5158
  • Charly
    Fasza de hol vetted melyik dielernél?
  • M@TriX
    ha van egy kamionod és újat akarsz venni helyette akkor a progi szépen beleszámítja a régi verdád, szóval nem kell eladni meg ilyesmi.
    Amúgy érdmes minnél több csillagos embert felvenni, mert megéri a ráfordítás...
  • SecMan
    Kösz, a korábbi tanácsod alapján már feltuningoltam a verdám ;), szvóal akkor vegyek új kamiont és hire, hát most kiprószálom.
  • M@TriX
    azt jó tudni, hogy lehet kölcsönt felvenni 200.000-ig. Szóval érdemes felvenni és indítani egy másik kamiont sofőrrel. És ha megint összegyűlt zseton, akkor megint befektetni....
    Az alapjárgányod érdemes feltuningolni. 5000-ért minden extrával felhúzhatod és mindjárt jobban muzsikál..
    Én pár napja kezdtem napi pár órával de most van 2 alkalmazottam és a lennti járgányom, szóval nem nehéz feltörni. ;)
    Mondjuk az egyik alkalmazottam rendszeresen 11%-os damege-vel szállítja a cuccokat, hiába mondom neki, hogy "óvatosan , fiam". ;)
    Gondolom majd a csillagjai növekedésével egyre óvatosabb lesz, de addig össze tör mindent. ;)
  • Ams
    olyan nincs:)
  • SecMan
    Bocsássátok meg a láma kérdéseimet de kéne a válasz. Naszóval, ahhoz, hogy felvegyek egy sofőrt ahhoz kell vennem egy új kamiont? (azt tudom hogy kell hire-ölni, de úgy nem lehet hogy a kamionját hozza magával, vagy valami?:))
  • M@TriX
    ez jó 5let...
    Éppen azt hiányoltam, hogy miértnem csinálták meg rádióként.
    Ja még annyit hozzáfűznék, hogy több adót nyomjatok egybe mert a lejátszó behívásakor leáll az idő meg csak 1 számot játszik le, így ha majd behívsz egy mp3-at akkor sokáig fog szólni, nem kell szöszmötölni..

Megbünettek azért, mert este nem kapcsoltam fel a lámpát. ;)
    Kerékcsikorgásra nincs 5lete senkinek?
  • Carlos
    Egy kis apróság, ha gondoljátok...
    Csináljatok a Vice City adóiból mp3-at és úgy nyomjátok. Nagyon hangulatos... :)
  • Carlos
    HELYES!
  • Carlos
    Lentebb van egy térkép valahol!!!
  • zaki
    király, akkor ezt a játékot (is) be kell szerezni
  • M@TriX
    na az üvegnek nem örül senki? :( ;)
    Ja, itt az új járgányom. ;)

• Charly
    Ez annak a folytatása
  • zaki
    emberek! lehet, hogy most nagy baromságot kérdezek: de most ez az az a játék, ami megjelent a Gamestarban ingyenesen (Hard Truck: Az élet 18 keréken)? mert a képek alapján sokkal jobban néz ki ez a game, vagy ez az a játék, és még csak nagyon az elejénél járok?
  • Charly
    mindenki nyomja a gázt?
  • Alexease
    Ez igy szokott lenni;))
  • SecMan
    Megvan! Tudtam hogyha megkérdezem fórumban akkor egyből megtalálom :)
  • SecMan
    A városoknál mégis merrefelé van a dealer? Mert körbementem New Yorkon és nincs sehol! Pls kicsit részletesebben!
  • M@TriX
    Egy kis újdonság. A base-ben mászkálva kissé kutyultam a dolgokat. ;)
    A fejlesztő skacok valamiért nagyon leszürkítették az ablakot, pedig sztem nem kellett volna. Ezen javítottam egy csöppet:

Ha valakinek kell, akkor csak 14k az egész és a my documentsbe kell bemásolni ahol a mentést is tárolja a gém.
    http://www.freeweb.hu/terminathor/aa.zip

