20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Breki33
    Hát átvágott néhány bokron, de nemtudom nyert-e vagy vesztett vele P

Colin2-vel tudtam így menni, de ezzel egyenlőre nemtok így kanyarodni nemis tudom automataval lehet-e
  • b-type
    aha "ennyi" :))
    még nem kostoltam be azt a pályát, de nagyon szépen ment.
    itt egy francia 1 stage 2min38.6-os idő
    jelenleg ennyi a legjobbam :( ez még mindig több mint Piski ideje, de már tudom hol lehet megfogni. :)
  • JuanG
    Isten vagy! Alig várom! Épp most néztem meg a photoshopban a 2000-es Subaru texture-ját, rávéstem az oldalára a nevem, de jobban nem értek a photoshophoz...inkább a photopaint-hez (corel), csak ahhoz nincs DDS plugin...
  • Breki33
    komoly, de nem én vagyok sajna hamem ő P

Ezt kéne megtanulnom
    a srác - hunt3r- ezt írta:

"nezd meg a demot amit adtam, idoben satufek, kicsit felenged ellenkezo iranyba kormanyzas, fekezes kozben visszavaltas, fek felenged iranyba fordulas, kezifekkel kicsi rasegites, kis gaz, mikor mar erzed hogy jo vagy, akkor full gaz es valtas folfele. kb ennyi."

• Cowek
    Ki volt ez a félőrült??????
  • Cowek
    Valaki aki szorgalmas, nem lenne kedve ideírni egy pár setup tippet hogyan lehet stabilabbá, gyorsabbá tenni a verdát?
    Kicsit összefoglalva :-)

Köszi mindenki nevében :-)
  • emberke
    Nem akar belinkelni valaki használható setupokat?
  • Jacek
    jovan mindjart kesz az osszes auto:)))
  • Jacek
    hat persze hogy nem lehet ossze hasonlitani az eletben valo vezetessel mert nem hatnak rad erok egy wrc-ben meg mintha hatnanak:DDD

De a legkomolyabb es a legjobb probalkozas ami eddig szuletett , megjelenik itthon jon a polcra:)
  • b-type
    ez egy állat :DDDDDDDDDDD
    ez komoly ez a replay?
  • Zetorg
    ez igen!!!!!
  • Breki33
    Ezsesemmi

klikk
  • JuanG
    letöltöttem/telepítettem egy DDS plugint a photoshop-hoz, de nem tudom hogyan kell használni, textúrafájlt megnyitni???
  • JuanG
    azt kéne még megnéznem, hogy a kormányt hogyan tüntethetem el az autóból...nem kell 2 :DDD...elég az amit fogok...
  • b-type
    :))
  • AbortRetry
    Köszi. Nekem a D-men van, de behelyettesítem.
  • b-type
    x:\Program Files\SCi Games\Richard Burns Rally\Replays
    ha megnézni akarod akkor főmenü/driver profile
  • AbortRetry
    Tudom lama kérdés, de hogy lehet rpl-t lejátszani? Hova kell bemásolni?
  • AbortRetry
    Lehet, de nekem nem ati karim van!
  • Breki33
    Szia

Elárulnál néhány trükköt hogy lehet ilyen sebességgel csúsztatva a hajtűket bevenni?
  • Breki33
    Ez akkor működik ha entere lép, ki
    egyszóval ha nem hallgatod végig az instrukciókat.

Ha ezse jön be adok linkeket ahol olvasgass....

Priviben hátha nem mindenkit érdekel. P
  • Breki33

Nem ezt mondtam?

Ati kártyánál ez lehet a megoldás.
  • Ridley
    arra azért még várjunk :) majd elválik mis sül ki belőle másodszorra.

addig is bye...menek kicsit rendőröket idegesíteni...
  • b-type
    nekem aztán tök mindegy.
    nem különösebben őszít, hogy mennyit fogod tolni.
    :)
  • fitutufi
    te vagy az egyik kivétel
    de nehezebb annak aki billel nyomja
  • JuanG
    voltak itt belinkelve replayek, nézdd meg őket, külső és belső nézetből is...
  • Lacika 79
    Persze ez nem ide tartozik, de gondoltam megemlítem, ha már te is mozox rallycross-os berkekben. :)
    Szoktál kint lenni Nyirádon, vagy Máriapócson?
  • Ridley
    azért azt nem mondtam ,hogy egész este jáccok vele csak annyit hogy kicsit több időt kap mint 2-3 óra...azért ne keverjük a dolgokat..b type
  • Lacika 79
    Répának az EVO-ja 500 paci körül van. Kb egy szinten van a kocsi Révész Tomi Corollájával. Mondjuk most jobb attól, mert a Corolla "picit" meghalt az EB futamokon. Rajtnál ha rákapcsolja az ALS-t, elkezd esni a fordulat, + ki kellett szedni a tiltásokat, 5000 rpm felett rakoncátlankodik a gép, mej ilyesmi. Jah, és mindezt 3 bar-os turbónyomáson.
  • [Walaki]D`Lair
    Szvsz kurva könnyű az egész rally school...:))
  • b-type
    bázz...hát ez nem gyenge, bejösz rúgsz egy nagyot a témába...ha nagyon höbörögnek akkor valszeg jó a játék...:)))

• fitutufi
    jól teszed
    a rally szkúllt (11.lessont főleg)te is meg fogod szopizni mint midenki
    de vannak kivételek(kurva kevesen!!!)
    ritka eset
  • fitutufi
    vége a szócsatának
    végre
  • Ridley
    na mivel ilyen kitartóan érveltetek ezért felteszem ismét a gamét..legalább is egy kicsivel több időre :) lesz ami lesz alapon
  • Piski
    Hosszú pályák nagyon hiányoznak.Meg így túl sűrű is.Nem nagyon látom a wrc közvetítéseken, hogy rángatják össze vissza.Éjszaka is kéne.De szerintewm ez már elég jó ahhoz, hogy modolva legyen, meg fejlesszék.
  • JuanG
    és amúgy is a lényeg, hogy borulások nélkül menj, különben lőttek a jó időnek...az ugratásnál pl. semmi baj a gravitációval...
  • JuanG
    pedig van, rally trophy, rally masters, rc2000 (hosszú pályák miatt)...

a gravitáció szinte egy autós játékban sem tökéletes, de az RBR-ben is "rendben van"...
  • SE0418
    Ha a borulásokra gondolsz, az lehet, hogy el van túlozva kissé, de az szvsz. a kiadó kérése lehetett. (Jól mutat a reklámokban).
  • Ridley
    hát így kellett volna hozzáálni az elején is de nem vagyok haragtartó típus.

hát sajna nem-nagyon van jó rally-s játék pc-n :)

azért a rbr-be a garvitáció kissé érdekes..nem? ezt azért bevallhatod :)
  • JuanG
    rendben anyázást visszaszívtam, mert csak indulatból személyeskedem...folytathatjuk normálisan...

mondj egy jobb rallys játékot PC-re...

nem bírtál normálisan végigmenni egy pályán sem, mi? Tudod mit? Én sem...eleinte...de aztán setupoltam, állítgattam, és már egész jó időket megyek, és nagyon élvezetes!