20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • AbortRetry
    Nem fagy le, csak kilép! 4200/128 kari, 2800 p4
  • AbortRetry
    HAli! Nekem is ilyen gondom van! Valaki help!
  • dr Kotász
    Ja és még egy pozitívum: van rajta pillangó meg karos váltó is.
  • dr Kotász
    Így van, szerintem is a Logitech MOMO a legjobb. A Lord Computernél most nettó 24 rugó, piszkosul megéri. Előtte ACT Labs Force RS-em volt, az erősebb volt, és brutálisan súlyos a pedál (azaz nem rúgod arébb a vezetés hevében). A MOMO-n kicsit gyengébb a FF, de rettentő preciz. Ha 1 mm-t fordítasz rajtam már érzékeli. Mondjuk emiatt elsősorban szerintem pályaversenyes játékokhoz a legjobb, ahol halál precíz íveken kell menni. Mondjuk úgy, hogy rallyhez szinte feleslegesen pontos. Próbáltam Microsoft kormányt is, az se rossz, de jelenleg MOMO rulez.
  • gpm
    Mar biztos volt, de nincs kedvem tobb szazat visszaolvasni.
    A jatek mindig kifagy egy Rally School palyan?
    Mi a megoldas a problemara?
    Egy mentest megkoszonnek, ami az azutani palyatol van:)
  • M@TriX
    jaja, kifigyeltem már előre én is ;)))
    de mondjuk az igényét nem tudjuk, mert egy árva demó sem jött ki...
  • Breki33
    megoldás a problémára, amitpáran írtak (kifagy a gép már a profilok-résznél)
    az ATi drivereknél az openGL settings-t balanced-re kell állítani, majd elindítani a játékot a leggyökerebb beállításokkal a video-settings-nél (pl.640x480x16, minden off), ekkor el kell indulnia, és a következő indításkor már lehet normális video-beállításokkal indítani, elvileg menni fog, de az openGL-hez nem szabad nyúlni.

Az úton keresztben lévő csíkok szintén ATi-driverhibák, ki kell kapcsolni az AA-t, mert állítólag ütközik a játékon belül valamivel a grafikai részben...khmm.

Teljes megoldást az SCI szerint a catalist 4.9 whql fog csak jelenteni...
  • emberke
    De a legegyszerűbb módja, hogy megtud ha felraksz egy rendszertesztelő progit pl aida32 és megnézed melyik utasításkészleteket támogatja, melyiket nem.
  • Alexease
    Munkahelyre a FlatOut lesz a tokeletes:))))
  • M@TriX
    ajh... köszi
  • robotnyk
    nincs, csak hot seat
  • M@TriX
    van LAN része? ha igen akkor fizikailag is ott az ellenfél, össze lehet ütközni?
    Csakmert az Xpand Rally túl gépigényes a munkahelyi gépekre ;)
  • M@TriX
    nem
  • Ch_Slater
    szerintem az Athlon (model 7)-től lehet benne aktiválni. a többiben (újabbakban) meg alapból benne van...
    a thunderbird az model4-es..
  • Ch_Slater
    hát nekem egy 1.2-es Thunderbird-öm van de az biztos nem használja. ugy tudom hogy az Athlon XP-től használja. de ez nem hivatalos...
  • CzKaresz22
    Sziasztok!

Megjelent már a játék ???
  • CzKaresz22
    Sziasztok!

