8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • Al Age
    az a baj, hogy abból valamit ki kellett szedniük a krekkelőknek....
    lehet nincsen benne néhány autó
  • Kenoby
    Na skacok ma délután ha minden jól megy kapok egy GT4 DVD5-ös verziót, hátha műxik. estefelé megosztom veletek a nagy hirt hogy ment-e vagy nem. Addig is nyomjátok a demót. :D
  • Kenoby
    Aki esteleg a demoval akarna játszani időlimit nélkül:
    http://www.gtplanet.net/forum/showpost.php?p=1340006&postcount=1113
    Itt megtalálja a megoldást.
  • Kenoby
    Úgy látszik meg kell várnunk mig kiadják az amcsit.
  • snakeimp
    Nuked :( :))
  • Kenoby
    Az igazság szóljon belőled kedves Snakeimp.
  • snakeimp
    Hát, ezért érdekes. :) Famitsutól talán már túlzás is.
    Kenoby: Én is néztem egy ideje, amit belinkeltél: ez egyelőre egy koreai fórumos hozzászólás; megvárom a rossz hírrel egy release site értékítéletét azért :), hisz ez jelentéktelen ahhoz képest.
  • Kenoby
    Tán már ez is NUKE-os. Sajnos.
    http://tfh.or.kr/phpBB2/viewtopic.php?t=62636&sid=5e227bcc1b96b087fc335d06974806ba
    legalul nézzétek
  • UNREG
    Miért, a 39/40 az nagyon jó!
  • snakeimp
    Famitsu 39/40. Még érdekesebb.
  • snakeimp
    A 1up.com 9-re értékelte. Anno a PGR2-t 9.5-re. Érdekes. :)

link

Ja, és: Gran_Turismo_4_Chinese_Working_PS2DVD9-HEAVEN - hátha már működik..
  • Al Age
    az a lényeg:D
  • mohus
    nekem is jó a lógóm...a nejem szerint
  • Al Age

ja még annyit, hogy miattam lehetne a Tied az első, mert sztem mihelyt megjelenik én is rohanok a boltba érte:)))
  • JohnnySmith
    Hát jah képzeld valaki megcsinálta itt a fórumban:) Nagyon frankóra sikerült sztem is :D
  • Al Age
    köszi:D Tied is:DDD
  • JohnnySmith
    Ja annak mégjobban örülnék ha enyém lenne a bűvös első dedikált MO-n eladott GT4

Ja jó a logod
  • Al Age
    én annak örülnék leginkább ha már Magyarországon átlépné a bűvös 1 eladott példányszámot:)
  • s73
    Vazzz, és itt kell megtudnom??? Nem voltál képes mondani, hagytad, hogy vért izzadjak!!! Nem baj, Ecsém, lesz még Bélkő!!!
  • JohnnySmith
    Engem mondjuk érdekelne a Demo:)
  • JohnnySmith
    Hardwired
    A Sony Computer Entertainment dörzsölheti a kezeit a december 28-án startolt Gran Turismo 4 eladások láttán. A népszerű autós játék két kövér nap alatt átlépte az 1 milliós álomhatárt, s máris kettőt visszaváltva, egy delikát padlógázzal megindult a 6-ös mérföldkő irányába. A cég tisztviselői szerint a negyedik résznek egy nappal kevesebb kellett az álomhatár eléréséhez.
    A Gran Turismo sorozat 1997-es debütje óta 36 milliót szórtak el világszerte és a mostani kiegészítő változatokat (Mobile Gran Turismo PSP, GT for Servant boys, a gyerekeknek szánt PS2-es változat és az online kiegészítő) látva könnyen elérhető a Kazunori Yamauchi által kitűzőtt 6 milliós határ.

• Kenoby
    Addig is ha valakinek megvan a Demo (nem a Prologue) van hozzá egy kis segitség hogy hogy kell kiszedni belőle az időlimitet.
  • Kenoby
    Nahát akkor amint érkezik én is megrendelem kintről.
  • JohnnySmith
    :DDDDDDDDDDDDD én nem vók öreg (annyira :)
  • JohnnySmith
    Nem szoktam. de most majd szokok :DDDDDDDD
  • darksun
    Szia!