A kerékcsikorgásnak nincs hangja. Valaki nem tudna segíteni ezen? Úgy tűnik a fejlesztők ezt nagyon kihagyták pedig az előző részekben simán volt. akkor tisztán lehetett érezni, hogy nem lehet megfogni a gépet mert csikorgott és csúszott. Most meg igaz még hamar meg is áll, de hang az nuku, csík az meg van legalább...
  • SecMan
    Salt Lake City környékén tudnátok mondani egy truck-kereskedőt?
  • Gbr
    Hy!Ez a játék ténleg csak 210MB mer nekem ekkora van!Keveslem.
  • Carlos
    Jobbklikk a városokon és a neked teccő útvonalat meghagyod és azon megy... :)
    Amúgy nálam az majdnem az összes városnál az én zászlóm van (kiv.: Washington és Pittsburg) mivan akkor, ha mindegyik az "enyém" lészen???
  • Grave Digger
    Köszi sikerült:D
  • V-Storm
    Nézd meg a 287-es hozzászólást Carlos leírta.
  • Grave Digger
    Bazzeg felvettem a második emberemet, egy teljesen más városban és ugyanazt a cargot csinálja mint a másik:((( Mi a picsáért, nem megy más útvonalon???
  • Carlos
    N gomb --> trucks --> kattints 1 üres slotra --> buy new track --> válaszd ki a neked tetsző modellt, DE NE VEDD MEG! --> katt ismét az üres slotra --> hire-elj valakit --> most vedd meg a kamiont!
  • Carlos
    Ez egy kicsit bonyolult, mert összehülyül a gém... utánnanézek mingyár' pontosan... :)
  • Carlos
    No, Miami-ban kettő.
    Chicago alatt egy, Friscoban egy, Seattlenél egy, New Yourknál egy, Houstonnál egy, és még van kettő, de lefelejtettem, hol...
  • Grave Digger
    Hát nem tudom, ma elkezdtem hardon a játékot és kurva könnyű. Az első héten már van egy négerem, aki kineticcel rohangál. Igaz, hogy most törlesztenem kéne 200 rugót és én még csak a legelső vassal járkálok, de egy héten belül felveszek még1 csicskát és dől majd lóvé:DDD
  • Hmuda
    Szvsz a cheatnél hülyébb dolog a világon nincs. A játék élményét teszi tönkre. 100E pénzből már lazán lehet venni egy olyan truckot amivel akár 3 hétig is el lehet szórakozni. Ha meg nem futja ráa akkor úgyis ott van a kölcsön felvétele.
  • M@TriX
    Hát igen, szerintem részben hülyeség hogy a Truck dealerek nincsenek jelölve. Még a helpben le is írják. ;)
    De szerintem cheat nem kell, mert elveszi a feelinget. Én speciel 40 ezret kaptam bombaanyag szállításért és nagyobbrészt autópályán kellett teperni. Szóval össze lehet szedni zsét kamionokra.
    Ja kezdőknek: érdemes bemenni a truckdealerhez és az első alapverdát feltuningolni. 5000-ből minden extrát meg lehert venni és sokkal jobban visdelkedik a kicsike. Most még azzal nyomom az ipart és jól muzsikál...
    Még az eső kopogás is tetszik.
  • Fefe
    Money savegame
  • Carlos
    Miaz, mindenki jáccik??? :)
    Mongyuk énis... :)
    HARD TRUCK POWER!!!
  • Carlos
    Szép, szép... :)
  • Carlos
    Jövőre lesz a kamionos játékok királya!!! :)
  • Carlos
    Amúgy énis Ti4200-vel nyomom. Cerkád van???
  • Carlos
    No, ez nekem is így volt. Marad az OpenGL... :)
  • V-Storm
    Nem tudom lehet hogy megvárom a next patch-et.
    ~De miért a Ddhelp-el van baja?~
  • M@TriX
    Ja akit a Rig 'n' Roll érdekel az kukkantson be ebbe a galériába.
    http://www.fragland.net/index.php?page=screenshots&gid=1166
  • M@TriX
    kösz! ahogy kimondtam meglett ;)

Nem rosz, mediumon, kocsikázok erre zsaruk. Ránézek az órára 50-el sem menntem mert az első traktor volt alattam. Szépen oldalra állok, hogy majdf elhúz mellettem. :) erre megáll és megbüntet Wrong Side-ért. ;)
    Ami igaz, mivel a HT2-ből szokva én az egész utat uralni szoktam. :)

Mondjuk az érdekelne, hogy a biztos úr honnan értesült arrról, hogy én a rossz oldalon megyek. ;)
    Amúgy állat. Amikor kifogyott a benzin. Indítózás, a motor néha belekap, rádiózás hangulatos...