8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#64 Hmm, A500-ra készült egy musicdiskem is. Hehe, a régi szép idők. :) Még mindig megvan a régi Philips PAL moncsim (jópár évig azon nyomtam az Amigát/PS-t/PS2-t). Most meg C=1942 800x300 71Hz, 25KHz sorfreki, teljesen olyan, mint a 640x256 50Hz/15KHz. :) -
#62 én meg OS-t irok , elegem lett abbol hogy mindig grafikusok után kajtassak :)
-
#59 Huh, hát Kangooroo nevű csapat (ex-Impulse) szárnyai alá vett, no persze ma már full inaktívak vagyunk. :)
Pouet.net-en meg tudod nézni a Kangooroo release-eket, azokból kettő az enyém (LateNiteTrip és BackToPlanetEarth), régebben Whelpz tag voltam (lengyel amigások), náluk a Hoax, Motions, Aimless címeket keresd.
Amúgy ma is kódolok Amigán. Fya#10-en kint leszek, valszeg összedobok valamit.
GT4 viedo01 itt, a többi gt402-től gt409-ig. -
#57 na jóéjt -
#56 vazz én is 29, jövő ápr.:)
de mi még csak 1 évesek vagyunk bibibi -
#54 Ruliweb-es videokat láttátok? -
#53 Gran Turismo 4...PS2
-
#52 jó estét Version...hát élsz:)
GT4 képek leglentebb #1-től...
vélemény? azért mekkora húzás ez a fotorealisztikus hátterezés....plusz egy kis kamera fokusz effekt...nagyon üt -
#51 Scene-ben nem mozogsz véletlenül? -
#50 LOL, U rule, man! :) -
#49 Yayy, de nagyon egyetértek. :) -
#48 "A kormány szerintem undor, aki szerint az életszerű, az nem ült még autóban, vagy ha ült nem vezette"
azért a banánnál "életszerűbb" nem?:)
ezt a GT4-hez hegesztett új Logitech 900 fokban tekerhetőt azért megvizslatnám
vagy ezt:)hidraulika van alatta...
-
#46 mave:
még szerencse hogy a pc-sek elhuztak a picsába, mert különben megkapnád a magadét:D
-
#45 "szerinted a C1084 nem RGB ? ez hogy jött ki? "- mave
én ezeket nem is említettem...én a szimpla átlagos TV-ről meg a ma már szerencsére lassan átlagos 100hz-es RGB-s Tvk-ről kummantottam...
persze ami külön élmény, az a képernyő mérete (72cm ma már megfizethető) ez az ami rendesen megdobja mondjuk a GT3 élvezeti szintjét + egy kis hangtuning az erőlködőből...nyamm...a kormányt is megemlítem...játékterem otthon...a Virtua Racing óta erre vágyott minden gémer
egyébként nem értek sem a dinhez sem a pinhez sem a patchhez sem a techdemóhoz arra ott vagytok TI:)...
csak a szemem van amivel eldöntöm mivel érdemes játszanom...Játékos vagyok
és ez most szerencsére a PS2 esetében (GT4) nonpluszultra, hogy 300Mhz és pár mega rammal lehet alkotni és paszírozni trükközni...ahogy azt már a #24nél írtam van valami kis retro benne..köszönjük Yamauchi:)
PC-n csak FPS-t RTS-t és Sturmovikot komálom a többi a konzoloké
a retro pedig örök: ZX, C64, Speedos, POKE, AR MKVII, Plusi, Amiga, CoVboy és hasonló nyalánkságok...csak közben apukák lettünk:) -
#40 "nagyfőnök, bajuszakasztás"
Ezt nem kell komolyan vanni, Rince-nek írtam poénból. -
#39 Álljatok össze versionnal és írjatok PS2-re egy dzsonkarmak alázó endzsint.
Nem keresnétek rosszul vele. =)
Fórumra írosgatni én is tudok.
.END -
#36 hmmmmm....végre egy érdekes arc...osztom a véleményt...az amigarulezforevereset...:) -
#35 én mindenesetre megszoktam a 100hz RGB-t, a szemem "sem ég ki" fél óra játék után..
ezek után nehéz egy gémet 51cm-ben 50hz-en feldolgozni, ami még RGB-vel sem bír...szóval könnyű a jobbat megszokni, pláne akkor ha gémezésre egyre kevesebb idő jut, legalább az a kevés legyen minőségibb
-
#34 képre rámész
jobb katt
properties
és már írja is ki a linket, mint a kisangyal...persze ez nem assembly-ben code-olva
"http://www.watch.impress.co.jp/game/docs/20030923/gt425.jpg"
not at all -
#33 én messze nem játszom vele annyit, mint amennyire kedvelem a programot...
ha tehetem, akkor öcsémmel linkelve játszunk mutogatjuk egymásnak a jobbnál jobb verdákat, beállításokat, de ez ritkán jön össze -
#29 "A helyedben nem akasztanam össze a bajszom a nagyfönökkel!"
