Syberia II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Syberia 2 kiadó
Benoit Sokal 2001-es Syberia-ja alaposan felkavarta a point and click metódust követõ kalandjátékok állóvizét. Számtalan díjat kaparintott meg a gamma, ami nem meglepõ, látva remek történetét, gyönyörûen kidolgozott helyszíneit és azt a varázslatos hangulatot, mellyel csak igen kevés program büszkélkedhet. Szerencsére a sztori lezáratlan maradt, így a Microids a kiadás után azon nyomban neki is állt a folytatás elkészítésének. Számtalan csúszás után úgy tûnik, nyár elején végre folytathatjuk Kate kalandjait, a srácok ugyanis tetõ alá hozták a megállapodást a Vivendi Universal Games-el, így az amerikai disztribútor megtalálásával egy újabb akadály gördült el a megjelenés elõl.
akkó most kinek higgyünk?

info: Gamestar

Bisztos nagyon ismert az anyukaja New Yorkban ha csak ugy cimezi hogy "Mom" 😊)) Lehet ismeri az oszes postast 😊))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Developer: Microids - Publisher: unknown
Release date: March 2004
Game type: Adventure game (currently in production)
Screenshot hegyek itt: http://www.adventuregamers.com/gallery.php?id=165

Én nem játszottam ezzel a játékkal, csak a régebbiekkel.
Ez volt pl. a Tomb Raider 6-al, hogy húzták, aztán inkább gyorsan kiadták, és tele van hibával.

2003. szeptember 4. - Játék
A Syberia elsõ része egyértelmûen kiemelkedett a kalandjátékok buja dzsungelébõl, és elképesztõ mennyiségû eladást produkálva beírta magát a játékvilág egyre bõvülõ történelmébe. Éppen ezért várják rengetegen a második rész megjelentét, amely ezidáig úgy nézett ki, hogy még idén megjelenik. Sajnos azonban eme álom pillanatok alatt tovaszállt, hiszen a fejlesztõk bejelentése szerint minden platformon jelentõs csúszás várható, így leghamarabb 2004 második félévében kaparinthatjuk kezeink közzé a második epizódot.
nemá, remélem ez nem igaz 😞

www.extragyongy.hu
A baj az, hogy jelen pillanatban vagy tucatnyi jó Játék vár rám... hogy játszak is végre velük, ne csak fordítsak
------------------------------------------
.:i2k:.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mintha valami ilyet olvastam volna....
Persz lehet, hogy tévedek
www.extragyongy.hu
Az 1. résznek mai szemmel nézve is hihetetlen szép grafikája volt, de ez még arra is rátesz egy lapáttal. Valós idõben generált idõjárási effektusok stb. Király lesz, hogy meg fognak látszódni a lábnyomaid a hóban.
Ez talán reményre adhat okot 😊)
Kíváncsi leszek a demora, abból sokminden ki fog derülni...
Eredetileg úgy volt hogy az idei év végére megjelenik, de perpill 2004. márciusára van eltolva a megjelenés.