5158
-
#504 Fasza de hol vetted melyik dielernél? -
#503 ha van egy kamionod és újat akarsz venni helyette akkor a progi szépen beleszámítja a régi verdád, szóval nem kell eladni meg ilyesmi.
Amúgy érdmes minnél több csillagos embert felvenni, mert megéri a ráfordítás... -
#502 Kösz, a korábbi tanácsod alapján már feltuningoltam a verdám ;), szvóal akkor vegyek új kamiont és hire, hát most kiprószálom. -
#501 azt jó tudni, hogy lehet kölcsönt felvenni 200.000-ig. Szóval érdemes felvenni és indítani egy másik kamiont sofőrrel. És ha megint összegyűlt zseton, akkor megint befektetni....
Az alapjárgányod érdemes feltuningolni. 5000-ért minden extrával felhúzhatod és mindjárt jobban muzsikál..
Én pár napja kezdtem napi pár órával de most van 2 alkalmazottam és a lennti járgányom, szóval nem nehéz feltörni. ;)
Mondjuk az egyik alkalmazottam rendszeresen 11%-os damege-vel szállítja a cuccokat, hiába mondom neki, hogy "óvatosan , fiam". ;)
Gondolom majd a csillagjai növekedésével egyre óvatosabb lesz, de addig össze tör mindent. ;) -
#500 olyan nincs:) -
#499 Bocsássátok meg a láma kérdéseimet de kéne a válasz. Naszóval, ahhoz, hogy felvegyek egy sofőrt ahhoz kell vennem egy új kamiont? (azt tudom hogy kell hire-ölni, de úgy nem lehet hogy a kamionját hozza magával, vagy valami?:)) -
#498 ez jó 5let...
Éppen azt hiányoltam, hogy miértnem csinálták meg rádióként.
Ja még annyit hozzáfűznék, hogy több adót nyomjatok egybe mert a lejátszó behívásakor leáll az idő meg csak 1 számot játszik le, így ha majd behívsz egy mp3-at akkor sokáig fog szólni, nem kell szöszmötölni..
Megbünettek azért, mert este nem kapcsoltam fel a lámpát. ;)
Kerékcsikorgásra nincs 5lete senkinek? -
#497 Egy kis apróság, ha gondoljátok...
Csináljatok a Vice City adóiból mp3-at és úgy nyomjátok. Nagyon hangulatos... :) -
#496 HELYES! -
#495 Lentebb van egy térkép valahol!!! -
#494 király, akkor ezt a játékot (is) be kell szerezni -
#493 na az üvegnek nem örül senki? :( ;)
Ja, itt az új járgányom. ;)
-
#492 Ez annak a folytatása -
#491 emberek! lehet, hogy most nagy baromságot kérdezek: de most ez az az a játék, ami megjelent a Gamestarban ingyenesen (Hard Truck: Az élet 18 keréken)? mert a képek alapján sokkal jobban néz ki ez a game, vagy ez az a játék, és még csak nagyon az elejénél járok? -
#490 mindenki nyomja a gázt? -
#489 Ez igy szokott lenni;)) -
#488 Megvan! Tudtam hogyha megkérdezem fórumban akkor egyből megtalálom :) -
#487 A városoknál mégis merrefelé van a dealer? Mert körbementem New Yorkon és nincs sehol! Pls kicsit részletesebben! -
#486 Egy kis újdonság. A base-ben mászkálva kissé kutyultam a dolgokat. ;)
A fejlesztő skacok valamiért nagyon leszürkítették az ablakot, pedig sztem nem kellett volna. Ezen javítottam egy csöppet:
Ha valakinek kell, akkor csak 14k az egész és a my documentsbe kell bemásolni ahol a mentést is tárolja a gém.
