16931
-
#3397 nemnem, te a nothing else matters -re gondolsz, hasonlít rá de ez nemaz, szerintem -
#3396 Metaica. Többet sajnos ne tudok, de biztos, hogy Metalica... :) -
#3395 100000000000000000 tenk :) -
#3394 Tom Novy - Take It -
#3393 Hi ól! Nem tudja vki, h mi annak a számnak a címe, ami a feb. 1-i Kés zÁtverésben volt a rádiós csávókánál...egy csaj énekel, és vmi iesmi van benne: "fájnül csensz dö téken" (az angol tudásomate ne nézzétek:P:D)
Előre is ksözönöm
-
demetan #3392 Hy!!
Tudna vk-i linket adni, hogy honnan tudnám letölteni a Hooligans - Legyen valami, és az Aljas Kúszóbab - Mi történt a felnőttekkkel(karaoke verzió kellene)
THX -
#3391 Az Adagio az sztem ez a dal, lehet hogy baj van a hallásommal, de sztem ez egy másik dal, nem az amire én gondolok... vagy mégis? -
#3390 nem, sajna ez nem a Fragile :(
de azért köszi -
Wicked Belzebub #3389 Ez a híres Adagio. Többen is feldolgozták.
Dj Tiësto - Adagio for Strings -
zenemano #3388 Huhh ez szép... nekem csak egy baromi pici tippem van...
Sting - Fragile
...mintha kicsit hasonló lenne a dallam, bár nem értek a zenei dolgokhoz... -
#3387 Helo!
Ennek a dalnak az előadójára és/vagy címére lennék kíváncsi. Sajna csak ilyen rossz minőségben van meg, telóval vettem fel amint a nagybátyám játsza gitáron, sajnos ő sem tudja hogy mi a címe :) Ha jól tudom, van ennek a dalnak egy pop feldolgozása is, ha azt is tudná valaki, megköszönném az infot. Thx előre is. -
nandika22 #3386 Hello!
Sürgős helpre lenne szükségem! Bárki, aki tud erről a zenéről valamit, írja le, előadó, számcím.... CSAK AKI JÁRTAS AZ EURODANCE-BEN!
MI EZ??????????? -
Sund #3385 The Verve - Bitter Sweet Symphony
KATT! -
superlative #3384 Hello mindenkinek volna egy talán nehezen megválaszolható kérdésem:
Van egy videóklipp amiben egy hosszúhajú fickó egyedül végigsétál egy utcán ,mondható rock-nak a zene,mindenkit félrelök,tudja valaki hogy hívják az eggyüttesét? -
#3383 Kösz mindekettőtöknek :)
Jó az intrótok :D -
Szabi1991 #3382 :)
Charlie Clouser - Hello Zepp -
#3381 Charlie Clouser -
#3380 Megtaláltam a zenét, de kéne az előadó hozzá.
Itt egy kis segítség. -
zenemano #3379 A válasz ITT lapul!
Egy héten át hallgathatnád folyamatosan az énekesnő ilyen hangulatu számait, annyit csinált... rengeteget ;) -
Kingsley #3378 inkább így :o -
Kingsley #3377 Heló :)
http://www.youtube.com/watch?v=pjtrOQdaZJs
Valaki ennek a számnak a címét plz :) -
#3376 kösz.írtam nekik de nem válaszoltak de nem fontos mert végülis amit felvettem a -
lunapopster #3375 Dr Kucho! & Gregor Salto - Can't Stop Playing
-
zenemano #3374 Jujj de fontos lett hirtelen ez a 95ös hip-hop-sláger:)))
http://www.discogs.com/release/320761
-
zenemano #3373 Amíg nem lelünk megoldást rá, próbálj meg írni a Sport TV-nek, hátha elárulnak valamit mégiscsak ez ügyben. -
nroland16 #3372 Sziasztok! Láttam h kereste már valaki az Osztály vigyázz zenéjét,ami a reklám alatt megy. Én csak azt szeretném kérdezni,h a címét elmondaná valaki? nagyon jó lenne. Köszönöm szépen! -
#3371 Hello
A Fűrész 1-3-ban(Saw I-III) van egy zene, ami az összesben benne van.A leghangsúlyosabb, amikor az I. végén John feláll és kisétál.
Ennek a zenének kéne a címe. -
#3370 a Sport TV-n Sport Mix olasz focis -
zenemano #3369 Milyen adó? Mikor adták? Milyen műsor előtt, után, közben volt??? -
#3368 tv-ből -
#3367 Köszi a helpet! -
signori #3366 Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, mi ez a szám?
Előre is kösz! -
zenemano #3365 Ezt honnan vetted fel? -
zenemano #3364 Az előbb rossz hivatkozásra utaltam, bocs jBal!
TLD Robi:
Good Charlotte - I JUST WANNA LIVE -
zenemano #3363 Good Charlotte - I JUST WANNA LIVE -
#3362 ennek mi a címe?köszi -
#3361 Plíz még valaki azt megtudja mondani,hogy ebbe a videóba:Videoa 2. szám mi?Ami a U2 - Vertigo után jön.
Előre is THX! -
zenemano #3360 Elvileg 15 mangaás videóklippet adott ki anno a Daft Punk, amik történetileg összefüggenek, a sorrend:
1. One More Time
2. Aerodynamic
3. Digital Love
4. Harder Better Faster Stronger
...
...
A teljes történet....
Az amelyikre te gondolsz, szerintem a "One More Time" lesz.... -
#3359 Nagyon szépen köszi a helpet! -
Wicked Belzebub #3358 U2 - Vertigo
Lenny Kravitz - Fly Away
Green Day - Boulevard Of Broken Dreams