5158
-
#595 Este lámpa nélkül vezecc... :) -
FiReBoY #594 Köszi a válaszokat!!! :-) -
#593 Van olyan is, hogy reckles driving:DDD Ehhez csak annyit kell tenned, hogy folymatosan veszélyesen vezetsz:DDD Viszont az negatív, hogy mindenért csak 1rugóra büntetnek a zsaruk. Lehetne itt is súlyosabb a mérce néha (jogosítvány, kocsi elkobzása:DDD), mert ha már sok a lóvé, ezekkel nem is törödik az embör. Jahh, hardon még eccer sem sikerült meglógnom a rendőrök elől, kitartók a szemetek:DDD Pedig toltam neki mint jancsi a lánynak, de utolértek mindig:I. -
#592 Ha huzoamosan haladsz az ellenkező sávban, ha sokat karambolozol, ha kihagyod a súlymérést, ha túlsúlyos a rakomány a mérésnél (kis súly ikon jelzi a rakomány adatainál). Eddig ezek miatt kaptam szeretetcsomagot. -
FiReBoY #591 Sziasztok!!! Megmondanátok, hogy milyen okok miatt szokott büntetni a rendőr?
Köszi: FiReBoY -
#590 Gyanítom a Dokumentumok könyvtárba, ahol a többi is van... :) -
#588 Amúgy kiadásaim nekem is vannak... :)
valami 250ezer... :)
Szerintem ez a kamionok futtatása lesz plussz a benzin a kamionokba plussz a pilóták ára... :)
Valami ilyesmi lehet... -
#587 De azert a legtobben eltessekelik az ipset az "Infok itt" linkhez :) Sebaj. Fo hogy letezik kivetel. -
#586 Nahh de most már alvás, mert holnap kelni kell:D -
#585 Hardon bizony nem dobálja túl gyorsan a csillagokat.... a negyedik héten járok, van két négerem, mindkettő Kineticcel nyomja (természetesen a legjobbal), most már én is megengedhettem magamnak, hogy vegyek egy olyat saját használatra, mert 3 hétig csak az első vassal nyomultam. Nagy megdöbbenéssel vettem észre, hogy ha a csicskáim leszállítják az árut, akkor nő a csillagom:DDD viszaont a hetek végén mindig levon valami 60000-et, de fingom sincs hogy mire. Jahh egy elég nagy bug: a harmadikről a negyedik hétre egymás után kétszer volt vasárnap:DDD. Majd megnézem most a negyedik után is, hátha megint nyolc napból áll majd a hét:DDDD -
#584 Én elkezdtem szállítani egy fuvart ami indulásnál 19000 volt. kétszer töltöttem vissza a játékos két súlyosabb baleset miatt és 24000-ért szállítottam Miamiba:DDD -
#583 Fura, nekem nem volt még ilyen drágább lesz a töltéstől a fuvar... :)
Nálam meg az egyik úton volt egy olyan textúrahiba, hogy majd kiszakította a felfüggesztéseket. Aszittem leakad a cucc. De végülis nem. Ez a kettes patch-el volt... :) -
antijedi #582 ez nem feltétlen igza, én ált ha nem nagy faszságot kérdeznek ezredszer segitek ha tudok :P -
#581 én is tapasztaltam, hogy load után megnőtt a zseton. nekem 3 ezerről 6 ezerre ugrott (kisebb fuvar volt. ;) -
FiReBoY #580 Ja, ja -
#579 18 kerekesek előre -
FiReBoY #578 Bakker!!! Ez nagyon állat game még patch nélkül is!!! Igaz patchel még nem is próbáltam, hisz most szedtem le... -
#577 Érdekes jelenségnek lettem szemtanúja a játékban amire nem tudom a magyarázatot: árút mielőtt felvettem azt írta hogy 21k-t fizetnek érte, felvettem de akkor a bal felső sarokban már csak 19k-t ért(0%dmg), mind1, elindultam az úton közbe néha mentettem és egyszer be kellett töltenem, és betöltés után megint 21k-t írt fizetésnek. Hmm? (remélem érthető:)).
Mégvalami: patch előtt újra kellett telepítenem a játékot, felraktam a patchet, és most ha az optionsre nyomok akkor kivág desktopra. ??? -
#576 Beengedett nagy nehezen. -
#575 Hogy kell belepni? Mert ha beirom, hogy "nincspass" akkor nem enged be. -
#574 megvan :) visszaolvastam -
#573 Mi ennek a warezcenternek a pontos cime? -
#572 Na jovan nehogy valaki megharagudjon ram, nem azert mondtam. Latom azert segitetek ti, csak nem nekem :). Nem mondtam semmit. -
#571 Mert teged ismerlek BF forumrol. Itt is az van mint nalunk, hogy ha nem ismerik azt aki kerdez, akkor piece of shit into his mouth :) -
antijedi #570 amugy szivesen :) -
antijedi #569 mért nem lep meg? :P -
#568 Koci! Nem lep meg, hogy toled kaptam a valaszt! :) -
#567 Nemtom, lehet, hogy csak már megszoktam, hopgy ilyen szürkés... :) -
#566 így sokkal valóságosabb. Nem vettem ne 0-ra, szóval látszik az üveg, de szerintem így sokkal üvegesebb lásd a képeken amiket beszúrtam. Szerinted azokon nem látszik, hogy üveg? -
#565 -
#564 Na végre az 1.2patch-el már nincs Ddhelp error-om most minden muxik rendesen.
THX scscsoft guys! -
#563 4 1/3 csillag és Explosive-ot.
Asszem Friscoból Houstonba. Vagy fordítva... :) -
#561 Tegnap este volt egy 110-ezres fuvarom... :) -
#560 Jólvan, én meg sose néztem a térképen, hogy hol van explosive plö... Tom, hogy Frisco és Houston között pofátlanul drágáért lehet szállítani az robbanóanyagot...
Ott nézz szét... :))) -
#559 A térkép az, amelyik mutatja hogy menyil árut honnan hova lehet szállítani. Amúgy tudom mit kell csinálni, csak eddig ilyen nekem nem volt hogy egy árú nem volt a megadott helyen! -
FiReBoY #558 Nah... Elvileg rájöttem... -
#556 A hiba az ön készülékében van... :)
Biztos, hogy mindet letöltötted???
Vagy mindet kicsomagoltad??? -
FiReBoY #555 De ennek a szarnak kell valami 18WOSAA.c00 file, amikor a letöltésnél csak c01-től volt... -
#554 Namégegyszer???
Milyen térkép szerint???
Arra ne figyeljé'! Lehet, hogy valaki már elvitte... :)
Menny oda, ami a legtöbbet fizet, azt húzd el oda ahova kell... :)
Ennyi... :)
Hire-öljé' jó sok muksót magad mellé és nemtucc mit kezdeni a sok pézzel... :) -
#553 A térkép szerint Los Angeles-ből lehet vinni Houston-ba explosives-ot de Los Angelesben egyik cégnél sincsen ilyen rakomány. Most akkor mi van? Valaki már elvitte és várni kell?