16931
-
zenemano #3077 Ez volt akkor a Fábri Showban? Csak mert én nem láttam a műsort és csak ismertem ezt a feldolgozását a Lou Bega számának... gondoltam hátha ezt keresed... -
#3076 100%-ig biztos voltam, hogy fogod ezt tudni -
#3075 köszi! -
zenemano #3074 Ez is egy jólsikerült feldolgozás:
Max Raabe - Mambo Nr. 5
Ennek a számnak is meghallgathatod egy részletét a Superhits Präs. V. Palast Orch. CD-ről.
-
#3073 engem az érdekelne amikor a gyerek jojózott :D -
#3072 Igen Lou Bega az eredeti.
De a fazon nagyon viccesen énekli. Mint ha be lenne tépve. És sok ilyen átdolgozása van nem csak ez az egy szám.
Azt nem tudod véletlenül? -
#3071 sztem Lou Bega - Mambo Number 5
bár nem láttam a Fábryt, de ez kell legyen -
#3070 Fábri showban milyen zene volt amikor a a stepp-bajnos csaj táncolt?
vmi: one two three for five.... aztán vmi number five -
#3069 Már kerestem :(
De csak egy szám volt fent :(
De nekem nem muszály egyben, lehetne kisebb darabokban is pl azt a huszon pár számot három rarban :(
Légyszi valaki!
-
#3068 Megpróbáltam feltölteni neked, de 2 óráig tartana, és erre most nincs időm :(((
Azt ajánlom tedd fel a Limewire nevű programot (www.limewire.com), és ebben keress rá.Elég nagy az esélye , hogy megtaláld, sok szerencsét.Remélem tudtam segíteni. -
#3067 Bár jobb lenne, ha valaki nem iylen idővárosra rakná :)
Annak örülnék a legjobban :
Köszi :Dű
-
#3066 Valaki nem tudnád esetleg felrakni a "Rapidshare"-ra ezt az albumot!
A mi kis falunkban nem találtam :(
És még plusz ajádnékba csatoltám egyik ismerősömnek
légyszi valaki feltenné ezt:
Belga 3 album (teljes)
Légyszi :)
Amúgy tor***enteken próbáltam de nincs seeder...
Amúgy meg nem találok síma letöltési helyet..
Valaki help!
Előre is köszi :) -
zenemano #3065 Kérdezd meg a Hamvai honlapján (a fórumban) is, ott lehet egyből fogják tudni. -
nandika22 #3064 Légyszíves segítsetek! Keresem ezt a zenét! Illetve előadót, számcímet!
MI EZ A ZENE????????
Előre is köszönöm a help.et! -
zenemano #3063 Bellini - Samba Di Janeiro
És ebből is lehet, hogy a "Long Mix" verzió megy a videó alatt, de nincs sok eltérés a sima "radio" változathoz képest. -
#3062 [URL=http://www.youtube.com/watch?v=kO8-c_K5LKA]Mi ennek a "dal"-nak a címe? köszi :)))[/URL] -
zenemano #3061 Vedd fel és linkeld be azt a részletet, nem tudok radiót figyelgetni, ha ismerem, megírom. -
kn16 #3060 HI! VAlaki segítene? Nem tudja vki, h mi annak a számnak a címe ami akkor megy amikor a sláger angyalt reklámozzák a séáger rádióban! Mert már anyám baszogat egy ideje ezzel és szeretném ha abba hagyná! PLEASE segítsetek!!! thx! -
zenemano #3059 Egy halovány tippem, hogy ez egy Apollo 440 szám lehet, de nincs időm rá, hogy végighallgassam az összes számjukat. De az biztos hogy ha a trailer-edben hallható zenei stílust szereted, akkor az Apollo-s hangzásvilág is tetszeni fog.
-
zenemano #3058 Hermes House Band - I Will Survive (La La La) -
Szabi1991 #3057 Erős vs. Spigiboynak van vmi ien száma,
meg a Warp Brothersnek.. nemtom meikre gondolsz :( -
nojcibaba #3056 Sziasztok!
Gloria Gaynor : I will survive c. dalának azt a verzióját keresem (pontos címét), amiben...szóval a reflénben (dallamban) lalala-znak... vagy nanana-znak ???
Bulikban szokták ezt a verziót leadni!
Ömmm...remélem értitek hogy mondom .
Köszi előre is!!! -
#3055 okés, délután ügyködm valamit -
zenemano #3054 Vedd fel a rajzfilmől annak a résznek a hangsávját és linkeld be, nem mindenkinek van meg ez a film... -
#3053 és mi?:D -
#3052 help!:D -
Szabi1991 #3051 pff már megtaláltam :) -
Szabi1991 #3050 me ennek a számnak a cime ? -
#3049 kössz:D -
BIZ0906 #3048 off: jó a logód -
#3047 hali!!
Nekem a Vadkaland filmből kéne egy szám címe!
A rész amikor van a zene:
Az eleje felé amikor a kukás autóval beérnek nyorban a felhőkarcolókhoz!!1 percig van kb!!
Heeeeelp!!!:D
kösz!:) -
#3046 #2868 ^^ -
Szabi1991 #3045 #3023 -
#3044 Gary Jules - Mad World -
#3043 Nem tudja vlki hogy az XBOX360 Gears Of War reklám alatti zenének mi a címe?Előre is htx! -
Viktorio #3042 Sziasztok!
Én már régóta keresek egy sztem régebbi számot de sajna semmi konkrétumot nem tudok mondani!Csak az biztos h ezt a számot a FEKETE VONAT vagy a Junior dolgozta fel és az általuk előadott szám címe pedig A VÁROS MÁSIK OLDALÁN vagy valami ilyesmi!ÉN ennek a számnak AZ EREDETI ELŐADÓJÁRA és annak CÍMÉRE lennék kíváncsi!
Ha valaki véletlenül felismerné ezt a számot akkor nagyon megköszönném a segítségét és arra kérném, hogy legyen szíves az ismereteit megosztani velem!!!
Segítségeteket előre is köszönöm! -
ulrik #3041 köszi megnézem -
zenemano #3040 Próbáld meg itt (is) ...
Lionel Richie - Coming Home (2006) -
#3039 Ebben a zip-ben van egy game-trailer, na az ez alatt szóló zene kéne ha vki tudja!
Mielőtt itt vki megjegyezné, hogy valszeg a zene a videóhoz készült, tudom, hogy nem. Nagyon menő a fejlesztőcsapat, az egész viedót úgy reklámozták, mint a Concept Art gyűjteményt a játékból, ahhoz képest ezek a deviantart.com-ról képek, amiket más emberek készítettek... Szal az összes képet lopták, zenét is lopták, de ennek nem tudom a címét/előadóját.
Előre is köszi. Kb. 23 mega... -
ulrik #3038 Sziasztok!
Kéne egy kis segítség, hogy a Lionel Richinek melyik a legújabb albuma és hogy hol lehet még kapni, köszi