GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • Mave...
    Az önárnyék meg lehet szépen csalva is, a képen szerintem olyannak tűnik, de az Acecombat4-et ha megnézed, a repülőkön önárnyék vala. Mekkora csoda kéremszépen..... A rally mód "nézői" meg kb úgy néznek ki, mint a tekken tag "nézői", akik a bunyót figyelik. Kérdésem, ha prerendered mongyuk a box és a rally- kép, akkó mér nem SZEBB???? Mert ezeket még egy ÁTLAGOS 3d renderelő progival is lenyomhatja akárki. Ha prerendered lenne, akkor az úgy is nézne ki. Persze vannak, akik a többi képre is rámondták a prerender-t. De bocsi, én nem mondtam hogy tutira igy van, csak annyit mondtam, SIMÁN MEGCSINÁLHATJÁK, technikai akadálya egyiknek sincs. És a Vrally2 már bebizonyította amit leírtam. Emiatt én bízom benne, hogy megoldották, végülis valamit csináltak 3 évig, nemde? Meg a videókról még annyit, az első videók az e3-on semmivel nem néztek ki jobban, mint a gt3. AKKOR úgy nézett még ki a Ware!