Már rég nem anyucizik senki. Viszont ha az 576-os Martin vagy a saját forumotokban rendesen odatolt valaki a Konzol szekcióba. Vagy 5 x-boxosokat gyalázó topicot nyitott. Nem kellene szted korlátozni a topicnyitásjogokat? Így is marha sok van :D
  • mohus
    ez Hungary:) jól élünk...még ha öregecskén is:)
  • Kenoby
    Honnan szoktál rendelni game-t, ha szoktál rendelni?
  • JohnnySmith
    :DDDDDDDD de 16000 :DDDD
    neten meglehet rendelni 9003huf ért !!! postakölcséget számolom akkor is max 11
  • Kenoby
    Nah ahogy látom a végleges ár: 48-49$ !!! De még ez is max 10,000 FT. Akkor hol látszik meg nálunk hogy már az Unio-s országok között nincs vám meg adó meg mittudomén még hogy mi.
  • Kenoby
    Nah hogy egy kis Gran Turismo 4 hozzászólás is legyen ezen a fórumon, az 576-nál már elő lehet rendelni 15,999-ért és kapsz mellé egy 576 konzol DVD-t. (jujj de jó ) Jah és ők februárra igérik holott szerintem mindenki tudja hogy márciusban lesz európai verzió. (vagy nem !!??) Mellesleg Ebay-en már 35,99$ -ért elő lehet rendelni, ami akárhogy számolom rossz esetben is 8000 FT.
  • balumaci
    ok, én se gondoltam úgy, hogy anyázgatni kell egymást
    amúgy se szokásom

részemről is lezárva
  • rolika
    nahát, hogy ilyet magyarázni kell...
  • Martin576
    Továbbra sem érdekel, hogy te / ti büszkeségi kérdést gyártotok ebből.

Ne legyen anyázás, ne legyen faszozás, és kész.

Ennyi.

Én azért vagyok itt, hogy kordában tartsam az indulatokat, nem pedig azért, hogy felmérjem, kinek fér bele egy nyomi, kinek pedig egy kurva anyád.

Téma lezárva.
  • balumaci
    Én se szívesen venném, ha lenyomiznának, hogy őszinte legyek, és valszeg én is hasonlóan reagálnék.
    Tudod, van a férfiaknak egy hülye tulajdonságuk, a büszkeség :)
    És van akiben ez nagyobb, van akiben csak kisebb mértékben van jelen

Ő pl egy olyan ember mint én, hogy ugrik a legkisebb sértésre is, mert nem tűri el, hogy bárki leugassa ( akár egy egyszerű "nyomi"-val ), hiába történik az egész csak egy fórumon...
  • Martin576
    Tök mindegy, ki kezdte. Ez nem óvoda.

Ne anyázz össze senkivel, ha gondod van, jelezd nekem, vagy bármelyik moderátornak, és intézkedünk.

(Egyébiránt a "nyomi" jelző nem hiszem, hogy egy csoportba tehető az "apád faszával", de ez most mellékes.)

Nyugodj le, ez egy fórum, itt néha ugyanúgy kell tűrni ezt-azt, mint az életben. Vagy te mindenért kést rántasz?
  • Martin576
    Rövidesen kaptok egy "Moderátornak" topikot, ahol jelezhetitek a problémákat és a törlendőket.

Azért van itt kevés moderátor, mert sikerült elérni, hogy mostanában elég kevés errefelé a direkt flame.
  • PS3
    Bocs, de nem én kezdtem a személyeskedést! Vagy tűrjem el, ha egy HGY beszól nekem?
  • JohnnySmith
    Az a baj hogy utálom a rallyt :) Inkább a V8 Supercarsal/toca2,dtm2,vagy akárminek lehet hívni:)/ nyomulok,vagy GTA,Getaway2 :)
  • UNREG
    Nyomja valaki a WRC4-et?
    A kezdő 1600-as géposztályba miért nem lehet belépni? Vagy ahhoz elöbb meg kell nyerni a Professional szintet? Ami fura lenne, mert mindenütt az "alacsonyabb" kategóriákkal lehet kezdeni és úgy megnyitni a profi osztályt... itt meg fordítva lenne?
    Amúgy nagyon színvonalas a game, klasszisokkal jobb mint az elődje, igaza van Mohusnak, GT4 várakozás helyett inkább ezzel játszatok.