16931
11552975001178628345.jpg
  • zenemano
    Ez volt akkor a Fábri Showban? Csak mert én nem láttam a műsort és csak ismertem ezt a feldolgozását a Lou Bega számának... gondoltam hátha ezt keresed...
  • Qwerty4
    100%-ig biztos voltam, hogy fogod ezt tudni
  • Sland
    köszi!
  • zenemano
    Ez is egy jólsikerült feldolgozás:

Max Raabe - Mambo Nr. 5

Ennek a számnak is meghallgathatod egy részletét a Superhits Präs. V. Palast Orch. CD-ről.
  • sweech
    engem az érdekelne amikor a gyerek jojózott :D
  • Sland
    Igen Lou Bega az eredeti.

De a fazon nagyon viccesen énekli. Mint ha be lenne tépve. És sok ilyen átdolgozása van nem csak ez az egy szám.
    Azt nem tudod véletlenül?
  • Qwerty4
    sztem Lou Bega - Mambo Number 5
    bár nem láttam a Fábryt, de ez kell legyen
  • Sland
    Fábri showban milyen zene volt amikor a a stepp-bajnos csaj táncolt?

vmi: one two three for five.... aztán vmi number five
  • Tsippsy2
    Már kerestem :(
    De csak egy szám volt fent :(
    De nekem nem muszály egyben, lehetne kisebb darabokban is pl azt a huszon pár számot három rarban :(
    Légyszi valaki!
  • zolo
    Megpróbáltam feltölteni neked, de 2 óráig tartana, és erre most nincs időm :(((

Azt ajánlom tedd fel a Limewire nevű programot (www.limewire.com), és ebben keress rá.Elég nagy az esélye , hogy megtaláld, sok szerencsét.Remélem tudtam segíteni.
  • Tsippsy2
    Bár jobb lenne, ha valaki nem iylen idővárosra rakná :)
    Annak örülnék a legjobban :
    Köszi :Dű
  • Tsippsy2
    Valaki nem tudnád esetleg felrakni a "Rapidshare"-ra ezt az albumot!
    A mi kis falunkban nem találtam :(
    És még plusz ajádnékba csatoltám egyik ismerősömnek
    légyszi valaki feltenné ezt:
    Belga 3 album (teljes)

Légyszi :)

Amúgy tor***enteken próbáltam de nincs seeder...
    Amúgy meg nem találok síma letöltési helyet..
    Valaki help!
    Előre is köszi :)
  • zenemano
    Kérdezd meg a Hamvai honlapján (a fórumban) is, ott lehet egyből fogják tudni.
  • nandika22
    Légyszíves segítsetek! Keresem ezt a zenét! Illetve előadót, számcímet!

MI EZ A ZENE????????

Előre is köszönöm a help.et!
  • zenemano
    Bellini - Samba Di Janeiro

És ebből is lehet, hogy a "Long Mix" verzió megy a videó alatt, de nincs sok eltérés a sima "radio" változathoz képest.
  • R0sc0
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=kO8-c_K5LKA]Mi ennek a "dal"-nak a címe? köszi :)))[/URL]
  • zenemano
    Vedd fel és linkeld be azt a részletet, nem tudok radiót figyelgetni, ha ismerem, megírom.
  • kn16
    HI! VAlaki segítene? Nem tudja vki, h mi annak a számnak a címe ami akkor megy amikor a sláger angyalt reklámozzák a séáger rádióban! Mert már anyám baszogat egy ideje ezzel és szeretném ha abba hagyná! PLEASE segítsetek!!! thx!
  • zenemano
    Egy halovány tippem, hogy ez egy Apollo 440 szám lehet, de nincs időm rá, hogy végighallgassam az összes számjukat. De az biztos hogy ha a trailer-edben hallható zenei stílust szereted, akkor az Apollo-s hangzásvilág is tetszeni fog.
  • zenemano
    Hermes House Band - I Will Survive (La La La)
  • Szabi1991
    Erős vs. Spigiboynak van vmi ien száma,
    meg a Warp Brothersnek.. nemtom meikre gondolsz :(
  • nojcibaba
    Sziasztok!
    Gloria Gaynor : I will survive c. dalának azt a verzióját keresem (pontos címét), amiben...szóval a reflénben (dallamban) lalala-znak... vagy nanana-znak ???
    Bulikban szokták ezt a verziót leadni!
    Ömmm...remélem értitek hogy mondom .
    Köszi előre is!!!
  • oneal1
    okés, délután ügyködm valamit
  • zenemano
    Vedd fel a rajzfilmől annak a résznek a hangsávját és linkeld be, nem mindenkinek van meg ez a film...
  • oneal1
    és mi?:D
  • oneal1
    help!:D
  • Szabi1991
    pff már megtaláltam :)
  • Szabi1991
    me ennek a számnak a cime ?
  • oneal1
    kössz:D
  • BIZ0906
    off: jó a logód
  • oneal1
    hali!!

Nekem a Vadkaland filmből kéne egy szám címe!
    A rész amikor van a zene:
    Az eleje felé amikor a kukás autóval beérnek nyorban a felhőkarcolókhoz!!1 percig van kb!!

Heeeeelp!!!:D

kösz!:)
  • sweech
    #2868 ^^
  • Szabi1991
  • sweech
    Gary Jules - Mad World
  • Truck Driver001
    Nem tudja vlki hogy az XBOX360 Gears Of War reklám alatti zenének mi a címe?Előre is htx!
  • Viktorio
    Sziasztok!

Én már régóta keresek egy sztem régebbi számot de sajna semmi konkrétumot nem tudok mondani!Csak az biztos h ezt a számot a FEKETE VONAT vagy a Junior dolgozta fel és az általuk előadott szám címe pedig A VÁROS MÁSIK OLDALÁN vagy valami ilyesmi!ÉN ennek a számnak AZ EREDETI ELŐADÓJÁRA és annak CÍMÉRE lennék kíváncsi!

Ha valaki véletlenül felismerné ezt a számot akkor nagyon megköszönném a segítségét és arra kérném, hogy legyen szíves az ismereteit megosztani velem!!!

Segítségeteket előre is köszönöm!
  • ulrik
    köszi megnézem
  • zenemano
    Próbáld meg itt (is) ...

Lionel Richie - Coming Home (2006)
  • Hixer
    Ebben a zip-ben van egy game-trailer, na az ez alatt szóló zene kéne ha vki tudja!

Mielőtt itt vki megjegyezné, hogy valszeg a zene a videóhoz készült, tudom, hogy nem. Nagyon menő a fejlesztőcsapat, az egész viedót úgy reklámozták, mint a Concept Art gyűjteményt a játékból, ahhoz képest ezek a deviantart.com-ról képek, amiket más emberek készítettek... Szal az összes képet lopták, zenét is lopták, de ennek nem tudom a címét/előadóját.

Előre is köszi. Kb. 23 mega...
  • ulrik
    Sziasztok!

Kéne egy kis segítség, hogy a Lionel Richinek melyik a legújabb albuma és hogy hol lehet még kapni, köszi