8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • CHEAPBOY
    a japan fuzet szerint siman megy 1080DPIben a jatek. Az optionsban is benne van. Ezt nem elhinni kell, hanem latni:) S en latom itt az orrom elott. Annyival nem szebb mint a 3, ez siman belefert (a palyak kidolgozottsaga, texturaztottsaga lett igazan ujito ereju -nomeg a rengeteg uj auto+palya).

• CHEAPBOY
    na vegre sikerult egy suprat:) Ami nagyon tetszik benne meg ujitas, hogy azon felul hogy meginkabb ott erzed magad az uton, az auto normalisan ahogyan kell az utviszonyoknak/futomubeallitasnak a fuggvenyeben rendesen vegez oldaliranyu pattogasokat, illetve elrugaszkodasokat a talaljrol. A Gt3ban is volt aprocska hasonlo, de itt tokeletesen ki van dolgozva mindenhol. A fekutaknal, gyorsitasnal. Felelmetesen elethu:) Ha mas feluletu aszfalton mesz, mas a gordulesi zaja a kerekeknek.... ha nyitott terepen mesz, a menetszel ezerrel bekoszon az ablakon....:)

• Vers
    TI most komolyan elhiszitek hogy a GT4- tud 1080-as felbontásban futni????????
    mer akkor elöre szolok hogy a gt4 valodi felbontása 640*256 bármilyen tv-n
    persze foto képeket biztos lehet nézegetni rajta ilyen felbontásban de játszani nem !!

• CHEAPBOY
    tolom itt egy Rufnak most, s elgondolkodok ez a japan valtozat lehget konnyitett? Mert meg nem sikerul kiporditenem a verdat (padlogazzal, minden segitseg offal)... akarhogy probalkoztam... eddig ez igy tul konnyu.. (mindamellett hogy finom).
  • CHEAPBOY
    Szerintem MOn egyedul neked van HD kepernyod amivel meg PS2ozol is:)

Akkora luxus az, ami miatt nem csoda hogy mindenki sz*rik ra. Majd ha 300 alatt lesz egy 1080DPis masina megfelelo 70 centis kepatloval azt mondom megeri. Addig total felesleges. Marad a jooreg 50Hzes palos tv, annak minden kinjaval bajaval.
  • CHEAPBOY
    EN mar vigan tolom az eredeti Gt4el (japan), nem birtam mar varni ertelmes mukodo DVD9esre+az EU megjelensre:)

BAr a kepminoseg gyatra sajnos (ez a TVm nem tudja olyan szepen tolni az NTSCs jeleket....:/) igy a grafikarol nem is nyilatkozok.

Az iranyitas+fizika sokkal kifinomultabb lett kormannyal most mar tenyleg olyan mintha igazi volan elott ulnel, egy kis ujbegynyi megmozdulas is eleg, s gyonyoruen finoman reagal.
  • mohus
    "Komolyan úgy érzed, hogy egy GT4 teszt attól lesz jobb, ha elkezdem majd ecsetelni, mennyire überkirályul néz ki a game HD felbontásban? Ne viccelj már velem..."

a Game and Watch 4 Advance -ről is írtatok...mégsem kapom meg egyik 576 shopban sem:) az onlány bótban sem, ezt kergetem az asszonyomnak...nincs meg neked véletlen?
  • Kenoby
    Ujjuj !
    Nő a feszültség.
    Snake !
    Megjött már a japcsi GT4-ed ?
    Alig várom hogy irj már róla valamit.
    Jah és mégegy ha esetleg tudsz abból az 1080i-s minőségű képből vagy miből majd capture-zni egyet kettőt, azt igazán beszúrhatnád ide nekünk, mert mi nem vagyunk ám PLAZMA ellenesek.
  • snakeimp
    "Az 576 HD ellenes?"

Ha nem HD ellenes a lap - csak felületesen szemlélve én láttam eképp -, szívből örülök.

"Haver, úgy nagyjából képben vagy te egyáltalán, hogy mi van a világban magad körül?"

Képben, azonban az aktuális csúcstechnika iránt javarészt mindenki érdeklődik.

"Amikor leírom egy cikkben, hogy milyen jól szól egy game a 7.1-es rendszeremen, kapok 25 levelet, hogy b*sszam meg az anyám, amiért a hengrendszeremre gizdázom?"

Nem érdemes ezekhez alkalmazkodni.