http://www.freeweb.hu/terminathor/aa.zip
A kerékcsikorgásnak nincs hangja. Valaki nem tudna segíteni ezen? Úgy tűnik a fejlesztők ezt nagyon kihagyták pedig az előző részekben simán volt. akkor tisztán lehetett érezni, hogy nem lehet megfogni a gépet mert csikorgott és csúszott. Most meg igaz még hamar meg is áll, de hang az nuku, csík az meg van legalább... -
#485 Salt Lake City környékén tudnátok mondani egy truck-kereskedőt? -
Gbr #483 Hy!Ez a játék ténleg csak 210MB mer nekem ekkora van!Keveslem. -
#481 Jobbklikk a városokon és a neked teccő útvonalat meghagyod és azon megy... :)
Amúgy nálam az majdnem az összes városnál az én zászlóm van (kiv.: Washington és Pittsburg) mivan akkor, ha mindegyik az "enyém" lészen??? -
#480 Köszi sikerült:D -
#479 Nézd meg a 287-es hozzászólást Carlos leírta. -
#478 Bazzeg felvettem a második emberemet, egy teljesen más városban és ugyanazt a cargot csinálja mint a másik:((( Mi a picsáért, nem megy más útvonalon??? -
#476 N gomb --> trucks --> kattints 1 üres slotra --> buy new track --> válaszd ki a neked tetsző modellt, DE NE VEDD MEG! --> katt ismét az üres slotra --> hire-elj valakit --> most vedd meg a kamiont! -
#475 Ez egy kicsit bonyolult, mert összehülyül a gém... utánnanézek mingyár' pontosan... :) -
#474 No, Miami-ban kettő.
Chicago alatt egy, Friscoban egy, Seattlenél egy, New Yourknál egy, Houstonnál egy, és még van kettő, de lefelejtettem, hol... -
#473 Hát nem tudom, ma elkezdtem hardon a játékot és kurva könnyű. Az első héten már van egy négerem, aki kineticcel rohangál. Igaz, hogy most törlesztenem kéne 200 rugót és én még csak a legelső vassal járkálok, de egy héten belül felveszek még1 csicskát és dől majd lóvé:DDD -
#472 Szvsz a cheatnél hülyébb dolog a világon nincs. A játék élményét teszi tönkre. 100E pénzből már lazán lehet venni egy olyan truckot amivel akár 3 hétig is el lehet szórakozni. Ha meg nem futja ráa akkor úgyis ott van a kölcsön felvétele. -
#469 Hát igen, szerintem részben hülyeség hogy a Truck dealerek nincsenek jelölve. Még a helpben le is írják. ;)
De szerintem cheat nem kell, mert elveszi a feelinget. Én speciel 40 ezret kaptam bombaanyag szállításért és nagyobbrészt autópályán kellett teperni. Szóval össze lehet szedni zsét kamionokra.
Ja kezdőknek: érdemes bemenni a truckdealerhez és az első alapverdát feltuningolni. 5000-ből minden extrát meg lehert venni és sokkal jobban visdelkedik a kicsike. Most még azzal nyomom az ipart és jól muzsikál...
Még az eső kopogás is tetszik. -
#466 Money savegame -
#464 Miaz, mindenki jáccik??? :)
Mongyuk énis... :)
HARD TRUCK POWER!!! -
#463 Szép, szép... :) -
#462 Jövőre lesz a kamionos játékok királya!!! :) -
#461 Amúgy énis Ti4200-vel nyomom. Cerkád van??? -
#460 No, ez nekem is így volt. Marad az OpenGL... :) -
#458 Nem tudom lehet hogy megvárom a next patch-et.
~De miért a Ddhelp-el van baja?~ -
#457 Ja akit a Rig 'n' Roll érdekel az kukkantson be ebbe a galériába.
http://www.fragland.net/index.php?page=screenshots&gid=1166
-
#455 kösz! ahogy kimondtam meglett ;)
Nem rosz, mediumon, kocsikázok erre zsaruk. Ránézek az órára 50-el sem menntem mert az első traktor volt alattam. Szépen oldalra állok, hogy majdf elhúz mellettem. :) erre megáll és megbüntet Wrong Side-ért. ;)
Ami igaz, mivel a HT2-ből szokva én az egész utat uralni szoktam. :)
Mondjuk az érdekelne, hogy a biztos úr honnan értesült arrról, hogy én a rossz oldalon megyek. ;)
Amúgy állat. Amikor kifogyott a benzin. Indítózás, a motor néha belekap, rádiózás hangulatos...