16931
11552975001178628345.jpg
  • Brolly
    Joh mind1, megvanmár, nem vágtam ki, mert nem tudtam:S de azé kösz:)
  • zenemano
    Pontosan!

De a klipp valóban létezik:

http://www.mvdbase.com/video.php?id=46605

April 1998
    Ekkor készült.
    Csak lehet nem nagyon rakták fel a netre.
  • Wicked Belzebub
    Szinte elöttem van a klipp. Utánanéztem a keresőkben, de tényleg sehol nincs. At összes video gyűjtőn csak a sima, eredeti Tricky van.
  • Sund
    Ümmm. én is gyanakszom, de Wicked Belzebub nagyon határozottan állítja, hogy a VS. NEVINS féle Its Trickyben van a bunyó. Nem a sima Its Trickyben, hanem a Nevinsesben.

Szóval elkezdtem én is keresni, de sehol sincs Nevinses Tricky csak a sima.

(szorry akinek már herótja van ettől :) )
  • GTheo
    Msnre feltudnál venni? küldtem privit, kéne még 1 szám, nem találom sehol :'(
  • Claud
    Hali! Akkor most szólok!
  • zenemano
    Mit nem találsz?

Elvileg csak a Run-D.M.C. Vs. Jason Nevins - It's Like That klippben van táncolós-bírkózós jelenet.
    Az It's Tricky videója teljesen másról szól.
  • zenemano
    Yung Joc featuring 3LW - 'Bout It
  • GTheo
    http://www.youtube.com/watch?v=hspU2aUMDwY

Plz aki tudja mi a címe... lehet vmi sugarhill gang de nmtuti...
  • Sund
    Oké. De hihetetlen h sehol sem találom. Emule, DC, torrent, videós oldalak, semmi. Nah mindegy. :)
  • Wicked Belzebub
    Tutkó :)
    Két klippjuk volt annak idején. Az egyik volt az " It's like that", ott egy fiúcsapat kontra lánycsapat break-elt, a másik pedig ez a verekedős klipp volt. Asszem ebben is fiu kontra lánycsapat volt.
  • Sund
    Ugye tutkó, hogy erről van szó, a bunyós klippről, mert SEHOL se találom ;)
  • TothLaci
    Köszi!;)
  • zenemano
    Hát pl. nero wave editorral is lehet, asszem.
  • Brolly
    uhh:) lehet hülyeséget kérdezek, de azt hogy tudnám kiszedni??:))
  • Sund
    uhh nagyon szépen köszönöm! sajnos úgy láttam nincs a remix feltöltve még a youtube-ra, se a google videóra, de legalább tudom, hogy mit keresek.

Köszi!

(mé nem ezzel kezdtem pár hónapja..:) )
  • Wicked Belzebub
    Run DMC Vs. Jason Nevins - It's Tricky
  • Sund
    Sziasztok!

Segítségeteket kérem, hogy megtaláljak egy videóklippet/számot.

A zene stílusára olyan Its like that-es, (reppes, Run DMC-s stb.) Csak a videóklippre emlékszem, az viszont legalább elég egyedi, arról szólt, hogy egy japán városban összegyűlnek a fiatalok egy grundon, és párban verekednek többféle stílusban.

Ha valakinek beugrik valami visítson, mert nekem már csak ez a kis emlékfoszlányom maradt, de szeretném felkutatni...

:) Köszi
  • zenemano
    Ha még nem találtátok meg azt amit én már igen, akkor szóljatok ;)

Amúgy az ilyen zenéket nagyon bírom, egyszer (meg tán többször is) elmennék egy jó kis olasz diszkóba, hogy ilyen hangulatú/stílusú zenére rázzak egyet-kettőt ;)
  • zenemano
    Ja így már könnyű, ha tudjuk min van ;)
  • BIZ0906
    Yotubés
  • BIZ0906
  • BIZ0906
    2 perc után jön a zene ami kell
    itt a link
  • Claud
    Ha sikerül megszereznem, akkor értesítelek! :-)

Egyébként a "Dancecharts 2004 Vol. 05 CD1" - ben van ez a szám!
  • Claud
    utána
  • Claud
    előtte
  • Wicked Belzebub
    Presidents Of The United States Of America - Kitty
  • lunapopster
    Én se tudom mi ez,de most már együtt keresem én is veled:-))
  • zenemano
    Ha megoldható kérlek vágd ki a keresett szám előtti és utáni számokat is és linkeld be őket ide, de (inkább) 128-as tömörítésben is elég lesz.
  • TothLaci
    Mi lehet ennek a zeneszámnak a címe? Különben macskás videó, de aki nem látta, annak kötelező végignézni :D
  • zenemano
    Próbálj meg olyan videót találni, ami alatt ez a zene szól... várom a linket ide a fórumba ;)
  • zenemano
    Alias reklámját melyik adón adják?
  • zenemano
    Hát ha megvolna a film, akkor tudnék segíteni... viszont ha lenne módod rá, próbáld meg felvenni a filmből azt a zenei részletet, feltölteni valahova és belinkelni ide a fórumba... ha ismerős lehet tudok segíteni.
  • Claud
    A segítségeteket kérném: egy mixből vágtam ki az alábbi számot. Ha minden igaz 2004-es a mix. A kérdés nagyon egyszerű: ki az előadó, a szám címe. Ha valaki még fel is töltené valahová, azt nagyon megköszönném!

mi ez?

• Brolly
    Hy! ami a Feketék-fehéren filmben van a 01:16:48 körül kezdődik, amikor elkezdenek táncolni, elég régi, de híres szám, csak nem tom a címét, vki ha tudja akko lécci szóljon már:)
    köszke
  • Nitroman
    nem tudja valaki, honnan lehet letölteni azt a számot, amelyik az alias reklámjában szokott menni?
  • BIZ0906
    Keresek egy számot klikk a yamakasis videokban szokott lenni. Kie lhet ? előadó szám cím? thx
  • Horror
    nemtudtam leszedni a Tracklist-et jah amúgy nem az van meg az egy másik kérésem volt :)
  • Brolly
    Honnan szedted le a tracklistjét? amúgy nem tko rájönni hogy mi az, de látom neked már megvan:)
  • Horror
    Lunapospster köszi ez az!!!