8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#1551 dobjátok csak össze a cuccokat, én majd tesztelek
tehát eddig hol is tartunk.....
Cheapboy: GT4
Johnny: Driving Force Pro
snakeimp: brutál TV
én meg beszállok egy ps2-vel és így mindenki jól jár -
#1550 De akkor nekem is látnom kell !!! És viszem a kormányt is ami még mindig tökkéketesen szuperál főleg GT4 alatt!
-
#1549 Igenis Főnök, értettem, holnap jelentkezem Önnél:) -
#1548 Na hozd be gyorsan azt a játékot, vagy baj lesz... :D -
#1547 szerintem is..... csak ilyen buzi magasakat lattam eddig. -
#1546 viszont ilyen pici szárny is tényleg jól jött volna, sok autón sokkal jobban néznek ki azok -
#1545 szerintem a szarnyak fixek, de van belole jo par darab. 20-30. tobb szinten stilusban, bar mindegyik "magas" szarny, ilyen kasztnihoz idomulot meg nem lattam:((
Tobbfele szin van, nem igzitja azergo piroshoz is max feketet szurket, feheret ezustot lehet... bar lehet ez a kedobbiekben bovul. Az a gaz hogy az egesz buzi japan, semit sem erteni:)
Felnik regiek+ujak. Boseges a valasztek.
-
#1544 jogsiknál írtad hogy a bronz röhejesen könnyen megvan.
aranyért mennyit kell letenni az asztalra?
hasonló a helyzet mint a gt3ban, vagy az arany is könnyebb? -
#1543 szárnyak kínálata autónként változik, vagy fix, mint a felnik?
cirka hányféle szárny van?
ezek színe automatikusan olyan lesz, mint a kocsié?
felnik maradtak a régiek? -
Geroka16 #1542 irtam neked privátba. -
#1541 de megoldhato, ha tiszta terepet biztositasz magadnak. illetve a gepednek akik diktalsz. Illetve ha a gep az Istennek se nyer meg egy futamot, neked meg az elso korben 4mp elonyod van ua. verdaval, ez is eldonti a dolgot. -
#1540 hat ha kakaon kuldete gepet, (akkor futja a leggyorsabb koroket, s elotte sincs senki, szepen szinte tokeletesen vezet, de cak latszatra.
de velem osszevetni?:) Ugyannn:) 3-5 Mp kap lazan koronkent kap (hogy meg a gumikra is van sanszom figyelni), meg meg se eroltetem magam. olyan konnyeden nyerve meg a versenyt, hogy szidom is, hogy ejj de szar vagy te, bezzeg ha en ulnek ott. Barmelyik palyan bamelyik autoval, barmely fokozaton.. Nem mondom jol nyomja, masok meg irigyelnek is-talan-, de nekem ez edeskeves (leven egy jatekban, jatekmufajban tartom magamat szerenyen jonak-a legjobbnak:D-s ezek az autos jatekok (azok kozul is a szimulatorszerubbek). Szal ez a kerdes nem mervado ram nezve.
De valoban izgalmas nezni ki mit tud kihozni igy magabol, az autobol, egy geppel sszevetve.
-
#1539 Ja, lehet hogy a B Specben nincs time trial, akkor nem kivitelezhető, verseny közben pedig nehéz ugyanazt az időt menni... -
#1538 Egyszer összevethetnéd a gépet magaddal, ugyanazon a pályán u.a. autóval, hogy melyikötök a jobb. :))
Úgy értem, hogy levezetsz egy jó időt, utána átmész B Spec-be, hogy a gép tud-e jobb időt..., igaz lehet, hogy pont te rontod el a rossz utasításoddal. -
#1537 menet kozben valtoztathatsz a vezetod stilusan, agresszivitasan, tehat akarmikor.azokon a palyakon ahol a gumikopastis nezi nagyon fontos,mrt ugye az 5oserossegun, zabalja a gumikat. ming az 1e kimeli ezerrel.
