2964
-
#640 Na csak ne jojjon ki hetvegen:) En vasarnap erek csak haza :) -
#639 Hát lehet! -
fanatifo #638 nemenm a 7végén kijön!lásd 2hete hétvégét far cry unreal battekfield azis hétvégén jött ki -
#637 Vagy ma jon ki vagy hetfon. Hetvegen ritkan jo ki uj jatek. Lehet addig meghalok ? -
Vamp #636 Olyan ez a topic mint egy istentisztelet.
-
#635 Nyugi!
Ha kibirtuk ezt a pár évet, akkor ezt a pár napot is kibirjuk valahogy.. -
#634 ja sajna hetfon jelenik csak meg:( nalam is csak kb 6 ora mig lejon, de suliban meg mindig van vmi eloadas vagy gyakszi a teremben, ahol cd iro is van. s egy van ilyen ha jol tudom.. no micsinaljak?:) -
#633 Ühümmm, brühümmm, nagyon úgy néz ki, hogy 29-ike lesz a megjelenési dátum :(((
A franc se gondolta volna, hogy a Gamespotnak lesz igaza... -
#632 hát ja, ezt én sem vágom -
#631 ámen -
fanatifo #630 énis érzem Ámen -
fucko #629 Érzem ma este megjelenik..Ámen!:) -
#628 :D Egyszerre írtuk. -
#627 De ha koliban vagy és jó a hálód, akkor fél óra alatt lenn van. -
#626 nekem 20 perc -
#625 Én meg azé nézegetem állandóan, mert ha már egyszer kijött, ideális esetben 2 óra alatt lenn van a 2 cd :)) -
fanatifo #624 és?elindítom a letötést mire hazaérek a sulibó lennvan -
#623 minek nézitek állandóan?? ha dsl-ed van és 2 cd-nél nem több, ideális esetben 6 óránál elöbb nem lesz lennt -
fanatifo #622 Énis éjszaka többször keltem föl megnézni az nforce-t de semmi és semmi és semmi kurvára idegesítő de talán ma.... -
#621 Na ez az amit én sem értek. Meg már több mint 1 hónapja aranyon van. Akkor került aranyra, amikor a Far Cry, és a BF Vietnam, azok meg már mikor megjelentek. Ez meg sehol :(((
Én is lassan becsavarodok ebbe a fenenagy várakozásba :)) -
fanatifo #620 de ha tsztelte a gamespot akkor mi a faszért nincs kinn?ezt nemértem -
#619 mostanában ettöl befogsz csavarodni... amennyit késnek mindig az új játékok... :( -
#618 nem csak én... -
#617 elég türelmetlen vagy akkor... -
#616 sajnos nem. de már itt lehet bármelyik pillanatban -
#615 még mindig nem jelent meg? -
#614 Syberia II-t akarok-Syberia II-t akarok -
#613 Szerintem még ki se jött. A végén még igaz lesz az a 29-ei dátum :(((... B@sszák meg, ha egyszer már aranyon van, mi a francnak kell tologatni. Szopatják itt a jónépet. -
#612 :DD -
#611 biztos jáccanak vele, nincs idejük feltörni -
#610 grrrr. micsinalnak mar ezek a syberiaval??? mar nagyon morcos vagyok:) -
#609 hát ja, hol van már?! -
fanatifo #608 picsába már jöjjön már:((((((( -
#607 Ezek komolyan azt akárják, hogy infarktust kapjak... -
#606 Nézd meg a gamecopyworld-ön, ott biztos van. -
fanatifo #605 basszus még a crackfixet nem rakták föl -
fanatifo #604 uhhh bazzeg köszi hogy szólsz most kezdtem volna el csomizni -
#603 azedd le a crackfixet is, mert szarul törték fel a gammát -
fanatifo #602 én éjjel 2x keltem föl hogy megnézzem de nemvolt:( De öröm az ürömben hogy megjelent a Spinter Cell uj rész elindítoottam a letöltést és mire hazajöttem most már lennis van 4cd-s a cucc de szivesen felcseréletm volna a Sybériára:) -
#601 en is olvastam, de az szerintem nem a site admin:) csak hulyeskedik a nickel:)