16931
-
konyi #2997 Semtex - Legyetek jók, ha tudtok -
Szabi1991 #2996 hopsz,sry -
mury #2995 jók -
morfologus #2994 köszi -
Szabi1991 #2993 a cime : Legyetek jól ha tudtok ! -
morfologus #2992 hi all!
Nem tudja valaki mi a címe annak a számnak amibe az van
diszkositva hogy :
azaz egy fontos legyetek jók már nincs túl sok a holnaphoz legyetek jók ha tudtok a többi nem...
Ha valaki tudja írjon pls
-
Szabi1991 #2991 ez ? -
mátió #2990 helló! Nem tudja vaki h mi annak a számnak a címe és/vagy előadója amit a RTL-en a Kész Átverés reklámozás alatt szoktak adni? Aszem vami néger csávó énekli valami olyasmi he he he ja ja -
Doma #2989 Desperado - A csillagokban járunk -
#2988 üdv.
tegnap hallotam a nyiregyi rádióban egy magyar számot. a magyar címét szeretném megtudni, az angol cime ez: jermain jackson- when the rain begins to fall -
Szabi1991 #2987 hát ő a zenemano :D -
Szuperkaraj #2986 örök hálám, de mégis hogy csinálod? :) szinte mindenre tudod a választ, leköteleztél :) -
zenemano #2985 A megoldás itt lapul:
http://www.tophitsonline.com/lyrics.php?songid=8354 -
#2984 és tényleg =) thx ^^ -
zenemano #2983 Nightwatchnak, elvileg ez:
Feeder - Shatter -
Szuperkaraj #2982 szevasztok, van egy dal aminek kéne a címe és az előadója, remélem valaki majdcsak felismeri, előre köszönöm -
#2981 van egy szám az Éjszakai őrség (angol cím: Nightwatch, orosz cím: Nochnoy Dozor) tszímű film végén ami kéne, de nem találom sehol :/ csináltam róla egy elég ratyi minőségű felvételt, hátha felismeri valaki: itt
htx -
zenemano #2980 Írj a cégnek és kérdezz rá.... de lehet a reklámhoz lett készítve a zenéje... -
#2979 Az én kérdésemre tudja valaki a választ?
(#2962) -
#2978 milyen zenék mennek a Kunmadaras 2006 trailere alatt?
Itt van. -
mury #2977 Most az a gondom, hogy nem tudom letölteni azt a számot, amit nagy kínnal keservvel megtaláltam. :(
Valaki legyen szíves segíteni! Köszke!
Blondy - Fiesta -
#2976 Köszi a helpet! -
Doma #2975 Delinquent Habits - Return of the tres -
#2974 Sziasztok!
Megtudjátok mondani,hogy ez alatt a videó alatt milyen zene fut?Mi a címe?
zene
Előre is köszi a helpet! -
#2973 Köszi :D -
Szabi1991 #2972 sztem nincs :) -
#2971 Na mindegy, az a lényeg, hogy a zenének (ami a szöveg alatt megy) van külön címe? -
Szabi1991 #2970 Styles Of Beyond - Nine Thou a szám cime , és ezt mixelték az NFS hez :) -
#2969 Tudom, ezt ismerem, de engem az érdekel, hogy mi a címe annak a számból, amiből mixelték. Vagy ilyen nincs is? Mert ugye ott van, hogy SUperstars Remix. -
Szabi1991 #2968 Styles Of Beyond - Nine Thou (Superstars Remix) -
#2967 Nem tudom, hogy ki mennyire ismeri az NFS Most Wanted zenéit, de van benne az a Nine Thou (superstars remix). Az minek a remixe? :D Keresgélek, de nem tudom, hogy pontosan mit is keressek. Köszi. -
#2966 nemtom vki látta-e a szombati motoros magazint az m1-en, de annak a számnak kéne a címe amit a legelső moci tesztelése alatt ment (honda)
tom hogy itt nemsokan néznek m1-et, de azér próbálkozok :D -
#2965 lehet már rájöttél mi is a címe, de én is ráakadtam:Freddy Mercury - Love Kills 2006 -
Exxon Valdeez #2964 Hello
Már két-három oldallal ezelőtt kérdezetm, de kicsit up-olom:
"Kb két éve gondolkodom rajta, de nem ugrik be, és meg sem találom sehol. Na szóval egy francia számról lenne szó, régen, úgy 2000-2001 környékén sokat játszotta az MCM nevű francia zenecsatorna. A klipben az volt, hogy egy férfi bement a liftbe, amiben benn volt már egy csaj. És gondolatban egymásnak estek, a lift a világűrbe szaladt stb, és a végén meg visszatérnek a valóságba, és a csaj kimegy a liftből, otthagyja a hapsit. Férfi énekelte a számot, de se előadót, se címet nem tudok."
Valaki esetleg? :) -
Szabi1991 #2963 sztem még nem láttam , a relamadatbazis.hu is halott :( -
#2962 Hello
Tudja valaki , mi annak a számnak a címe, ami az új Ballantine's reklám alat szól? -
#2961 Köszi szépp. -
#2960 Az nem Fatboy Slim, hanem Apollo 440 - Stop The Rock(2000). -
#2959 Hali! Van egy olyan szám azt hiszem a fatboy slim-től, hogy ilyen eltorzított hangon énekel vagy beszél, és azt mondja hogy: Stop the rock. Can't sop the rock. You can't stop the rock. Nem vagyok benne biztos hogy "rock"-ot mond, lehet hogy "run"-t. Valami ilyesmi lenne a szöveg. Ötlet? -
#2958 jó jó csak a reklámba nem a 2005-ös remix volt hanem az eredeti szám 1994-ből asszem, de az újabb tényleg jobb