"Komolyan úgy érzed, hogy egy GT4 teszt attól lesz jobb, ha elkezdem majd ecsetelni, mennyire überkirályul néz ki a game HD felbontásban?"

Nem lesz ettől jobb nyilván, de elengedhetetlen, hogy erre is kitérjetek - amint ezzel (úgy tűnik) tisztában is vagytok.

"Örülj neki, hogy neked ilyen zsír képernyőd van."

Tényleg örülök, elhiheted. Nem hinném, hogy bárki épelméjűnek az nem tetszene, ha vkinek ez megadatott, másnak pedig nem. Más is szeretné ezt követni, tájékozódni róla - még ha nem is lesz neki egyhamar. (imo) 10 éven belül szépen el fog ez terjedni, rengeteget fejlődik folyamatosan. HD konzol-gaming születőben Magyarhonban. :)

Peace, barátom. :)
  • Neme.
    Ahamm, végülis összehasonlításnak elmegy, viszont mindkettő csak egy 320x240-es kép, tehát egyik sem azt mutatja, hogy milyen igazából. Tulképp bármelyik lehetne akár egy sima tv képről készült felvétel is, csak a másodiknál jobb minőségű a lefelé skálázás.
  • NormalisEmber
    De viszont Martin gondban lesz,mert akkor kell egy 480p-s kép, egy 1080i-s , és egy sima is(mert gondolom azért progresszív scant támogató tv-je se minden olvasónak van)
  • NormalisEmber
    Mondjuk így :
  • UNREG
    "Ha sikerül, talán még tesztelni is tudjuk majd a játékot egy ilyen masián..."

Legrosszabb esetben Snakeimp felajánlja a sajátját tesztelésre. :))
  • Martin576
    Teljesen nyílvánvaló, hogy lesz 1080-as kép-összehasonlítás. Nem kell a netről szedni: a Sony adott nekünk olyan GT4 artwork lemezeket, melyeken vannak HD képek. Ha sikerül, talán még tesztelni is tudjuk majd a játékot egy ilyen masián...
  • Neme.
    És hogy lehet majd megállapítani a képről, hogy az 1080i-s? Max megemlíteni érdemes, hogy támogatja a játék ezeket a módokat, és a tisztánlátás végett még annyit, hogy ezek is alap 480i-ről konvertálják fel a frame-eket.
  • NormalisEmber
    Abban viszont 100%-osan egyetértek, hogy attól hogy vesz valaki egy tesco gazdaságos plazmát, vagy projektoros tv-t még nem lesz hdtv-je tekintve hogy ezek csak 854x480-as felbontásúak.
  • NormalisEmber
    Viszont 1-2 netről vagy a sony-tól kapott 1080i-s képet be lehetne tenni az újságba, azt bizonyítván hogy a ps2 sem egy elavult konzol.
  • Martin576
    Barátom, unatkozol, vagy miért csinálod feleslegesen a fesztivált? Az 576 HD ellenes? Eddig PS2 ellenesek, Xbox ellenesek, GC ellenesek voltunk - most, hogy konkrétan te vettél egy komolyabb megjelenítőt, már HD ellenesek is lettünk?

Haver, úgy nagyjából képben vagy te egyáltalán, hogy mi van a világban magad körül? Az emberek megveszik 40K-ért valamelyik konzolt, esetleg kiizzadnak még 10K-t egy plusz joy-ra meg memókártyára, beugrik a chip, aztán már csak a warezre költenek, semmi másra. Onnantól dögöljön meg mindenki, akinek más gépe van, aki mással játszik, aki mást szeret.

Tényleg azt hiszed, hogy 2-3 emberen kívül érdekel bárkit is a nagyfelbontású konzolgrafika? Úgy, hogy ma MO.-n a luxus egy 72-es TV? Amikor a projektoros TV most, az idén kezdett elterjedni, amikor a full alap Samsung modelleket elkezdték TV-árban, 250K körül dobálni?

Amikor leírom egy cikkben, hogy milyen jól szól egy game a 7.1-es rendszeremen, kapok 25 levelet, hogy b*sszam meg az anyám, amiért a hengrendszeremre gizdázom?

Tényleg ne csinálj mást, csak nézz szét itt a fórumon, vagy bármelyik másik gamez oldalon, milyen mentalitás uralkodik. Warez warez warez warez.

Komolyan úgy érzed, hogy egy GT4 teszt attól lesz jobb, ha elkezdem majd ecsetelni, mennyire überkirályul néz ki a game HD felbontásban? Ne viccelj már velem...