Nem lehet minden versenyt lefutni, s em is szamit aranynak ha megnyersz igy egy versenyt, csupan szerintem csak egy uj mod, de hatassal a nagy jatekra nincsen... valamit biztos er, mert minden verenyert ha nyersz (te vezeted) akkor kapsz A spec pontokat, (verseny elejen kiirja melyik mennyi er, a 2 hely mar 0 pont) s ha B speccel nyersz B Spec pontokat kpsz (Arcade modban is elerhetoek ezek) lehet ez kesobb vmire jo lesz (palyak, kocsik kihozatalara ... nem tudom) de szamolja oket, a garasban az biztos. -
#1536 1. A B Spec-nél az elején lehet csak megadni a fokozatot, vagy végig menet közben is bele tudsz szólni?
2. Minden versenyt le tudsz futni B Spec módban is, ha nincs kedved vezetni, vagy az egy teljesen más játékmód?
-
#1535 Elkezdenem en, de meg nem enged (hogy miert nem tudom, mert meg csak be se lephetek annal a csarnokaba a kis sakktablan vmi japan szoveget ir ki... na bumm:D) leven ezek voltak a kedvenceim a turizmokban a 60-70 koros alommenetek:)
Uzemanyagot nem lehet ugy vetelezni mint az olajcseret, verseny elott allithatod be hogy hany korre elegendot szeretnel (vagy kikapcsolhatod, ha jol vettem eszre ha nem erdekel a dolog).
A GT auto annyiban szepult, nem csak felniket, de szarnyakat is lehet az autora venni, meg az olajcsere folyamatat egy emberke megcsinalja (auto felemel manius alacsuszik hopp:P), a Washing vegen pedig torolgetik a csicskak az ablakuveget a felnit...,:) ilyen aprosagok:)
A B spec mod viszont mokas. 5 szinten szabhatod meg hogy mennyire nyomja a kivalasztott pilotad (autod) illetve sarkahhlatod mindenaroni elozesre, vagy csak nyomuljon a seggeben ezerrel.
JOl meg van csinalva 1es fokon csak tutikezik kimeli a gumikat stb, 5oson meg fustoli el a gepet, csikorog a verda ezerrel, s nagy az eselye hogy elb*ssza kicsuszik, nekimegy a masiknak:))) mokas:) -
#1534 Hat mire en addig a Hallig eljutok... eleve ajogsi dogunalom, azzal a sok misszioval (miert kell minden reszben ugyanazokat, raadasul 0 kovetelmennyel megcsinalni...?:() Ami nem tetszik: a bronz ido ala menni lehetetlen (ahhoz m,ar tenyleg 5el kell menni hogy time expired legyen), ha a PAce Cart ne adj Isten megelozod egy kuldetes alatt (mar miert ne GT COncpetben mekkora moka volt lenyomni az "oktatot"), az is hiba kezdheteded elorol... na mondom anyad:) -
#1533 nem direkt popsis meghajtasut neztem. (leven azok a kevenceim:) )
Akarhogy is nezem, nehezebb ebben a jatekban elb*szni egy kort, mint a 3ban volt. Lehet ez csak a japan verzioban van igy (ugye ott mas jatekoknal is eloforddulhat hogy konnyebb mint nyugati tarsaik).
De ami biztos, kenyelmes finom, elvezheto s elethu. A Forza demojaal ellentetben ahol szerintuk az az elethu ha az auto balrol jobbra repul ki be a palyarol...:D Ami nem rossz mert kihivas, de ne az eszement autovisewlkedes legyen mar az elethuseg alapja. Az alapjan ma minden 3ik ember vagna egy falnak vagy keritesnek az autojat, ha az tenyleg olyan nehez lenne:) -
NormalisEmber #1532 Tudom nem a ma kapható legjobb proji(amolyan belépő szintő),de én maximálisan meg vagyok elégedve vele. -
NormalisEmber #1531 Sanyo Z2 , ha erre gondoltál. -
#1530 Vegyél elektronikai cikket (vagy bármit) Lengyelországban! Hihetetlenül alacsonyak az árak náluk. -
#1529 A te Sanyo-dnak mi a szériaszáma? -
#1528 Már írtam neki :DDDDD -
#1527 jaja:)))
de ezt Cheapboy-jal beszéld meg:D -
#1526 Ha megkaphatnám valahogy még képek és videók is lennének -
NormalisEmber #1525 Ha valaki HD-s anyagokat akar nézni, nem feltétlenül szükséges a plazma,ott vannak az lcd/dlp projektorok.Az én sanyom 330e volt,ennyiért egy átlag 82-es CRT tévét kap az ember.És ennek már natív 720p-s felbontása van.Nomeg projektorral mozizni is 100% nagyobb élmény. -
#1524 "elgondolkodok ez a japan valtozat lehget konnyitett?"
