8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • mohus
    az nem rossz...de milyen verdával?
  • mohus
    "ez a Prologue az már olyan, mint a full? gondolok arra, hogy a graf uo, mint a véglegesben lesz?"

nagyjából arra lehet számítani
  • Al Age
    1:14,433
    az istennek nem bírtam jobbat menni, pedig még volt hiba ebben a körben is...
  • JohnnySmith
    passz most megkéne számolnom :D
  • zaki
    és a prologueban mennyi verda van?
  • JohnnySmith
    Skyline R34 fullra (tehát mittom én 1000 akárhány lóerő)
    azt kéjsz
    köszi
  • Al Age
    nézd fejből nem megy, elég régen játszottam komolyan a játékkal, de ha mondasz egy autót és hogy miket tuningoljak rajta, akkor szívesen futok 1-2 kört
  • JohnnySmith
    De nincs valami köridőd csak kiváncsiságból kérdezem,mert van egy Skylineom amivel nagyon rég csináltam egy köridőt és most nemtom megdönteni.
  • JohnnySmith
    Aszongyák van egy új "demo" is ami szebb és jobb(fizika) mint a prolog de nem tudom.
  • Al Age
    asszem laguna secán jogsit is kell csinálni, az uccsó jogsiban.
    na az ott levő köridő már egész jó:)
  • zaki
    ez a Prologue az már olyan, mint a full? gondolok arra, hogy a graf uo, mint a véglegesben lesz?
  • JohnnySmith
    Al léci mondj egy fasza köridőt Laguna Secara mert most elkezdtem megint GT3-zni.
  • Al Age
    sztem ez tökéletes:
  • balumaci
    jaja, olyan mintha valami veterán autóverseny lenne
  • JohnnySmith
    Hááát nemtom jó meg minden, csak így kicsit öregnek tünhett a paletta nem ? Miközben benne figyel a 05'BMW M5 concept :))))
  • JohnnySmith
    Jó hát én csak a külföldi árát néztem. (de ha több lesz itthon még a postakölcséget is beleszámolva akkor kintről rendelem)
  • zaki
    kaptunk egy ilyen bannert...

ehhez mit szóltok? (ha minden igaz golnap veszek ps2-t)
  • Devla
    Kizárt... 16+
  • JohnnySmith
    Na az ára 49.99 (előrendelve) azaz 9000Huf de ez nálunk sztem 10000 lesz vagy még több.
  • JohnnySmith
    "mert akkor nem tudom magamnak átvenni verbatim-ra, meg hogy ne 4x/8x-esen legyen írva.. " nem nagyon értem az ok-okozatot.
    Sztem olyan 15 körül vagy lehet 18 nemtom nem akarnék hülyeséget írkálni. A prologot azt 10 ért vettem.
  • PS3
    Tehát ezt csak DL-es lemezre lehet majd kiírni? Hát az úgy elég kellemetlen, mert akkor nem tudom magamnak átvenni verbatim-ra, meg hogy ne 4x/8x-esen legyen írva.. eredetiben mennyibe fog kerülni kb?
  • Al Age
    naggyon jó
    akkor már csak be kéne rakni ezt a helyére:)
  • snakeimp
    A Kenoby által említett verzió a Gant-féle, valóban nuke-olták egyes site-okon, de nem amitt, mert hibásak a .rarok, hanem mert DVD-ről nem működik; bár hdloaderrel (illetve +DVD flatteninggel) még mindig van esély, ezért nem lövöm le én sem egyelőre a downloadot.

Nálam belenéz a .rarokba. 6.5 giga az iso.
  • JohnnySmith
    Ja igen ittvannak a friss képek a játékról.
  • Angyisz
    egyébként honnét szeded a gammákat.
  • JohnnySmith
    Ohhhh thx :) Bár nem volt szándékomban még szedni, de legalább ezt is tudjuk.
    Szerintem a mérete teljes mértékben kihasznál egy DL-es lemezt (remélem) :)))
  • Kenoby
    Jah, kinnt van a japán, de ne szedjétek mert NUKE-os. Mellesleg elkezdtem leszedni torrent-ről már 500 megánál vagyok de le is állitom mert nem lehet a 100 megás rar-okat megnyitni, hibásak. Egyébként: 5,7 Giga csomagolva, kibontva nem tudom mennyi mert hibásak a Rar-ok igy nem tudok belenézni, de a lényeg hogy Double Sided DVD vagy Dual Layer.
    PS2.Gran.Turismo4.JAP.FULLDVD9.NO PASS(warning gives problems so that it works well) ezt ne szedjétek.
  • JohnnySmith
    Elméletileg kint vana japo verzió (lentebb már lehet látni a hivatalos japo verzió autó listáját)
  • JohnnySmith
    Na most a szar hogy nem tudok hasonló minőségű képet lopni. Mert akkor lehetne olyan JGTC versenyt csinálni a prologban, amiből aztán lehetne szemezgetni rendesen képügyileg...ááááá
  • JohnnySmith
    Jó reggelet !
  • Adi
    Ez sokkal jobb.. nem vagyunk mi GTR-sek, hogy merciket nézzegesünk!:D:D
  • Adi
    Emberek most mivan?
    Megjelent a GT4?
  • Angyisz
    Ha lenne egy ilyen csukám úgysem használnám, ott figyelne a polcon !!! (sőt direkt örülnék ha kicsi, így tuti nem használnám)
  • mohus
    "és mi van ha kisebb a cipő, mint a lábam?"

felhúzod a kezedre
  • mohus
    wow
  • Devla
    Nájsz.
  • hykao #1275
    Na itt van:

azt' mostmá' felejtsetek el mára! :)
  • Devla
    Szerintem tökmind1 milyen autó van a banneren addig, amig stílusosan van megcsinálva... Nem kicsit vagyok kocka, de ez az utóbbi 10 post már nekem is sok volt :D
  • Al Age
    sztem ez (persze csak maga az autó) pl nagyon jól festene itt baloldalt, előzetes videókon, képeken sokszor láthattuk ezt a járgányt, de ezzel várjuk meg a többiek véleményét is:)
  • Al Age
    megköszönném ha megtennéd:)
    sztem valami JGTC gép lenne ott igazán jó