16931
-
#3197 hahó #3190-esban megvan a zenéd te... a játékhoz -
Horror #3196 megadnád az msn címed?mert a játék megvan és felvettem telón és abba ige njól halaccik meg átküldenéma dOn1t Stop Rocketpusy-t is PLS!Köszi -
adriika #3195 hello! én tudom a szám címét, csak a mix változatát nem... Donna Summer - Hot stuff-járól van szó és az a mixe érdekelne amit a Hamvai szokott játszani! Köszi -
#3194 valaki nem tudja milyen szám megy ez alatt?
thx -
n0rad #3193 nah, megpróbálom megcsinálni valami audio editorral :D
felteszem youtube-ra, és majd belinkelem -
n0rad #3192 hát, az a rossz, hogy nem tudok még egy videót mondani, mert ez volt az egyetlen támpont... A trailer akkor sem ment, mikor feltették a netre
Ahol még hallottam ezt a számot: -TV2 Felpörgetve c. film bemutatója
-Nat.Geo -nál talán Ray Mears túlélőshowjának a bemutatója... Ennyi
Már írtam a TV2-nek is erről, de basztak válaszolni :@
Annyi kreativitás bennem is van,hogy megnéztem az idővonal OST-ját, de nincs benne -
#3191 bocsi de amíg nem látom a trailert, addig nem tudok mondani semmit... minden jel szerint pedig a trailert leszedték :( ha találnál más videót ami a zenét tartalmazta, vagy filmet tudsz mondani amiben hallottad, esetleg az Idővonal filmben felbukkant a zene, akkor azt mondd úgy egyszerűbb. -
#3190 Nem kell az Eidos-t zargatni emiatt.
A dal címe és előadója:
Metro Riots - Modern Romance
Itt van link hozzá. -
n0rad #3189 híj, eléggé nagy kihívás lehet megtalálni úgy látom :D (nekem se sikerül 2 éve) :D -
zenemano #3188 Ha van rá lehetőséged írj az Eidos-nak (kiadó) vagy a Rocksteady Studios-nak (fejlesztők) és kérdezz rá. Annyira nehéz kivenni mit énekelnek a vége felé... Sorry... -
zenemano #3187 A sky szót elvileg egy elég ismert számában énekli Madonna:
Ray Of Light (Zephyr in the sky at night I wonder....)
Persze énekelhette más számban is, de én személy szerint erre tippelnék.
Vagy énekelhette a:
La Isla Bonita-t is (I want to be where the sun warms the sky ...) és itt szerepel a "I want to be" is.
-
#3186 A zene mindkét esetben a Lord Of The Rings: Two Towers trailer-jéhez készült direkt. Se soundtracken nincs rajta, se a hivatalos oldalon.
do2:
Valószínűleg a te zenéd az eredeti lesz, itt meghallgathatod:
Lord Of The Rings Two Towers Trailer music
David01:
A Lineage videóban is lehet, hogy ennek részlete van de inkább ez illik rá, ez ilyen nyávogás nélküli, ami az elsőben volt.
Lord Of The Rings Two Towers Trailer music (Full Orchestral Mix)
Tény, hogy a Requiem for a Dream zenéje alapján készült. Azonban ezt csak neten lehet megtalálni, hiszen egy soundtrackra se került fel. -
zenemano #3185 Hát gondolom olvastad, hogy ez egy 95-ben piacra dobott autós játék zenéje, és állítólag nem adták ki a benne hallható zenéket CD-n (talán ezért is ilyen gyenge a minősége), mert mint írja a szám rippelője (id3-tagban), a játékból vették fel.
A régi játékzenékkel sajna ez a helyzet... -
do2 #3184 itt van egy videó ami alatt van egy zeneszám.. tudja vki hogy mi a szám cime, illetve az előadóját ?
