20179
-
SE0418 #3415 Viszont most érzem először, hogy egy normális rally játék a CMR-1 óta. (Nekem spec. hiányoznak a kiegészítő fényszórós - sötétedés utáni - szakaszok). -
#3414 Pontosan erről van szó. A Force RS-t három évig nyúztam brutálisan (GP3), úgyhogy szavam nem lehetett, amikor kilehelte a lelkét. Máig is emlékszem: monacoi futamon a célegyenes utáni jobbkanyarban tört szét :-((( -
#3413 Hát ez érdekes. Elindítottam lowban: megy. Visszaraktam akkor is megy. Érdekes! -
#3412 igen az első rész jó volt és még a 2 is játszható volt.
-
#3411 alapból Ps2-hez készült, de ez a változat jó pc-hez is.
Mozso kapott egyet a Logitech-től, azt mondta nagyon preciz, és jó.
-
SE0418 #3410 A CMR 1 azonban úttörő volt a műfajban. (Ha már annyira értesz hozzá...) -
#3409 Hát reméljük :-) -
SE0418 #3408 Szvsz. 3 szimulátort lesz érdemes idén megvásárolni: Lfs S2, GTR, RBR. -
Piski #3407 Köszi:))))Az mi az a driving pro???
Shifter cuccot nem tud amúgy valaki?Mert az Act-labsost nem árulják már.... -
#3406 a cmr sorozatot meg sem említettem..amúgy ezzel egyetértek -
Piski #3405 Egyetértek!!! -
#3404 szasz.
óriási a Francia1-es köröd. ezúton is grat. :)
kormány: én nem tudtam megszerelni :(
viszont holnap veszek egy Logi. driving force pro-t.
remélem beválik.
-
#3403 itt nem a személy ellen írányulóra gondoltam
de ha ennyire bántó volt az a sor és nektek a gama baromira tetszik akkor jó játékot...
boldogtalan, hmm ez jó beköpés volt :D bár érdekes párosítás
-
#3402 Hát ezt mondom nekem is az van! Nézek máshol másikat, hátha azzal megy. Egy szerény vélemény: Lehet, hogy ő 10 éves vagy legalábbis nem sokkal több. HA nem irogatnál neki hamar megunná! -
#3401 YES :-) -
#3400 Mások is panaszkodtak sajnos :-(
Nálam ezek jöttek be...
Sajnos többet nem tudok :-( -
#3399 ezt a játékot én is megveszem(száradjon le a tököm ha nem)
pedig már nyomom egy ideje. nagyon jó játék.
szórakoztat.
a Colin 03-04-05 meg egy vicc. egy nagy kerek vicc. szvsz.
-
#3398 -
Piski #3397 Kormány témához:Nekem is momom van, szinte kizárt, hogy nem szarik be, az enyémet 3x cserélték:((((
Fogtam szétszedtem, kb 15 perces melóval megszereltem, azóta eltelt fél év és 1x sem szart be.De mostmár kiadtzak drivert is hozzá, ami lejjebb vesz annyit a pedálútból(amit amúgy aki nem szokta meg az alapot nem, vesz észre) és attól kezdev tökéletes.Ár érték arányben magasan a legjobb.Mindeninek csak ajánlani tudom! -
#3396 a 4 nap alatt tényleg rengeteg sok minden megtörténhetett veled...
Egyébként amikor boldogtalan életem volt, én is mindent negatívan láttam, és azt igyekeztem pont így ki is fejezni -
#3395 A gépem nincs húzva. Elvileg minden driver a legujabb. Azért gyanakszok arra, hogy esetleg az általam le....tt verzió lenne a hibás.
-
#3394 akkoriban nem voltak ilyen jó rally game-k :P -
#3393 amúgy a személyeskedést nem én kezdtem csak visszadobtam a labdát
aki a kritikát meg nem bírja szedjen nyugtatót..ennyi -
#3392 az ember az életkorára nem büszke de valószínű ,hogy jóval több minden megtörtént már velem mint aki egy 10 évvel fiatalabb nálam -
#3391 NickName: Ridley
Address: Hungary
Birth Date: 1975. szeptember 20.
-
#3390 nézz be az infojába, hátha pofára esel -
#3389 Csak szeretnélek felvilágosítani, hogy akiket itt 10 évesnek nevezel, kb 2 éve különböző szimulátorokkal nyomják az online bajnokságokat. Hidd el nekem értenek hozzá :-)
És már én is elmúltam 10 sajnos :-) -
#3388 állj már le te pöcs!!! Lejáratod magad ne érted? dobálozól ezzel a 10 éves átlagéletkorral, amikor te meg 20 vagy, vagy mi??? -
#3387 hogy én mit próbáltam azt te nagyon nem tudhatod...de a feltételezésed nem állja meg a helyét.
amúgy nem hinném,hogy idősebb lennél kicsi juan.. -
Inkubus #3386 nekem is fagy és legujabb driver van fenn (probálattam 100 másik drivert de semmi változás), directx 9.0c, semmi huzás.
és Reloaded féle DVD-s -
#3385 büszke vagy a 28 évedre? ennyire nem kéne. -
#3384 "ti 10 év körüliek vagytok..."
Hát ez MegaLOL !!! -
#3383 az. de velem együtt még nagyon sokan(kereső:momo problem, vagy mozso oldala), valóban az a megoldás ha visszaviszed amíg garis, én sz@rul jártam, de emléxem még amikor kicsomagoltam, mennyire meggyöző volt az egész...és egyébként a mai napig nagyon jó a kormány, és kár hogy egy ilyen piti beszállítói alkatrész tönkrevágta a szórakozásomat. -
#3382 Legújabb driver, legújabb directx, és minnél kevesebb húzás a gépen... -
#3381 En mar ultem benne, nagyon nagy flash. Egy Evo 6-os volt, kb 400 lovas:)
Vezetni meg nem probaltam, srac aki vezett(Répási Robi), azt mondta, h elso kanyarba megforditanam, pedig nem ketnapja van jogsim -
#3380 full grafikán néztem..de a vizuális része még csak elmegy ettől még voltak jó játékok...
miért? olyan nagy szám ha vki tud vezetni..ja bocs elfelejtettem ,hogy ti 10 év körüliek vagytok... -
#3379 :D -
#3378 hát te biztos nem próbáltál még ki (én se), mert akkor nem írkálnál ilyeneket... -
#3377 KInek milyen a verziója a játékból? Nekem DVD-sreloded van. Kilép! Help pls! -
#3376 "már akkor is autót vezettem a mikor te még csak egy kéjes gondolat voltál" (halálos fegyver)