8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • JohnnySmith
    Ja és a szerkesztők+barátok között nagyon sok DJ van hát ez nagyon LOOOOL
  • JohnnySmith
    ez mi ? elég gyerekes most nem azé. mivel foglalkozik az oldal egész pontosan? miöze a GT4-hez vagy a GT-hez ? mer a ratyiszar nfsu-t már látom...de nemtom még mindig miköze a GT-hez. Na jó neked is kell még egy BAN.
  • JohnnySmith
    GT4-et a népnek de azonnal :)
    UP
  • UNREG
    Túlságosan kaotikus volt az a sok idézet és válasz, kezdett összekeveredni.. :))
  • mohus
    na:) csak elkaptad a fonalat:)
  • UNREG
    Na látom már, én trafáltam mellé, ezt nem te írtad, hanem idézted, tényleg marhaság.
  • UNREG
    "megmaradt a jó öreg poligonos grafika"

Miért, van más 3D-s graf, mint poligonos? Mi az hogy magmaradt, ez valami lebecsülés akart lenni? Mert ha igen, akkor alaposan mellétrafáltál.

• UNREG
    Ja már értem... nem szóltam...
  • UNREG
    Mohus, kit idézel és kinek válaszolsz?
  • JohnnySmith
    Feltőltöttem ide őket,legalábbis a képeket a videókkal nemtom mi lesz.
  • JohnnySmith
    Na vége a képeknek :(((( geci UW...
  • JohnnySmith
    Tudtam hogy neked IS megvan. Csak gondltam felhozzunk a topikot....vannak azért öreg motorosok a topikban
  • mohus
    Ezt meg január 24-én idén...huh már megint elment egy év és nincs GT4:)

"jaj..most olvasom Csipi M Lee tesztjét a Prologue-ról

a cikk első fele arról szól milyen nehéz a GT-ről cikket írni:)))wow...egy VRALLY királynak ez gond??? hát igen a GT nem egy Vrally az biztos

szerinte a GT1 óta csak romlott a GT széria színvonala...
    IGEN követeljük vissza a PIXELEKET és a látványos SECENERY UPDATE-et...továbbá a 60f/s helyett csak 30 f/s-cel menjen a játék (ja a PGR2 is "csak" 30-cal megy)

jöjjenek az idézetek:

"jött még egy lila feladatcsoport is, ahol végre már rendes ellenfelek ellen is kipróbálhattuk magunkat. Alapban ugyanis az árkád módban erre nincs lehetőségünk - egyszerűbben a pályákon a köröket csak egymagunk rójuk"

az még csak hagyján, hogy az 576 Konzol VRALLY bajnok cikkírója rendszeresen kormány nélkül teszteli az autós gammákat, de hogy arra sem veszi a fáradságot ,hogy megismerkedjen a Japán MENU neoprimitív beállításaival LOL

a netes forumok a menük fordításaitól hemzsegnek

"a fotorealisztikus, kifeszített tapétaháttereknek a nyomát sem láttam"

nem?

"csak a legtávolabbi horizontot alkotják"

na csak megvan:)...sasszem...ennél több nem is lesz benne

"azaz megmaradt a jóöreg poligonos grafika"

a GT3 pályakidolgozásához képest óriási a javulás...szegélykövek objektumok fű stb...maradjon ilyen "jóöreg" a GT4ben is

"átlátszó falak"

ha a Citta di Aria-n továbbra is külső nézetból nyomod banánnal naná, hogy ki fog lukadni a fal a sikatorban keresztbefordulva...de majd legközelebb Yamauchi majd kidolgozza neked a kis olasz város lakásainak teljes belső bútorzatát is....

"semmiből felépülő objektumok"

ez is ritka...NYC felhőkarcolói a távolban vagy tsukuba visszafordítójánál...de ezek is csak külső nézetben jönnek elő jobban, mivel ott távolabban belátod a terepet

SOMMÁZVA
    Csipi, mint autósgamma teszter továbbra is hozza a Vrally színvonalát...egy óvodás is kipörgeti egy délután alatt a Prologue-t pláne az aki rájön ,hogy a School Mode-t lehet manuális váltóval is nyomni...

de azért Csipi nyugodt szívvel linkelte be a cikkbe a torz összenyomott fotókat, amit valahonnan a netről kapart le...és egyiken még az ucsó jogsi Honda HSC-je is ott virít mint vezetett autó...de ő a "lila feladatcsoport"-nál megakadt

ő egy 4-5 pontott adott a GT4 Prologue-ra...én is kb ennyire értékelem a cikket...kár volt berakni az 576 Konzolba...csak lefele húzza a színvonalat"
  • mohus
    Ezt tavaly dec 11-én írtam:

"NA!!!!

Sikeresen vette az akadályokat a Prologue..japáni NTSC, de fullosan angolosra van véve:)

Ami szembeszökő az a grafika, pályák stb...HIHETETLEN JÓL NÉZ KI és a motor hangok....huhh

a másik pozitív az autók viselkedése....rendesen rángatható pl a Legacyt teszteltem....annyira jól reagál. Viszem jobbra balra egyre durvábban és az autó "hirtelen befordul"...annyira lehet érezni a cuccost, hogy az már elképesztő

A grand Canyonban vannak kifuto fényképező rohangálo lehuzodó emberkék:)
    itt egy Daihatsuval szántottam a poros utat, de annyira szenvedett szegény:) néha ugy megtorpant, mintha meg akarna fulladni:)

A spedometerek alatt látható olajnyomás és benzin ikon, remélem egyszer ki fognak majd gyulladni hogy gond van

boxban semmi érdemleges nem történt....átment a kocsi mint régen, majd esetleg később a jogsik után lesz ez meg az, mert egyelőre csak egyedul kolbaszoltam a gyönyörű pályákon

a bevezető intro zseniális...