Megjelent már a játék ???
  • Mnemomic
    Akkor nem megyek fel :) Csak ez miatt mentem volna akkor még várok vele.
  • emberke
    Már a Duron is használta az SSE utasításkészletet.
  • b-type
    ühh...bázz, ezt a Ph-ra akartam írni...sry all.
  • b-type
    ez igaz..eddig nyerőre állok, 1pontot szereztem az Angol-on, viszont 2. lettem a Japán-on(eső), a Finn-t csúnyán megnyertem(szinte az összes pályarekordot megdöntöttem, szal nem volt nehéz), és most jön az Ami (ezt pedig imádom), az aszfaltos Franciát kötelező megnyernem, az utcsó Auszi-t pedig nem szeretem eddig..
    de elég szépen megy a keresztbeverés az ai-nál szal nagyon jó kilátások vannak :)
  • JuanG
    én azt tudom mondani, hogy már rég előrendeltem a CDGalaxisban, de még nem hívtak :(((
  • robotnyk
    mindenképpen radeont, 9600, vagy 9800. semmiképp ne SEt
  • Breki33
    énmeg a Ti4200-est amivel még mindig minden megy

amúgy tudtommal PS2-re és XBOX-ra rendelhető meg a játék most
  • b-type
    hát én elpártoltam az Nvidia-tól, a Ti4200-esem után(az szvsz brutál jó kártya volt sztem, és jól húzható(a memo kivételével a 4600-os értékein ment)
    és most Gexube9600xt-m van. Én csak azt ajánlom amit kipróbáltam, tehát most ezt.
  • Mnemomic
    Itthon mikor lesz kapható? Hétvégén mennénk fel Pestre lehet már valahol kapni?
  • Lacika 79
    Igen, az tényleg nagyon érdekes szokott lenni. De mit nem kell félreérteni? :D
  • sumi
    mire cseréljem?viszonylag olcsó,és azért jó is legyen.
  • Breki33
    igen, mint írtam

olyasmi mint a Colinhoz ami volt
    Érdekes mikor külső nézetből betolod

(Nem félreérteni :-)
  • SE0418
    A kamera-hack -et próbálta már vki?
  • Ch_Slater
    jah intelen fut 1.6 alatt, de athlonról még nem hallottam. persze lehet hogy mindjárt 5-en jelzik hogy ök 1.2-es ahlonon játszanak...
    valószínű azért adtak meg 1.6-ot mert az amd-kben onnattól kezdve van SSE támogatás (nem tudom hogy honnan kezdve van csak tippelek).
  • Shan
    Ja-ja...De csak akkor kapcsolna be a venti, ha kitörne a szélvédő...sőt. 3 levegőfújó kellene, szemből, balról-jobbról, ha az ablakok törnek...:) Meg egy olyan szék, ami megpördít, ha karambolozol...asszem 1-2-nknek ott lenne a 104 az utoljára hivott szamok kozt.
  • b-type
    szasz.
    sztem le kell cserélni(elég favágó javaslat, tudom), nem tom mennyit játszol, és mikkel, de szvsz az mx-ek nem voltak sosem jók, és most már pláne nem azok. kb. mint az 5200-esek(kategoria).
    nem flame-re dobtam, nem folytatom, véleményem szerint(ha játékos vagy, és nem pl. Heroes sorozat) akkor le kell cserélni.
  • sumi
    reggelt.Az mx-es problémára nincs még vmi +oldás?
  • Tjay
    nalam "viszonylag" jol fut a jatek, 800x600-ban
    PIII 660->750
    512Mb ram
    GeForce FX 5200 128Mb
    microsoft sidewinder forcefeedback wheel
    directx 9c
    61.77 forceware driver

ehhez kepest nem rossz :)
    MINIMUM REQUIRED SPECIFICATION
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    1.6GHZ Processor

persze biztos lesznek majd olyan palyak amit ezert nem tudok majd jol megcsinalni, de legalabb vegre jatszhatok egy normalis rally jatekkal :)

• magus
    Akkor kár, hogy szar a gépem hozzá:((
  • [Walaki]D`Lair
    szim
  • magus
    Mennyire szimulátor a játék? Vagy inkább arcade?
  • Cowek
    Láttam csak nem hittem el :-)
  • Pukkandur
    Már csak az utolsó feladatom nem arany.
    1:22:7.
    Az a -3 másodperc nem akar sikerülni:-(
    Egyébként az új cockpittel sokkal jobb csapatni.
    Megszületett a rally programok királya