20179
-
#3335 Nem fagy le, csak kilép! 4200/128 kari, 2800 p4 -
#3334 HAli! Nekem is ilyen gondom van! Valaki help! -
#3333 Ja és még egy pozitívum: van rajta pillangó meg karos váltó is. -
#3332 Így van, szerintem is a Logitech MOMO a legjobb. A Lord Computernél most nettó 24 rugó, piszkosul megéri. Előtte ACT Labs Force RS-em volt, az erősebb volt, és brutálisan súlyos a pedál (azaz nem rúgod arébb a vezetés hevében). A MOMO-n kicsit gyengébb a FF, de rettentő preciz. Ha 1 mm-t fordítasz rajtam már érzékeli. Mondjuk emiatt elsősorban szerintem pályaversenyes játékokhoz a legjobb, ahol halál precíz íveken kell menni. Mondjuk úgy, hogy rallyhez szinte feleslegesen pontos. Próbáltam Microsoft kormányt is, az se rossz, de jelenleg MOMO rulez. -
#3331 Mar biztos volt, de nincs kedvem tobb szazat visszaolvasni.
A jatek mindig kifagy egy Rally School palyan?
Mi a megoldas a problemara?
Egy mentest megkoszonnek, ami az azutani palyatol van:) -
#3330 jaja, kifigyeltem már előre én is ;)))
de mondjuk az igényét nem tudjuk, mert egy árva demó sem jött ki... -
#3329 megoldás a problémára, amitpáran írtak (kifagy a gép már a profilok-résznél)
az ATi drivereknél az openGL settings-t balanced-re kell állítani, majd elindítani a játékot a leggyökerebb beállításokkal a video-settings-nél (pl.640x480x16, minden off), ekkor el kell indulnia, és a következő indításkor már lehet normális video-beállításokkal indítani, elvileg menni fog, de az openGL-hez nem szabad nyúlni.
Az úton keresztben lévő csíkok szintén ATi-driverhibák, ki kell kapcsolni az AA-t, mert állítólag ütközik a játékon belül valamivel a grafikai részben...khmm.
Teljes megoldást az SCI szerint a catalist 4.9 whql fog csak jelenteni...
-
emberke #3328 De a legegyszerűbb módja, hogy megtud ha felraksz egy rendszertesztelő progit pl aida32 és megnézed melyik utasításkészleteket támogatja, melyiket nem. -
#3327 Munkahelyre a FlatOut lesz a tokeletes:)))) -
#3326 ajh... köszi -
#3325 nincs, csak hot seat -
#3324 van LAN része? ha igen akkor fizikailag is ott az ellenfél, össze lehet ütközni?
Csakmert az Xpand Rally túl gépigényes a munkahelyi gépekre ;) -
#3323 nem -
#3322 szerintem az Athlon (model 7)-től lehet benne aktiválni. a többiben (újabbakban) meg alapból benne van...
a thunderbird az model4-es.. -
#3321 hát nekem egy 1.2-es Thunderbird-öm van de az biztos nem használja. ugy tudom hogy az Athlon XP-től használja. de ez nem hivatalos... -
CzKaresz22 #3320 Sziasztok!
Megjelent már a játék ??? -
CzKaresz22 #3319 Sziasztok!
Megjelent már a játék ??? -
#3318 Akkor nem megyek fel :) Csak ez miatt mentem volna akkor még várok vele. -
emberke #3317 Már a Duron is használta az SSE utasításkészletet. -
#3316 ühh...bázz, ezt a Ph-ra akartam írni...sry all.
-
#3315 ez igaz..eddig nyerőre állok, 1pontot szereztem az Angol-on, viszont 2. lettem a Japán-on(eső), a Finn-t csúnyán megnyertem(szinte az összes pályarekordot megdöntöttem, szal nem volt nehéz), és most jön az Ami (ezt pedig imádom), az aszfaltos Franciát kötelező megnyernem, az utcsó Auszi-t pedig nem szeretem eddig..
de elég szépen megy a keresztbeverés az ai-nál szal nagyon jó kilátások vannak :) -
#3314 én azt tudom mondani, hogy már rég előrendeltem a CDGalaxisban, de még nem hívtak :((( -
#3313 mindenképpen radeont, 9600, vagy 9800. semmiképp ne SEt -
#3312 énmeg a Ti4200-est amivel még mindig minden megy
amúgy tudtommal PS2-re és XBOX-ra rendelhető meg a játék most -
#3311 hát én elpártoltam az Nvidia-tól, a Ti4200-esem után(az szvsz brutál jó kártya volt sztem, és jól húzható(a memo kivételével a 4600-os értékein ment)
és most Gexube9600xt-m van. Én csak azt ajánlom amit kipróbáltam, tehát most ezt. -
#3310 Itthon mikor lesz kapható? Hétvégén mennénk fel Pestre lehet már valahol kapni? -
Lacika 79 #3309 Igen, az tényleg nagyon érdekes szokott lenni. De mit nem kell félreérteni? :D -
#3308 mire cseréljem?viszonylag olcsó,és azért jó is legyen. -
#3307 igen, mint írtam
olyasmi mint a Colinhoz ami volt
Érdekes mikor külső nézetből betolod
(Nem félreérteni :-) -
SE0418 #3306 A kamera-hack -et próbálta már vki? -
#3305 jah intelen fut 1.6 alatt, de athlonról még nem hallottam. persze lehet hogy mindjárt 5-en jelzik hogy ök 1.2-es ahlonon játszanak...
valószínű azért adtak meg 1.6-ot mert az amd-kben onnattól kezdve van SSE támogatás (nem tudom hogy honnan kezdve van csak tippelek). -
#3304 Ja-ja...De csak akkor kapcsolna be a venti, ha kitörne a szélvédő...sőt. 3 levegőfújó kellene, szemből, balról-jobbról, ha az ablakok törnek...:) Meg egy olyan szék, ami megpördít, ha karambolozol...asszem 1-2-nknek ott lenne a 104 az utoljára hivott szamok kozt. -
#3303 szasz.
sztem le kell cserélni(elég favágó javaslat, tudom), nem tom mennyit játszol, és mikkel, de szvsz az mx-ek nem voltak sosem jók, és most már pláne nem azok. kb. mint az 5200-esek(kategoria).
nem flame-re dobtam, nem folytatom, véleményem szerint(ha játékos vagy, és nem pl. Heroes sorozat) akkor le kell cserélni. -
#3302 reggelt.Az mx-es problémára nincs még vmi +oldás? -
#3301 nalam "viszonylag" jol fut a jatek, 800x600-ban
PIII 660->750
512Mb ram
GeForce FX 5200 128Mb
microsoft sidewinder forcefeedback wheel
directx 9c
61.77 forceware driver
ehhez kepest nem rossz :)
MINIMUM REQUIRED SPECIFICATION
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
1.6GHZ Processor
persze biztos lesznek majd olyan palyak amit ezert nem tudok majd jol megcsinalni, de legalabb vegre jatszhatok egy normalis rally jatekkal :)
-
#3300 Akkor kár, hogy szar a gépem hozzá:(( -
[Walaki]D`Lair #3299 szim -
#3298 Mennyire szimulátor a játék? Vagy inkább arcade? -
#3297 Láttam csak nem hittem el :-) -
#3296 Már csak az utolsó feladatom nem arany.
1:22:7.
Az a -3 másodperc nem akar sikerülni:-(
Egyébként az új cockpittel sokkal jobb csapatni.
Megszületett a rally programok királya