9143
HTML-szerkesztés kezdőknek!!!
-
#1327 Ettől az igazi kezdők lehet, hogy tökön fogják szúrni magukat, de megkérdezem :) :
Ha csinálok olyat, hogy doku=parent.fooldal;, akkor müxik az, hogy doku.document.adatok.submit();, de ha doku=parent.fooldal.document;, akkor a doku.adatok.submit(); már nem.
Ez így természetes, vagy valami nálam nem 100-as? -
#1326 Nem igazán tudom, hogy pontosan mire gondolsz szétcsúszásnál, de próbálj meg div helyett span-nal pozícionálgatni.
-
#1325 Hali... Az én problémám igazából CSS, de nem gondolnám, hogy csak emiatt új topikot kéne nyitnom. Szóval a probélma a következő: //Ph03niXx Online
- A jobb oldalon, a vízszintes eszköztár, és a jobb oldali sáv közötti részen IE-ben elcsúszik a kép (máshol is, de most konkrétan ez zavar)... Mi lehet a gondja? Operában, Firefoxban tökéletes... Előre is kösz.
u.i.: NEM, az oldal még messze nincs kész. -
#1324 köfi -
#1323 be
igen
van
pl. x3.hu-n van szavazómodul, azt be lehet szúrni bámilyen honlapra. -
#1322 hi all! html oldalba lehet php blokkot rakni? pl chatet szavazást? vagy esetleg van html oldalhoz előre megírt ingyenes modul?
remélem nem kérdeztem zöldségeket:D -
Ben C #1321 okok , kösz ... -
#1320 a table, tr, td az vagy-vagy! -
#1319 Tedd egy táblába a képet és ott add meg a table, tr, td tagnek, hogy style="cursor:hand" és akkor müxik! -
Ben C #1318 nah , rendesen sikerült Lbaszni a BBcodeot , de azé még érthető. -
Ben C #1317 [color=red]#1180[/color] valaki? -
#1316 máskor ha a tutorial.hu keresőjébe beírod hogy chmod, ki fog dobni erre is egy tutorialt :D -
#1315 a chmod a fájlok jogosultságai unix rendszereken (mert ugyebár általában linuxon futnak a szerverek)
a 644 az alap
a 666 az írás, olvasás mindenkinek
a 755 a futtatás
az utóbbi kettőt érdemes tudni. a phpknak 755 kell (vagy 777), az írható fájloknak 666, a többinek maradhat az alap 644
viszont a magyar free szerverek többnyire már modul rendszerűre vannak beállítva (az uw-n pl. nem is lehet chmodot csinálni). Vagyis nem kell semmit sem állítgatni (mint a windows rendszereken) -
#1314 atw jobbak -
Ben C #1313 problem solved... -
Ben C #1312 nah , valaki ... :D -
Ben C #1311 de ezt bátorkodom megkérdezni :
tutorial alapján telepitek phpBB2 forumot , és egy pontot nem értek...
"2.) a gyökérkönyvtárban lévő "config.php" fájl jogait állítsd be 666-ra (CHMOD), különben a telepítés során nem tudja elmenteni a 4. pontban taglalt beállításokat, hanem felkínálja letöltésre, hogy később feltölthesd a szerverre.
"
cSuwwi , PetruZ , Harder , valamelyiktőtök tudna segíteni? ;] -
Ben C #1310 inkább ne.. :D
[elindul www.google.comra] -
Ben C #1309 egy PHP tananyagnak a linkjét megtudnád adni? -
#1308 az ilyen portál cuccosok lényege, hogy nem kell tudnod programozni, szóval nem kell vágnod a phpt.
más kérdés, ha vágod, csak jobban járhatsz. tudás = hatalom :)
meg néha nem baj, ha meg tudod azt valósítani sk. amit szeretnél.
én pl. még sosem használtam ilyen portál rendszereket (bár ismerem őket elég jól). inkább megcsináltam sajátkezűleg.
ha valami baj van vele, vagy bővíteni kell, legalább kiismerem magam :) -
Ben C #1307 kösz. -
Ben C #1306 vagy bele se kezdjek az ilyen portál cuccosokba , ha nem vágom a PHP-t ? -
#1305 Jah!
Boldog születésszagot! -
Ben C #1304
nem , 6. -
Ben C #1303 storno.
bocs mindenkinek , eszembejutott a varázsszó (GUGÖÖÖL) -
#1302 google.com :)
hány éves lettél ma? 13? :D -
Ben C #1301 Mambonak mi a hivatalos oldala? -
Darkboy #1300 a mambot még nem, a textportált próbáltam, de az egy szar :/ -
#1299 szerintem arra gondolt marsu, hogy regisztrálj itt az SG-n egy freeforumot, és annak a linkjét tedd az oldaladra, akkor lesz "saját" fórumod -
#1298 Mi van Darkboy? -
miatyánk #1297 Üdv. Darkboy
Kibróbálom az uw-t.
Amúgy próbáltad már a mambot? -
#1296 az uw-n, vagy az srv-n próbálkozzatok az ilyen portál szerűségekkel, az atw-n egyik sem megy. -
Darkboy #1295 uw-n próbáld, ott tuti jó, az ATW php-re nem jó :( -
miatyánk #1294 Használja itt valki a mambo portálrendszert?
Megpróbáltam feltelepíteni az ATWre, de hibát ír a mentési útvonalakra. Lehet hogy nem jó erre az ATW?
Mi a probléma? Mi a megoldás? Mi az a PHP?:)) -
Darkboy #1293 jesszus! -
#1292 De milyen kódot? -
#1291 regisztrálj itt az sg-én és illeszt be a kódot. -
#1290 Sziasztok, uw-n hogy lehet fórumot csinálni? -
#1289 Fel mész erre: http://htmlspec.web.elte.hu/ és ott a "kliens oldali térkép"-re rámész -
#1288 384/8=48
és mindig kicsit föléállítják a szolgáltatónál a sávot, szal simán lehet mérni 400-410-t is a 384 helyett
bár a tényleges és stabil! 55kb/sec akkor is nagyon jó