Örülj neki, hogy neked ilyen zsír képernyőd van. Nekem nincs, a tesztelőimnek sincs, és az olvasóim 99.9%-nak sincs.
  • torrente
    Az gyökér aki letölti és ki is írja dl lemezre. Miért nem nézitek ezt az oldalt? Meg miért nem lehet kivárni azt a 3-4 hetet, amíg megjelenik az angol nyelvű? Nem igaz, hogy nincsen olyan játék, amivel nem tudtok addig játszani.
  • firo
    Hi.Nekem is van egy ilyen verzióm,de sajna nem megy,nincs rá valami okosság pl: betöltesz valami boot lemez félét aztán mehet DVD9 GT4
  • s73
    Mert mindig előre iszol a maci bőrére...!
  • JohnnySmith
  • Kenoby
    Hát sajnos nem DVD5 verzió volt. Beugrattak, kinai DVD9-es XWAR verzió volt, ami természetesen nem megy.
  • NormalisEmber
    Szerintem biztos hogy aki írja majd a tesztet,ki fog térni rá , azt meg pláne remélem én is hogy egy ilyen 1080i vs nem 1080i-s képek is lesznek.Már csak azért is,hogy egy darabig a box vs ps2 vs gc vita szüneteljen egy darabig, amíg a másik két tábor lélegzetvételhez jut
  • snakeimp
    A barmok. :) Egyet remélek - s bízom benne, hogy Martin apó képes lesz erre - : a GT4 tesztet tartalmazó Konzolban lesz 1080i teszt is. Egyszerűen muszáj. Ordít érte a játék. Egy kritikus, higgadt HD GT4 bemutató kell. Azokat is érdekli, akiknek nincs HD megjelenítőjük. Néhány nem Netes, hanem saját készítésű fényképpel. Hátha előfordulhat ez. Ilyen HD-ellenesen is csak van már natív 720p-s ismerősük, bakker - ha nem, jöjjenek ide... :))
  • NormalisEmber
    Viszont ne tudd meg , otthon hogy leszúrtak hogy miért nem plazmát vettem(hiába magyaráztam én a felbontást,meg hogy projektoron milyen jó mozizni)
  • snakeimp
    Szerintem jól tetted. Nálam is volt köztes lépcsőként projektor. Mire te továbblépsz, már natív 1920-as plazmát vehetsz úgyis. :)
  • NormalisEmber
    Igazából én is plazmát szerettem volna venni,de mivel én elsősorban mozizásra használom, ott pedig jó a projektor is,inkább projit vettem.(852*480-as plazmára meg nem volt szivem akár 500e-ret is költeni,amikor a nextgen konzolok már majdnem mind HD-s felbontásban fognak futni)
  • snakeimp
    Nem igazán jellemző ám jó ideje, hogy kihagynák a PAL-os gammákból a pscan támogatást. Nem true-HD 480p-t tudnak a PAL játékok igen szép számmal.

A Sanyo Z2 jó kis proj. nagyon. Nekem történetesen 720p-s natív plazmám van, s nem vagyok egyedül enyhén szólva. Ja, és gazdag sem vagyok... Ki kellene rá térni. Ösztönözni az emberkéket a jó irány felé! :) Nextgennél a max. kihasználás érdekében muszáj lesz a HD. Már a sima progr. scan is jól érzékelhető különbség még egy laikus számára is - tehát a jelen generáció gammái is elég gyengén festenek egy nem megfelelő CRT-n.
  • snakeimp
    Aki szimpla CRT-s tévén nyomul, sehogyan sem, az szívás. :(

Monitoron már egyszerűbb. Ha olyan VGA adapterrel kötöd ki, ami jó minőségben képes megjeleníteni az 1080i jelet, akkor menni fog. Hátrány ekkor a relatíve pici képernyőméret.

Ez pl. megfelelő adapter: link
  • NormalisEmber
    Szerintem a konzolban azért nem térnek ki rá,mert a Pal-os játékok többségéből kihagyják a progressive scan-t.Egyszer volt egy cikk a megjelenítőkbről és ott a cikkiró(nem jut eszembe a neve) ki is tért erre a problémára.

