16931
11552975001178628345.jpg
  • BIZ0906
    Esetleg nem Eminem - Shake That ?
    Itt bele is tudsz hallgatni.
  • Elvie
    Hello! Annak a számnak a címét keresem, amiben kb az a refrén, hogy: "shake that ass for me"... rádió1en hallottam. Remélem, tudtok segíteni
  • Wicked Belzebub
    Mármint a 3112-re a válasz :)
  • Wicked Belzebub
    Sum 41 - Pieces
  • Horror
    Sok Techno zenébe mixelik pl: Dj Rush Live @ Renesanz 2006.05.06 kb 27:30-nál énekli a csávó h: Don't Stop Rocketpusy (ismétlődően és egyre rövidebbet)annak a zenének az előadója/cme kéne előre is köszi
  • lord nihilus
    hali ismét :DDD
    ha vki felismeri kérem írja meg, köszike előre is
    enni
  • Horror
    De az bocscsak ne mvolt ige naz lenne az
  • TothLaci
    Sziasztok, mi ennek a zenének a címe? (00:26-tól)

És ennek a trance zeneszámnak? (07:41-től)

Megfejtéseket előre is köszönöm.
  • Buci
    igen ez az, köszi szépen ^^
  • Szabi1991
    nem DJ Rush - Live @ Renesanz (06.05.2006) ?
  • Horror
    hogy érted azt a kérdőjelet?
  • Horror
    ennnnek kéne
  • Szabi1991
    ?
  • Horror
    Sok Techno zenébe mixelik pl: Dj Rush Live @ Renesanz 2006.06.06 kb 27:30-nál énekli a csávó h: Don't Stop Rocketpusy (ismétlődően és egyre rövidebbet)annak a zenének az előadója/cme kéne előre is köszi
  • Szabi1991
    jobb lenne mp3 ba :)
  • lacóóó
    hello mindenkinek!nekem is lenne egy zeném aminek sajna sajna nem tudom a címét.telefonnal vettem fel,amr fájlban van.ha kell át tudom konvertálni mp3-ba de ha van lejátszótok igy is megtudjátok hallgatni.egyébként a felvétel "türhető",fel lehet ismerni a zenét.köszi minden segitséget!
    ki ez
  • Qwerty4
    köszi
  • Szabi1991
    arra gondolt sztem :)
    link
  • Wicked Belzebub
    Ezt találtam:
    During the final scene the one song that's not on the soundtrack, "Somewhere Over the Rainbow" by Israel Kamakawiwo'ole, plays.
  • Wicked Belzebub
    Falco - Rock me Amadeus
  • tootaal
    Halo all!
    nekem nem egy számcím vagy előadó érdekelne igazábol mert tudom mind a kettőt hanem az h vki felrakná-e "Rapidshare"-re mert lime-on csak egy embernek van meg de ő is lelépett 30%-nál.
    Szóval a szám az Gadjo - Besame mucho (original radio edit) c. szám volna.
    Ha így nem ugrana be az lenne a lényege h angolul énekli benne a csaj a szöveget.
    ha vkinek meglenne pls ossza meg.
    előre is köszi
  • lunapopster
    Ciao!

Feltenni nem tom sehova a Belga-t de ha kell még szólj, s akkor megosztom..
  • Buci
    hi, az "50 első randi" c. film legvégén, amikor a csaj a hajón ébred és feljön, van 1 klassz lassú szám. Amikor kinéz az ablakon. Annak a számnak tudja vki a címét? Előre is köszi
  • Kingsley
    Valaki megtudná mondani, hogy a Két hét múlva öröké c. film tvs bemutatója alatt milyen szám megy?
  • Kingsley
    zsoleer: Vanessa Carlton - A Thousand Miles :)
  • Qwerty4
    Ennek a számnak nem tudjátok mi az eredeti verziója???:Fler - NDW 2005
    Annyit tudok, hogy csak német,a 80-as évek vagy a 90-es évek eljöről származhat, a szöveg nem ua. természetesen, az alap viszont igen.
    Úgy vettem észre ennek a számnak is az az alapja.
  • zsoleer
    hali mindenkinek remélem tudtok nekem segiteni a Feketék Fehéren cimü filmböl kéne annak a számnak a cime amit a csajok énekelnek az autoban meg annak a kigyurt fekának is a kedvence :))) a klip valami zongorás csak nem tudom a cimét meg az elöadott remélek tudtok segiteni nagy segitség lenne köszi hello
  • duran5r
    "Csokii keresek vmi hasonló szövegü számot :S : Me a maffia, i man a maffia vagy valami hasonló egy csaj énekli ful vékony hangon mintakit fujtogatnak :D :S amit még a szövegből kitudtam venni az az talán vagy vhogy igy hogy the big boss is back to attack with the soliders vagy mi de ez sem pontos :S:S ez már "ja rule hangon" :D szól. az a baj hogy csak egy 30 mp-s rész van belőle meg .. csengőhang... egyik spanom küdte de mostmár egyre jobban érdekel mi ez a szám .. felnyomtam ftpre is a kis anyagot : Maffia" ez a kis részlet egy lloyd parks feldolgozást tartalmaz ha esetleg valakinek ez megkönnyíti a dolgát :S de plz help máá :D:D
  • Steel
    Szevasztok arcok

