkezdened a 2-t -
antijedi #312 hóva lettek a hóbol a lábnyomok?
igaz elsőreészel nem nyomtam de nekem ezt tunt fel elsőre hogy ha megy az ember nincs a hoban labnyom utána, aztán meg itt áradoztok grafikárol, ehhh :P -
#311 Hi Zak! En nem igazan vettem eszre valtozast...ugyanolyan gyonyoru mint az elso. En nem igazan latom reszletessebnek a karaktereket se, a kornyezet pedig az elozo reszben is "elt". De egyebkent tovabbra is egy velemenyen vagyunk : gyonyoru! -
#310 Na kerem. Feltettem jacottam 5 percet majd leturultem.
En aszem meghalok amig kijon a vegeleges. Mindig is utaltam a demokat :) -
skristof #309 ugyvan
fincsin néz ki
jöhet a teljes.... :) -
#308 nagyon szép lett, jöhet a teljes verzió -
#307 üdv G.! méghogy nem javult? szerintem igen, sokkal szebbek a helyszínek, látszanak a lábnyomok, karakterek részletesebbek, esik a hó, szépen folyik a víz, gyönyörű az egész játék -
#306 En is befigyeltem a demot...tetszett, de azert valamivel adhattak volna tobbet, mert ez kb. 10perc alatt lenyomtam.
Annyi haszna azert volt, hogy most kedvet kaptam vegigjatszani megint az elsot, igy legalabb kicsit felfrissitem a tortenet elvarratlan szalait.
1ebkent a latvanyvilagat tokeletessen hozza az elso resznek, viszont grafikailag semmit nem javult...na nem mintha kellet volna, ez igy is tokeletes. Remelem minnel hamarabb itt a full. -
htibor #305 Na, én is befejztem :)
Várjuk a TELJEST!!! -
#304 A demok már csak ilyenek :)))
Amúgy a méretéből már lehetett sejteni, hogy nem lesz hosszú :( -
#303 -
#302 ez az eheti 1 millió forintos kérdés -
#301 Mér ilyen rövid? -
#300 Hát a medvénél én is majdnem besz.rtam :)))
Ez az egyik különbség az elsővel szemben, hogy több lesz az akció, mármint a mozgalmas jelenet. Meg ami baromira tetszik a demoban, hogy látod, hogy él a táj. Madarak röpködnek az égen, meg ez a fóka-kutya is telitalálat szerintem. Én még régebben hallottam 15-ikét, remélem nem tolták el, mert már azt is alig bírom kivárni. -
#299 jaja, ott én is meglepődtem :) -
switch #298 Bazz... A medve rámhozta a szivbajt. -
#297 HeheheMég mindig nem fogtam aranyhalat, csak violetet, már több mint 1 órája horgászom. -
#296 baaah, egyre jobb -
Rusy #295 Nemá é 25-ödikéről tudok... -
#294 teljesen felizgatott gondolom minden embert a demo vége, legszívesebben hajnalig játszanék vele :)
a 15.-e az biztos? mert a gamespot-on 22-ét írnak -
#293 Na én is végignyomtam a demot :))
Baromi jó volt, csak sajna tényleg rövid. A végén az a kis rejtvény nem volt valami nehéz.
Húúú már nagyon várom a fullt, mikóóó lesz már 15-ike? :))))) -
#292 itt egy utsó kép:
-
#291 nincs mit -
#290 Köccike -
#289 elküldtem -
#288 mondom a medvének add oda. hogy hol a medve? biztos rájössz :) -
#287 Azt tudom, de megszaglássza, de nem eszi meg. Ezek szerint rosszat fogtam ki? Pedig orange solmon, másnéven aranyhal, az van a könyvben, mégsem óhajtja megenni. Nálad akkor ezek szerint megette. -
#286 nem, utána lesz még egy kis logikai feladat, oszt annyi -
#285 Kérem szépen! -
#284 SPOILER!!!!!!!!!!
a medvének kell odaadni -
#283 ha kíváncsi vagy a megoldásra, elküldöm privátba -
#282 Figy, és megette a halat a dög?
Mert én kifogtam egy orange solmont, vagy mit, de nem kellett a dögnek. Most akkó mi van? Amúgy ezután vége van a demonak? -
#281 És mikor mondjátok meg?Már unok horgászni, nem megy.