Igazi HDTV-s megjelenítője pedig szerintem elég kevés embernek akad Mo.-m,tekintve hogy egy 720p-s natív felbontású plazma(vagy Lcd tv,esetleg projektors tv) olyan 1milliónál kezdődik.Nekem is csak projektorom van(sanyo z2),aminek a hátránya hogy bányasötétben lehet csak játszani.
  • snakeimp
    Felvilágosításképp: 1080i - 1920x1080 (mint a nevében is benne van). A GT4 természetesen nem tud natív 1080i jelet kiküldeni, meg sem moccanna a játék. Ez egy felkonvertált (upszkélelt) 1080i. Nyilvánvaló, hogy még így is jobban néz ki, mint a 480p - a nagyobb felbontásnak köszönhetően élesebb. Az nem okoz gondot, hogy interlaced, mivel a deinterlace-elést elvégzi a plazma vagy a projektor.

Sajna nem tudom, hogy a PAL verzió támogatni fogja-e. Remélhetőleg igen. USA az biztos.

Persze komponens kábellel kell kikötni mindehhez a PS2-t az arra alkalmas megjelenítőre: 1080i jelet fogadó projektor, plazma, projektoros tv, lcd avagy netalán katódsugárcsöves tévé.

Hihetetlen egyébként, hogy a PD ezt is megoldotta, hogy 1080i-t támogasson versenyzés közben a GT4. Hatalmas dolog így is, hogy upscaled a jel. Úgy kell elképzelni, mint amikor az NTSC-s 480p-s DVD filmet felkonvertálja az arra alkalmas asztali lejátszó 1080-ra. Aki látta, az tudja mekkora a különbség. A durvább már csak az, amikor eredendően (natív) 1080-as HDTV videót bámul az ember, de ezt majd csak a következő konzolgenerációban várhatjuk széles körben.

Megjegyzés: nem tetszik, hogy az 576 Konzol szinte abszolút figyelmen kívül hagyja a HD dolgokat a konzolok piacán, holott egyre több embernek van már ilyen megjelenítője Magyarhonban is. Játékonként ki kellene rá térni, milyen ezirányú képességei vannak a gammának.

Tájékoztatásként: 1080i-ben a GT4 framerate-je nem csökken. Tényleg. PD-nek annyi, respect. :)

Megrendeltem a japán verziót, várom már hogy megérkezzék, aztán nyomban 1080i-ben kipróbálom, de egyelőre baszik itt lenni.. :(
  • UNREG
    Vazz, vennem kell egy HDTV-t? :))
  • JohnnySmith
    hmm érdekesen hangzik :) de mondjuk egy szimpla (én) GT4-fan aki ráadásúl monitoron nyomúl :) hogyan tudná kihasználni a hdtv-s felbontást. vagy mondjuk aki szimpla 100 vgy 50hz-es tévén nyomúl?
  • NormalisEmber
    De ebből is látszik,hogy a ps2 sok olyan dolgot tud,amit még csak fel se tételeztek róla idáig.(többek közt a nagy felbontás használatának hiányát rótták föl az xbox-al szemben)
  • NormalisEmber
    Az 1080i, az a 1980*1400(nem tudom pontosan) felbontást jelenti,rövidebben HDTV felbontás.Az i az meg az interlaced-et jelenti.A 480p pedig a normál felbontás amit a tv támogat,a p pedig a progresszívet jelenti(ilyen játék ami támogatja pl.a Jak&Daxter).
    Én azért furcsáltam csak a GT4 1080i-s támogatását,mert a box-os játékok,amik szintén ilyen felbontásban futnak,szinte mind akadoznak.(kivéve persze az olyanokat mint a dragon's lair ami tulajdonképp csak egy interaktív rajfilm.)
    Ami miatt érdekelne az egész,az az hogy az ign fórumán láttam összehasonlításokat sima és az 1080i-ben futó GT4-ből ,és hát ég és föld a különbség(persze a frame rate-re nem tértek ki:))
  • JohnnySmith
    Nekem is kell!!! Szal ha működik jól akkor mindenképpen.... :D
  • JohnnySmith
    Mi is ez pontosan mert nem vagyok tisztában vele. THX
  • NormalisEmber
    Nem tudja valaki hogy az 1080i-s felbontást mindhárom verzió fogja támogatni, vagy csak a japán(és esetleg az amerikai)?
    Ps2-n még a 480p-s játék is ritka mint a fehér holló,pláne az 1080i-s(az még szerintem box-on se mindennapos) ezért mindenképpen olyan verziót szeretnék majd, amiben van.
    Kösz!
  • Kenoby
    Én inkább videóra meg zenére tippelek. Ha műxik addig jó lesz mig meg nem jelenik az Európai verzió aztán irány megvenni.