5158
  • Charly
    Jó fejekvagytok csak igy tovább
  • FiReBoY
    Ok... Roger That!!!
  • M@TriX
    ez nem határidős projekt. ;) A gémereknek lesz jobb, ha minnél hamarabb megcsináljuk. Amint megvan maillal nekem...
  • FiReBoY
    Rendben... Nekem mind1... M@TriX!!! Mikorra fejezzük be?
  • WiZZaRD
    teljesen mindegy melyik utat jarjuk a forditassal, sztem nem nagy mennyiseg forditsuk mindketten es a jobbakat tartjuk meg mindkettobol:)
  • Rincewind
    Egy bugba botlottam a minap, lehet, hogy már volt róla szó, de nem olvasom el az összes hozzászólást... :)

Szóval, mikor a negyedik kamionom veszem meg, akkor az érthetetlen módon átírja a harmadikat. Tehát az is ugyanolyan járgány lesz, ugyanazzal a sofőrrel. Voltaképp elvesztek egy kamiont és nem tudok ellene semmit se tenni.
    Van valakinek valami ötlete?
  • M@TriX
    mivel megy az inglish ezért a felső és egyéb megjegyzéseket olvassátok el, de szerintem logikus, hogy mit kell lefordítani és mit nem...
  • FiReBoY
    Áhh.. nekem átjött!!!
    Köszi!!! Máris nekiállok!!! ;-)
  • M@TriX
    a 7. érzékem azt súgja, hogy most megy ;)
  • M@TriX
    JA!!!! Majdnem elfelejtettem ha valaki le tudná írni a kamionok pontos nevét, akkor azt is át lehet írni meg én a skinekre rátenném a típusjelzéseket.
  • WiZZaRD
    mondjuk nem nagyon akar megerkezni az a mail...
  • zaki
    thx
  • WiZZaRD
    :)
    reszemrol hetfo estere meg is lesz, addig nem nagyon erek ra:)
  • M@TriX
    abazz egy kapocs a végéről hiányzi. ;)

már nem ;)
  • M@TriX
    ok, mail mennt, amúgy elég jól lehet editálni kis fontkonvertálással még az ékezetes betűink is simán megjelennek. ;)

[img]http://www.freeweb.hu/terminathor/jatek3.jpg[/img
  • Ams
    :)
  • zaki
    610-esre valaki választolna?
  • FiReBoY
    Nekem is eldobhatod azt a txt... Aztán összehasolítjuk WiZZaRD és az én fordításomat és öszzevonjuk a kettőt egy király magyarítássá... [email protected]
  • M@TriX
    ilyen logóval bármit!! ;)
    Egy kicsit még bénázok, aztán összedobok egy kis csomagot amiben benne van és feltöltöm. Egy hibát már találtam, hogy nem írja ki a cargók felett lebegő kék cellába az infókat. Most azon dolgozom....
  • WiZZaRD
    amugy nagyon kiraly a magyarorszag terkep:)))
  • WiZZaRD
    dobd el nekem azt a txt-t:) [email protected], pl ide...ezt nezem minden nap
  • M@TriX
    Füzesabony helyén Eger volt, de az azért az arrébb van. Ha sikerülnek a városok pozicionálásai, akkor Eger benne lesz ;)

Ja egy új kép:
    komment: "A franc eltévedtem. Hol is vagyok?" ;)
  • Ams
    Én is szívesen tesztelem...
  • FiReBoY
    Sőt!!! Ha ügyes vagyok lemagyarítom neketek...
  • FiReBoY
    Én szívesen tesztelem... Nekem van rá egy kis szabadidőm és úgy gondolom megéri!!!
  • zaki
    emberek a tükröt hogyan lehet kikapcsolni?
  • Ams
    Egert rakj bele plz:)
  • M@TriX
    tadamm ;)
    Gondoltam nem amcsiban vagyunk ezért kissé átpofoztam a mappot. ;) A városok földrajzilag ott helyzkednek el, ahol a térképen látszik. (kivétel pár település, ott pár centit kellett csalnom). De ha valaki ebben a játékban megjegyzi hogy ott a város, akkor megnyugtatok mindenkit, hogy jól fogja tudni. Térképről néztem midnent.
    Persze ez a cucc csak alfa fázisban van. Ha valakinek van kedve tesztelni, vagy esetleg midneki akkor fel tehetem. Végülis fagyást nem okoz, de még nem teljes.

Itt éppen Füzesabonyból hajtok ki. ;)

Magyarítás
    Ez nem magyarítás, és nincs energiám a magyarítást megcsinálni én inkább a térképeszkedéssel bütykölnék szabadidőmben. Ugyanis majd átpozicionálom a városhelyeket a térképen és akkor nagyobb városkból/ba szállíthatunk, de még nem tudom hogy fogadja a program. De ez így működik. Az majd a 2.0-ás verzió lesz.
    Viszont megtaláltam azt a filet amiben a kifejezések szavak vannak. kb: talán 300 szó körül. nem vészes szavakkal szóval ha valakinek van kedve akkor elküldöm neki txt-ben és akkor együtt kidobunk egy magyar pakkot a gémhez.
  • Grave Digger
    a város az sztm tök mind1. Miami célszerű, mert ott egyből van kettő dealer. Magyarosítással én nem foglalkozom, mert nincs rá időm sajna:/
  • Grave Digger
    te kis senki te....:DDDDD
  • FiReBoY
    Még lenne egy kérdésem: kb hány db kamion van benne amit lehet használni?
  • Charly
    Srácok nem tud valaki magyarosittást irni hozzá?
  • Charly
    Szerintetek melyik városban érdemes kezdeni?
  • Charly
    Engem kétszer megbüntetett már ugrott a csillag fele is az index miatt
  • Hmuda
    A számokkal lehet.
    1=belső
    2=követő
    3=felső
    4=motorház
    5=forgatható
    stb.

Nemtom mind, hogy milyen.
  • Hmuda
    #600 :D
  • lens
    Hogyan kell belsőnézetre váltani?Lehet egyáltalán?
  • Carlos
    Amúgy nyilvánvaló, ha csipog a pittyegő, lemegyek 65-re az országúton, a városban meg eddig ha kétszer láttam rendőrt... :)
  • Carlos
    Nos korrigálnám a dolgot picit... :)
    Én kikapcsoltam az autóindexeket és EGYSZER SEM HASZNÁLTAM még eddig és EGYSZER SEM büntetett meg ezért.
    A városban amúgy száguldozni szoktam és még ezért sem kapott el... :) Amúgy szerintem 50-55 kör5ül lehet... :)
  • Charly
    Ha lámpa nélkül mész ha nem raksz irányjelzőt a kereszteződésbe és látja csillagot vesztel ha tulsulyos rakományt viszel sokszor megbüntet a rendőr ha másik kamionnal karambolozól büntet még azért is ha leállósávban megálsz elakadás jelző nélkül mennyi a városba a megengedett sebesség?