2964
-
#80 ja, jó lenne. Syberia 1-nek anno volt demo-ja? -
#79 azért remélem februárban meglepnek minket egy hivatalos demoval :) -
#78 hajj, de milyen messze van az még :(( -
#77 sajnos nem... de asszem nem is érdekel már, megvárom a márciust, 20-án max már úgyis jön a játék -
#76 Csak demo jönne már...
Azóta se sikerült megtalálnod az e3-as demot??? Én napokig kerestem dc-n, de semmi :(( -
#75 Syberia 2 muzsika
[2004-01-23 @ 16:40 - G-San] (kommentek: 0)
A Syberia 2 nem csak jól fog kinézni, hanem jól is fog hangzani, erről Inon Zur gondoskodik. Sokan kérdezhetitek, hogy mit tett le az asztalra eddig a zeneszerző, amiért megbízták a játék zenéjének megkomponálásával. Eddigi munkái közt szerepel az Icewind Dale II és a Baldur's Gate II: Throne Of Bhaal. Akinek nem is jön be a kalandjáték, az legalább jó zenéket hallgathat majd (persze ha kiadják a soundtracket).
Info: Gamestar
nagyon nem nagy hír, de hír :) -
#74 aha, én meg madár béla vagyok -
#73 Haha de poen egyik haver aszongya az egyik forumon hogy o mar jaccik vele... Majd el is hiszem neki csak nem ma! -
#72 nagyon király 2 hónapon belül már tuti, hogy megjelenik, alig várom már -
#71 én is ezt olvastam valahol -
#70 lehet, hogy lesz egy útitársunk is? :)
ez egy kis bocs, ha jól látom -
#69 dekomoly... :)
-
#68 zsíír, thx :) -
switch #67 Friss képek... -
#66 köszi -
#64 Amúgy most azt írják a hivatalos honlapon, hogy 2004 tavasza. Hát ez elég nagy intervallum, akár még májusban is megjelenhet, sajnos :(((( -
#63 Ez -
#62 ja, és mi is a játék hivatalos honlapja? -
#61 ezt tegnap olvastam a hcgamer-on -
#60 Ez régi hír, ez még a tavaly nyárra vonatkozott
Tuti biztos, hogy Március környékén jelenik meg, mondjuk a hivatalos oldalon áprilist írnak -
#59 HCGamer, meg ezt írja:
Syberia 2 kiadó
Benoit Sokal 2001-es Syberia-ja alaposan felkavarta a point and click metódust követő kalandjátékok állóvizét. Számtalan díjat kaparintott meg a gamma, ami nem meglepő, látva remek történetét, gyönyörűen kidolgozott helyszíneit és azt a varázslatos hangulatot, mellyel csak igen kevés program büszkélkedhet. Szerencsére a sztori lezáratlan maradt, így a Microids a kiadás után azon nyomban neki is állt a folytatás elkészítésének. Számtalan csúszás után úgy tűnik, nyár elején végre folytathatjuk Kate kalandjait, a srácok ugyanis tető alá hozták a megállapodást a Vivendi Universal Games-el, így az amerikai disztribútor megtalálásával egy újabb akadály gördült el a megjelenés elől.
akkó most kinek higgyünk? -
#58 A Microids egy új megállapodást kötött az XS Games-el. Ebben még nem is lenne semmi érdekes, ám az élelmes aktakukacok észrevettek egy eddig be nem jelentett játékot az iratok közt. Ez nem más, mint az Obscure, ami egy újabb túlélő horror lesz. Erről egyenlőre még mást nem lehet tudni, valamikor a közeljövőben jelentik majd be. A papírokból az is világossá vált, hogy Syberia II Március 15-20 között kerül a boltok polcaira.
info: Gamestar
-
#57 Nekem már a beta demo is jó lenne, de még nem leltem rá Kazaa-n, pedig folyamatosan keresem -
#56 azért én jobban örültem volna 1 demonak, mint ennek a suxx képeslapnak :P -
Bisztos nagyon ismert az anyukaja New Yorkban ha csak ugy cimezi hogy "Mom" :))) Lehet ismeri az oszes postast :))) -
#54 -
#53 Kate Walker küldött nekünk (is) egy képeslapot:
http://www.hardwired.hu/img.hw?id=23549 -
#52 Nem mondtam, hogy a Kazaa nem szar :))) És igen, elég sok a fake dolog, ezért onnan csak zenéket érdemes leszedni. -
#51 Lentebb 2004 II. félév volt, most hogy van ez? Március az jobb. -
#50 március az nem olyan vészes, addigra párszor végigtolom az 1-et, nagyon tetszik a játék -
htibor #49 Syberia II
Developer: Microids - Publisher: unknown
Release date: March 2004
Game type: Adventure game (currently in production)
Screenshot hegyek itt: http://www.adventuregamers.com/gallery.php?id=165 -
#48 hát sztem a Kazaa egy nagy szar, DC-n legalább nincsenek fake dolgok -
#47 Keress rá a dc++-on vagy a Kazaa-n. Igaz én is kerestem már Kazaa-n, mert engem is igen érdekelne a cucc, de eddig nem akadtam rá a drágaszágra. dc++-t meg nem használok, mivel szvsz egy nagy szar. -
#46 Tudna valaki nekem egy helyet, hogy honnan tölthetem le a játék demóját, úgy tudom van neki, mondjuk olyan kéne, ahol nem kéne fizetni érte. -
#45 Pont erre céloztam.:) -
#44 Szerintem nem is fog, mivel már annyit hitegették a szegény hiszékeny játékostársadalmat, hogyha meg is jelenne, szerintem nem lenne ember a Földön, akit érdekelne a game, már csak dacból sem. -
#43 Már ne is jelenjen. Ne nézzék má' hülyének az embert...mernemamédiamártba vásárol... -
#42 Azért nem játszottál vele, mert még meg sem jelent, és az is lehet hogy nem is fog soha. Asszem még 98 környékén jelentették be, hogy gőzerővel készül a híres előd folytatása, azóta is készül :))) Asszem ez lesz az a játék, amely soha nem fog megjelenni. -
#41 Miért a Duke Nukem Foreva hogy járt?
Én nem játszottam ezzel a játékkal, csak a régebbiekkel. -
#40 Mert 2-szer nyomtad? :)))