és az egész AZ:) hihetetlen hogy a PS2-ből mit facsartak ki

a folyamatos képfrissítés stb-t nem is említem....ez a gamma FOLYIK

na mentem vissza:)"
  • mohus
    "Akinek megvan a prolog írjon már valamit a játékról :DDDDDDDDDDDDD Mert kiváncsiak lennénk rá nagyon. :)))))))))"

nekem tavaly kari környékén lett meg...én akkor írtam itt róla...visszalapozzunk? vagy berakjam azt amit Csipi tesztelésére írtam?:)
  • mohus
    "Nah!.vkinek megvan már, játszott vele?. meg ilyenek.
    Firkanthatna egy röpke élménybeszámolót."

még nem jött ki a GT4
  • mohus
    de ezt már a #350-es hozzászólásnál is emlegettem
  • mohus
    naná h nem!!
    egy DVD9-en fog terpeszkedni
  • CHEAPBOY
    Annak en nagyon orulok, lehet ujra buntetni rajta:)) Szerintem az egyik leghangulatosabb palya.:)
  • Neme.
    A jó öreg Trial Mountain szerencsére benne lesz. :)
  • UNREG
    Én például a GT2-es Pikes Peak pálya miatt kesereghetnék, nekem az az örök kedvenc... :))
  • Al Age
    nem lesz kétlemezes, közben rájöttünk...
    pályák közül szinte mindegyik lehet a játék elején is meg végén is, tehát egyfolytában cserélgetni kéne, olyan meg biztos nem lesz...
    talán:D
  • UNREG
    Ne a kimaradt pályák miatt szomorkodjatok, hanem örüljetek az újaknak!
    Ahogy elnézem, dupla annyi lesz, mint a GT3-ban volt.
  • UNREG
    Nem biztos, hogy jó lesz a kétlemezes megoldás, az xboxosok is rengeteget szívnak a Rallysport Ch.2-vel.
  • Al Age
    ja igen asszem ez a b-spec mód, megtekintjük azért majd azt is:)
  • Al Age
    ja addg jáccunk más verzióval az ok, de a rome nekem nagyon hiányzik.
    a gt2ben volt még rome night is, éjszakai római pálya az is király volt, de a 3ban már nem volt benne. most meg már a standard pálya se.....:(
  • CHEAPBOY
    Holnap jelenik meg japanban, s nem tudom szamotokra biztos nem ujdonsag, de lesz benne menedzser mod is:))))
  • JohnnySmith
    Ne ríjjatok már
    Majd gamelünk az USA verzióval addig ameddig nem tudjuk megvenni az EU-t.
    Tény bassza a csőrömet hogy a Rome Circuit nincs benne mert tényleg jó map volt,de azért ne legyünk már ennyire magunk alatt

• Al Age
    1. márc. 9.
    2. Rome Circuit?
  • STLRR
    Olvastatok az 576.hu-n?
    "Finom információköteg lepi el a következő sorokban az 576.hu főoldalát: a Gran Turismo 4 névre hallgató játéknak (végleg) tisztázódott az európai megjelenése - a dátum nem más, mint jövő év március kilencedike. De ez még nem is lenne nagy dolog, mert a hír lényege csak most jön - kéremszépen', a teljes lista a produkcióban található versenypályákról alább látható - igaz elég vaskos, de így a karácsony ünnepi szellemének köszönhetően van rá helyünk... (egyébként kategóriákra van osztva a kicsike, bár ezt észre lehet venni) íme"
    Jovo ev marcius 9.????
  • Al Age
  • Al Age
    háááát izé...
  • JohnnySmith
    LOOL :)
    "ULTRAWEB.HU szabályzat megsértése!
    A(z) smith82 (ez lennék én) felhasználó megszegte az UltraWEB szabályzatát, ezért a regisztrációt töröltük!
    A törlés oka:
    - FTP jellegû felhasználás!"

Nincs valkinek valami "ftp jellegű" szabad tárhelye ;) mondjuk csak a gta:sa,és a GT4 videók és képek voltak feltőltve. Nem nagyon értem miért baszta a csőrüket. Na mind1.

• JohnnySmith
    Ja ok Fuji Rx7 :D
  • JohnnySmith
    Jaja én is megszenvedtem de mondjuk volt olyan hogy egyből ezüst lett.

• Devla
    Egyébként csak én vagyok béna, vagy ti is megszenvedtetek még a bronzérmekért is driving school módban?
  • Al Age
    jááááá értem:D

fuji - rx-7 jó pálya jó kocsi:)
  • JohnnySmith
    :DDDDDDDDDD Nemtom melyik mappon milyen autóval :DDDDDDD
  • Al Age
    mert nincs otthon a ps2-d, vagy mi?
  • JohnnySmith
    Nyomok egy kis prologot levezetés képpen :DDDD Csak még azt nemtom hogy hol mivel :DDDD