2964
-
#600 vasárnapig már nagyon remélem, hogy kint lesz a game -
#599 Hát ez szomorúú....
Pedig már kezdtem ráizgulni, hogy ma már biztos lesz :( -
#598 Mögmontam....jövő hét!!!
:D -
#597 Sajnos ezt találtam a hivatalos oldal fórumán:
We have been informed that the official date for american release has been pushed to the 29th.
Ezt a site admin írta. Úgyhogy félig hivatalosnak tekinthatő. -
#596 Tegnap kikapcsoltam De most megint bekapcsoltam Syberia 2 még mindig nincs. -
#595 kérem kapcsojja ki -
#594 Most már királyul becsíptem. Megünnepeltem a moha klántagságomat. Király. Syberia 2 majd gyün valamikor. Egyebet nemtok mondani. -
fanatifo #593 énis itt szobrozok és várok és várok és várok de kivárom:)))))))) -
#592 Hurrráááá megjelent...... a Sacred :))))
De Syberia 2 sehol :(
Kezdek belehülyülni ebbe a sok várakozásba :)
Amúgy honnan szeditek, hogy Deviance fogja feltörni, én nem vagyok ebben olyan biztos. -
#591 jeee, már megjelent a You Dont Know Jack 6 - The Lost Gold is, de a syberia 2 még sehol... :( -
fanatifo #590 kézpénz de én nemtom mert nekem nemkell fizetnem és állítólag akik nekem a szolgáltató az csak a bővebb ismeretségi körében mondta el ami kb 50ember -
#589 Havonta? És milyen formában történik a fizetés? És mi kell ahhoz, hogy tag legyek? -
fanatifo #588 nekem a haverom ismerőse csinálaj nekem ngyen van különben 3ezer -
#587 Egy ilyen fizus ftp-nek mennyit szoktatok perkálni?
Csak azért, mer engem is érdekelne, hol lehet ilyenre akadni? -
fanatifo #586 aztis nézem párhuzamosan Sephi:))))) -
#585 Ba rvolt ra pelda hogy mar fent volt az FTP-en es az neforcon csa kesobb:) -
#584 Nalam is :) -
#583 nekem már az is elég, ha megjelenik az nforce-on, utána úgyis meglesz 24 órán belül :) -
fanatifo #582 nekem ban fizus ftp megjeélenek az nforcon rá egy óra és fönnvan várom ezerrel:) -
#581 Minek lesni az nforce-ot? Onnan nem fog lejönni.
Lesse a fizus FTPt, akinek van elérése. A többinek csak nap(ok) múlva lesz meg. -
#580 na nem mintha én nem várnám, de akkor is :) -
#579 lol, ti aztán várjátok ezerrel :))) -
#578 en irok egy progit, ami ebresztovel jelzi, ha nforce-on feltunt a game, s ftprol automatikusan kezdi tolteni:) -
fanatifo #577 meginnt fennleszek éjfélig:)))hajnaéli 2re beállítottam az órát reeggel hogy megnézzem hogy hátha megjött:))) remélem ez már nem fanatizmus:))) -
#576 Na nekiállt dolgozni a deviance. 3 napig lazsáltak, ma megint egy gama a számlájukon az nforce-n. Hátha most már a kicsikén dolgoznak. -
#575 jaja.5percenkent:D -
#574 Az mindenki rágja a körmét és az Nforcet figyeli :DDD -
#573 Ja meg par napig... lasd majd a efektet amikor kijon az nforcon a gama :) -
#572 Nagy a csönd. -
#571 Igen sejtettem. A Justice-ról egyébként kapásból a Metallica jutott eszembe. Metallica -
#570 nincs benne semmi hiba.. elvileg lehetne eredeti:)
az en nickem is Metallicatol jott:) -
#569 Thanks. Bár a logón még javítnai kell, mert a csillagoknak forogniuk kellene...De ha lesz kedvem megcsinálom. Egyébként az info teljesen hihet?. -
#568 amugy jo a logod:) -
#567 az NFO update csk azt jelenti, hogy mikor csinaltak:) ugy ertem mikor frissitettek utoljara..de nem a gamerol szol.
az itt van: CD Count.......: 02 CDs Date...........: 03/2004
szal az mas:) nezd meg deviance-es nfokat, mindegyikben az van:) -
#566 Azért az info file végén az NFO UPDATED 08/JUN/2003 eléggé felt?n?. -
#565 Bármikor jöhet a warez már. Ha a gamespotnál van belőle, van máshol is... -
#564 amerikaban tuti nyernem a pert:) -
#563 holnap mar jonnie kell!!! ha nem, akkor perelem a microidst:) -
#562 Én csak hétvégére számítok!
Ezeka nagy progik ált. szombatonként debutálnak.
A DEV verzó, hétfő, kedd
IMHO -
#561 de most komolyn: nem nez ki jol az nfo?:) ha eloszor nem sutom el, akkor most azert jobban bedoltetek volna:D
Lehet, hogy valaki infarktust is kapott volna, ha nem koptok be:P