16931
-
Aegis #3237 igen ez lesz az...köszönöm szépen -
zenemano #3236 Ami tuti biztos, hogy ennek az eredeti verziója:
Cosmic Gate - Exploration Of Space
A te verziód lehet valami 2005/6-os változat/remix.
Remélem sikerült segítenem valamit.
Személyes véleményem szerint az eredeti (azaz original v. extended) verzió a legjobb, bár sokan remixmániások ;) -
#3235 üdv
most egy hazz zenében jártas embert szeretnék kérdezni
egy elég ismert jazz számot keresek, de nemtom jazz-e, kicsit pörgősebb na mind1
na hallottam a rádióban, természetesen nem egy magyar adón hanem a radio_fm-en(szlovák adó) a szövege mindössze 2 mondatból áll
"I want you to get together"
meg a másik mondat hogy "Put your hands to get together" vmi ilyesmi a szövege
faterom azt mondja miles davis szám, de sztem kicsit modernebb annál
remélem nem néztek teljesen hülyének és hogy vki tud segíteni :D
köszi -
Aegis #3234 Sziasztok!
Ennek a számnak tudja valaki a címét?
Előre is köszi! -
#3233 Joh mindegy, mármegvan, köszi szépen mégeccer:)) -
#3232 hehe, leeht hogy debil kérdés, de hogy tom leszedni, mert nekem csak lejátsza, és nem tom hogy hogy lehet lementeni, mert az oldal még fejlesztés alatt van. -
#3231 Naon szépen köszke!! -
#3230 yaya ez lesz az ^^ köszönöm szépen -
#3229 akkor meg:Shana Vanguarde - Gimme Gimme Gimme -
#3228 nem madonna és nem is a-teens :D.. nem is tudom talán a royag gigolos csinált hasonló stílusú számokat... hmm... :D és végülis nem is buli csak ott vannak a tengeren és akkor mondom ami megmaradt az ez a "gumimatrac :D" meg talán valami hajó is :S.. olyasmi mint a kozmix holnapután.. -
#3227 ott hol van tengerparti buli? -
#3226 Madonna - Hung Up -
#3225 help nem tudja milyen előadó és milyen címen dolgozta fel az abba gimme gimme gimme c. számát? mármint na szal.. van 10000 feldolgozása de én most spec arra gondolok amit most talán fél éve vagy több nyomtak viván mtv-n stb.. ilyen tengerpart buli stb-s klippje volt és valami csaj egy gumimatracon fetrengve énekelt benn :D.. -
#3224 a szám ez valszeg a Be Cool! soundtrack alapján:
Sixpence None The Richer - Kiss Me
Itt leszedheted. -
Horror #3223 HIXER NAGYON SZÉPEN KÖSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#3222 Very THX!!! -
#3221 Jah meg tán a Dawson és a Haverok c. sorozatnak ez volt a betétdala, vagy mi:) -
#3220 hehehe:D -
#3219 ha azt kérdezem, hogy amit radio cafen mindig csak az elso 20 mpig jatszanak le, az egyik spotban, ilyen dallamos "tu tuu ututu a a tut a tata tut utu" akkor elkuldotok jogosan a jofaszba nem?:D -
#3218 vis a címe a Kiss Me, csak az előadóját nem tom, ha vki tudja akko pls...:) -
#3217 Hali! Van egy oylan szám, ami hasonlít The Cardigans - Lovefool c. számra, csak a refrénbe azt énekli egy csaj hogy Kiss Me... ilyen lightos gitár kisérettel, hát hasonlít az előzőre. A csak lazán c. filme is ment egy rövid ideig 1 óránál, amikor kosármeccsen vannak. Tom hogy nehéz, de ha vki vél. tudná akkor pls írja már le a címét. Előre is kösz
csá -
#3216 Nem öli meg... és ne minden kék csak az emberek... sztem erre gondoltál:
The Offspring - Hit That -
#3215 Link a másodikhoz
Link a harmadikhoz
Enjoy... -
#3214 001 soundtrack! hivatalos oldalán letölthető... (1 db mp3)link
002 South Park - Taco-Flavoured Kisses (MegaMix)
003 Alex Peace - Blaupunkt P.I.M.P -
Horror #3213 volt régen egy zene ami rajzolva volt(a klippje) és egy ember kergetett egy kutyát nemtom miértvolt rá ideges sztem rock szám volt(ne mmintah ha szeretném a rockot de van 1-2 jó szám)és a végén elkapja a kutyát és megöli (majdnem minden kék) Nah ennek a csávónak oylan a hangja (kb) mint aki énekel a Rush egyi kmixében Dj Rush Live @ Renesanz 2006.05.06 58:33 aki tud segítsen pls!ah kell hanganyag akkor itt az msn-em: [email protected] mert nemtok feltenni sehova köszi! -
#3212 Sziasztok, még újabb 3 zeneszám címére lennék kíváncsi :D
001 (01:30-tól)(Mátrix -XP)
002 (00:12-től) (Ali-N)
003 (Blaupunkt reklámfilm zenéje)
Megfejtéseket előre is köszönöm :) -
#3211 csak nyugodtan... én nem megyek sehova :D -
Horror #3210 Hy All! Tegnbap nézem viasat3-at és ment a Sex És New York bemutatója azon volt két szám nah a 2.-ikat ha vki tudná pls!(cím v előadó)Köszi -
n0rad #3209 Hixer! Majd még írok, de sajnos most jöttek jözbe technikai gondok :P -
#3208 Ez alatt milyen zene megy?
Link -
#3207 snoop - woof -
#3206 Ez meik snoopdogg szám?
http://www.youtube.com/watch?v=44AWL28r0ns -
#3205 hali, azt a számot keresem már jó ideje (azóta, hogy először hallottam a kegyetlen játékokban, és tegnap megint pont elcsíptem és eszembe jutott, hogy mennyire kerestem anno) szal az a szám lenne, ami a filmben 2.-nak csendül fel, tehát a Placebo - Every Me, Every You után, akkor indul, amikor elhagyja a főhősünk a pszichátert. aztán később is még vissza-visszatér. zongora, vagy mi az egész instrumentális. tulajdonképpen a film zenéje, de OST-n csak a betétdalok vannak rajta. abban se vagyok bihtos, hogy kiadták külön, de ha tud valaki valamit róla, ne tartsa magában:)
thx. -
Horror #3204 Lehet h kicsit sokat kérek ha igen bocs.De volt régen egy zene ami rajzolva volt(a klippje) és egy ember kergetett egy kutyát nemtom miértvolt rá ideges sztem rock szám volt(ne mmintah ha szeretném a rockot de van 1-2 jó szám)és a végén elkapja a kutyát és megöli (majdnem minden kék) -
Horror #3203 Bocs de nemtom feltölteni:( a DOn'T Stop Rocketpusssy-t
-
Horror #3202 ÚÚ nAGyon szépen köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!IMÁDLAK!!!:DXD(de hetero vok:D;) -
#3201 szeretlek :D thx -
zenemano #3200 A megoldás:
SOIL LYRICS - Breaking Me Down -
zenemano #3199 Ez szép munka volt, gratula!
Azt amúgy én is kiderítettem hogy ez a zenekar szolgáltatott pár zenét a játékhoz, de nem hallgattam végig az összes művüket...
-
zenemano #3198 MSN-en ritkán vagyok fent, próbáld meg feltölteni valahova, ha megoldható.