20179
-
#3295 Ja a kormány force feed back-es. -
#3294 Ha valaki kormányvásárláson gondolkodik akkor tudom ajánlani a btech kormányát (BJW-350). Viszonylag olcsó és nekem eddig semmi problémám nem volt még vele. -
#3293 Már ne is haragudjatok, de tök jó, hogy a játék helyett egymás ugratásásval, szidalmazásásval, kioktatásával foglaljátok el magatok. Nem kéne +változtatni a topic címét talán a "csak mint a többi topic" címre???
Különben a játék (természetesen ez egyéni vélemény) nagyon élvezetesre sikeredett (legalább is eddigiekhez képest). Hasonló érzésem a Rally Trphynál volt. A vezetés élménye minden esetre nagyon közelít a valósághoz. Már gondolkodok is azon, hogy a menetszél hiányát egy fordulatszám szabályzóval ellátott ventillátorral oldom +, ami a sebesség fügvényével arányosan tolja rám a levegőt. (Na jó, csak vicceltem, bár nem lenne rossz.) Természetesen vannak a játékban hiányosságok is, de mi tökéletes ezen a földön. Szóval nekem nagyon tetszik és valószínű, hogy sok kellemes percet fog okozni nekem (talán másoknak is).
Olvasgatom az előző hozzászólások közt a ForceWare 65.76 Win2000/XP drivert. Jelenleg egy 56.72-es detonátor van fent és hajtja + az MSI Gef4 Ti4800SE 8x. Meg tudja nekem valaki mondani, hogy a ForceWare 65.76 driver gond nélkül lekezeli-e a vid. kártyám?
Előre is thx és természetesen ha írományom elsősoraival bárkit +bántottam volna, mélységes elnézést kérek érte. -
#3292 És Joystickot csinál még, ugye? -
#3291 ha problémád van, privát ne offoljunk
amúgy a [0][1][1]-ik (HA érted) -
#3290 agyonverte?
én ezt nem mondanám -
#3289 jaj jaj jaj,te szerinted melyik fajta ember vagy ?:)) -
#3288 Vadászok a kockákra bébi. :) -
#3287 ST a legcélszerűbb. -
#3286 Vazze. Te is itt vagy mindenhol mi? -
#3285 kinek kell szólni? -
#3284 Huhh. Ma néztem meg a játékot (vagy ez már nem is annyira játék..). Egyelőre nem tettem fel a kormányomat, gondoltam, hogy megnézem mit tud. Ugye a Colin4 egy kalap fos volt, nehogy már gombokkal lehessen rallyzni.
Na itt megdöbbentem. Elsőre iszonyat durva a fizika. Azt hiszem, hogy ez már megközelíti az igazi rally élményt.
Most pedig kormány fel és gogogo.
Annak, aki kérdezte:
A Microsoftot agyonverte a Logitech, így befejezte a kiegészítők gyártását. Amit lehet kapni:
Logitech (No Force) kb 8-10000 FT.
Logitech Formula Force kb 15-20000 Ft
Logitech Momo kb 35-40000 Ft
És majd jön ki a GT4-hez készített kormány is, de ezt is lehet PC-vel használni. Kb. 40000 Ft lesz.
Nekem a Formula Force van, de ez is tökéletesen elég.
Na megyek vezetni. :) -
#3283 Nekem Geforce 2-m van de nem megy. Az lenne a gond? -
#3282 Kéne. -
#3281 nem lehetne bannolni ? -
#3280 14-18
valamelyik
ha rám kattintanál akkor látnád te lámer -
#3279 lol
nem 12 te ..........
te>>>>>> -
#3278 nem én szórakozok a te nickeddel... -
#3277 Zsír és mikor küldöd a pénzt:DD[#hm?] -
#3276 van olyan, aki meg azokért nem venne :) -
#3275 Na szép, hát csak ezért nem veszek gépet, bár lassan jön a Stalker meg a HL2 úgyhogy ki tudja:) -
balint08 #3274 thanks!!!!!
-
#3273 www.cheathappens.com
nekik van -
balint08 #3272 robotnyk!
van csíted???
-
#3271 nekem is ugyanugy száll el. valószinű ez tényleg komolyan veszi a minimális gépigényt (az az első játék ami ezt teszi) .nekem egyébként 1.2-es athlonom van... -
#3270 nem manual, readme -
#3269 Hmm, jó kis manual csak éppen a gépigény nincs leírvan:) -
#3268 őőő, amit ma linkeltem?
hát, szép lenne, ha az enyém lenne :)
az Piskié, csak megkért, tegyem fel valahova, és linkeljem ki :) -
Cikó #3267 Köszi!!! -
#3266 Akkor extra grat a francia pályádhoz. Nekem egyszerűen nem megy billel. Mindig kipörgök, mert maximum gázt kap minden gombnyomás, plussz satuzik fékezésnél, és nem nagyon lehet ellenkormányozni.
Kár hogy nem lehet állítani a bill érzékenységén. -
Marco #3265 Naja, de ne felejtsük el, hogy a Doom3 nem volt konzolról portolva. -
#3264 bent van a readmeben, mi a gépigénye -
#3263 Hát ez fasza, legalább kiírná hogy mijabaja, mondjuk szép hogy a Doom 3 megy ez meg nem. LoL -
#3262 Te hány éves vagy 12?
Egy szimulátor és Cheat :-)))
Mindig szerettem 16 jegyű kódokat begépelni és megnézni a Congratulation feliratot
-
#3261 volt, akinek 1.2esen sem ment, szal valszeg ez lesz a gond, a többi rendben van :\ -
#3260 -
#3259 1000 athlon, 640mb ram, radeon 8500, Win Xp+SP1, DX 9.0b -
Cikó #3258 A Hyundai-ról nem tudnál dobni egy képet?
THX!
-
#3257 gép? oprendszer? directx? driverek? -
#3256 Köszi