8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#1391 Hááát jah kicsit én is utánna néztem ITT és tényleg azt írják rá hogy "not working"..... -
snakeimp #1390 Nálam lent van a japán, a kínai és az alcholos kínai egy ideje, de egyik sem működik sem hd-ről, sem kiírva DL-re, nem érdemes fáradni vele, inkább benézni egy-két külföldi fórumra, ahol már ezt rég kitárgyalták.
Várni kell a patchre vagy egy új rilizre, avagy import. -
#1389 Szerintem hiába, nem fog műxeni. A japán és a kinai verzió is NUKE-os. SAJNOS !!!!!! Viszont van egy kis érdekesség az image file: 6,6 Giga viszont ha ULTRAISO-val belekukkantol akkor már csak 3,8 Giga. Mi lehet benne amit az ULTRAISO nem lát ??? -
#1388 Keressetek plíz dl-es lemezt valahol most ha lehet. Mert nézem és ISZONYAT drágán látok. (pl multimédia.hu 3000huf 1 db,mistralban 3150/db) Lehet elnézek medimarkt,auchan,vagy mittomén hátha olcsóbb valahol... -
#1387 Már csak 4óra 22 perc :)))
Jó reggelt (szarul aludtam de a GT-ért belefér:D) -
#1386 -
#1385 Hülye vok ha 23:56 kor volt hátra 14 óra a befejezésig akkor hogy a picsába tudom tesztelni délelőtt ?????? Ez tök anomália! Lekell szoknom a piáról mert komoly gondjaim lesznek így hamarosan /VICC nem vók idült alkesz csak magyaráznom kell a hülyeségemet valamivel/ -
#1384 "Öreg" GT-sek a vendégeim egy GT4-re:)))
Egy kikötésem lesz akinek kell majd az szponzoráljon DL-es lemezzel, mert nem fogom bírni anyagilag :)
Most nemtok hírtelen szerezni ócson DL-es lemezt tehát marad a "hologramos" lemez:)))
ui:feltéve ha mükszik (szerintem már holnap déleltött tesztelem mert nem bírom ki max kimegyek aludni a kádba :DDDD) -
#1383 az jó...próbáld ki, ha jó...aztán meghívlak egy kőruti villamosozásra:)
borátom, egyébként mit iszol? -
#1382 14óra és lent van :DDDD -
#1381 videók -
#1380 sztem sirály:) -
Devla #1379 Tessék:
Jó szar lett :D -
#1378 Úgy fogalmazok akkor ahogy ezt megtette Mohus () hogy "ha a 6-os villamoson lesz japcsi, akkor egy teszt erejéig mindenképp kipróbálom..." szal érted... :) -
#1377 wow:D
én az amcsit megvárom... -
#1376 köszi:)
akkor ez a mostani remélem nem tűnik ocsmánynak:)
csak sztem egy japán autó jobban illik a gt bannerre, mint 2 német:D -
#1375 Ok szerintem a jövőhét elejére(hétfő) lent lesz mert, nem szeretem ha megy a gép amikor alszok:) -
#1374 Felso kepnek rakjunk be (csupan hergeles miatt) egy Xboxot tarto Bill bacsit, ahogyan egy agyontuningolt alomszep GT4es verda elgazolja oket... de nagyon csunyan am:D -
#1373 Ha megvan s mukodik, szivesen vennem, ha segitenel nekem is szerezni egyet:)) Mert mar nehez akar 1 percet is varni ra:D -
#1372 Most néztem és fentvan a "szerverünkön" ahonnan tudok tőlteni szóval szerintem leszedem és megnézem. Ha műkszik rakok képet meg videót.
| |
| Gran_Turismo_4_CHT_PS2DVD9-XWaR |
| |
| Company...... :SCEI File Count... :54F x 50M <-elírás 54*100MB |
| Released..... :Dec 30 2004 Source....... :DVD |
| Origin....... :NTSC Genre........ :DRiViNG SiM. |
| Language..... :Chinese Image........ :.iSo |
| |
| |
--+----- ------------------------------------------------------------+--
\ /
|--[ Release Info ]----------------------------------------------|
/ \
| Wow, Here is the GT4 Chinese iso, enjoy and burn it with ur DVD9|
| burn it with BENQ burner? :) |
| http://www.sceh.com.tw/game/title.html?title_id=402 -
#1371 BUÉK ! :D De már mondtam :D -
#1370 :) Project Gotham Racing
nekem egyébként jó, ami most van...de cserélgethetitek bátran, ha valami nagyon ócsmány úgyis szólok:) -
#1369 ? -
#1368 vazz házigazda? vagy házi gizda?
akkor mit isztok??:) -
#1367 én már semmit sem tudok....
egyszer csak kiadják:)
megveszem eredeti PAL-ban...jó kis memókártyás dobozban.
ha előbb lesz USA írott, akkor azzal tolom a PAL-ig.
ha a 6-os villamoson lesz japcsi, akkor egy teszt erejéig mindenképp kipróbálom...a japcsi prológgal sem volt gondom, "érthető" volt:) és a Honda HSC-ig megsem álltam...értsd a school mode-ot végignyomtam. Elég angolos menüje volt.... -
Devla #1366 Nem, de elvileg kérhetsz házigazda jogokat. -
joe69 #1365 nem -
#1364 egyébként mint témaindító én is lecserélhetem? -
#1363 a PGR-es:) -
#1362 február közepe
-
#1361 Abbol szart se ertenek ! :)
Mikorra varhato angol verzio amugy nem ugy volt most kivetelesen egyszerre akarjak kiadni egesz vilagon vagy csak en informalodtam rosszul? -
MagneTofon #1360 Ok, köszi, akkor visszaviszem jövőre...
2 hetes, remélem kicserélik/megcsinálják... -
#1359 Mohus Neked melyik banner tetszik jobban? -
#1358 csak japcsi van...talán...de mi nem ott élünk:) -
#1357 én csak a saját PS2-mnek és a TV-mnek hiszek...ha valaki elhozza ide a megírt DVD-t szívesen kipróbálom....de eszem agában sincs mondjuk letölteni -
#1356 Szóval kamuzik az az illető, aki azt állítja, hogy neki működik bármelyik letöltött verzió? -
#1355 "vagy mehetek garanciális cserére egyből?" Mindenféle képpen.
"Amúgy az adapter elég hangosan búg, ez másnál is ilyen?" Nem.
ui:
JohnnySmith aka [NST]Johan voltam csak a Cifunál vok és nemtom a jelszavamat :) -
#1354 Meg lehet vhonnet rendelni angol verziot vagy csak japcsi letezik meg? -
#1353 1345-ben már írtam, hogy nem megy. -
#1352 :)))))))