5158
  • Carlos
    Este lámpa nélkül vezecc... :)
  • FiReBoY
    Köszi a válaszokat!!! :-)
  • Grave Digger
    Van olyan is, hogy reckles driving:DDD Ehhez csak annyit kell tenned, hogy folymatosan veszélyesen vezetsz:DDD Viszont az negatív, hogy mindenért csak 1rugóra büntetnek a zsaruk. Lehetne itt is súlyosabb a mérce néha (jogosítvány, kocsi elkobzása:DDD), mert ha már sok a lóvé, ezekkel nem is törödik az embör. Jahh, hardon még eccer sem sikerült meglógnom a rendőrök elől, kitartók a szemetek:DDD Pedig toltam neki mint jancsi a lánynak, de utolértek mindig:I.
  • Hmuda
    Ha huzoamosan haladsz az ellenkező sávban, ha sokat karambolozol, ha kihagyod a súlymérést, ha túlsúlyos a rakomány a mérésnél (kis súly ikon jelzi a rakomány adatainál). Eddig ezek miatt kaptam szeretetcsomagot.
  • FiReBoY
    Sziasztok!!! Megmondanátok, hogy milyen okok miatt szokott büntetni a rendőr?
    Köszi: FiReBoY
  • Carlos
    Gyanítom a Dokumentumok könyvtárba, ahol a többi is van... :)
  • Carlos
    Amúgy kiadásaim nekem is vannak... :)
    valami 250ezer... :)
    Szerintem ez a kamionok futtatása lesz plussz a benzin a kamionokba plussz a pilóták ára... :)
    Valami ilyesmi lehet...
  • Danny
    De azert a legtobben eltessekelik az ipset az "Infok itt" linkhez :) Sebaj. Fo hogy letezik kivetel.
  • Grave Digger
    Nahh de most már alvás, mert holnap kelni kell:D
  • Grave Digger
    Hardon bizony nem dobálja túl gyorsan a csillagokat.... a negyedik héten járok, van két négerem, mindkettő Kineticcel nyomja (természetesen a legjobbal), most már én is megengedhettem magamnak, hogy vegyek egy olyat saját használatra, mert 3 hétig csak az első vassal nyomultam. Nagy megdöbbenéssel vettem észre, hogy ha a csicskáim leszállítják az árut, akkor nő a csillagom:DDD viszaont a hetek végén mindig levon valami 60000-et, de fingom sincs hogy mire. Jahh egy elég nagy bug: a harmadikről a negyedik hétre egymás után kétszer volt vasárnap:DDD. Majd megnézem most a negyedik után is, hátha megint nyolc napból áll majd a hét:DDDD
  • Grave Digger
    Én elkezdtem szállítani egy fuvart ami indulásnál 19000 volt. kétszer töltöttem vissza a játékos két súlyosabb baleset miatt és 24000-ért szállítottam Miamiba:DDD
  • Carlos
    Fura, nekem nem volt még ilyen drágább lesz a töltéstől a fuvar... :)
    Nálam meg az egyik úton volt egy olyan textúrahiba, hogy majd kiszakította a felfüggesztéseket. Aszittem leakad a cucc. De végülis nem. Ez a kettes patch-el volt... :)
  • antijedi
    ez nem feltétlen igza, én ált ha nem nagy faszságot kérdeznek ezredszer segitek ha tudok :P
  • M@TriX
    én is tapasztaltam, hogy load után megnőtt a zseton. nekem 3 ezerről 6 ezerre ugrott (kisebb fuvar volt. ;)
  • FiReBoY
    Ja, ja
  • Charly
    18 kerekesek előre
  • FiReBoY
    Bakker!!! Ez nagyon állat game még patch nélkül is!!! Igaz patchel még nem is próbáltam, hisz most szedtem le...
  • SecMan
    Érdekes jelenségnek lettem szemtanúja a játékban amire nem tudom a magyarázatot: árút mielőtt felvettem azt írta hogy 21k-t fizetnek érte, felvettem de akkor a bal felső sarokban már csak 19k-t ért(0%dmg), mind1, elindultam az úton közbe néha mentettem és egyszer be kellett töltenem, és betöltés után megint 21k-t írt fizetésnek. Hmm? (remélem érthető:)).

Mégvalami: patch előtt újra kellett telepítenem a játékot, felraktam a patchet, és most ha az optionsre nyomok akkor kivág desktopra. ???
  • Danny
    Beengedett nagy nehezen.
  • Danny
    Hogy kell belepni? Mert ha beirom, hogy "nincspass" akkor nem enged be.
  • Danny
    megvan :) visszaolvastam
  • Danny
    Mi ennek a warezcenternek a pontos cime?
  • Danny
    Na jovan nehogy valaki megharagudjon ram, nem azert mondtam. Latom azert segitetek ti, csak nem nekem :). Nem mondtam semmit.
  • Danny
    Mert teged ismerlek BF forumrol. Itt is az van mint nalunk, hogy ha nem ismerik azt aki kerdez, akkor piece of shit into his mouth :)
  • antijedi
    amugy szivesen :)
  • antijedi
    mért nem lep meg? :P
  • Danny
    Koci! Nem lep meg, hogy toled kaptam a valaszt! :)
  • Carlos
    Nemtom, lehet, hogy csak már megszoktam, hopgy ilyen szürkés... :)
  • M@TriX
    így sokkal valóságosabb. Nem vettem ne 0-ra, szóval látszik az üveg, de szerintem így sokkal üvegesebb lásd a képeken amiket beszúrtam. Szerinted azokon nem látszik, hogy üveg?
  • Carlos
  • V-Storm
    Na végre az 1.2patch-el már nincs Ddhelp error-om most minden muxik rendesen.
    THX scscsoft guys!
  • Carlos
    4 1/3 csillag és Explosive-ot.
    Asszem Friscoból Houstonba. Vagy fordítva... :)
  • Carlos
    Tegnap este volt egy 110-ezres fuvarom... :)
  • Carlos
    Jólvan, én meg sose néztem a térképen, hogy hol van explosive plö... Tom, hogy Frisco és Houston között pofátlanul drágáért lehet szállítani az robbanóanyagot...
    Ott nézz szét... :)))
  • SecMan
    A térkép az, amelyik mutatja hogy menyil árut honnan hova lehet szállítani. Amúgy tudom mit kell csinálni, csak eddig ilyen nekem nem volt hogy egy árú nem volt a megadott helyen!
  • FiReBoY
    Nah... Elvileg rájöttem...
  • Carlos
    A hiba az ön készülékében van... :)
    Biztos, hogy mindet letöltötted???
    Vagy mindet kicsomagoltad???
  • FiReBoY
    De ennek a szarnak kell valami 18WOSAA.c00 file, amikor a letöltésnél csak c01-től volt...
  • Carlos
    Namégegyszer???
    Milyen térkép szerint???
    Arra ne figyeljé'! Lehet, hogy valaki már elvitte... :)
    Menny oda, ami a legtöbbet fizet, azt húzd el oda ahova kell... :)
    Ennyi... :)
    Hire-öljé' jó sok muksót magad mellé és nemtucc mit kezdeni a sok pézzel... :)
  • SecMan
    A térkép szerint Los Angeles-ből lehet vinni Houston-ba explosives-ot de Los Angelesben egyik cégnél sincsen ilyen rakomány. Most akkor mi van? Valaki már elvitte és várni kell?