Nem lehet, hogy a sok japán krixkrax között valamilyen beállítást nem találsz? -
#1523 egyre jobb dolgokat írsz a gt4ről
kezdek nagyon felcsigázódni:))) -
#1522 üzemanyagot úgy kell vételezni, mint az olajat, vagy versenyek után magától tankol? egy Endurance versenyz elkezdhetnél, gondolom ott amikor kiállsz a boxba tankolásra is lesz lehetőség és szerintem egy hosszabb versenyen ki is kell majd ezt használni:) -
#1521 nem lehet hogy az egy összkerekes RUF?
mert asszem az is van belőle -
snakeimp #1520 Jesszus, most nézem, mit írtál.. OLED. A közelmúlt kiállításain bemutatottakból tanulva jelen technikai szintjén az OLED (főként nagyképernyős megjelenítésre) általánosan elfogadottan egy hányás. Majd talán 2007-2008, de közel nem áttörés lesz. Téma részemről finalizálva végleg. Megyek vissza dolgozni.. -
snakeimp #1519 Nyilván 1366x768-ra gondoltál. Természetesen már rég nem ez a max. felbontás, előző évtől kaphatóak kereskedelmi forgalomban is a natív 1920x1080-as HDTV modellek, többek közt például a Sharp közkedvelt LC45GX6U LCD-je már natív 1080i. Ez évben rengeteg 1080i-s plazma is meg fog jelenni. Infóid honnan? :)
A Sony igen gyenge plazmákat gyártott mindig is (híresen), ennek megfelelően 2004. 3. üzleti negyedév végleg betett nekik: 58 millió USD veszteség e téren, természetszerűleg kiszállt, nem tudta költséghatékonyan előállítani a PDP-ket. RPTV-re és LCD-re fókuszál innentől. Jól teszi.
Legtöbb gyártó legtöbb modelljénél (rengeteg kivétel van) vagy a kontraszt vagy a fekete-megjelenítés valóban szar - jé, vmiben igazad is van. Vmit csak olvashattál a témáról felületesen. :)
Cheapboy nem tervezi szerintem mostanában, hogy HDTV-t vesz. Nem igazán éri meg mostanság senkinek szerintem - főleg Magyarországon dupla áron.
Cheap: előhívhatnád esetleg a Professional Hallon belül a Supercar Festival megnyerésével kedvenc autómat, a CIZETA Moroder V16T-t (9 készült belőle a világon, mindig is közel állt a szívemhez), s írd meg milyen lett a motorhangja, tudnom kell! :)
-
Vers #1518 szerintem nég várjál a vásárlással, a mai hdtv-k minösége egy nagy szar, a felbontásuk max 1300*800
és vagy a kontraszt szar vagy a fekete, majd az OLED hoz áttörést
a sony abba is hagyta a plazmak gyártását
-
snakeimp #1517 A capture-rel az a gond, hogy ahhoz olyan capture card is kell, értsd: HD felbontásban kepcsörölő. :) Ezért nem postolnak egyelőre a japán, koreai fórumokba sem ilyen képeket (csak photo mode), mivel nem sokaknak van ilyen kártyája. (drága jószág:) Evidens, hogy nekem sincs ilyen. Ezért vagy sima fénykép vagy pedig a legjobb megoldás: az új 576-ban a HD-s Sony artworkök. Várjuk.
