8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#1231 Ja és a szerkesztők+barátok között nagyon sok DJ van hát ez nagyon LOOOOL -
#1230 ez mi ? elég gyerekes most nem azé. mivel foglalkozik az oldal egész pontosan? miöze a GT4-hez vagy a GT-hez ? mer a ratyiszar nfsu-t már látom...de nemtom még mindig miköze a GT-hez. Na jó neked is kell még egy BAN. -
#1228 GT4-et a népnek de azonnal :)
UP -
#1227 Túlságosan kaotikus volt az a sok idézet és válasz, kezdett összekeveredni.. :)) -
#1226 na:) csak elkaptad a fonalat:)
-
#1225 Na látom már, én trafáltam mellé, ezt nem te írtad, hanem idézted, tényleg marhaság. -
#1224 "megmaradt a jó öreg poligonos grafika"
Miért, van más 3D-s graf, mint poligonos? Mi az hogy magmaradt, ez valami lebecsülés akart lenni? Mert ha igen, akkor alaposan mellétrafáltál.
-
#1223 Ja már értem... nem szóltam... -
#1222 Mohus, kit idézel és kinek válaszolsz? -
#1221 Feltőltöttem ide őket,legalábbis a képeket a videókkal nemtom mi lesz. -
#1220 Na vége a képeknek :(((( geci UW... -
#1219 Tudtam hogy neked IS megvan. Csak gondltam felhozzunk a topikot....vannak azért öreg motorosok a topikban -
#1218 Ezt meg január 24-én idén...huh már megint elment egy év és nincs GT4:)
"jaj..most olvasom Csipi M Lee tesztjét a Prologue-ról
a cikk első fele arról szól milyen nehéz a GT-ről cikket írni:)))wow...egy VRALLY királynak ez gond??? hát igen a GT nem egy Vrally az biztos
szerinte a GT1 óta csak romlott a GT széria színvonala...
IGEN követeljük vissza a PIXELEKET és a látványos SECENERY UPDATE-et...továbbá a 60f/s helyett csak 30 f/s-cel menjen a játék (ja a PGR2 is "csak" 30-cal megy)
jöjjenek az idézetek:
"jött még egy lila feladatcsoport is, ahol végre már rendes ellenfelek ellen is kipróbálhattuk magunkat. Alapban ugyanis az árkád módban erre nincs lehetőségünk - egyszerűbben a pályákon a köröket csak egymagunk rójuk"
az még csak hagyján, hogy az 576 Konzol VRALLY bajnok cikkírója rendszeresen kormány nélkül teszteli az autós gammákat, de hogy arra sem veszi a fáradságot ,hogy megismerkedjen a Japán MENU neoprimitív beállításaival LOL
a netes forumok a menük fordításaitól hemzsegnek
"a fotorealisztikus, kifeszített tapétaháttereknek a nyomát sem láttam"
nem?
"csak a legtávolabbi horizontot alkotják"
na csak megvan:)...sasszem...ennél több nem is lesz benne
"azaz megmaradt a jóöreg poligonos grafika"
a GT3 pályakidolgozásához képest óriási a javulás...szegélykövek objektumok fű stb...maradjon ilyen "jóöreg" a GT4ben is
"átlátszó falak"
ha a Citta di Aria-n továbbra is külső nézetból nyomod banánnal naná, hogy ki fog lukadni a fal a sikatorban keresztbefordulva...de majd legközelebb Yamauchi majd kidolgozza neked a kis olasz város lakásainak teljes belső bútorzatát is....
"semmiből felépülő objektumok"
ez is ritka...NYC felhőkarcolói a távolban vagy tsukuba visszafordítójánál...de ezek is csak külső nézetben jönnek elő jobban, mivel ott távolabban belátod a terepet
SOMMÁZVA
Csipi, mint autósgamma teszter továbbra is hozza a Vrally színvonalát...egy óvodás is kipörgeti egy délután alatt a Prologue-t pláne az aki rájön ,hogy a School Mode-t lehet manuális váltóval is nyomni...
de azért Csipi nyugodt szívvel linkelte be a cikkbe a torz összenyomott fotókat, amit valahonnan a netről kapart le...és egyiken még az ucsó jogsi Honda HSC-je is ott virít mint vezetett autó...de ő a "lila feladatcsoport"-nál megakadt
ő egy 4-5 pontott adott a GT4 Prologue-ra...én is kb ennyire értékelem a cikket...kár volt berakni az 576 Konzolba...csak lefele húzza a színvonalat"
-
#1217 Ezt tavaly dec 11-én írtam:
"NA!!!!
Sikeresen vette az akadályokat a Prologue..japáni NTSC, de fullosan angolosra van véve:)
Ami szembeszökő az a grafika, pályák stb...HIHETETLEN JÓL NÉZ KI és a motor hangok....huhh
a másik pozitív az autók viselkedése....rendesen rángatható pl a Legacyt teszteltem....annyira jól reagál. Viszem jobbra balra egyre durvábban és az autó "hirtelen befordul"...annyira lehet érezni a cuccost, hogy az már elképesztő
A grand Canyonban vannak kifuto fényképező rohangálo lehuzodó emberkék:)
itt egy Daihatsuval szántottam a poros utat, de annyira szenvedett szegény:) néha ugy megtorpant, mintha meg akarna fulladni:)
A spedometerek alatt látható olajnyomás és benzin ikon, remélem egyszer ki fognak majd gyulladni hogy gond van
boxban semmi érdemleges nem történt....átment a kocsi mint régen, majd esetleg később a jogsik után lesz ez meg az, mert egyelőre csak egyedul kolbaszoltam a gyönyörű pályákon
a bevezető intro zseniális...
