20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • SE0418
    Viszont most érzem először, hogy egy normális rally játék a CMR-1 óta. (Nekem spec. hiányoznak a kiegészítő fényszórós - sötétedés utáni - szakaszok).
  • dr Kotász
    Pontosan erről van szó. A Force RS-t három évig nyúztam brutálisan (GP3), úgyhogy szavam nem lehetett, amikor kilehelte a lelkét. Máig is emlékszem: monacoi futamon a célegyenes utáni jobbkanyarban tört szét :-(((
  • AbortRetry
    Hát ez érdekes. Elindítottam lowban: megy. Visszaraktam akkor is megy. Érdekes!
  • Ridley
    igen az első rész jó volt és még a 2 is játszható volt.
  • b-type
    alapból Ps2-hez készült, de ez a változat jó pc-hez is.
    Mozso kapott egyet a Logitech-től, azt mondta nagyon preciz, és jó.
  • SE0418
    A CMR 1 azonban úttörő volt a műfajban. (Ha már annyira értesz hozzá...)
  • Cowek
    Hát reméljük :-)
  • SE0418
    Szvsz. 3 szimulátort lesz érdemes idén megvásárolni: Lfs S2, GTR, RBR.
  • Piski
    Köszi:))))Az mi az a driving pro???
    Shifter cuccot nem tud amúgy valaki?Mert az Act-labsost nem árulják már....
  • Ridley
    a cmr sorozatot meg sem említettem..amúgy ezzel egyetértek
  • Piski
    Egyetértek!!!
  • b-type
    szasz.
    óriási a Francia1-es köröd. ezúton is grat. :)
    kormány: én nem tudtam megszerelni :(
    viszont holnap veszek egy Logi. driving force pro-t.
    remélem beválik.
  • Ridley
    itt nem a személy ellen írányulóra gondoltam
    de ha ennyire bántó volt az a sor és nektek a gama baromira tetszik akkor jó játékot...

boldogtalan, hmm ez jó beköpés volt :D bár érdekes párosítás

• AbortRetry
    Hát ezt mondom nekem is az van! Nézek máshol másikat, hátha azzal megy. Egy szerény vélemény: Lehet, hogy ő 10 éves vagy legalábbis nem sokkal több. HA nem irogatnál neki hamar megunná!
  • Cowek
    YES :-)
  • Cowek
    Mások is panaszkodtak sajnos :-(
    Nálam ezek jöttek be...
    Sajnos többet nem tudok :-(
  • b-type
    ezt a játékot én is megveszem(száradjon le a tököm ha nem)
    pedig már nyomom egy ideje. nagyon jó játék.
    szórakoztat.
    a Colin 03-04-05 meg egy vicc. egy nagy kerek vicc. szvsz.
  • fitutufi
  • Piski
    Kormány témához:Nekem is momom van, szinte kizárt, hogy nem szarik be, az enyémet 3x cserélték:((((
    Fogtam szétszedtem, kb 15 perces melóval megszereltem, azóta eltelt fél év és 1x sem szart be.De mostmár kiadtzak drivert is hozzá, ami lejjebb vesz annyit a pedálútból(amit amúgy aki nem szokta meg az alapot nem, vesz észre) és attól kezdev tökéletes.Ár érték arányben magasan a legjobb.Mindeninek csak ajánlani tudom!
  • Cowek
    a 4 nap alatt tényleg rengeteg sok minden megtörténhetett veled...
    Egyébként amikor boldogtalan életem volt, én is mindent negatívan láttam, és azt igyekeztem pont így ki is fejezni
  • AbortRetry
    A gépem nincs húzva. Elvileg minden driver a legujabb. Azért gyanakszok arra, hogy esetleg az általam le....tt verzió lenne a hibás.

• fitutufi
    akkoriban nem voltak ilyen jó rally game-k :P
  • Ridley
    amúgy a személyeskedést nem én kezdtem csak visszadobtam a labdát
    aki a kritikát meg nem bírja szedjen nyugtatót..ennyi
  • Ridley
    az ember az életkorára nem büszke de valószínű ,hogy jóval több minden megtörtént már velem mint aki egy 10 évvel fiatalabb nálam
  • fitutufi
    NickName: Ridley
    Address: Hungary
    Birth Date: 1975. szeptember 20.

• robotnyk
    nézz be az infojába, hátha pofára esel
  • Cowek
    Csak szeretnélek felvilágosítani, hogy akiket itt 10 évesnek nevezel, kb 2 éve különböző szimulátorokkal nyomják az online bajnokságokat. Hidd el nekem értenek hozzá :-)
    És már én is elmúltam 10 sajnos :-)
  • JuanG
    állj már le te pöcs!!! Lejáratod magad ne érted? dobálozól ezzel a 10 éves átlagéletkorral, amikor te meg 20 vagy, vagy mi???
  • Ridley
    hogy én mit próbáltam azt te nagyon nem tudhatod...de a feltételezésed nem állja meg a helyét.

amúgy nem hinném,hogy idősebb lennél kicsi juan..
  • Inkubus
    nekem is fagy és legujabb driver van fenn (probálattam 100 másik drivert de semmi változás), directx 9.0c, semmi huzás.
    és Reloaded féle DVD-s
  • robotnyk
    büszke vagy a 28 évedre? ennyire nem kéne.
  • fitutufi
    "ti 10 év körüliek vagytok..."

Hát ez MegaLOL !!!
  • b-type
    az. de velem együtt még nagyon sokan(kereső:momo problem, vagy mozso oldala), valóban az a megoldás ha visszaviszed amíg garis, én sz@rul jártam, de emléxem még amikor kicsomagoltam, mennyire meggyöző volt az egész...és egyébként a mai napig nagyon jó a kormány, és kár hogy egy ilyen piti beszállítói alkatrész tönkrevágta a szórakozásomat.
  • Cowek
    Legújabb driver, legújabb directx, és minnél kevesebb húzás a gépen...
  • gpm
    En mar ultem benne, nagyon nagy flash. Egy Evo 6-os volt, kb 400 lovas:)
    Vezetni meg nem probaltam, srac aki vezett(Répási Robi), azt mondta, h elso kanyarba megforditanam, pedig nem ketnapja van jogsim
  • Ridley
    full grafikán néztem..de a vizuális része még csak elmegy ettől még voltak jó játékok...

miért? olyan nagy szám ha vki tud vezetni..ja bocs elfelejtettem ,hogy ti 10 év körüliek vagytok...
  • robotnyk
    :D
  • JuanG
    hát te biztos nem próbáltál még ki (én se), mert akkor nem írkálnál ilyeneket...
  • AbortRetry
    KInek milyen a verziója a játékból? Nekem DVD-sreloded van. Kilép! Help pls!
  • JuanG
    "már akkor is autót vezettem a mikor te még csak egy kéjes gondolat voltál" (halálos fegyver)