Ha a Sony Photoshop-buher mentes in-game 1080i képeket küldött a Kbyte-nak, az nem rossz! -
#1516 en orulnek a legjobban ha nekem is lehetne fasza HDTVm, mert az igazat megvallva mar vagyodom egy ujabb szintre a kepmegjelenites teren.. de hat sajnos az anyagi javak....:/
Hangrendszerre en is adtam (6.1 ami a kis lukba ahol vagyok max bepreselheto) , mert az szerintem is nagyon szamit, vagy ha nem is, de szamomra rengeteget ad az elmenynek... pl. A Fableban a mennydirges mint az igazi igy, vagy a termeszet hangjai.... akar csak egy erdoben kirandulnek:)
Nincsen semmi gondom azzal hogy kinek milyen Tvje van, de ezert megszolni az 576ot szerintem felesleges, mert lehet vannak tobben akiket ez erdekel, de a 99%anak csak a szive faj+Martin kapja a k*va anyazo leveleket, nyakra fore, hogy most minek ez a menozes? (ami persze nem az, csak az "okosok" igy veszik le).
1 Db Gt4est szervaltam, tobb eredeti nincsen, masolni meg nem lehet. (mondjuk DVD irom sincs:D)
Holnap majd meg irok rola. Mara mar lassan szundi effekt lep eletbe. -
#1515 Holnap meg irok be velemenyeket:)
vettem egy hasznalt kocsit-POntiac nem tommi mer japanul van:P- (vegre ujra van hasznalt tragacs), s alapbol 62000kmen alt az ira benne:DDD Meg olajcserere szorul:)
Vegre az automarkak orszagonkent ilyen monopoli szeru terkepen (a 'la GT2) vannak elhelyezve, s markankent 4 csoport: 1 az uj autok, 2 a retro , vagy ezereves sz*rok:), 3. az adott marka tuninghelye, tehat nem kell ki be lepegetni, s a markan belulo versenyek.
A prologue gyerekded palyai (azok a bena jogsisok, meg a Break os palyak is, ami mindig kavescsesze volt) kulon benne vannak.
Amin rohogtem hogy ha egy B jogsi megvan, mind akkor a megnyeres zene tokugyanaz ami eddig mindig is volt:)
A Jogsik kibovultek: nem 8-9 van kategoriankent, hanem 16!, +1 break kaveszunet, ahol idiota feladatok vannak/persze nem kotelezo:)
-
snakeimp #1514 Merem remélni, hogy abszolút nem vagyok egyedül ezzel; bár tény, hogy - érhető módon - többeknek pusztán Xbox lapul a HD megjelenítő alatt, én is (amikor éppen játékra használom) az anno nálad vett Boxon nyomom főként. Leginkább Kocka kéne Resi4-gyel 480p-ben, de sajna az nincs.
Úgy vagyok a dologgal, hogy ez a hobbim, szeretném relatíve jó minőségben élvezni a képet, pénzt ölök bele, ennek megfelelően ha a natív 720p-s plazmákat felváltják a natív 1080i-sek (már ha idén végre egyáltalán kaphatóak lesznek kereskedelmi forgalomban vhol a világon), akkor néhány év múlva a nextgen miatt váltok. Nincs megállás. A sima CRT-s PAL is jó lehet, a játék öröme számít vhol egyedül, de én már elkorcsosultam..
Egyébként főként a hangra adok, nem a képre, de erről ennyit véglegesen, inkább sok-sok kommentet írjál a gammáról, vagy küldjél egy pédányt nyomban. -
snakeimp #1513 Hogyne menne 1080i-ben. Ez alapvetés. Kicsit járjál már utána a megfelelő helyeken az infóidnak, könyörgöm. Első és egyetlen PS2-es játék, amelyik játék/verseny közben támogatja ezt az üzemmódot. De mint már utaltam rá, ez upszkélelt 1080-as jel - nem natív.
Cheapboy: Én már nem sokáig bírom a várakozást. Minél több egyéni véleményt írjál még be róla ide, ha kérhetem (mindenki nevében:). -
#1512 s meg uzemenyag szint is van benne.:) Meg az Arcade versenyeken is fogy, illetve szamit a gyorsulasban/vegsebessegben/kanyarodasi sebessegben:)
A GT3as nagy kedvenc palyamon jatszok vele direkt, hogy kipuhatoljam a differenciakat (leven ugye a kezikony is japan, meg az ajandek 200 oldalas kony is, abbol se ertek sokat).