és az egész AZ:) hihetetlen hogy a PS2-ből mit facsartak ki
a folyamatos képfrissítés stb-t nem is említem....ez a gamma FOLYIK
na mentem vissza:)" -
#1216 "Akinek megvan a prolog írjon már valamit a játékról :DDDDDDDDDDDDD Mert kiváncsiak lennénk rá nagyon. :)))))))))"
nekem tavaly kari környékén lett meg...én akkor írtam itt róla...visszalapozzunk? vagy berakjam azt amit Csipi tesztelésére írtam?:)
-
#1215 "Nah!.vkinek megvan már, játszott vele?. meg ilyenek.
Firkanthatna egy röpke élménybeszámolót."
még nem jött ki a GT4 -
#1214 de ezt már a #350-es hozzászólásnál is emlegettem -
#1213 naná h nem!!
egy DVD9-en fog terpeszkedni -
#1212 Annak en nagyon orulok, lehet ujra buntetni rajta:)) Szerintem az egyik leghangulatosabb palya.:) -
#1211 A jó öreg Trial Mountain szerencsére benne lesz. :) -
#1210 Én például a GT2-es Pikes Peak pálya miatt kesereghetnék, nekem az az örök kedvenc... :)) -
#1209 nem lesz kétlemezes, közben rájöttünk...
pályák közül szinte mindegyik lehet a játék elején is meg végén is, tehát egyfolytában cserélgetni kéne, olyan meg biztos nem lesz...
talán:D -
#1208 Ne a kimaradt pályák miatt szomorkodjatok, hanem örüljetek az újaknak!
Ahogy elnézem, dupla annyi lesz, mint a GT3-ban volt. -
#1207 Nem biztos, hogy jó lesz a kétlemezes megoldás, az xboxosok is rengeteget szívnak a Rallysport Ch.2-vel. -
#1206 ja igen asszem ez a b-spec mód, megtekintjük azért majd azt is:) -
#1205 ja addg jáccunk más verzióval az ok, de a rome nekem nagyon hiányzik.
a gt2ben volt még rome night is, éjszakai római pálya az is király volt, de a 3ban már nem volt benne. most meg már a standard pálya se.....:( -
#1204 Holnap jelenik meg japanban, s nem tudom szamotokra biztos nem ujdonsag, de lesz benne menedzser mod is:)))) -
#1203 Ne ríjjatok már
Majd gamelünk az USA verzióval addig ameddig nem tudjuk megvenni az EU-t.
Tény bassza a csőrömet hogy a Rome Circuit nincs benne mert tényleg jó map volt,de azért ne legyünk már ennyire magunk alatt
-
#1202 1. márc. 9.
2. Rome Circuit? -
#1201 Olvastatok az 576.hu-n?
"Finom információköteg lepi el a következő sorokban az 576.hu főoldalát: a Gran Turismo 4 névre hallgató játéknak (végleg) tisztázódott az európai megjelenése - a dátum nem más, mint jövő év március kilencedike. De ez még nem is lenne nagy dolog, mert a hír lényege csak most jön - kéremszépen', a teljes lista a produkcióban található versenypályákról alább látható - igaz elég vaskos, de így a karácsony ünnepi szellemének köszönhetően van rá helyünk... (egyébként kategóriákra van osztva a kicsike, bár ezt észre lehet venni) íme"
Jovo ev marcius 9.???? -
#1200 -
#1199 háááát izé... -
#1198 LOOL :)
"ULTRAWEB.HU szabályzat megsértése!
A(z) smith82 (ez lennék én) felhasználó megszegte az UltraWEB szabályzatát, ezért a regisztrációt töröltük!
A törlés oka:
- FTP jellegû felhasználás!"
Nincs valkinek valami "ftp jellegű" szabad tárhelye ;) mondjuk csak a gta:sa,és a GT4 videók és képek voltak feltőltve. Nem nagyon értem miért baszta a csőrüket. Na mind1.
-
#1197 Ja ok Fuji Rx7 :D -
#1196 Jaja én is megszenvedtem de mondjuk volt olyan hogy egyből ezüst lett.
-
Devla #1195 Egyébként csak én vagyok béna, vagy ti is megszenvedtetek még a bronzérmekért is driving school módban? -
#1194 jááááá értem:D
fuji - rx-7 jó pálya jó kocsi:) -
#1193 :DDDDDDDDDD Nemtom melyik mappon milyen autóval :DDDDDDD -
#1192 mert nincs otthon a ps2-d, vagy mi? -
#1191 Nyomok egy kis prologot levezetés képpen :DDDD Csak még azt nemtom hogy hol mivel :DDDD