Idézet from Hunnenkoenig. =) -
#28 "hogy kinek mit jelent pl a GT3 ill. GT4 azt nem tudom"
Pedig elég gyakran a fejdhez vágják. =)) -
#27 (Nem mintha hiányozna) -
#26 Tényleg me2 hol van? Hová tűnt mmmmmmeeeee2??? ;) -
#25 Hát igen, nem sok olyan játék van, amit úgymond "előrendelek". A GT4 ilyen. Nem érdekel milyen, amint kapni lehet, jöjjön ide, de azonnal! :)
A másik ilyen, amit előrendeltem, az a Smackdown:Here Comes The Pain. A THQ nem tett mást, csupán kiadta ezzel a legjobb wrestling játékot. Hmmm... még kb. 1 hónap mire megjelenik U.K.
Bocs az off-ért! -
#24 majd hívjuk magyarember 2-t...ő szívesen beszélget mindenféléről interlaced buta TV-kről, amit még sosem vásárolt, mert monitorral a pólyában született
számomra is a GT az egyik olyan progi, ami egy elismerés a programozók felé ,hogy még létezik az a szöszmötölős fajta ebben a teljesítményzabáló világban, aki az utolsó KB-ig harcol (alá C64)
sokmindenkinek van AZ ÁLOMJÁTÉK elképzelése...hogy kinek mit jelent pl a GT3 ill. GT4 azt nem tudom, de nekem tetszik úgy ahogy van... -
#23 "Nem tudjátok, hogy átfesteni most sem lehet majd az autót?"
erről még nem szólt a fáma... -
#22 get a life -
#21 Fiam gratulálok! Éde jó anyád aztán jól megtanított az ékes magyar nyelvre, LOL! :D -
#18 GT3-ban több autó, mint a 4-ben lesz? Asszem a 3-ban 160 körül van a vége az autóknak, míg a 4-ben 500 körül lesz. -
#15 Valóban nem lesz akkora 'forradalom' mint az előző résznél, de ez a 'kis' polírozás határozottan kellemesen fest. A karrier módra leszek nagyon kíváncsi (vagy GT mód, vagy ki tudja most milyen neve lesz). Remélem az olyan apróság, hogy felnik vásárlása benne marad majd. Nem tudjátok, hogy átfesteni most sem lehet majd az autót? -
#14 remélem dupla rétegű lesz -
#13 Egyet nem értek:
A közel 500 autó és a 100 pálya valyon el fog férni egy korongon? -
#12 csurr csurr:)
de sztem ez az unreg Alex nem az az Alex....ő regisztráltan vállalja magát
egyébként akkora "áll-leesés" nem lesz....ahogy az a GT2 után a GT3-mal a generációváltás után megtörtént....
de ez a progi kifacsarja a maradékot ebből a konzolból az biztos....ennyi volt -
#11 Bizony, én már alig várom. :) -
#10 Valószínüleg igazad, van és biztosan eladnak ebből a fos játékból vagy 183 darabot és az összes neves játékmagazin a sárga földig alázza majd ezt a szutykot.
Nyugodj meg, nem csak Mohus fogja évekig erre folyatni a nyálát, hanem még rajta kívül pármillió játékos aki a JÁTÉKÉLMÉNY miatt megveszi a GT4-et.
-
#7 Sony shows off its upcoming racing game to Tokyo Game Show attendees and confirms a few details on Logitech's upcoming steering wheel.
With Gran Turismo 4's development in high gear, Sony is making Polyphony Digital's upcoming driving game one of the crown jewels in its Tokyo Game Show offering. Much like the company did with Gran Turismo 3 as it was nearing release, the Sony area at the show has plenty of cockpits devoted to GT4, all of them featuring Logitech's new steering wheel, the GT Force Pro. As previously reported, the Force Pro has a much larger turning radius than the wheel released alongside GT3, featuring 900 degrees of wheel rotation. The wheel also has sharper force feedback than its predecessor.
Logitech's GT Force Pro will be available in Japan at a price of 19,800 yen, or approximately US$177 at current conversion rates. The literature distributed at the show originally listed the wheel as shipping to stores on December 18, but an addendum to the packet modifies that date to a slightly broader release period of December 2003.
The version of Gran Turismo 4 on display at the Tokyo Game Show doesn't appear to show any noticeable differences over the version shown to us earlier this month at a Sony event held in San Francisco. Click here for our report on GT4 from that event.
By Jeff Gerstmann, GameSpot [POSTED: 09/26/03 05:09 AM]
-
#6 Yamauchi Cittá di Aria-ja....emlékeim szerint (olasz diákcsere) ez Közép-Olaszország..Gubbio és Assisi környéke...Perugia közelében ami "Il cuore verde d'Italia"...ÿ(Olaszország zöld szive)
-
#5 Ha nekem ennyi priuszom lenne...
-
#4 Szervokormány...a nappaliban...2,5-et tud fordulni (900 fok) az eddigi 270-300 fok helyett
Két nő...természetesen a vibrátort is bekapcsolják