8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
szerintem azt a hozzászólást törölhetnéd is, ne rontsa itt a színvonalat. meg az a baj, hogy így is kevés moderátor van itt sztem, több kéne, mert sok helyen vannak ilyen szintű beszólások:(, amiket gyakran észre sem vesznek:( -
Még egy ilyen "apád fasza" haver, és megajándékozlak egy-két intő lámával.
Ha továbbra is anyázol, eltiltalak egy hétre.
Moderáld magad, ne nekem kelljen!
-
már vagy két és fél éve beregeltem:) de tényleg érdemes -
Nah ha ide http://www.gtplanet.net/ beregisztráljátok magatokat akkor van egy pár kis fain videó. Van eső utáni is. -
Na bazz amit leszedtem az pont az a verzió ami lefagy. :(((( -
izé peace meg minden :)))) bár tény akkor ezek szerint nem működik senkinek a GT4 :((
Ja és UP
-
"Nyomi az apád fasza! Vagy te, aki már játszik a 'működő' GT4-el.. szánalmas vagy, öcsi!"
nyugalom "játékosok" :)
én továbbra is csak a saját szememnek hiszek...ha valaki megdob egy megírt "akármivel"...letesztelem neki:) többet kár belefeccolni:)
láttam ma pár videjót...szépek...ha eddig 2 évig kibírtuk (mert ugye volt olyan hír is, hogy 2003 karira kijön) akkor ez a 3 hónap már semmiség...hozzáteszem sosem voltam az a "húdevárommár-nembíromkiha nemjönkiholnap" típus
tessék szépen Proevozni,Acecombatozni,WRC4-ezni addig -
"Már nem azért, de elég piti dolognak tartom, hogy még egy 2-3ezer forintos DL lemezt is sokalltok a GT4-ért... "
pláne, ha nem is megy:) -
Devla #1423 Szép lett.
-
Nah sikerült i smegcsinálni. THX Devla. -
bejött amit írtam, ha már ketten kértük gyorsabban ment:D
zsír az új logód:) - san andreas? -
jah, végre kicserélték -
Jó a banner. :) -
Persze hogy hazudott! Bár nem tudom milyen célból tette, biztos megvolt az oka... -
Nyomi az apád fasza! Vagy te, aki már játszik a 'működő' GT4-el.. szánalmas vagy, öcsi! -
Devla #1416 Tehát mégiscsak hazudtál, ha azt állítotad, hogy nálad megy. -
Inkább menj vissza etetni a bénákat a "működő" PS2 emulátoroddal. Hátha van aki még megeszi a süket szöveged. LOL -
PS3 nyomi barátom. Az ftp neve Inso... bla bla. Aki ismeri tudja melyik. Leszedték onnan is mivel átbaszás. Ment egy pálya és kifagyizott. Áll xar tesztpéldány volt. És te nyomi itt az íróm.
http://darksun.atw.hu/recorder.jpg Mivel győri vok sejtheted mennyi egy dl nekem te nyomi -
Devla #1413 Rajzolsz egyet, majd feltöltöd a fórum főmenü beállításánál. -
Az hogy a nevemen helyén szép kis grafika legyen az hogy jöhet létre? -
Nekem nem is válaszolt, nagy kamugép ez a kölyök. -
Nekem olyat írt, hogy titkos (!) FTP-ről szedte le (LOL), persze nem árulta el honnan.. és véletlenül volt dl-es írója + dl-es lemeze.. -
Srácok ha valki megkérdezi (mindenre kiterjedően) akkor ossza meg itt a topikban előre is köszönöm. -
most már megy, hajrá! -
Devla #1407 kamu, ha menne akkor tele lenne vele a net. -
"The hub is currently too busy... try again later."
..talán majd később.
-
Nekem nincs DC-m de ha működik akkor elmondhatná hogy melyik verzió. -
Akinek van DC-je, az érdeklődjön OP[Darksun]-nál a Mátrix hubon.. állítólag neki megy a letöltött GT4, de szerintem kamuzik a srác.. -
neeeem simán kiírnám azonnal ha tudnám hogy működik de sajnos nem működik:( -
Jó, én azt hittem, arról beszélsz, ha sikerül kiírni akkor is "elbaszás". Sry. -
Az a bajom hogy leszedtem 6giga szemetet bammeg. Az eredeti játékot úgy is megveszem...
Mert kiderült más fórumokon hogy egy rakás szemét amit feltett ez az XWAR "csapat"...(és nem ez volt az első hulladék progijuk) -
Devla #1400 Azért ez egy kínai/japán/akármilyen változat, ami 2 hónapon belül a kukában végzi, ha kijön az angol. -
Miért lenne "felesleges elbaszás" a GT4-ért?
Számold ki, hogy hány órát fogsz játszani vele, utána beszélj elbaszásról. -
Nem akarok feleslegesen elbaszni 2-3 ezert sem. Nem pitiáner dolog, mert lenne rá keret de akkor már inkább másra(bnő) szórom és még profitálok is belőle.... -
Már nem azért, de elég piti dolognak tartom, hogy még egy 2-3ezer forintos DL lemezt is sokalltok a GT4-ért... -
Most ért le....de minek :(
Ja és szarúl szedett 6-ot(600mb) :(( -
snakeimp #1395 Nálam már 18 giga szemét van GT4-ből; talán lesz patch.. :( -
THX
Most márcsak az a bajom hogy ha lejött (1:30perc még) akkor működik-e? -
Devla #1393 Üllői úti Tescoban 2000 körül láttam, nem emlékszem milyen márka. -
Na most már mind1...leszedem aztán hátha lesz valami vele bár inkább nem írom ki egyenlőre....Kenoby vagy Snakeimp szal akkor ezek szerint lesz cirak 6gb szemetem a gépen vagy lehet valamit csinálni vele majd valmikor?
ui:mind1 van Getaway2:Black monday-om még megse néztem...