videózene -
signori #3183 Kösz szépen a válaszokat a "milanos" nótámra! -
zenemano #3182 Elvileg a legősibbnek (!) mondható változata ennek a számnak:
Charly Lownoise & Mental Theo - Wonderfull Days (1994)
Persze Hixer tippje is helytálló, de a 94-es kiadás a legélvezetesebb szerintem... azok a "csodás napok", "happy hardcore" korszak. -
zenemano #3181 Vedd fel valami progival azt a mix-részletet és linkeld be ide, nekem nincs meg az a teljes mix. Ha ráismerek akkor megírom az infóját... -
zenemano #3180 Adok egy nyomot, amin elindulhatsz esetleg:
Clint Mansell a szerzője a [url=http://www.amazon.de/Requiem-Dream-Kronos-Quartet/dp/samples/B00004Y6Q5/ref=dp_tracks_all_1/303-0966538-7143425#disc_1]"Requiem For A Dream" című film OST[/url]-nek és ezen a CD-n a "25. Winter: Winter Overture" című száma az, ami eddigi infóim szerint szanaszét lett variálva, (re)mixelve ... és úgy tűnik a te videódban is ez hallható valami átgyúrt formában.
-
Wicked Belzebub #3179 Orishas feat. Heather Headley - Represent Cuba -
Wicked Belzebub #3178 Pfff, mindíg tanul az ember.:) -
gabesz012 #3177 Üdv!
Ennek a számnak a címét szeretném megkérdezni. Előre is köszi a választ! -
Horror #3176 Sziasztok ennek nagyon kéne a zenéje: Urban Chaos(egy konzolos játék)itt belehallgathattok egy videón: http://62.173.68.107/portal/portal_uk.html pls minnél hamarabb köszi! -
konyi #3175 Az eredeti: Ottawan - Help get me some help -
Wicked Belzebub #3174 Charly Lownoise - Wonderful Days
Ez az eredeti. -
#3173 szasztok
#3154 <-- ez engem is érdekelne!... -
#3172 Ehh ez érdekes.. meghallgattam és nagyon ismerős a dallam... igaz csak vmi feldolgozást találtam aminek a dallama hasonlít, milyen dal azt nemtom, lehet, hogy csak versike... Mindenesetre itt van, techno szám szal ha az nem jön be neked, akkor valszeg az eleje elég lesz...
Rave Allstars - Wonderful Days 2006 -
signori #3171 Sziasztok! Segítsetek már legyetek szívesek, mi ennek a számnak a címe. (itt épp az AC Milan szurkolóinak interpretálásában hallható)
Előre is köszi! -
Horror #3170 #3158 ebbe vki nem tud segíteni?
-
#3169 sry még nem vettük wagnert :DD
egyébként köszi -
#3168 Richard Wagner - Ride of the Valkyries
Azé ennyire énekórán is oda lehet figyelni... Egyébként Mortein-rklámban is felbukkant. -
#3167 Nekem annak a címe kéne amit az Apokalipszi most c. filmben a helikopterektől nyomatnak. (vmi klasszikus asszem de pont olya tnem hallgatok xDDD) -
n0rad #3166 Valaki nem tudná megmondani annak a számnak a címét, ami a TV2 -őn, az "Idővonal" című film bemutatójában ment? /Egy dinamikus komolyzenei darab, kórussal/
Talán ebben a videóban benne van:
Tv2Video - Idővonal előzetes
(Ez sajna nekem nem ment, tehát nem tudom hogy hasznos-e)
Ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném. -
#3165 már meglett köcce
de csak:
the egg - walking away (tocadisco rmx) -
Szabi1991 #3164 Love Don't Walking Away – David guetta vs The Egg -
#3163 hi
nem tudja vki a citroen reklám amikor krizik a kocsi azalatt mien zene megy
előadó és számcím is kéne
előre is thx -
savafan #3162 Ennek újabb, monumentálisabb és királyabb verzióját megtalálod itt -
#3161 #3154 valaki? -
#3160 Hú, ok-ok meg van a gond rájöttem!
Én nyomtam fére bocs.
És amúgy pedig big thanks :)
Sikerült és imádom :)
Már azt hittem soha nem találom meg és tessék köszi :)
Köszi-köszi :) -
BIZ0906 #3159 B.Ú.É.K ALL! -
Horror #3158 © Horror
2006. dec. 29. 18:20 | válasz erre | #3143
Sok Techno zenébe mixelik pl: Dj Rush Live @ Renesanz 2006.05.06 kb 27:30-nál énekli a csávó h: Don't Stop Rocketpusy (ismétlődően és egyre rövidebbet)annak a zenének az előadója/cme kéne előre is köszi