Aki tudja mi ennek a számnak a címe az pls segítsen
    Renaissance_party

előre is kösz
    kellemes ünnepeket
  • sopi
    Hi all
    Nekem a NÉGY TESÓ című filmből kellene egy zene...az ami a legeslegelején szól még mikor igy mutatják ezeket a logokat a szöveg valami "dont you need some..." valaki tud segitsen plz. :) eköre is köszi és KELLEMS AKRÁCSONYI ÜNNEPEKET MIDNENKINEK! :)
  • Hixer
    Ha még nézi az az ember ezt a topikot, aki egy kazettáról beküldött számot keresett és a szövege vmi WALKING ON ICE volt, és senki nem tudta a megfejtést, most megleltem a 80-as évek zenéi topikban...

Lisa Nemzo - Walking on Ice ( Short version )

Itt van link hozzá
    Link

Elég sokáig nem tudtam megtalálni mert neten infót arra, hogy walking on ice alig találni, illetve a dal szövege fennt sincs a neten. Szóval BOLDOG KARÁCSONYT ha még olvasod a topikot és nincs meg a szám!!!
  • duran5r
    :D azért én feladványom már keményebb mi? ^^.. nemtom de yó lenne ha meglenne a cucc :(.
  • Szabi1991
    Kozmix : Kozmix a házban :)
  • BlackWolf
    magyar szám azt éneklik benne : tied az élet tied a tánc aztán jön valami minden éjjel másra vágysz ?
    na ennek nemtudja valaki a cimet ? nagyon megkoszonnem
  • duran5r
    Csokii keresek vmi hasonló szövegü számot :S : Me a maffia, i man a maffia vagy valami hasonló egy csaj énekli ful vékony hangon mintakit fujtogatnak :D :S amit még a szövegből kitudtam venni az az talán vagy vhogy igy hogy the big boss is back to attack with the soliders vagy mi de ez sem pontos :S:S ez már "ja rule hangon" :D szól. az a baj hogy csak egy 30 mp-s rész van belőle meg .. csengőhang... egyik spanom küdte de mostmár egyre jobban érdekel mi ez a szám .. felnyomtam ftpre is a kis anyagot : Maffia.mp3
  • BIZ0906
    Kellemes Ünnepeket!
  • mate317
    ez az csak angolul: http://www.radioblogclub.com/open/120245/arash/Arash%20ft.%20Helena%20-%20Arash
  • mate317
    Hi!
    Rádióba szoktak játszani egy számot amiben 1 csaj énekli a refrént, aminek a végén ez van "so far away". Közbe meg mintha vmi török szöveg menne? nem figyeltem. Ha tudja valaki mi a címe előre is köszönöm!
  • Tsippsy2
    Valaki nem tudnád esetleg felrakni a "Rapidshare"-ra ezt az albumot!
    A mi kis falunkban nem találtam :(
    És még plusz ajádnékba csatoltám egyik ismerősömnek
    légyszi valaki feltenné ezt:
    Belga 3 album (teljes)

Légyszi :)

Amúgy tor***enteken próbáltam de nincs seeder...
    Amúgy meg nem találok síma letöltési helyet..
    Valaki help!
  • Sland
    Igen ez volt az! Köszi! ;)