2964
-
Vamp #520 Nem mindegy mit firkál róla bárki ha nekünk tetszik? Dehogynem -
#519 "While Syberia II isn't all that fans might have hoped for, it's still a very fine game and likely to provide you with hours of enjoyment."
Ez a lényeg a cikkből. -
fanatifo #518 nah basszemg ha ez igyvan basszameg a microids -
#517 Akkor olvasd el a gamespot review-t (kisebb spoilerek vannak benne). Persze nem kell hinni neki, de valszeg nem egy pancser irta. Sok mindent kritizál benne, de egy mondaton megakadt a szemem. Azt irja, hogy rövidebbnek tűnt, mint az első. Hümm-hümm. -
#516 nem fogják elbaszni... sztem sokkal jobb lez, mint az 1... legalábbis a trailer alapján én ezt szűrtem le, sokkal izgalmasabb, pörgősebb, érdekesebb lesz -
fanatifo #515 énis avval nyomulok de ez a 7.8 eléggé sovány de nemérdekel mások kritikája ha a történet olyan lesz mint az első akkor nincs gáz de ha elbesszák............... -
#514 amíg ki nem jön, addig el leszek a far cry-al :) -
#513 én már figyuzom rendszeresen :) -
#512 csak 7.8? -
fanatifo #511 Remélem nem baszták el a játékot mert küldök egy bombát a microidsnak:) -
fanatifo #510 2cd-s lesz min 800as proc 128mb 1200mb free hard disc -
fanatifo #509 Igaz nforcen még nincs fönn -
fanatifo #508 Megjött volna a game?A gamespoton már tesztelték 7.8(good) osztélyzatot kapott ugyhogy szerintem ma már ittlesz a game!!!!
-
fanatifo #507 Lezlee nekem kb 4óra alatt jön le mert az ftp-ről kb 80nal jön stabilan -
#506 kösz. én sem tom mi van rajta, Pyx csinálta, nem én :) -
#505 Zaki jó az új rucid :)))
Bár nem igazán tudom, hogy mit is ábrázol. -
#504 Hmmm, észre se vettem :))) -
#503 ez tényleg jó kép (én már láttam), akár ki is lehet tenni háttérként :) -
#502 Tied az 500. -
#501 Kíváncsi lennék, hogy használtak-e modellet, amikor elkészítették Kate arcát? -
#500 Hmmm, tényleg jó nőő... izé, akarom mondani... jó kép :))) -
#499 Hú. Ez nagyon jó kép. Ezt muszáj betennem:
-
#498 A gamespotra feltettek néhány új képet. Legalább is azt hiszem újak. Tessék erre fáradni. -
#497 Háhá, így könnyű, ftp-ről. Mondjuk attól is függ, hogy milyen neted van. Ha időben fönt lesz valamelyik warezon, és én pont nem dolgozom, akkor kb. 2 óra alatt leér a 2 cd. Mert szerintem 2 cd-s lesz. -
fanatifo #496 én nem warezről szedem henem ftp-ről aami az nforcos megjelenés után pár órával fönnvan:))) KInek lesz meg előbb és ki nyom be screent a játékból az nyer:))) -
#495 De azt meg nem mondtuk, hogy mire fogadtunk. Hogy mikor jelenik meg, vagy mikor lesz warezon. Mert nem biztos hogy ugyanaz lesz a dátum. -
#494 22-en lesz eszak amerikaban es nalam is:D na meg mindenhol es punktum:P -
fanatifo #493 24 ÉN A BOLTOKBAN 21 ÉN MÁR A NFORCON LESZ FIGYELJÉTEK MEG ÉS AKKOR ÉN NYERTEM:))))) -
#492 Ez még viccnek is rossz :) -
#491 24.-e powwa -
#490 :D -
#489 Sztem az utolsó pillanatban ellopják a kódot ügyes 10 és fél éves hekkerek, kihasználva az outlook expressz egyik hibáját.
Benoit Sokal azt nyilatkozza:
- A sok csalást megakadályozva nem jelentetjük meg a játékot, csak egy második demót. -
#488 Hát ha ez így lesz, akkor én nyertem :))))
Lökd ide a sört, ide a sört.... :)))) -
#487 A Microids bejelentette, hogy elkészült a Syberia II és március 24-én már a boltokba is kerül. A kalandjátékban folytatódnak Kate Walker kalandjai, rengeteg új feladvány, felfedezni való hely és érdekes karakter várja a játékosokat a programban. -
fanatifo #486 én akkor is azt mondom legyen 21 :)))))) -
#485 Megjelenés 22-e, deviance megjelenés 22-23. valamikor éjfél körül. -
#484 Jó, akkor én 24-ikére tippelek :))
Legyen a tét egy korsó sör... persze csak virtuálisan :) -
#483 na igen:) tippeljunk:) en 22-re teszek:) legyen valami tet is?:) -
#482 Én is a jövő hétre tippelek..., nem hiszem hogy még ezen a héten kiadják, a legtöbb helyen 20-ika körüli dátumot emlegetnek. -
#481 Sztem a héten tuti nem, de a jövő héten biztosan..